Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 2142 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
We hadden een hele fijne open en eerlijke verkoper. Nam de tijd voor je en legde alles goed uit. Het ging hier over een kobo e-reader en de winkel was de nieuwe vestiging in Eindhoven.
Via een duidelijke site de bestelling kunnen doen, welke een dag later bezorgd werd en we er al direct plezier van hadden.
Product was niet de volgende dag in huis, aangezien ik het de volgende dag nodig had contact gezocht en afgezegd. Dit werd netjes geregeld door de mevrouw aan de telefoon en kreeg nog te goed bon ook voor het verveel wat ik er van had. Dus geen 10 omdat t product ook niet op te halen was in de winkel.
We kochten in Eindhoven (Ekkersrijt) een Samsung-tablet. Werden vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. De tablet was ook nog eens "vriendelijk" geprijsd. De aankoop was dan ook binnen de kortste keren een feit. HARRY VERSCHUUREN
Deskundige en ter zake informatie. Prettige winkel en medewerkers
Makkelijk zoeken en vergelijken. Gelijk de voorraad in de winkels bekijken. Bestellen en afhalen.
Wat wil je nog meer 😀
Bij de fysieke winkel in Den Bosch een pakketje laten bezorgen met een e-reader + hoesje. (Cadeau voor mijn vrouw haar verjaardag op vrijdag.)
Tot en met donderdag kon ik hem ophalen, maar op dinsdag ontving ik een mailtje waaruit bleek dat het pakketje was opgehaald. (Niet door mij.)
Klantenservice gebeld die een melding maakte opdat ik zsm teruggebeld zou worden door de locatie.
Uiteindelijk ben ik niet teruggebeld en donderdag alsnog gegaan, in de hoop dat het gewoon een foutje was en mijn pakketje er nog lag.
Alles moest nog worden uitgezocht, pakketje was er niet (meer). Bestelling werd omgezet naar een nieuwe die ik vrijdag kon ophalen. (Dit uitzoekwerk had dinsdag of woensdag al makkelijk gedaan kunnen zijn n.a.v. mijn telefoontje, zodat ik nog steeds op donderdag langs had kunnen komen.)
Vrijdag bleek vervolgens dat de assistent manager alleen de ereader had opgegeven als retour en ik het hoesje nog moest betalen voor de nieuw aangemaakte bestelling.
Allemaal gedoe en uitzoekwerk, waarbij ik ook nog alleen werd achtergelaten met de twee artikelen voor mij op de balie, zonder ook maar iets te hebben hoeven aantonen dat ik ook werkelijk degene was die de bestelling had gedaan.
Dit had echt een heel stuk beter aangepakt kunnen worden om veel gedoe te voorkomen, als er ad rem was gehandeld op mijn telefoontje met de klantenservice.
De medewerker wenste me nog veel leesplezier nadat ik mijn ongenoegen had geuit. Dat voelde wat sarcastisch en ongepast, maar was wellicht wel vriendelijk bedoeld.
Snel bezorgd. Netjes verpakt en fijn dat je een alternatief adres vast kan invoeren zodat je makelijk tussen thuis en je werk kan switchen.
Bestelling kwam dag te laat, waardoor er praktische problemen ontstonden op allerlei vlak. Kan natuurlijk gebeuren dat het te laat is, maar laat dat dan aub weten vóórdat je de bestelling plaats. Uiteindelijk is het geleverde product wél naar wens trouwens.
Koffiezetapparaat besteld. Volgende dag binnen, geen poespas. Later nog een mail met info over ontkalken enzo, ook fijn. Ze komen het nog net niet voor je doen maar het is wel makkelijk terug te vinden op deze manier.
Ik heb er WD Black SN850X 4TB gekocht. Leuke winkel, was er nog nooit geweest. werd goed geholpen.Er is ook nog wat te drinken aangeboden. Ik vond 585 euro wel wat veel omdat een jaar geleden de SSD's zo rond de 100 euro Per TB lagen. Maar ja, Ze zeggen als de Markt weer afgekoeld is worden de SSD's weer goedkoper. En hopelijk is dat snel dan koop ik nog meer SSD's bij deze winkel. Mijn contact met deze winkel is goed en kan dan de winkel ook aanbevelen.
Goed product, veel goedkoper dan bij Mediamarkt. Snel en duurzaam geleverd.
