Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 35565 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Marja 26-01-2026
Altijd fijn om bij Coolblue te bestellen, snel en ze zorgen voor een gratis glimlach bij het bestellen :) krijg je echt niet overal !
Ben26-01-2026
Super leuke interacties van website tot de levering. Echt alles voor een glimlach! En omdat Coolblue meestal duurder is dan de concurrentie geef ik het een 9 ipv 10.
Claudia26-01-2026
Ik heb onlangs enkele huishoudelijke apparaten gekocht en ik werd zeer vriendelijk en geduldig geholpen door een vrouwelijke Coolblue medewerkster. Ik heb de apparaten inmiddels in huis en ze werken naar behoren.

Bart Krijgsman26-01-2026
Samsung A56 is een prima telefoon. Werkt snel en en heeft een prima accu. Het overzetten van een niet Samsung telefoon naar de A56 ging heel soepel.
T26-01-2026
Makkelijk bestellen en snelle correcte levering.
Helemaal prima26-01-2026
Volgende dag na de bestelling van 2 jbl-boxen al geleverd. Netjes verpakt en duidelijke communicatie over verzending en gebruik van de muziekboxen!
T. Maassen26-01-2026
Ik had best veel op met het bedrijf maar dat is me nu toch tegengevallen. Ik kocht een steelstofzuiger en legde een avondlevermoment vast op de website. Er werd geleverd, alleen enkel een mondstuk. En de zuiger dan vroeg ik, maar de brenger trok enkel zijn schouders op en verdween ras. Zonder bericht kreeg ik de volgende avond de gewenste zuiger. Stel dat ik niet thuis was geweest??? Wat ik zeer onprettig vond was de informatie over het installete er van de onderdelen, het laden, opbergen en onderhoud. Als niet technisch onderlegde kost dat uren studeren een dan nog moet je hopen dat het allemasl klopt. En waar moet je aankloppen als je vast loopt. Ja, klantenservice bellen zegt de chatbot. Het zal allemaal wel, maar ik ben wel teleurgesteld in de gang van zaken via de website meneer Cool Blue
Loo26-01-2026
Online besteld en vervolgens afgehaald inde winkel. Heel snel en eenvoudig proces, helemaal tevreden.
Jazz25-01-2026
Geweldige service bij ophalen van m’n bestelling in Utrecht. Super sociale en vriendelijke medewerkers bij het filiaal! Zeker een aanrader voor allerlei elektronica aankopen!
Edwyn25-01-2026
Zeer snelle en goede service. Ze hadden het product op voorraad en ik ben snel geholpen. Waarom geen 10? dat ligt aan de parkeer gelegenheid
Ruud van der Wal25-01-2026
We zijn snel en vakkundig geholpen bij de aanschaf van de Kobo Clara
Maureen 25-01-2026
Goed advies, aardige verkoper!
Peter25-01-2026
Via internet hebben we een tv online besteld en in de winkel opgehaald. We werden netjes ontvangen door kundig personeel. De jongeman werkte de koop netjes af en nam de tijd. Hij liep naar de auto mee om de tv in te laden. De winkel is goed bereikbaar en heeft parkeerplaats voor de deur.
Harry25-01-2026
Duidelijke site en scherpe prijs. Afwerking van bestelling was perfect. Niets anders dan lof.
Roberto25-01-2026
Deze medewerkers zijn echte de beste die ik ooit heb gehad in een winkel. Goede uitleg tips etc top!
Barbara24-01-2026
Na een week begon de Tomtom kuren te vertonen, wilde niet meer uit of niet meer aan. Omdat ik in Marokko was, kon ik hem pas na 3 maanden ter reparatie opsturen. Hij was niet meer te repareren en Coolblue beloofde mij in een mail een NIEUW apparaat. Wat ik vervolgens ontving was een GEBRUIKT /REFURBISHED toestel. Uiteraard ging ik hier niet mee akkoord maar Coolblue hield voet bij stuk: dit was beleid van Tomtom (ondanks hun eigen belofte voor een nieuw toestel). Ik heb dit apparaat echter bij Coolblue gekocht en niet bij Tomtom. Coolblue verschuilt zich dus achter Tomtom. Ook van een financiële tegemoetkoming omdat ik nu een tweedehands/tweedekans apparaat had wilde Coolblue niets weten. Uiteindelijk heb ik dus een tweedehands toestel voor de prijs van een nieuwe. Schandalig en oneerlijk beleid vind ik. Voortaan maar iets meer betalen bij de concurrent die wel een goede aftersales service heeft.
coolblue24-01-2026
Duidelijke website en bij klachten over de bezorging, wat lang wachten op de medewerker maar uitstekend geholpen en vriendelijk
rgdl24-01-2026
Selle procedure en goeie iformatie over het gekochte produkt
Annemieke24-01-2026
De winkelmedewerker heeft heel goed meegedacht over de aanschaf van een laptop. Ik had me goed voorbereid; hij gaf aanvullende informatie/ keuzemogelijkheden. Ik kwam daardoor zelfs goedkoper uit dan de keuzes die ik zelf gevonden had. Alle lof! De winkel is minder goed telefonisch te bereiken en ook het chatten ging traag.
Marco23-01-2026
Goede prijs, snelle levering, goede communicatie
The Rock23-01-2026
Vriendelijke bezorgers, op tijd alles verder goed geregeld.
Ira23-01-2026
's avonds om 22.00 uur besteld, 12 uur later met de fiets bezorgd!
Esther Sevink 23-01-2026
5.0
5.0
Ik had juist bij Coolblue mijn nieuwe combimagnetron gekocht omdat ik ervan uit ging dat zij de service zouden bieden die ik nodig had. Door een chronische hernia kan ik niet tillen en verwachtte dat Coolblue zelf zou komen leveren en de magnetron gelijk op zijn plek zetten, maar de levering bleek door postnl. Gelukkig is mijn vaste pakketbezorger een hele vriendelijke man die de zware magnetron voor mij naar binnen heeft gebracht. Zelf had ik de doos niet over de drempel kunnen krijgen. Dus dat vond ik wat jammer.
Kirsten23-01-2026
‘Savonds 21:00 iets besteld en de volgende ochtend om 10:00 was mijn bestelling binnen. Top!!
Larissa23-01-2026
Duidelijke website, snelle levering.