Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 2169 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Beperkte voorraad, toch gelukt. Snel geleverd, goede tweedekans prijs
Avond van tevoren besteld de ochtend daarna geleverd dat is top
Een koelkast besteld. Wordt op website met afgedekt achterkant weer gegeven. Bij levering ontbrak een afdekplaat. Bezorgers belden met opslag en kreeg keus tussen 7% korting of omruilen. Aangeven omruilen. Zou contact opgenomen worden, maar na 36u niks gehoord te hebben zelf gebeld. Ze zijn zeer moeilijk bereikbaar. Ruim 30min in de wacht. 2 dagen later kwamen ze om om te ruilen, maar zag gelijk dat de nieuwe ook zonder afdekplaat kwam. Ze hebben die gelijk mee terug genomen. Weer bellen en weer lang in de wacht. Nu aangegeven dat ze het maar komen ophalen en geld terug wil en elders ga bestellen. Ze hebben het opgehaald. Kreeg bericht dat ik geld terug zou krijgen. Na 2 weken nog steeds niets. Weer bellen en weer 30min in de wacht. Blijkbaar iets niet goed waardoor ze niet zien dat de koelkast is opgehaald. Dus dat moet nu eerst uitgezocht worden. Oh en duurt nog eens 13 dagen.
Zolang het niet is opgelost kan ik het niet anders dan ellendig noemen. Het feit dat ik vervolgens veel van mijn eigen tijd moet gebruiken en geld uit moet geven, telefoonkosten aangezien het iedere keer minstens 30min wachten aan de lijn is, om mijn eigen geld terug te krijgen is absurd.
Volledig assortiment, razendsnelle levering en nazorg voor gebruik van het product.
mijn oude DYSON, gekocht bij V & D voor net geen 500 GULDENS, had het begeven. dus meer dan 25 jaar uod. Helaas maar aan alle goede dingen komt een einde. dus moest ik op zoek naar een andere zuiger. DYSON is niet goedkoop maar, gezien mijn ervaring, wel goed. dus even zoeken welke het geschiktste is voor mijn vloeren, parket en tegel, ben ik uitgekomen op de DYSON CLINETIC BIG BALL. De oude was een straaljager en de nieuwe is muisstil bijna. De zuigkracht is enorm. Er blijft niks liggen. Wat kan ik nog meer zeggen? Niks meer en ook niet minder. Op en top zuiger, die ik iedereen kan aanbevelen. Als je hem in huis hebt en geprobeerd, wil je geen andere meer. Zuig je met plezier voortaan.
Makkelijk bestellen zelfs 2e keus of beschadigd.
Snel online besteld en dezelfde dag op kunnen halen. Vriendelijk geholpen en zeer tevreden met onze nieuwe tv.
was goed en ook kwa levertijd ook en was er goed beschermd wat ik besteld heb
Zo vaak besteld bij Coolblue, en ben elke keer zeer tevreden. Klantenservice is ook top. Leveringen worden altijd goed en op tijd aangegeven en afgerond. Installatie Service is geweldig.
Top service, snelle bezorging en ook bij retouren geen gedoe. Alleen iets prijzig soms.
Mooie JBL charge 6 gekocht, hier zit helaas geen oplader meer bij, dus batterij er bij gekocht, kabel was niet nodig want die was er bij zei de verkoper en dat zagen we op het scherm bij de kassa bij thuiskomst geen kabel in de doos en bij het boekje stond dat er zowel geen batterij als kabel bij zat ivm milieu.
Dus zelf maar weer een kabel moeten bij bestellen. Kabel was niet via Cool Blue te bestellen dus dit elders besteld. Hier kan Cool Blue misschien niets aan doen maar laat dan op het scherm niet zien dat de kabel er bij zit.heb bij het afrekenen nog speciaal hier om gevraagd. Voor de rest nog ge klachten bij Cool Blue prima winkel.
De afspraken zijn allemaal nagekomen. De bezorging vond plaats met de fiets. Prima!
Ik zocht een simpele traditionele hete lucht borstel. Coolblue had deze op voorraad.
De site/app van Coolblue is zeer toegankelijk en bevat veel informatie over de producten.
Goede hulp bij het uitkiezen van het product, plus ook nog is een snelle levering zodat ik volgende dag meteen aan de slag kon
duidelijke site, snel geleverd
Bestel regelmatig bij Coolbleu. Altijd goede en vlotte levering. De site vind ik erg goed met duidelijke uitleg en aanbevelingen voor een goede aankoop. Helemaal top.
Bastard Kamado bestelt voor een mooie prijs. Artikel is mooi op tijd bezorgd. Communicatie over de bezorging was top en een voorbeeld voor andere webshops. Kamado is mooi op de gewenste plaatst neergezet.
Complimenten voor de bezorgers !!
Shop is goed en up to date met welke artikelen leverbaar zijn en welke wat langer tijd nodig hebben om bij een eventuele klant te arriveren. Daar heb ik het artikel gevonden dat op voorraad was en heb dit artikel besteld. Levering de volgende werkdag. Geweldig toch? Ondertussen werd ik op de hoogte gehouden over de actuele de levertijd. Uiteindelijk tien minuutjes te vroeg gearriveerd en ik miste de deurbel omdat ik even iets uit de garage moest pakken. De chauffeur bleef gelukkig wachten totdat het tijdsslot was verlopen. De arme man moest dus nog tien minuutjes wachten... Gelukkig zag ik de auto bij mij op de parking staan. Uitladen en mijn oude apparaat werd ingeladen en weg was CoolBlue! Mij blij achterlatend ...
Kookplaat was stuk is een hels karwei om het om te ruilen slechte service moest het zelf omruilen is de winkel zuidas
Ik heb een Igloo Coolbox gekocht, met pick up in store. Deze was toch niet aanwezig de volgende dag. Na 20 minuten achter te zijn geweest, kwam de werknemer terug met deze mededeling. Volgende dag kon ik hem weer ophalen. Mijn betaling zou worden overgezet, maar dat is niet gelukt. Toch ter plekke nog moeten afrekenen. Zelf de 1e order geannuleerd en geld terug gekregen daardoor.
Top service.
Nee, de "verzegeling" van de Philips doos van de i9000 was niet in orde.
De zwarte plakker zat voor de helft gekreukeld op de flap van de doos die hierdoorzomaar open kon.
De tweede aankoop van de Tondeuze 9000 was wel in orde.
Ik heb hierover al gereclameerd en er op aangedrongen fout mogelijkheden te onderzoeken.
Heel duidelijk met uitleg wat voor jou het beste is
Nauwkeurige afhandeling van de transactie, van moment betellen tot aflevering. Erg vervelend dat de zaak op dag aflevering gesloten was ivm stroomstiring.
Ik werd heel prettig geholpen met het kopen van samsung ears. Ik vroeg over het formuliertje wb energie en kreeg zeer goed en vriendelijk advies van G****. Hij legde het geduldig uit en wist me te overtuigen dat het een heel goede deal is om over te stappen. Een zeer prettig gesprek. Thuis kreeg ik het niet voor elkaar de oortjes via bluetooth op mijn gsm aan te sluiten. Terug gefietst en bij de servicedesk heel vriendelijk en effectief geholpen.
Goede Shop, spullen makkelijk te vinden, alles met een glimlach.