Prima bestelproces en snelle correcte levering.
heb voor COOLBLUE gekozen op aanraden van kennissen. en omdat het de volgende dag bezorgd wordt . en goede reviews. ook mooie duidelijke site
Ik vind de app van Coolblue traag en omslachtig ook krijg ik niet het gevoel dat de app dezelfde informatie toont dan de webpagina met het hetzelfde product.
Service zoals gebruikelijk bij Coolblue prima in orde.
Product tot nu toe prima en voldoet aan verwachting.
De levering is 3 keer uitgesteld door DHL. Ik zit nog steeds op mijn spullen te wachten. Coolblue regelt niet een vast afspraak met haar bezorger zodat ik de goederen ook tijden kantoor uren kan ontvangen. De glimlach is behoorlijk verdwenen.
De service van de medewerkers is uitstekend. Supervriendelijk allemaal. Alleen was ik helemaal naar de winkel gereden omdat ik het product meteen wilde kopen. In de winkel kwam ik erachter dat dit niet mogelijk was. Ik had het net zo goed zelf meteen online kunnen bestellen, had een hoop tijd gescheeld.
Wel een puntje van aandacht: ik zit er niet op te wachten dat ik ongevraagd in de winkel een energiecontract aangeboden krijg. Prima als je aangeeft dat het er is, maar ga dat niet als bijproduct actief aan klanten verkopen. Moet ik weer nee zeggen tegen een supervriendelijke medewerker..;)
Ik had een product aangeschaft via de website van Coolblue en betaald via iDeal. Hiermee is de koopovereenkomst tot stand gekomen. Tot mijn verbazing kreeg ik een e-mail waarin de koop bevestigd werd, maar ook stond dat ik nog een openstaand bedrag van een aantal euro's moest overmaken. Misschien stond op de website nog een verkeerd bedrag of is in de seconden tussen bestelling/betaling en verwerking door de systemen van Coolblue de prijs opgehoogd. Ik heb gereclameerd bij de klantenservice van Coolblue dat het natuurlijk niet kan dat de prijs verhoogd wordt na bestelling en betaling (nota bene via iDeal, waarbij Coolblue het bedrag doorgeeft voor de betaling). Juridisch is het zo dat alleen bij een kennelijke vergissing (bijvoorbeeld een kleurentelevisie van 1000 euro die voor 10,00 euro te koop staat) de verkoper nog onder de overeengekomen prijs uit kan. De klantenservice is mij niet tegemoet gekomen. Juridisch niet in de haak, maar ook een domme opstelling bij een klant die al duizenden euro's bij Coolblue besteed heeft, maar nu niet meer van plan is bij deze webwinkel klant te blijven.
Bestelproces prima, belofte om product de volgende dag te leveren is niet nagekomen!
Gekeken naar beste keus !
Besteld en andere dag binnen!
Prima strijkijzer 👌
Ben in de winkel keurig geholpen en duidelijk advies gekregen van de medewerker. Omdat 1 van de producten niet op voorraad was, is aanbevolen de gehele bestelling in 1 order te zetten. Hierbij werd zowel in de winkel als op de website aangegeven dat ik alles de volgende dag binnen zou hebben. Helaas was dit niet het geval en moest ik 2,5 dag wachten.
2,5 dag is normaliter prima, maar geef dan niet aan dat alles de volgende dag binnen is. Hier houdt je dan ook rekening mee.
De levering via DHL is erg vertraagd en im had liever gehad dat de levering via Coolblue was gegaan. Nu wacht ik al 4 dagen op mijn nieuwe koffiezetapparaat (oude is overleden na blikseminslag) door sorteringsissues bij DHL, en dat vind ik te lang
Bestelling bij webshop gedaan. De keuze is reuze. Vergelijkingsmogelijkheid is prettig. Snelle en goede afhandeling van de bestelling. Product is naar volle tevredenheid.
Ik was onder de indruk van de tablet en hoe snel het geïnstalleerd was. Ik was niet onder de indruk van de bezorging. De bezorger had mijn tablet van 300€ bij de buren voor de deur gelegd en aangegeven dat het bij mij bezorgd was. Gelukkig hebben zij m aan mij gegeven.
Ik wordt eigenlijk altijd blij van Coolblue. Een goede prijs voor goede producten. Het belangrijkste waarom ik voor Coolblue kies is toch de service en ik vind Pieter gewoon een baas.