Bosch Serie 8 PXV875DC1E - Reviews

Specificaties
Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
5
Plaatsing
inbouw

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 PXV875DC1E op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JV 26-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

10,0
Wij wilden niet meer op gas koken. En we wilden een kookplaat die snel verwarmd. Het toestel bevalt ons uitstekend

Pluspunten

  • snelheid
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 19-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

gebruik

Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

3,0
Valt tegen; pannen moeten precies in kookzone staan. Anders valt hij in storing, enmoet dan worden gereset door stroom af te schakelen.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marco 20-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk en razend snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

10,0
Na een uitgebreid vergelijkingsonderzoek uitgekomen op deze Bosch inductie kookplaat. Een echte aanrader. De plaat is ruim opgezet waardoor eenvoudig grotere pannen prima passen. De bediening zit goed vooraan waardoor deze overzichtelijk is de duidelijke display geeft in 1 oogopslag de status van alle platen. Deze kookplaat verwarmt razendsnel in vergelijking met onze vorige plaat van een ander Duits merk. Tevens is het design zeer strak en was de inbouw eenvoudig te realiseren met de bijgeleverde ophangbeugels. Alom een zeer goede inductieplaat met een zeer goed prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Snel
  • Overzichtelijke display
  • Strak design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 03-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design, eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

8,0
De vaste kookpunten zijn zeer eenvoudig te bedienen, de flexzone is ook eenvoudig maar eerst boekje lezen. Dat was bij de andere niet nodig, dat wees zich als vanzelf. Overzichtelijk bedieningspaneel.
Strak design door de rvs strip aan de zijkanten en glasfacet randen aan boven- en onderzijde. staat zeer chique in de keuken.
Schoonmaken is een peuleschilletje . Duurzaamheid moet nog blijken maar gezien de constructie heb ik daar wel vertrouwen in.

Pluspunten

  • design
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dave Kamlag 20-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Onze eerste inductie plaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

9,0
Dit is onze eerste inductie plaat na altijd op gas te hebben gekookt. We zijn er snel aan gewend en een groot pluspunt is het makkelijk schoonhouden van de plaat. Ook de rechter kant is erg handig en gebruiken we vaak voor de braadslee. daarbij ziet het er strak en stijlvol uit, dit hadden we jaren eerder moeten doen!!

Pluspunten

  • makkelijk schoonhouden, strak, stijlvol,
  • super snel en makkelijk om op te koken

Minpunten

  • Te laat gekocht,
  • hadden we veel eerder moeten doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b.woerdeman 04-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

beter dan gas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

10,0
vanwege het afschaffen van gas in de toekomst zijn wij met tegenzin overgeschakeld op gas. Maar wat blijkt; inductie kookt sneller dan gas, is makkelijk in gebruik en maakt ook nog sneller schoon. En met alle extra functies, zoals een timer, stopwatch, gril-plaat en braadsensor maken het koken een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • sneller
  • makkelijker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 03-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn formaat kookplaat met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

10,0
Kookplaat uitgezocht op formaat en mogelijkheden. Reageert goed en snel en bedieningspaneel is duidelijk en overzichtelijk. Vele mogelijkheden nog te ontdekken vanuit de handleiding.
Weinig bijgeluiden van de kookplaat op normaal gebruik, bij stand 9 of Boost krijg je wat meer geluiden.

Pluspunten

  • Formaat
  • Bedieningsgemak
  • Functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Diana 22-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

9,0
Nieuwe keuken besteld en de afweging gemaakt om van gas over te stappen op inductie wegens gebruiksgemak en beter voor het milieu. Geen moment spijt van! Zeer snel gewend aan 'nieuwe' manier van koken!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi
  • Gemakkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer