Bosch Serie 8 PXV875DC1E - Reviews

Specificaties
Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
5
Plaatsing
inbouw

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 PXV875DC1E op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ralph 15-01-2019

Veel instelmogelijkheden

Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

10,0
Strak ontwerp, werkt redelijk snel. Flexibele “pit” was even wennen maar werkt echt fantastisch. Schoonmaak stand is ook een uitkomst.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tessa 24-09-2018

Super ruime kookplaat!

Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

10,0
Wat een vriendelijke makkelijke bediening... super boost functie en een functie moeten warm te houden zonder dat het verbrand..
Een timer en kookwekker.. alles zit erop! En niet te vergeten super mooi, want het oog wil ook wat!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jolanda 19-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

gebruik

Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

3,0
Valt tegen; pannen moeten precies in kookzone staan. Anders valt hij in storing, enmoet dan worden gereset door stroom af te schakelen.

Minpunten

  • valt snel uit, of valt zelfs in storing

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Joost LSO 16-03-2018

Wat een fijne kookplaat!

Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

10,0
Kookplaat werkt erg prettig! Reageert snel en bediening is simpel. Handige extra functies, zoals timer per kookpit. Plaat blijft niet lang warm na gebruik en vooral schoonmaken is een eitje! Flexibele zone werkt heel erg fijn en vodoende ruimte om alle pannen te plaatsen. Erg blij met de keuze voor Bosch apparatuur in onze nieuwe keuken
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Noton 23-06-2020

Uitgebreide mogelijkheden

Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

10,0
Zeer uitgebreide mogelijkheden. Braadsensor werkt perfect.
Makkelijk schoon te houden.
Zeer luxe uitstraling [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marco 20-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk en razend snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

10,0
Na een uitgebreid vergelijkingsonderzoek uitgekomen op deze Bosch inductie kookplaat. Een echte aanrader. De plaat is ruim opgezet waardoor eenvoudig grotere pannen prima passen. De bediening zit goed vooraan waardoor deze overzichtelijk is de duidelijke display geeft in 1 oogopslag de status van alle platen. Deze kookplaat verwarmt razendsnel in vergelijking met onze vorige plaat van een ander Duits merk. Tevens is het design zeer strak en was de inbouw eenvoudig te realiseren met de bijgeleverde ophangbeugels. Alom een zeer goede inductieplaat met een zeer goed prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Snel
  • Overzichtelijke display
  • Strak design

Minpunten

  • Te laat aangeschaft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 23-05-2020

Overzichtelijke en efficient ingedeelde kookplaat

Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijke kookplaat. Goed ingedeeld voor gebruik van meerdere pannen en door gecombineerde kookgebieden ook een braadslee. Makkelijk te bedienen, handige timers. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Aljo 26-04-2020

Prettig inductie koken

Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

10,0
Fijne kookplaat die aan de verwachting voldoet. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 20-04-2020

Perfect

Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

10,0
Kan niet beter, misschien kleur in het display. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 07-04-2020

storing oplossen

Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

10,0
na overkoken en het niet goed droog maken van de kookzone, ging de kookplaat in zijn geheel in storing. Na een telefoontje naar Bosch werd ons verteld dat de plaat echt losgekoppelt moest worden van het net (stekker er uit) en niet alleen de groep uitschakelen. Prima snelle oplossing. gelukkig dat dit formaat kookplaat nog leverbaar was/is
zo konden wij onze gaskookplaat NHT 835 T vervangen in de rvs kookunit SOT 985 A uit 2002 anders hadden wij een geheel nieuw composiet aanrechtblad moeten kopen, welke aan beide zijde van de kookunit is. Zo zie je maar dat als je een gerenomeerd merk als Bosch aanschaft, je ook in de toekomst niet voor een teleurstelling staat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Thijs 29-03-2020

Gemak

Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

8,0
Prima werkt goed was er snel aan gewend.
Makkelijk schoon te houden [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anne 15-01-2020

Inductie kookplaat

Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

10,0
Compleet en flexibel te gebruiken. Oogt erg mooi en strak. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marcel 20-12-2019

Mooie ruime plaat

Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

10,0
De plaat is ruim en voldoet prima aan de eisen van de moderne tijd door zijn snelle verwarming.
We zijn er erg tevreden mee. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marco 03-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design, eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

8,0
De vaste kookpunten zijn zeer eenvoudig te bedienen, de flexzone is ook eenvoudig maar eerst boekje lezen. Dat was bij de andere niet nodig, dat wees zich als vanzelf. Overzichtelijk bedieningspaneel.
Strak design door de rvs strip aan de zijkanten en glasfacet randen aan boven- en onderzijde. staat zeer chique in de keuken.
Schoonmaken is een peuleschilletje . Duurzaamheid moet nog blijken maar gezien de constructie heb ik daar wel vertrouwen in.

Pluspunten

  • design
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dave Kamlag 20-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Onze eerste inductie plaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

9,0
Dit is onze eerste inductie plaat na altijd op gas te hebben gekookt. We zijn er snel aan gewend en een groot pluspunt is het makkelijk schoonhouden van de plaat. Ook de rechter kant is erg handig en gebruiken we vaak voor de braadslee. daarbij ziet het er strak en stijlvol uit, dit hadden we jaren eerder moeten doen!!

Pluspunten

  • makkelijk schoonhouden, strak, stijlvol,
  • super snel en makkelijk om op te koken

Minpunten

  • Te laat gekocht,
  • hadden we veel eerder moeten doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b.woerdeman 04-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

beter dan gas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

10,0
vanwege het afschaffen van gas in de toekomst zijn wij met tegenzin overgeschakeld op gas. Maar wat blijkt; inductie kookt sneller dan gas, is makkelijk in gebruik en maakt ook nog sneller schoon. En met alle extra functies, zoals een timer, stopwatch, gril-plaat en braadsensor maken het koken een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • sneller
  • makkelijker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RonV 02-12-2018

Mooie uitstraling en goede werking

Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

10,0
Het uiterlijk van de kookplaat is fantastisch! De werking was even wennen, we kwamen van een oude keramische kookplaat. Bijvoorbeeld het vinden van de stand waarop de pannen rustig blijven doorkoken was even zoeken, staat wat harder dan vooraf verwacht. Het is heerlijk om alle ruimte te hebben die je maar kunt wensen. De boostfunctie werkt erg snel.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wiekenkamp 27-10-2018

Mooi design en makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

10,0
Werkt goed en veel opties zoals de flexibele zone en timer die de zone uitschakeld als de tijd over is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Vincent 03-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn formaat kookplaat met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

10,0
Kookplaat uitgezocht op formaat en mogelijkheden. Reageert goed en snel en bedieningspaneel is duidelijk en overzichtelijk. Vele mogelijkheden nog te ontdekken vanuit de handleiding.
Weinig bijgeluiden van de kookplaat op normaal gebruik, bij stand 9 of Boost krijg je wat meer geluiden.

Pluspunten

  • Formaat
  • Bedieningsgemak
  • Functies

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Diana 22-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXV875DC1E

Algemene score

9,0
Nieuwe keuken besteld en de afweging gemaakt om van gas over te stappen op inductie wegens gebruiksgemak en beter voor het milieu. Geen moment spijt van! Zeer snel gewend aan 'nieuwe' manier van koken!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi
  • Gemakkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews