Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 35565 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Paul02-02-2026
Goed geregeld en op tijd bezorgd
Jan van Ginkel 02-02-2026
Fantatisch geholpen en een fijn bedrijf
Max 02-02-2026
Ik werd vriendelijk en snel geholpen omdat ik al wist wat ik wilde hebben. Ik ben rechtstreeks naar de winkel gegaan omdat ik dan het artikel gelijk zou krijgen en niet hoef te wachten tot ze het komen bezorgen.

C.K 02-02-2026
Super snelle levering
Tandenborstel01-02-2026
Makkelijk bestellen, prima service in de winkel bij het ophalen. Duidelijke uitleg
D.A. van Bostelen 01-02-2026
Het meest service gerichte bedrijf van Nederland en dat merk je ook bij het bestellen en afleveren.
Anoniem01-02-2026
Goeie overzichtelijke website, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. met duidelijke product omschrijving. Bestelling snel en goed geleverd.
Erik01-02-2026
We bestellen veel bij Coolblue wat normaal altijd goed gaat met een snelle levering. Helaas nu een keer en dag vertraging gehad maar we kregen daar vlot een mail over.
C.B.01-02-2026
,s-avonds besteld volgrnde middag binnen. Grote klasse
EddyCamiel31-01-2026
Snelle bezorging goed vooraf geïnformeerd over de bezorging.
Ger Derks31-01-2026
Coolblue heeft precies gedaan wat ze hadden gezegd en voor wat betreft de levering niets dan goeds, juiste dag en juiste tijdstip kwam de bestelling aan de deur 's-avonds. Top gedaan.
Jan31-01-2026
's avonds om 20:00 besteld, de volgende morgen om 9:15 gebracht. Zeer tevreden!
Femque31-01-2026
Het was makkelijk zoeken op de site naar het betreffende product, een nieuwe iPad. Eenvoudig te bestellen. overzichtelijk. Ook de afhandeling is prima, goede communicatie en het werd snel (de volgende dag), goed verpakt geleverd. Dan komt er nog een mailtje achteraan hoe de iPad geïnstalleerd kan worden. En als je vindt dat het niet beter kan, dan is het een 10.
Wil31-01-2026
Hele vriendelijke mensen in de winkel in Amsterdam
H&H31-01-2026
Onlangs hebben we een Krups Citiz in zilverkleur aangeschaft. Het apparaat voldoet volledig aan de beschrijving en ziet er prachtig uit. Het is een echte eyecatcher in onze koffiecorner. De bediening is eenvoudig en intuïtief. Ook de bestelling en bezorging verliepen vlot. Kortom: een zeer tevreden klant.
Albert31-01-2026
Heb op 9 December een game besteld en die zou de volgende dag geleverd worden door DHL, dat gebeurde niet en na 5 dagen wachten heb ik ze maar gebeld. Vriendelijke dame heeft mij goed geholpen en heeft mij een nieuw exemplaar toegestuurd met postnl. Volgende dag netjes geleverd door postnl dus ik dacht mooi opgelost zo......niet dus. De volgende dag krijg ik de levering van DHL als nog in de bus en niet snel daarna de eerste mail van Coolblue met het verzoek 1 van de games terug te sturen, kreeg een code in die mail en met die code kon ik hem bij een postnl punt inleveren.Ik moet dus naar een andere stad rijden omdat het postnl punt hier opgeheven is en krijg daar te horen dat dit geen geldige code is dus weer terug naar huis.Coolblue gebeld en uitgelegd wat het probleem is en ze zei dat ze geen postnl code meer kon geven maar wel een antwoord nummer dus daarmee kan ik het ook gewoon verzenden.Weer terug naar postnl en jahoor deze keer lukt het wel. Maar nu wordt ik gebombardeerd met mails van Coolblue dat ik de tweede game terug moet sturen, mails krijg met betalings verzoeken om te betalen voor 16 Maart en dan weer 5 Januari. Heb inmiddels al meer dan 12 emails ontvangen om een game die al betaald en de extra game retour is gestuurd. Kijk ik op mijn account pagina dan staat er al ik weet niet hoe lang dat het pakket is aangekomen in het magazijn.En na het zoveelste telefoontje kunnen ze daar niet eens zien dat het is aangekomen in het magazijn en moet ik maar mijn verzend bewijs mailen naar hun....zal mij benieuwen wat er nu weer gaat gebeuren maar ik ga zeker niet nog een keer betalen. Kleine update: ik heb afgelopen donderdag weer een mailtje gehad en daar werd mij verweten dat ik niet het juiste label erbij had gebruikt, hoe kan ik een label gebruiken als ik die pas een dag na dat ik het pakketje heb verstuurd heb gekregen?Jullie hebben mij zelf een antwoordnummer gegeven waar ik het naar toe moest sturen omdat een nieuwe code sturen niet meer kon. Kleine updat: Reactie van CoolBlue op 8 Januari, inmiddels 15 Januari en nog steeds niks opgelost.Hoe lang moeten jullie nog zoeken naar die game? Ok nu is het 18 Januari, krijg mijn eerste aanmaning binnen. Of ik binnen een week betaal anders gaat het naar een incasso bureau :-) Wat een bedrijf is het toch. Misschien de geschillencommissie maar eens inschakelen. Het is nu 31 Januari, net weer een mail gehad van Coolblue dat het naar een incasso bureau gaat. Terwijl ik 2 weken geleden nog met ze heb gebeld en toen vertelde ze mij dat ik alle rekeningen gewoon moest negeren en niet moest betalen en dat het binnen een paar dagen wel opgelost zou zijn. Een ding staat in ieder geval vast, voor mij nooit maar dan ook nooit meer iets kopen van Coolblue. Moet ik maar weer naar jullie bellen om te vragen waarom het zo ver moet komen en lang moet duren voordat zoiets kleins opgelost is? Ik heb de bewijzen dat het bij jullie is geretourneerd op 25 December 2025. Dat jullie het niet kunnen vinden is niet mijn probleem. Ik heb precies gehandeld zoals jullie mij opgedragen hebben om het terug te sturen naar dat antwoord nummer. Misschien moet ik maar een jurist inschakelen om het op te lossen.
Wadfeder30-01-2026
Bezorgd zoals werd beloofd door Coolbleu!
Tineke 30-01-2026
Vlotte levering
Alles voor een glimlach30-01-2026
Ik word altijd blij van CoolBlue. Goede uitleg en de video's bij producten vind ik super fijn. Betrouwbare supersnelle levering.. nog niet een keer kwam een levering een dag later. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. En de teksten op de bestelbevestiging en verpakkingen blijf ik leuk vinden. CoolBlue.... alles voor een glimlach..... nou, dat is ze zeker gelukt!
Wil30-01-2026
Mijn koffiezetapparaat deed het niet meer. En cool blue is een bekende zaak. Dus de keus was gauw gemaakt, want ik kan niet zonder koffie.
Jelle30-01-2026
Top service, snelle levering. Toetsenbord aangeschaft, voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Duidelijk op de hoogte gehouden van de levering en keurig op de afgesproken dag geleverd. Duidelijke gebruiksaanwijzing er bij. Mooie glimlach op mijn gezicht :-D
Cor29-01-2026
De site is heel overzichtelijk en duidelijk. Het assortiment is groot. Prijs/kwaliteit verhouding is ok. En de levering is prima, onze ervaring is al een jaar of 10... "vandaag besteld, morgen in huis"!!!
Hans29-01-2026
Uitstekende website. Fijn om een product te bestellen. Snelle afhandeling. Een goede begeleiding bij het afleveren. Toe nu toe erg tevreden.
Hans29-01-2026
Coolblue een cijfer 9 (goede prijs en snelle verzending). Omdat er nog steeds wordt verzonden met PostNL eindcijfer 7. PostNL is er al weer in geslaagd om het pakket te vernielen. Zowel de kartonnen buitendoos als de doos van de fabrikant zwaar beschadigd. Schandelijk. Moet vandaag nog testen of het Tefal product nog goed funktioneert.
Leonie29-01-2026
De leveringsservice is erg snel. Ik heb dit als zeer fijn ervaren omdat de bezorger mij gedurende de rit naar mij op de hoogte hield wanneer hij er exact zou zijn. Ook werd mijn oude apparatuur meegenomen. Nogmaals erg fijne service!