Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2142 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Remy19-09-2026
Ik ben deze keer een klein beetje teleurgesteld in Coolblue. Mijn aanschaf en de bezorging van mijn beeldscherm ging zoals gebruikelijk prima. En is ook een prima beeldscherm. Echter een dag na m'n bestelling (nog voor bezorging) blijkt het product (zo'n 20 euro) goedkoper op de site te staan. Dit is vanzelfsprekend prima, maar zou ik graag verrekend zien en niet dat ik hem moet terugsturen en een nieuwe moet kopen bestellen om dit verschil te innen. Ik heb dit via de chat gemeld, maar kan daar niet worden opgelost en wordt ik verwezen naar een telefoonnummer met 25 minuten wachttijd. Mijn glimlach was wel van mijn gezicht, dat deze simpele vraag niet via chat of mail kan worden afgehandeld. 25 minuten wachten is niet aan mij besteed, toch niet alles voor een glimlach?
Kees van Egmond19-09-2026
Het pakket is niet bezorgd. Nu, twee dagen later nog steeds niet
Gerda18-09-2026
snelle levering en uitleg over het gebruik

Bram18-09-2026
Het online bestellen ging super makkelijk, het ophalen daarentegen een mindere ervaring.
Sandra18-09-2026
Veel keus, goed geholpen
JH18-09-2026
Overzichtelijke website, makkelijk.snelle levering. Een uitstekend product. En keurig de handleiding er bij geleverd via de mail. Uiterst tevreden.
Willem18-09-2026
Super winkel. Had zelf verkeerde iPad gekocht. ( verkeerde kleur). Online gereserveerd en afgehaald. Volgende dag terug om te vragen of ik het kon ruilen. Was geen enkel probleem. En weer super geholpen.
Jean Nelissen18-09-2026
4.0
4.0
Tweedekans Wiim Pro Plus gekocht: bij het uitpakken bleek de afstandsbediening er niet bij te zitten, een vrij cruciaal onderdeel. Stond niks over vermeld op de website :( Het installeren zelf lukte helaas niet, omdat het product defect bleek te zijn, kwam ik na ruim een uur proberen achter. En toen ik de klantenservice wilde spreken hierover hing ik eerst 38 (!) minuten in de wacht voordat ik iemand te spreken kreeg die niet verder kwam dan 'u kunt het terug sturen'. Echt een waardeloze ervaring en service van Coolblue, heel erg jammer!
Frank18-09-2026
Anderhalf jaar geleden voor mij zoon en PlayStation controller gekocht. Deze heeft in eene last van stick drift. Vervelend, maar kan gebeuren. Contact opgenomen met de klantenservice: we konden 'm opsturen (gratis) en ze zouden gaan kijken. Op de dag dat het pakket bij Coolblue aankwam al direct de bevestiging dat ze een nieuwe gaan opsturen. Top service, juist in dit soort gevallen ben ik blij dat ik bij Coolblue gekocht heb.
T.17-09-2026
Ik heb een inductiekookplaat gekocht waarvan er in de informatie stond dat er een boost functie op zat maar helaas zit dat er niet op.
AN17-09-2026
Veel op voorraad en snel bezorgd. Prijs wel altijd even checken.
Janssen17-09-2026
We hoorden van derden over coolblue, zijn zeer tevreden
Jogu17-09-2026
Correcte levering !!
Ellie17-09-2026
Ik ben een vrouw van 76 jaar en heb moeite met alle vooruitgang met internet, dus het was voor mij heel frustrerend dat mijn nieuwe Sony TV niet aangesloten kon worden. De verkoopster had hier ook geen verklaring voor. Telefonisch waren de wachtrijen gigantisch en met de chatbox kwam ik ook niet vooruit. Grote minpunt voor Coolblue.
Leanne16-09-2026
Mooi compact apparaat, lekkere koffie naar eigen wens in te stellen. Weinig moeite met installatie en schoonmaken. Alles wordt duidelijk aangegeven.
CPB16-09-2026
Advies en informatieverstrekking was in de winkel prima, klantgericht. We zijn (weer!!) netjes en viendelijk te woord gestaan Dit kan niet worden gezegd van de bezorging door DHL. Bezorger beweerde, terwijl er iemand thuis was, dat hij twee keer had aangebeld en wilde het pakketje afleveren bij de buren. De buurvrouw kreeg amper tijd om naar de voordeur te lopen om die te openen. Bovendien was de bezorger onvriendelijk. Serviceniveau van de winkel sluit geheel niet aan bij die van DHL! Wel een 10, maar alleen voor de winkel!
Sprokkie16-09-2026
Super service. Vooral de bezorgers (ook op zondag...geweldig) gaan verder dan afgesproken. Ik ben meer dan tevreden.
Luc15-09-2026
Vrij nieuwe shop in Cruquius. Modern systeem voor aanmelden service, ophalen etc. Niet mega groot, maar super handig om een servicepunt dichtbij te hebben. Ging zelf een refurbished iPhone ophalen. Vorige dag besteld en lag netjes in het magazijn.
Faizaan15-09-2026
5.0
5.0
The store and the selection is good - but it's frustrating that even for a small purchase there is no way to just pick up the product and pay at the Kassa. Every single purchase requires a waiting time, sometimes more than half an hour.
Marjolein15-09-2026
Koop vaker bij coolblue.nl omdat ze steevast goed en snel zijn. Duidelijke communicatie over de status van de bestelling en prima producten, zelf de afleverdatum kunnen kiezen en het product was op tijd in huis.
Tom14-09-2026
Vind de keuzehulp nuttig. De artikelen worden goed beschreven en ik vind de vergelijkingsmogelijkheid goed.
Erik14-09-2026
Allemaal prima, werd geholpen door vriendelijke medewerker. Voldoende gratis parkeerruimte voor de deur. Wist precies wat ik wilde hebben, dus advies oid niet nodig gehad.
strijkijzer14-09-2026
Heb een strijkijzer besteld , zou zondag geleverd worden , het is nu donderdag, het artikel is wel afgemeld als afgeleverd, maar dat is niet gebeurd. Op de bewakingsbeelden is tussentien en twaalf hier niemand aan de deur geweest en toch werd mijn strijkijzer gemeld als zijnde afgeleverd. Geen briefje in de bus. Kreeg het advies om in de buurt te informeren maar heb dit niet gedaan en er is ook niemand die iets gemeld heeft.
pgbdevries14-09-2026
Afspraak rond levering werden exact nagekomen. Een ding wat ik gekocht had was ik niet blij mee (mijn schuld), maar ik kon het zo retourneren. Prima
marga13-09-2026
Wij werden netjes geholpen. Het product was niet aanwezig en alleen online te bestellen. De verkoper bood aan dit in de winkel te doen voor ons. De levering van het product was al de volgende dag.