Coolblue.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 29072 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Coolblue.nl.

Coolblue.nl stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 8884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bo 24-06-2018 Via de website gekocht

Snel, betrouwbaar, en behulpzaam bij problemen

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

10,0
Altijd goede ervaringen bij Coolblue met de snelheid en het aanbod, en de prijzen zijn nooit echt ver van het minimum.
Dit keer een toetsenbord gekocht wat niet de lay-out bleek te hebben die logitech zelf op de doos zet. Zonder problemen omgeruild, en toen ik het per ongeluk naar een oud adres liet sturen (eigen fout) boden ze gelijk aan een tweede exemplaar naar het goede adres te sturen zodat ik niet hoefde te wachten. Super service en super vertrouwen in de klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria Segers 24-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving, geen bezorgkosten en snelle levering.
Dus al met al alleen maar positief, dikke duim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.D. 24-06-2018 Via de website gekocht

geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
fijne online winkel, betrouwbaar, alles goed overzichtelijk en snelle bezorging.

heel goede service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel 24-06-2018 Via de website gekocht

Kennis van zaken en voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je een grote aankoop wil doen en voor een keuze van een product staat dan is Coolblue een bedrijf waar je ook daadwerkelijk voor je aankoop een contact kan krijgen met mensen met kennis van zaken. Technische voorlichting perfect. Een goed oor voor je funktionele wensen. En dan komt er ook een heel goed advies.
Daaraan toegevoegd de razendsnelle levering, perfect verzorgd verpakt.
Probeer het zelf maar eens en laat net als ik weten wat je ervaring is.
Wij zijn heel blij met Coolblue en we zullen ook, indien elders de prijs enkele Euro's lager is, niet zo snel naar een ander gaan. Service en voorlichting is ons heel wat waard.
.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margo Hemink 24-06-2018 Via de website gekocht

Jammer van bezorging met postnl

Algemene score

7,0
Coolblue is een geweldige winkel. Niet duur en veel keuze.
Jammer alleen van de bezorging met postnl.
Ik heb een hele dag in huis moeten zitten, omdat er geen tijd vermeld kon worden voor de bezorging. Deze kwam dus om 17.00 uur.
Het ging om een magnetron van dik 20 kg. Even bij buren een stuk verderop ophalen, is voor mij niet zo prettig.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

FF 24-06-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling en bezorging ging perfect, de tijd van de bezorging, bij aankomst werd alles netjes uitgepakt en opgeruimd, op zijn plaats gezet en gecontroleerd, aangesloten en uitgelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pipo de C 24-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering (zelfde dag) , goed verpakt !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen 10 , want er is altijd ruimte voor verbetering ;)
(Perfectie bestaat niet , het is een streven)
Betrouwbaar , snelle levering , goede klantenservice .
Bij vragen reageren ze erg snel : via telefoon , Whatsapp en/of email .
In de ochtend besteld , dezelfde dag nog geleverd , voor slechts €4,95 extra !
Veel winkels rekenen standaard al meer .
De verpakking is niks op aan te merken : zelfs de iPad zelf (incl. verpakking) zat nog in een overdoos zoals deze verpakt wordt in de fabriek .
Geleverd samen met de Apple pencil , Decoded etui en Decoded iPad hoes in de bekende blauwe doos , natuurlijk :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

han 24-06-2018 Via de website gekocht

perfekte organisatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vriendelijk...terzake kundig.....
alles klopt bij cool blue.....bezorging...aanvullende informatie..souplesse bij wijzigingen na orders

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 24-06-2018 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer klantvriendelijk personeel goede uitleg over het product en prijs product verhouding is uitstekend.
Ik kan deze website en winkel erg aan bevelen want ik van beide gebruik gemaakt.
Eerst in de winkel informatie ingewonnen en daarna via de website mijn laptop besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk de lange 24-06-2018 Via de website gekocht

huisman

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de levering was correct en vriendelijk maar mijn oude koelkast was een probleem om mee terug te nemen maar na een paar dagen was dat ook weer snel opgelost

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 24-06-2018 Via de website gekocht

