Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

9,0 Lees 10 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 24-01-2018

Alles kunner

Algemene score

10,0
Topapparaat. Buitengewoon handige instelknop. Naast simpele wijze van gebruik ook heel handig om schoon te maken.
Alles warmt supersnel op en alleen daar waar de pannen staan. Flexzone ook erg makkelijk in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Piet 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie kookplaat leuk disign

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ja produkt werkt goed en makkelijk.zou het niet meer willen missen en de vormgeving is uitstekend en kind veilig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Albert 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pracht product

Algemene score

9,0
Werkt zeer effectief en handig in gebruik. De kookplaat is daarnaast zomaar schoon, en de platen zijn ook zo klaar voor gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fokke schuitema 03-10-2017

super kookplaat

Algemene score

10,0
goed werkende kookplaat
met veel mogelijkheden
het is even wennen maar na een week ben je er aan gewend
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Jannie 14-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Had ik veel eerder moeten hebben

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een kookplaat met veel mogelijkheden. Het flex gedeelte biedt veel toegevoegde waarde. Bediening met de twistknop heb je na enkele dagen onder de knie en is heel eenvoudig.

Pluspunten

  • flexibiliteit in grootte v d pannen
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Helma 22-06-2017

Geweldige makkelijk te bedienen kookplaat

Algemene score

10,0
Ik heb de kookplaat nu 2 maanden en ben er zo blij mee. Makkelijk in bediening en makkelijk schoon te maken. Ook is hij ruim genoeg voor 4 grote pannen.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Familie107 21-06-2017

Goede kookplaat wel kras gevoelig

Algemene score

6,0
Makkelijk in onderhoud maar glas is kras gevoelig. Twistpad is minder te bedienen met natte of vette vingers
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

RBEvenhuis 21-06-2017

Snel en toch nog makkelijk

Algemene score

10,0
Een prachtige manier van eten klaar maken op de kookplaat. Het is nog wel wennen aan de bediening. Soms wil je te snel iets in stellen en doe je iets verkeerd. Maar uit eindelijk komt het eten wel klaar, goed en snel.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

FrankE 20-06-2017

Veel mogelijkheden, maakt van koken een plezier

Algemene score

8,0
Inmiddels 4 maanden in gebruik. Wel even wennen. De kookzones werken prima. De variabele instelknop is soms wat lastig te gebruiken, vooral als vingers door het koken wat vet worden
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Inja52 20-06-2017

Fantastische kookplaat

Algemene score

10,0
Vorige maand in gebruik genomen en in 1 woord een geweldig fijne kookplaat. Veel mogelijkheden en prima schoon te maken door de afneembare knop. Ook het gebruik van de dubbele zone is een aanrader, zeker met de grillplaat.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer