Coolblue.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 30408 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Coolblue.nl.

Coolblue.nl stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 6752 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 23-10-2018 Via de website gekocht

Prima service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

10,0
Accu besteld voor mijn camera. 's avonds laat en de volgende middag keurig afgeleverd op mijn huisadres. Men maakt de verwachtingen waar. Helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 23-10-2018 Via de website gekocht

prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima levering van een gaskookplaat, ook de aansluitslang meteen mee besteld erg makkelijk.
In de avond besteld en de volgende dag al in huis.
Zonder het te hoeven betalen van verzendkosten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 23-10-2018 In de winkel gekocht
Groningen

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk ontvangen, kreeg heldere voorlichting over het product en werd vlot geholpen
Kortom voor mij een reden om terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 23-10-2018 Via de website gekocht

Razendsnel & kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb gekozen voor Coolblue omdat deze webwinkel super klantvriendelijk is, doet wat ze belooft en razendsnel de spullen levert. Verder wordt je ook nog eens goed op de hoogte gehouden van het bestelproces.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion van der Reijken 23-10-2018 Via de website gekocht

Coolblue , Ze doen wat ze beloven !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
WAuw, het ging zo als in de reclame.
- Uitzoeken ✔️
- Vergelijken ✔️
- Kiezen & Bestellen ✔️
- af laten leveren op gewenst moment ✔️
- netjes via mail van hele bestel/afleverproces opde hoogte gehouden ✔️
- Afgeleverd op beloofde dag en tijdstip ✔️
- Afgeleverd door 3 zeer kundige en nette medewerkers van Coolblue. Top geinstalleerd en super duidelijke uitleg ontvangen ✔️
- Ook nog even heel behulpzaam de reeds aanwezige droger teruggeplaatst als extra service 👍✔️
- En de oude machine meegenomen. ✔️

Ik kan niks anders zeggen en aanbevelen top, top,top !
-

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hv 23-10-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel bezorg mogelijkheden via post nl. Uitstekende nazorg via email, met goed uitleg over gebruik tablet. Snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jay81 23-10-2018 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

2,0
Wanneer je een defect product krijgt van Coolblue is de afhandeling zo slecht klantenservice hangt op tijdens een gesprek. Ze delen de planning voor het ophalen in op dagdelen wanneer je niet kan luisteren niet naar de wensen laat je nadien toch een nieuw product leveren na 2 weken blijkt deze een gebruikte versie te zijn ik koop hier nooit meer

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 23-10-2018

Beste Jay,

Bedankt voor je review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat wij een defect product hebben geleverd. Dit kan helaas gebeuren. Natuurlijk willen wij dit goed voor jouw oplossen, maar dit kan niet zonder jouw medewerking. Helaas werkt Coolblue nog niet met tijdvakken en daarom kunnen wij deze ook niet aanbieden. Ondertussen heb je contact gehad met onze backoffice en is jouw een compensatie voor het ongemak aangeboden.
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Michel 23-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service (mbt het afleveren)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk (online) proces, perfecte service mbt alles aangaande de levering vh product. Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aannemen. De levering kan zelfs op een zondag(!), ik word zeer goed op de hoogte gehouden dmv email/sms over de levering(stijdstip) en ik word gebeld door de bezorger. Zéér goede service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne van Leeuwen 23-10-2018 Via de website gekocht

Superservice. Prettig en enthousiaste medewerkers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemak. Snelle levering. Prettig geholpen. Levering was netjes. Gezellig en zeer gemotiveerde medewerkers. Plezier in hun job. Aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KP 22-10-2018 Via de website gekocht

gemakkelijk te bestellen, fijne levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de website is zeer duidelijk en overzichtelijk. Bij de bezorging komen ze de afspraken na , er staan vriendelijke mensen aan de deur en alles wordt perfect geregeld

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica 22-10-2018 Via de website gekocht

Echt uitstekende klantenservice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site, goed mailcontact, houden zich aan afspraken. Toen 1 apparaat na enige tijd defect bleek, hele vriendelijke en accurate dienstverlening in de winkel en via de mail. Goede oplossing gevonden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Jansen. 22-10-2018 Via de website gekocht

Prima service en klantvriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima service. Het artikel wordt keurig ingepakt en vlug bezorgd.
En als je wat vraagt, krijg je meteen een goed en onderbouwt antwoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ramipa 22-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben superfan van Coolbleu !!
Goede service, snelle levering.
Ze doen wat ze beloven, of je nu een vaatwasser koopt of een telefoon.
Echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 22-10-2018 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijzen, prettige website, snelle levering, leuke verzenddoos. Een bedrijf dat begrepen heeft wat de consument wilt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijss 22-10-2018 Via de website gekocht

SUPERSERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Coolblue ben je zeker van de goedkoopste en toch de beste service ! Ze begeleiden je van start tot einde en wanneer de levering niet kan doorgaan op het geplande moment dan kan je direct een aanpassing doen voor dezelfde levering zelfs de dag nadien!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felix Meyknecht 22-10-2018 Via de website gekocht

PRIMA service ! Ten onrechte bestelde wasmachine zó terug!

Algemene score

10,0
Het was twee dagen voor onze vakantie.
Onze (10-jarige) wasmachine lekte. Dachten we.
Want al eerder een keer gehad en rubberen afdichtring bleek gescheurd.
Zou weer zo kunnen zijn. Namen we aan....

Dus naar een nieuwe uitgekeken, en bij Coolblue een mooie aanbeiding gevonden.
(de oude zouden we aan onze zoon geven, zodaty hij kon kijken of hij het voor een redelijk prijs kon repararen....)

Om 23:58 besteld op zondagavond.
En hopla, maandagavond om 17:00 stonden ze op de stoep met de nieuwe wasmachine.
Even aansluiten en op het spoelprogramma gezet om het apparaat even te reinigen..
En omdat er verder niks mee moest, vertrokken de vriendelijke heren weer.

30 minuten later was er echter weer een grote plas water in de bijkeuken....
Het was dus NIET de machine.. :-(
Nu wél verder gezocht, en het bleek een verstopte afvoer...
Gelijk die avond nog Coolblue gebeld... : "Geen probleem, we komen die nieuw machine weer halen". "Oh, u gaat op vakantie? Nou dan komen we gelijk morgenochtend"...

Gwelding!

Door onze vergissing/fout hadden we een wasmachine besteld die we dus eigelijk niet nodig bleken te hebben, en zonder gedoe name Coolblue hem gelijk weer terug. En dat alles binnen 24 uur !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 22-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij de aanschaf van een hometrainer heb ik prima advies gekregen. De hometrainer werd de volgende dag afgeleverd en keurig naar de 2e verdieping gebracht. Dat scheelde me een hoop gesjouw. De hometrainer zelf bevalt prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly Goedhart 22-10-2018 Via de website gekocht

Overzichtelijk en gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de site kun je goed vergelijken en is overzichtelijk. Bezorging is perfect, je krijgt een belletje als ze in de buurt zijn. Het product wordt netjes neergezet en aangesloten door heel net en vriendelijk personeel. Voor vragen wordt je heel netjes geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans de Beus 22-10-2018 Via de website gekocht

Onverwachte kosten aansluitservice

Algemene score

1,0
Fornuis gekocht en extra betaald voor aansluitservice. 5 polige kabel wordt niet standaard meegeleefd. Telefonisch advies gevraagd vooraf. Bij betaling van € 44,90 wordt aansluiting helemaal geregeld. Toen apparaat geleverd werd ontbrak en aansluit snoer. Monteur had er nog wel een in de auto liggen a € 35,- totaal aansluit kosten dus € 79,90! (voor een snoer en 5 minuten werk! Dus geen duidelijkheid vooraf en hoge kosten achteraf!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 22-10-2018

Beste Hans,

Bedankt voor het kenbaar maken van jouw onvrede. Vervelend te lezen dat de levering anders is verlopen dan verwacht. Wij bieden inderdaad de extra dienst "aansluiten op electiciteit". Op de productpagina geven wij ook aan: Let op: 5-polig stopcontact nodig voor dit product."Je dient deze zelf aan te schaffen. Gelukkig had de installateur er nog eentje in de auto liggen.

Ontzettend vervelend om te lezen dat dit wellicht niet besproken is tijdens het gesprek. Intern maken wij dit bespreekbaar om herhaling te voorkomen. Ondanks het ongemak wensen wij je veel kookgemak.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Lynn 21-10-2018 Via de website gekocht

Hele goede mobiel, snel en netjes verzonden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor cool blue gekozen. Vanwege de goede en snelle service. Als er een probleem is wordt er vrijwel meteen met me meegedacht. Voor deze mobiel heb ik gekozen omdat de camera en batterij erg goed zijn. Winkel is zeker een aanrader. De belangrijkste reden hiervoor is de aandacht voor de klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Michelle 21-10-2018 Via de website gekocht

Super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke en overzichtelijke website, alles wordt goed aangegeven. Ze hebben erg veel keuze.
Bestelling gedaan en de volgende dag al thuis! Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoJo 21-10-2018 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

4,0
Op zaterdagavond een Apple MacBook besteld welke op zondag geleverd zou worden. Bij levering bleek er een foutief artikel geleverd te zijn. Direct gebeld met de "klantenservice", maar deze wenste op geen enkele wijze mee te denken aan een acceptabele oplossing. Levering van het juiste artikel kon niet eerder plaatsvinden dan dat het foutieve artikel retour was ontvangen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 22-10-2018

Beste Jolo,

Bedankt voor je feedback. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat er iets anders geleverd is dan besteld. Dit hoort natuurlijk niet en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden. Onze klantenservice probeert binnen de mogelijkheden met je mee te denken. Wellicht kunnen wij toch nog iets voor je doen. Graag ontvangen wij jouw ordernummer + korte uitleg op geenglimlach@coolblue.nl

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Ad Stroop 21-10-2018 Via de website gekocht

Snelle, accurate bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie prijzen voor kwalitatief prima artikelen, die ook nog eens keurig op tijd en snel geleverd worden. Website ziet er verzorgd uit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marrieta 21-10-2018 Via de website gekocht

Blij met service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en prettige afhandeling. Kon laten bezorgen op tijd die mij uitkwam en werd goed op de hoogte gehouden. Alles klopte.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. 21-10-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is zéér overzichtelijk, en de producten zijn
makkelijk te bestellen.
Ook de levering is goed en snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nardjan 21-10-2018 Via de website gekocht

Overzichtelijke website, geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft zo'n fijne website, veel beter dan de competitie. Daarnaast is de service op alle vlakken geweldig: de levering, de hulp bij vragen (gewoon via whatsapp), de tips over producten. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemien 21-10-2018 Via de website gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een vlotte en snelle levering, vriendelijk personeel
Zou iedereen aanbevelen bij coolblue hun aankopen te doen

Reageer

MireilleH 21-10-2018 Via de website gekocht

Een super web-winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een laptop nodig. Maar ja, zoonlief speelde altijd minecraft op mijn oudere pc, en dat lukte niet op de laptop van mijn man, dus ik wist dat ik niet zomaar een laptop kon kopen. Een prettig gesprek via de app met een medewerker, met goede nuttige informatie, en ik wist genoeg! Die laptop heb ik nu alweer een jaar of 4, en sindsdien koop ik (bijna) al mijn consumenten-elektronica bij coolblue. En nog nooit teleurgesteld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton 21-10-2018 Via de website gekocht

aanrader

Algemene score

9,0
pas een reparatie verzoek ingediend bij coolblue om een warmte lamp te repareren hierbij geven ze aan dat het door drukte 3 weken kan duren maar binnen een week na goed op de hoogte gehouden te zijn door mail verkeer met waar mijn apparaat was en wat er gebeurd met het apparaat had ik binnen een week toestemming om een nieuw product te bestellen of geld terug ik heb uiteraard een nieuwe besteld top bedrijf in verkoop en retouren

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jannie Vreeke 21-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Apparaat was defect, na contact met de klantenservice apparaat woensdag retour gestuurd en vrijdag alweer een nieuwe. In een woord super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 21-10-2018 Via de website gekocht

Snel en accuraat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website. Snel besteld goede prijs, duidelijke omschrijving van het product en super snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Hoogendijk 21-10-2018 Via de website gekocht