Snel, efficiënt en met een vleugje humor.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de service, was de eerste keer en wat lekker was meegenomen was de open communicatie naar de klant toe met vooral een leuke en vrolijke ondertoon, had eerder het gevoel met een bekende te maken dan met een zakelijke partner, ik werd goed geïnformeerd over de status van mijn bestelling en kreeg tips over hoe met het product om te gaan.
De prijs gaf de doorslag bij mijn keuze omdat het nergens anders goedkoper was en ik heb intensief gezocht op internet, ben zeeeeeeeer tevreden en in mij hebben ze er een fan bijgekregen.
Kortom een positieve ervaring en ik verheug me (bijna) op de volgende bestelling.
Een aanrader, probeer het eens, zou ik zeggen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 24-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue kan ik aan iedereen aanbevelen de levering was zeer snel. De website is goed opgezet en je kunt alles snel vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik Wijma 24-06-2018 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bezorging prima, bestellen tot 's avonds laat is een pre.
Post nl tracking in orde.
De hele procedure makkelijk en overzichtelijk.
Op naar de volgende aankoop !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leon 24-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website en goede service. Beleid omtrent retouren is ontzettend helder en wordt ook zonder gedoe gehanteerd. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simon 24-06-2018 Via de website gekocht

goede service,snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede uitgebreide website ,duidelijk omschreven produkten vriendelijke service ,snelle levering gewoon goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 24-06-2018 Via de website gekocht

Superservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes, Ook alle info aanwezig op e site. Je kunt zo een gefundeerd beslissen. Verer is de info omtrent accessoires ook nuttig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y.D. Pools 24-06-2018 Via de website gekocht

Idd geweldige service ik kan niet anders zeggen geweldig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nou ik zag die reclame op de tv die mensen zijn zo enthousiast opgewekt en blij dat ze bij Coolblue mogen werken en stak me enorm aan en vooral de service dat verleend wordt ik was meteen verkocht ik had lange tijd een laptop nodig en ging op de side kijken nou wat een verademing ik kon gelijk de laptop vinden welke ik voor ogen had en het gelijk besteld het e.a. wat erbij hoorde hoefde ik niet apart te bestellen het zat al in het pakket en had hem de volgende dag gelijk in huis en ben meteen aan de slag gegaan nou Coolblue ik ben hartstikke tevreden ik ben om. Voortaan ben ik een vaste klant van Coolblue dik en dik tevreden. Met de enthousiaste groeten mevr. Yolanda Pools

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. van Soest 24-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind Coolblue een fijne en goede shop omdat ze een ruim assortiment hebben en goede opties om een juiste keuze te maken.
Ook is de levering zeer snel en nauwkeurig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rian 23-06-2018 Via de website gekocht

Zeer vlotte bezorging en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's-Middags om 15.00 besteld, zelfde avond om 20.00 uur in huis. Vragen middels e-mail vlot, zeer vriendelijk en nuttig beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ashena 23-06-2018 Via de website gekocht

Superfijne winkel met super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel in het assortiment, goede uitgebreide beschrijvingen en specificaties, mogelijk om te vergelijken en ook de mogelijkheden van verzending zijn super fijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 23-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klantenservice: vriendelijk, behulpzaam, positieve ervaring. Bezorging: vriendelijk, behulpzaam.
Televisie aangeschaft die we te klein vonden, Omruilen geen probleem, gratis retour.
Verhouding: prijs-kwaliteit en prijs-service: zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 23-06-2018 Via de website gekocht

Top tent!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maken altijd waar wat ze beloven.
De snelle levering , service en verdere info het klopt altijd!
Daarbij altijd voor een concurrerende prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pinas 23-06-2018 In de winkel gekocht
Den haag

Superservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie fotocamera gekocht.
Lensbescherming werkte niet goed.
Opgestuurd en kreeg vervolgens een nieuwe camera.
Petje af voor deze geweldige service !@

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 23-06-2018 Via de website gekocht

Supersnelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima en snelle service, ook wanneer je de leveringsdatum nog wilt aanpassen aan je werkrooster. Ook het installatieteam werkt snel en netjes. 🏆

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim, Zoetermeer. 23-06-2018 Via de website gekocht

Men doet wat men beloofd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze, goede product beschrijving.
Gemak van bestellen/tijd van bezorgen kiezen, verwijzingen naar gebruikershandleiding.
We zijn tevreden over coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkie 23-06-2018 Via de website gekocht

Top zoals het hoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling keurig op tijd geleverd.
Zelf gekozen voor een betaalde verzending , daar ik geen zin had om een dag te moeten wachten op de bezorger.
Netjes track and trace en een foto van de bezorger badge nummer en naam erbij

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van B 23-06-2018 Via de website gekocht

