Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 2142 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik bestelde een Apple Watch. Betaalde extra voor avondlevering maar de hele bestelling kwam een dag later waardoor avond levering niet nodig was. Levertijd van de website wordt dus niet gehaald
Perfect geholpen en verder geadviseerd, ruime aandacht voor de klant
Bestelling lag keurig klaar en ik werd uiterst vriendelijk geholpen!
Erg aardig personeel met verstand van zaken. Mooie winkel met uitgebreid assortiment en goede prijzen.
Helaas nu al drie bezorgmomenten gehad en de televisie is nog steeds niet opgehangen. Eerste keer had de monteur de verkeerde tv bij zich. Tweede keer kwam de monteur zonder tv. Daarna werd de tv geleverd maar niet opgehangen. Nu 1,5 week verder en wachten op een nieuwe afspraak. Het contact is goed maar de uitwerking minder.
Gemakkelijk te bestellen, duidelijke omschrijving van het product en een snelle levering
Ik word blij van Coolblue, niet alleen de producten en de service, maar ook dat het bedrijf "For ever young" is. De directeur maakt het alleen maar leuker
Altijd betrouwbaar en snel. Een voorbeeld voor andere online winkels. Ook erg tevreden over de aftersales.
Product goed te vinden en te vergelijken
Snelle en nette levering
Geeft tips over de mail over product
De i-pad was prima in orde. Maar de aflevering door DHL via een (kennelijk) gehaaste zzp-er was beneden de maat. Ik kon hem nog net opvangen toen hij wilde vertrekken. Bovendien was de omdoos ernstig beschadigd. Ook de doos van de i-pad zelf heeft een butsje opgelopen.
Deze keer ging de bestelling wel goed. En werd het juiste artikel geleverd!
De vorige bestelling moeten annuleren omdat er van alles fout ging met de levering. Verkeerd artikel gelabeld bij het gereed maken van de bestelling.
Tot 2 maal toe!
Klantenservice slecht te bereiken.
Via de chat eindelijk een telefoonnummer gekregen. Deze is niet zichtbaar op de website
Heel lang aan de telefoon gezeten voordat ik eindelijk contact kreeg. Ben toen wel goed geholpen.
Normaal gaat alles volgens afspraak. De vorige keer gewoon pech gehad.
Ben wel tevreden over mijn besteld artikel.
Goed product precies zoals op de site werd aangegeven.
Duidelijk, eenvoudig bestelling en snelle levering van het pakket met de fiets!
Snelle levering en tijdige updates over de levertijd. Deze machine moest mijn oude Siemens vervangen en alle aansluitingen waren gelukkig nog hetzelfde. Het paste naadloos in het keukenkastje en zelfs het frontpaneel kon dezelfde schroefgaten hergebruiken. Enig minpunt is de besteklade bovenin. Hierdoor passen sommige van mijn glazen niet meer. Ik ga deze lade verwijderen, want gelukkig heb ik het oude bestekrekje bewaard uit de kapotte machine.
ik ben geadviseerd door een dame die mij goed heeft geholpen in mijn keuze zeer vriendelijke medewerkster
Alles prima verlopen voor het over de drempel levering van wasmachine en droger set. Alleen jammer dat de machines niet worden uitgepakt en het verpakkings materiaal meegenomen wordt.
Zeer goede communicatie en zeer snelle bezorging. Top!!!
Na overleg met de keuzehulp robot, heb ik gekozen voor een nieuwe laptop. Een tweedekans exemplaar bood extra financieel voordeel.
De bezorging verliep vlekkeloos
Het apparaat voldoet aan alle eisen en heeft twee jaar fabrieksgarantie.
Ik ben super tevreden.
Snel besteld en later geleverd.
SMS, mail, 06 gebeld, goede info.
Top!
Bestellen en reserveren gaat altijd makkelijk bij Coolblue, de (geautomatiseerde) communicatie verloopt prima. Soms is het wat langer wachten in de winkel en zou wat meer uitleg bij de uitlevering van een product wenselijk zijn.
Avonds besteld, volgende ochtend in huis!
De chauffeur gaf zelfs nog wat tips voor gebruik, dus kennis ! Echt super !
Mooie webwinkel met veel keuze. Snel gevonden wat ik zocht. Supersnel geleverd; volgende dag al. En goed verpakt; ook fijn.
Altijd gedegen, persoonlijk en gepast advies, breed assortiment en eerlijke prijzen. Rijd er vertrouwen naartoe en met plezier weer weg.
goed product en snelle levering ondanks dat dhl bezorging deed
Zeer gedegen en eerlijk advies mbt de aanschaf van een nieuwe laptop. Verkoop medewerker was zeer deskundig en analyseerde zeer professioneel en op de juiste manier het eisenpakket welke ik aan de laptop verbond.