Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 35797 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Moenys02-03-2026
Snel, accuraatcen vriendelijk
MAX5102-03-2026
Heb deze keer voor deze shop gekozen vanwege de prijs. De levering verliep precies zoals coolbleu heeft aangegeven en zat in stevige dozen.
Jasper02-03-2026
Scherpe prijs, snel geleverd, goed product, wat wil je nog meer...?

Paul 02-03-2026
Supersnel een keuze gemaakt voor een nieuwe koelkast erg snel gevonden voor een super prijsje en de volgende dag netjes afgeleverd.
Berend01-03-2026
Snel en vriendelijk geleverd, goede prijs.
Toon01-03-2026
De telefoon is prima. Maar als je kiest voor avondbezorging en daar extra voor betaald. Verwacht je wel dat het aan de deur afgeleverd wordt,en niet in de brievenbus wordt gegooid.
Izzy01-03-2026
Service van Coolblue is altijd top, zowel in de winkel als bij de bezorgdienst. Nu bij Coolblue besteld omdat de bestelling dezelfde dag kon worden opgehaald. Maar ik kom niet graag meer in de fysieke winkels van Coolblue winkelen, alleen nog ophalen. Dat heeft te maken met de huidige manier waarop nu wordt gewerkt. Er is maar zeer beperkt aanbod in de winkel aanwezig, je moet je aanmelden en wachten tot je aan de beurt ben en dan wordt je geholpen aan een desk met computer. Ik wil door een winkel lopen, artikelen beetpakken, misschien proberen. Dat kan allemaal niet meer, daarvoor moet je nu helaas naar Mediamarkt. Jammer want ik koop veel liever bij Coolblue.
KoelBloedig01-03-2026
Nuttige keuzehulp, stille koelkast, overzichtelijk vriesvak. Heeft wieltjes, stelpootjes niet bruikbaar. Koelkast tot in de keuken gebracht.
Mark 01-03-2026
2.0
2.0
Product incompleet geleverd. 1 onderdeel ontbrak. Coolblue laat mij alles terugsturen en stuurt het onderdeel niet na. Fysieke winkel is zo sneller en makkelijker.
Gerard01-03-2026
Ik heb vorige week een nieuwe iPhone gekocht. In advertenties en op de website wordt er gesproken over tot 350 euro inruil voor de oude iPhone. De verkoper checkte deze oude iPhone en vertelde mij dat dat ie puntgaaf was en zo’n 300 euro inruil waard zou zijn. Dit was voor mij een reden om over te gaan tot aanschaf van een nieuwe voor 825 euro. Vanmorgen kwam ik mijn oude iPhone brengen en tot mijn verbazing zei de medewerkster dat ze in overleg met haar manager slechts 75 euro voor mijn apparaat wilde geven! Ik voel mij zwaar belazerd en zou die nieuwe telefoon nooit en te nimmer daar hebben gekocht, maar gewoon bij een lokale winkel!
Nathalie 28-02-2026
Goed advies, snel bezorgd.
Boudewijn 28-02-2026
Snelle en keurige levering
P.W.28-02-2026
3.0
3.0
Het lukt mij niet om de coogle chromecast tv te verbinden met de tV. 😢
Ineke28-02-2026
5.0
5.0
Ik had een cadeaubon besteld, kwam keurig op tijd. Maar waarom moet dit worden bezorgd in een doos waar er wel 100 in konden. Zo groot als een A3 en zo’n 10 cm hoog. Beetje zonde van materiaal.
SolriuS27-02-2026
Nette prijs, fijne site, zeer snelle levering!
Linda27-02-2026
Keurig netjes geleverd en je wordt heel goed op de hoogte gehouden over het tijdstip van levering
Anne-Marie27-02-2026
Mijn sport oordopjes deden het binnen garantie termijn niet goed meer. Opgestuurd voor reparatie en dag later al een tegoedbon voor aankoopbedrag. It makes me smile...
Pieter26-02-2026
Altijd top spullen
Kees 26-02-2026
Best laat op avond besteld maar keurig netjes volgende dag ophalen bij afhaalpunt.
Rik26-02-2026
Simpel besteld.Overzichtelijke site Snelle levering. Fijne winkel
Claudia 26-02-2026
Makkelijk besteld, snel en op het afgesproken moment geleverd en netjes aangesloten.
Peter26-02-2026
snelle levering. jammer dat het door DHL is verstuurd en ik bericht kreeg dat ik niet thuis was en ze me daardoor gemist hadden terwijl ik in de keuken naast de voordeur zat te wachten op de levering. dit kan voor mij een doorslag geven om het niet meer bij coolblue te bestellen terwijl de levering met de "bakfiets" wel altijd Cool zijn
G. de G.25-02-2026
Snel en netjes bezorgd. Goed verpakt, aardige heren.
Pedro25-02-2026
snel en fijn bezorgt jammer geen winkel in maastricht.
Ron25-02-2026
Mooie winkel, dicht bij huis en geweldige verkopers op Kanaaleiland