Ondanks pech met toestel, goede service van Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Philips Ambilight tv in december 2017 gekocht. Keurig thuisbezorgd en blij mee. In mei/juni werd een bromtoon steeds heviger hoorbaar. Na advies van de klantenservice Coolblue werd me verteld dat dit onder de garantie van Philips viel en door een thuisreperateur verholpen zou worden. Een dag later kregen we een mail van Philips. 'Of ik de tv in Amsterdam kon komen brengen?'. Wederom Coolblue gebeld en uitgelegd dat dit geen optie was. Coolblue stelde voor om 'm bij de dichstbijzijnde vestiging zouden afgeven en zij zouden de verzending naar Philips regelen. Zo gezegd, zo gedaan. Eerlijkheidshalve moet ik wel vermelden dat toen ik met de tv lopend binnenkwam het wat knullig georganiseerd was. Mijn melding was niet in het systeem bekend dus het hele verhaal (van de verzending naar Philips) moest opnieuw. Maar goed, het toestel werd verzonden...Na 2 wkn kregen we van Coolblue een email dat zij nog niets vernomen hadden (en wij ook niet) van Philips en dat ze contact zouden opnemen. En een paar dagen later kwam het bericht dat we een vervangend product mochten uitzochten bij Coolblue. Via de klantenservice geregeld dat er een tv toestel klaar zou staan, En deze zelf opgehaald. Manlief kan de rest van het WK kijken! Dit was onze eerste ervaring met Coolblue, vooral de bereikbaarheid en het meedenken stel ik zeer op prijs. Dat we pech hadden met het 1e toestel kan altijd voorkomen, maar er werd prima meegedacht!. Zeker een goede ervaring met Coolblue.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P. Geerts 23-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, prima product, gunstige prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een stoomstrijkijzer? Wij kwamen terecht bij Coolblue, waar de philips stoomstrijkijzer gunstig geprijsd was. Snelle levering (dag later al in huis), netjes geinformeerd (via mail) en met een vleugje humor ('doe de bezorger de groeten van ons'). Daarbij ook nog eens origineel verpakt in een leuke doos.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda-Jane 23-06-2018 Via de website gekocht

Snel besteld, snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, snel gevonden wat ik zocht, snel besteld en ook heel snel bezorgd zonder enig probleem.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paulien 22-06-2018 Via de website gekocht

Warm, dieprood bedankt aan Coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het zoeken op de website, het bestellen, het betalen, de snelle levering, het goede overleg per telefoon en uiteindelijk de levering door 3 professionals: vriendelijk, deskundig, snel!
SUPER!!!
Een aanrader voor iedereen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Heijne 22-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele snelle levering en een geweldige service. Voor 23.59 uur besteld en de volgende dag heb je het product in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glabbeek,v. 22-06-2018 Via de website gekocht

Beter kan niet!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het contact voelt warm en persoonlijk aan.
Moeilijk voor een ander dit niveau te benaderen.
De uitvoering is perfect evenals de eventuele
communicatie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meta Pot 22-06-2018 Via de website gekocht

Veel keus en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van tandenborstel tot wasmachine alles op tijd geleverd. Veel info over het product. Zeer betrouwbaar ook over eventuele minpunten van het product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen Ewalt 22-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door eerdere ervaringen met Coolblue, wasmachine, koelkast, afzuiger en nu een vaatwasser, zoek ik eigenlijk niet verder maar ga meteen naar Coolblue .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 22-06-2018 Via de website gekocht

Super winkel!

Algemene score

10,0
Heel veel keus , goede prijs. makkelijk bestellen en betalen.
Eenmaal gekocht wordt je goed op de hoogte gehouden waar je bestelling is en wanneer hij afgeleverd wordt.
In mijn geval had ik een laptop met word en excel besteld. Na de bestelling ontving ik een mail hoe ik het eenvoudig kon installeren .
Dat is allemaal goed gelukt.
De laptop was prima verpakt.
Kortom ik kom zeker terug als ik weer iets nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 22-06-2018 Via de website gekocht

NO nonsens bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle verzending. Goed Retourbeleid. Duidelijke site. Zeer vakkundige helpdesk. Zéér uitgebreid assortiment. Duidelijke uitleg. Kortom top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 22-06-2018 Via de website gekocht

Goede uitleg producten en hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus op de site, goede uitleg, bezorging precies op afspraak, bij niet tevreden geld zeer snel weer terug. CoolBlue is echt een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gwen 22-06-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven

Waardeloos

Algemene score

4,0
Als eerste komen ze mn wasmashine en mn droger aansluiten, vervolgens staat deze niet waterpas en bonkt. Dus ik bel de coolblue op, nou mevrouw heel vervelend we gaan dit oplossen tussen 8 en 12 komt er iemand om het te regelen. Sturen ze een monteur van de bosch langs en wil die dat ik 125 euro betaal. No way! Dus weer coolblue gebeld en kreeg weer het antwoord : heel vervelend mevrouw. Nieuwe afspraak gemaakt met iemand van coolblue. Staan ze op een andere datum aan de deur terwijl wij niet thuis waren en vervolgend vandaag op de afgesproken datum weer niet op komen dagen!!!! Waardeloos, ik zit ondertussen al ruim 2 maanden met een niet goed afgesteld mashine

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Coolblue 23-06-2018

Beste Gwen,

Bedankt om je klacht bij ons kenbaar te maken.