De service is top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop al jaren bij Coolblue. De service is prettig ook wanneer er zaken niet goed gaan, dan wordt het goed opgelost. Wat ik erg fijn vind is dat Coolblue als een van de weinige webshop verzending meldingen geven waar je werkelijk op kan vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Raaijmakers 21-10-2018 Via de website gekocht

Alles naar wens verlopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat kan ik nog meer zeggen dan dat ik voor 100% tevreden ben. De levering, de betaling enfin echt alles is verlopen naar wens.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aletta 21-10-2018 Via de website gekocht

goed assortiment, goede prijs en prettige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de keuze van een nieuwe printer werd ik goed en vriendelijk te woord gestaan. Hiermee kon ik op andere plekken naar meer informatie zoeken. Nadat ik mijn keuze had gemaakt en de printer had besteld kreeg ik vooraf al handige instructies voor het in gebruik nemen van de printer. Daardoor kon ik zonder gedoe de printer aansluiten en in gebruik nemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Merlin 20-10-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar! Wat wil je nog meer?!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon goed. Ze maken waar wat ze beloven. Maken het jou gemakkelijk. Prijzen goed. Service heeel goed. Dus ja... wat wil je nog meer?!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MVolker 20-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site die gemakkelijk te gebruiken is, alles is voorradig en de levering is echt supersnel. Wat me ook goed bevalt is dat als klanten iets terugsturen omdat het product toch niet aan hun verwachting voldoet (dus niet als iets stuk is maar niet bevalt), ze het als 2e kans product aanbieden tegen een gereduceerde prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil de Wit 20-10-2018 Via de website gekocht

problemen met betalen Mastercard werd niet geaccepteerd

Algemene score

5,0
Ik doe altijd alle betalingen via Mastercard, dan ben je n.l. verzekerd. Heb nog nooit eerder een bedrijf meegemaakt die mijn mastercard niet accepteerde. Hele kwalijke zaak, weet niet of ik nog wel een aankoop zou doen bij Cool Blue.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 22-10-2018

Beste Wil,

Bedankt voor het kenbaar maken van jouw onvrede. Ontzettend vervelend om te lezen dat de betaling via Mastercard niet gelukt is. In de e-mail die je van ons hebt ontvangen hebben wij uitleg gegeven over de situatie. Elke aankoop wordt afzonderlijk beoordeeld en daarom is er geen reden om in de toekomst niet bij Coolblue te bestellen.
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Thea 20-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle bezorging, meerdere van dezelfde produkt de verschillen bekijken,op de hoogte gehouden van het moment van levering en
Keurig verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eric 20-10-2018 Via de website gekocht

Coolblue voldoet aan perfectie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel is het toppunt van perfectie.
geweldig tewoord gestaan door de telefoon,bezorging echt op tijd,en de jongens die het komen brengen zijn heel enthousiast,vriendelijk,keurig netjes,TOP!!!!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 20-10-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Slechte bezorgservice Coolblue

Algemene score

1,0
Gisteren TV gekocht. Zou vandaag bezorgd worden. Ik was gewoon thuis voor de bezorging, maar krijg een mailtje dat Coolblue dat ze me gemist heeft. Bezorger heeft niet aangebeld of niet even gebeld op mijn mobiele nr. Meteen na ontvangst van de mail met Coolblue Klanten “service” gebeld: er kan niks geregeld worden. Bezorger komt niet terug. Morgen (zondag) bezorgen kan ook al niet. Nieuwe planning is volgende week, moet dus nu een hele dag vrij nemen, want een tijdvak willen ze niet geven, ”Vandaag bestellen, morgen in huis” : vergeet het maar bij Coolblue !

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 22-10-2018

Beste Willem,

Bedankt voor het kenbaar maken van jouw klacht. Natuurlijk baal je. Je besteld iets en verwacht het netjes de volgende dag. Helaas hebben wij deze belofte niet waargemaakt. Graag willen wij kijken of we nog iets voor je kunnen doen en natuurlijk leren van de situatie.
Graag ontvangen wij ordernummer + korte uitleg op geenglimlach@coolblue.nl
Wij kijken uit naar jouw e-mail
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Inge 19-10-2018 Via de website gekocht

Makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine stuk, wat nu. Al snel kwam Coolbleu voorbij op mijn zoektocht. Veel info op de website, makkelijk te bestellen. De volgende dag al vroeg info over hoelaat de levering ongeveer zou plaatsvinden. Kwartier daarvoor werd er gebeld. Een kwartier later draaide de was weer! Erg blij mee, top👍🏼👍🏼👍🏼

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riks Helder 19-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijke en snel, goed overzicht, breed assortiment, en voor de rest zou ik op dit moment niet zoveel kunnen verzinnen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nyob 19-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed idee om de handleiding van artikelen online te zetten bij het betreffende artikel. Afleveringstijdstip wordt goed gecommuniceerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos van IJsseldijk van IJsseldijk 19-10-2018 In de winkel gekocht
Zuidas Amsterdam

Aankoop MacBook Air

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ontvangst in de winkel zeer goed, erg vriendelijk en antwoord op al mijn vragen.
Ik ga zeker weer langs in de winkel of bestel online als ik wat nodig heb.
TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Debora 19-10-2018 Via de website gekocht

goede service. Snelle levering. aardig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De naamsbekendheid, en het snelle vinden op internet met de uitgebreide beschrijving en levering hebben mij doen besluiten om voor cool blue te kizen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 19-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meestal een van de goedkoopste alternatieven met goede prijs-kwaliteitsverhouding. Goede en vriendelijk service en personeel. Site werkt overzichtelijk en is gebruiksvriendelijk. Als laatste is het de enige (web)winkel met goeie humor en die ik nog wel serieus kan nemen. Dat kan ik erg waarderen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

F. IJntema 19-10-2018 Via de website gekocht

Aankoop all in one printer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was de goedkoopste en snelle levering. Goede verpakking en prima en snelle levering. Heel handig, doe ik vast vaker.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron van Wezel 19-10-2018 Via de website gekocht

Buitengewoon uitstekende service en bezorging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima aanbod. Met juiste prijzen. Ze maken waar wat ze beloven. Aanrader. Zal lang jullie diensten gebruik maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 18-10-2018 Via de website gekocht

Snel en op tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Handig dat je weet hoelaat er bezorgd gaat worden. Het telefoontje een kwartier van tevoren is helemaal top; zodat je niet aan huis gekluisterd zit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilya Rabinovich 18-10-2018 Via de website gekocht

Vriendelijk en behulpzaam

Algemene score

3,0
Een paar dagen geleden heb ik voor de negende verjaardag van mijn zoon een HP Pavilion X360 14-cd0937nd-laptop aangemeten, deze heeft een aanraakscherm en moet voor grafisch gebruik worden gebruikt met traceren pen. Toen ik naar de details op de Kieskurig zocht werd het model met een pen getoond en mij werd geadviseerd om maar de laptop van Coolblue te kopen. Ik schonk geen aandacht en bestelde de laptop. Op de verjaardag van mijn zoon hebben we het pakket geopend en ontdekt dat er geen pen in de verpakking zat. Ik heb de klantenservice van Coolblue gebeld en zij hebben mij erop gewezen dat op hun website de computer zonder pen komt. De medewerker met wie ik heb gesproken was zeer vriendelijk en begreep mijn klacht. Maar volgens het Coolblue-beleid neemt de winkel geen enkele verantwoordelijkheid op zich voor advertenties op andere websites. Ik ben dit antwoord zeer teleurstellend want het is de website van Kieskeurig en het heeft een zeer goede reputatie. Meer dan dit zou ik verwachten dat op dit niveau van promotie alle details van het aanbod hetzelfde zouden moeten zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 22-10-2018

Beste Ilya,
Bedankt voor het kenbaar maken van jouw onvrede. Mooi cadeau om je zoon te geven, balen dat het dan toch mis gaat.
Je hebt voorwerk gedaan op de site van kieskeurig, helaas is dat geen verkoopsite van Coolblue en daar kunnen we daarom ook geen verantwoordelijkheid voor nemen. Op de site van Coolblue zelf vertellen we wat er en wel niet inzit. Dit is de verantwoording van de klant om te lezen.
Om je toch een kleine glimlach te bezorgen, willen wij graag het ordernummer ontvangen. geenglimlach@coolblue.nl
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Toon meer reviews