Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Kookplaten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sander 17-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtig en effectief

Geschreven voor: Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

Algemene score

9,0
Super mooi apparaat dat effectief werkt. Heel handig met de magnetische draaiknop (dit is de reden van aankoop)

Keukenrol onder de pan werkt alsnog en het krast niet!

Pluspunten

  • Mooi design met magnetische knop
  • Werkt goed met dubbel contactpunt rechts
  • Timer is handig
  • Veel opties mogelijk met koken

Minpunten

  • Lichte pannen werken niet
  • of kleine pannen werken niet
  • krast, maar keukenrol helpt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 13-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige kookpplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

Algemene score

9,0
Wat een geweldige snelle manier van koken!! En daarnaast is het ook super makkelijk schoon te houden. M.a.w. een topper!!

Pluspunten

  • snell op temperatuur
  • makkelijk schoon te maken
  • veel kookzones

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wdeboer 28-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

inductiekoken is plezier aan komen helemaal met NEFF

Geschreven voor: Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

Algemene score

9,0
prachtig product, mooi design en lekker in gebruik
vooral door de draaiknop midden op de plaat

eenvoudig schoon te maken
geen hete plekken rond het kookgedeelte

ronduit ideaal

Pluspunten

  • plezierig in gebruik met draaiknop
  • fijntjes te regelen
  • mooi design
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

Algemene score

9,0
Erg mooie ruim ingedeelde inductiekookplaat met handige (en mooie) bediening. Reageert erg accuraat en voldoet volledig aan onze verwachtingen. Waar voor je geld!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Functionele indeling
  • Ruime opzet, veel ruimte voor pannen
  • Veel opties: Powerstand, timer, stopwatch etc

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dylan 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Boven verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

Algemene score

10,0
Voor deze kookplaat had ik alleen ervaring met het koken op gas. Omdat ik een nieuwe keuken zou plaatsen heb ik uiteindelijk besloten om over te stappen naar een inductie kookplaat. Daarover hoorde ik wisselende reacties van mensen, een aantal van die mensen waren terug gestapt van inductie naar gas. Dit omdat ze het moeilijk vonden om op te koken. Toen de kookplaat binnen was gekomen kon ik zelf de proef op de som nemen. Alles bleek 100% mee te vallen.

Het bedienen van de kookplaat is heel erg eenvoudig. Door middel van de afneembare bediening kan je een kookzone selecteren en deze harder of zachter zetten door er mee te draaien, eigenlijk het zelfde als met mijn vertrouwde gas-kookplaat. Met als extra dat ik nu nog een powerboost functie heb die het eten razendsnel op temperatuur heeft.
Omdat deze kookplaat 80cm breed is kan ik mijn pannen altijd moeiteloos kwijt, waar dit voorheen toch altijd een gepuzzel was op een 60cm kookplaat. Zelfs mijn grote ovale stoofpan en mijn grillplaat kan ik nu gebruiken door middel van de flexinductie zone.
Na het koken is de kookplaat gemakkelijk schoon te maken door de bediening er af te pakken. Daarmee is het bedieningspaneel uitgeschakeld en kan je dus gewoon over de toetsen heen poetsen. Ook kan onze dochter nu geen kookzones aan of uitzetten.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Mooi design voor in de keuken
  • Makkelijk schoon te maken en veilig te stellen
  • Kokzones zijn goed te regelen
  • Altijd genoeg plek voor het plaatsen van de pannen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annie 10-06-2018

Fantastische kenmerken.

Geschreven voor: Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

Algemene score

10,0
Wij hebben de kookplaat twee weken geleden aangeschaft
Hij bevalt prima zou niets anders meer willen.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

MarshaB 05-06-2018

Gemakkelijk en snel!

Geschreven voor: Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

Algemene score

10,0
Ik heb gister meegedaan met de kookschool. Hierbij maakte wij gebruik van de kookplaat en oven. Wauw wat werken deze apparatuur gemakkelijk en snel! De temperatuur van je kookplaat is nu nog sneller in te stellen, in een vingerdraai op de knop ben je in een keer van standje 1 naar standje 9 en weer terug. Geen overkokende pannen meer doordat je de pannen iets te lang uit het oog verloor. Tijdens kookworkshop stond het mooie zonnetje op de kookplaat, hij werd dus een beetje warm, maar ondanks dat alles reageerde de plaat uitstekend. Zelfs voor de persoon die moeite heeft met koken maakt deze plaat het een stuk makkelijker. Je hoeft geen informatie boekjes meer van te voren te lezen over deze kookplaat, zelfs het instellen van de tijd gaat bijna vanzelf. Ik ben zelf een studente en zou zeker deze plaat in de toekomst aanschaffen, maar als ik het nu zou kunnen kopen stond hij al in huis. Ik raad deze plaat dus zeker aan!!! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Maudy127 03-06-2018

Super design

Geschreven voor: Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

Algemene score

10,0
Super design met veel pitten , makkelijk in onderhoud en zeer functioneel !
Een aanrader! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Antoine 03-06-2018

Great experience

Geschreven voor: Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

Algemene score

10,0
THE different products are amazing and vers easy to use [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Digimama 03-06-2018

Mooi stylvol en makkelijk maar kwetsbaar

Geschreven voor: Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

Algemene score

8,0
Ligt bij ons in de showroom de kookplaat is mooi stylvol en makkelijk.. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Leontien 03-06-2018

Werkt super!

Geschreven voor: Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

Algemene score

10,0
Vandaag mee gewerkt en gaat heel soepel! Makkelijk te sturen, mooi design. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Maso5 03-06-2018

Handig met draaiknop

Geschreven voor: Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

Algemene score

10,0
De inductiekookplaat werk zeer snel en door de draaiknop kun je makkelijk de temperatuur regelen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Lexreus 03-06-2018

Mooie werking, wel wennen

Geschreven voor: Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

Algemene score

8,0
Geheel nieuw voor mij. Zoeken naar de werking ervan maar wel te doen, makkelijk schoon te maken [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Taimeterette 03-06-2018

Mooi maar ingewikkeld

Geschreven voor: Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

Algemene score

6,0
In het zonlicht was het eigenlijk niet te zien en ik had het gevoel dat de toughpad/knoppen niet erg soepel reageerde. Het is wel een erg mooi ding maar ik denk dat je iets meer tijd nodig hebt omer helemaal soepel mee te werken [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Heleenvanduijkern 03-06-2018

Koken met een twist(pad)!

Geschreven voor: Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

Algemene score

6,0
Duurt even om uit te vogelen hoe de twistpad werkt. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Jnafzger 03-06-2018

Werkt goed, maar nog steeds meer fan van gas

Geschreven voor: Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

Algemene score

8,0
Warmt snel op, vast makkelijk schoon te maken, maar nog steeds voorstander van gas [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Sinex22 03-06-2018

Groot gemak

Geschreven voor: Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

Algemene score

10,0
Vandaag gebruikt in de neff kookshow . Het was erg snel heet. Prima. Ook fijn dat je op elke willekeurige plek je pan kunt zetten. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Claire 02-06-2018

Bediening even doorhebben, verder tevreden.

Geschreven voor: Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

Algemene score

8,0
Bediening even doorhebben, verder tevreden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Samsam 02-06-2018

Warmt snel op, bediening goed.

Geschreven voor: Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

Algemene score

8,0
Als je bediening doorhebt werkt het fijn. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Martint 02-06-2018

Geen eigen timers

Geschreven voor: Neff vitrokeramische flexinductie kookplaat t58ts21n0

Algemene score

10,0
Werkt goed alleen zou ik graag eigen timers hebben per pit [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Toon meer reviews