Het is duidelijk dat we voor jou niet de service hebben kunnen geven die je van ons mag verwachten. Zou je mij het ordernummer kunnen doorgeven via geenglimlach@coolblue.nl? Op deze manier ga ik na wat er precies is mis gegaan zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Wanneer er nog steeds een nazorgafspraak nodig is om de machine waterpas te zetten, zullen we dat direct kunnen afspreken. Wanneer alles uiteindelijk weer goed op z'n plek staat kijken we natuurlijk ook met je mee voor een passende compensatie.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Dirk 22-06-2018 Via de website gekocht

Geen installatie

Algemene score

2,0
De bezorgers waren vriendelijk. Een domper was dat TV niet werd geïnstalleerd. De TV reclame deed anders vermoeden. Ook vond de levering niet binnen 24 u plaats.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

valentijn 22-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn monitor was kapot gegaan door de kortsluiting, toen heb ik hem naar coolblue gestuurd en een nieuwe teruggekregen! Geweldig

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harderwijk. 22-06-2018 Via de website gekocht

Een zeer goede winkelsevice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed. De bestellingen en leveringen zijn goed verlopen en passend bij service doelstellingen. De producten hadden helemaal geen gebreken, anders geschreven ze werkten uitstekend en zijn door de handleidingen en Coolbleu video's goed in gebruik genomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel avn roekel 22-06-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima service, super vriendelijk- mijn ipad was kapot maar ik heb een nieuwe gekregen met dubbele GB

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 21-06-2018 Via de website gekocht

Zeer goede snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne duidelijke shop met goede vergelijking mogelijkheden zodat ik een goede keuze kon maken. Ook voor de toekomst met goede uitbreiding mogelijkheden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie 21-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Daar wordt je blij van..
De manier waarom Coolblue communiceert.
De teksten in mails en op de verpakking, het mailtje over hoe je printer te installeren op de ochtend dat deze arriveerde !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Denekamp 21-06-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

prima personeel en goede producten

Algemene score

9,0
Ontvangst met koffie door vriendelijk personeel wat zich eerst voorstelt!!!!! Goed advies en kennis van zaken.
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

C.j.h van Ee 21-06-2018 In de winkel gekocht
DenHaag

In de winkel prettig geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel loopt vriendelijk personeel, dat niet op provisie uit is. Ze zijn ter zaken kundig en geven je een persoonlijk advies. Zeer fijn bedrijf om aankopen te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lucy 21-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

'Coolblue en Samsung Galaxy Tab A 10.1 Wifi 32GB' toppers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Coolblue-facebook vroeg deze oma hulp bij de aanschaf van een tablet voor kleindochter, voor thuis en op school (met Scula en een rekenprogramma). Samsung Galaxy Tab A 10.1 Wifi 32GB Wit werd het. Niet alleen (ook voor kinderen) een heel goede handzame tablet, maar ook heel erg mooi door de witte kleur (het oog wil ook wat!). De gratis bijbehorende doorzichtige cover is niet zo functioneel in kinderhanden, dus een witte book cover erbij gekocht. Had de 8 jarige tot nu toe een grote hekel aan rekenen, dankzij het goede advies van Coolblue is ze nu zelfs thuis vrijwillig sommetjes aan het maken. En welke oma ziet er niet graag een blije kleindochter met een voldoende voor rekenen op haar rapport.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Lucy 21-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Coolblue + Coolblue facebook een combinatie made in heaven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De dames van Coolblue facebook hebben goed meegedacht bij het kiezen van een tablet voor kleindochter, voor gebruik thuis en op school. We kwamen uit op de witte Samsung Galaxy Tab A 10.1 Wifi 32GB. De Rotterdamse vestiging en de facebook dames: 'een combinatie made in heaven'. De dames zijn geweldig, de heren prima en de tablet een goede keus! De witte tablet is op zich al een beauty, maar prachtig ingepakt (het oog wil ook wat) is het een super cadeau geworden. Dankzij de Coolblue dames zie ik nu een blije gelukkige kleindochter die met plezier haar sommetjes maakt.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Annette 21-06-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
man en kinderen al vaker online aankopen gedaan en ik ben nu ook om alles wijst zich vanzelf geen problemen ondervonden en ik ben er van overtuigd als ze er zijn dat ze snel opgelost worden heel erg tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mwdeheer 21-06-2018 Via de website gekocht

Ruime voorraad, snelle levering!

Algemene score

9,0
Fijn als je iets snel nodig hebt en het artikel is op voorraad en wordt de volgende dag op de aangegeven tijden geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews