Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 35565 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Hans29-01-2026
Wordt goed en snel geholpen.
Bas29-01-2026
Website + gebuiksvriendelijkheid klopt allemaal, daar krijgen jullie een 10 voor. Elektrische tandenborstel besteld op zaterdag en de optie om gratis te leveren op zondag, mooie optie! Einduitslag, tandenborstel helemaal niet geleverd en een mailtje dan mijn geld wordt teruggestort. Wat ik zo raar vind is dat ik verder nergens een mail over heb gehad dat de tandenborstel niet leverbaar was?
Gerda Bakker29-01-2026
Prima website! Zeer snelle levering!! Prima geregeld!!

Anoniem 29-01-2026
Snel en keurig verpakt en bezorgd
Kees29-01-2026
Na mijn bestelling van een koel/vriescombi zonder problemen en snel geleverd door een vriendelijke bezorger,mijn complimenten!
diana28-01-2026
heb een remote voor de e reader geokocht, zaterdag besteld zondag in huis. super snel en netjes geleverd.
Bram28-01-2026
5.0
5.0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat deze dichtbij is en omdat PostNL wat mij betreft niet altijd betrouwbaar is wat betreft leverdagen. Mijn bezoek was uitsluitend bedoeld om een pakket op te halen, maar dat proces verliep onverwacht omslachtig. Bij binnenkomst moest ik eerst een lootje trekken. Vervolgens waren er twee klanten vóór mij die uitgebreid advies kregen over de aanschaf van een product, waardoor ik moest wachten. Na ongeveer tien minuten werd ik geholpen, maar ook toen werd ik aangemoedigd om eerst door het volledige assortiment te lopen. Daarnaast werden er persoonlijke vragen gesteld over waarom ik haast had en over een vriendin die in de auto op mij wachtte. Al met al vond ik dit een vreemde ervaring voor iets simpels als het ophalen van een pakket. Ik had een snelle afhandeling verwacht, vergelijkbaar met een regulier PostNL-punt.
Edith Maatkamp28-01-2026
altijd prima produkt snel an vakkundig geleverd voor een goed prijs.
Karim28-01-2026
Enorm vriendelijke ervaring in de winkel, binnen 5 minuten had ik mijn online aangekochte telefoon.
GeWi28-01-2026
De hele procedure kopen-toezending-afwikkeling door klantenservice complete soap. Uiteindelijk geen product, wel cashback €50 misgelopen. Terugbetaling volgt?? Nogmaals bestellen bij Coolblue? Nee, daar bedank ik voor.
Jo28-01-2026
Card eid reader besteld. De dag erop al beschikbaar in de winkel. Vlotte afhandeling. Vriendelijk en correct. Aanrader!
AntPor28-01-2026
Ruime keuze, goeie adviezen. Snelle levering.
Laila27-01-2026
Altijd snelle bezorging en bestellen gaat makkelijk en vlot. Goede service, ik ben erg tevreden.
Henk27-01-2026
Goed assortiment, producten uitvoerig beschreven, eenvoudig te bestellen en supersnel bezorgd!
cool blue middelburg27-01-2026
Prima winkel met aandacht voor de klant. Wat we wilden was aanwezig en met voorbeelden geholpen door personeel.
Coolbleu27-01-2026
Goed, duidelijk
Beveiligings camera's27-01-2026
Gebruiksvriendelijk, snelle levering
Henk Jan26-01-2026
In de winkel in Utrecht heb ik een goede uitgebreide uitleg gehad van de vele mogelijkheden. Het product van mijn keuze was echter net niet op voorraad. Ik werd ingeschreven voor een emailbericht op het moment dat er voorraad zou zijn. Dat was een dag later al. Ik direct het gewenste product bestellen, het was binnen een dag geleverd.
Rach26-01-2026
Super klantenservice. De klant is de koning
Jos26-01-2026
Vriendelijk en bekwaam bedrijf met hele vriendelijke medewerkers en goede service
Erik26-01-2026
Webshop duidelijk en kon mijn laptop bij filiaal in Eindhoven bestellen en daar ophalen en betalen. Nette service en vlug geregeld.
Joost26-01-2026
Hele behulpzame en vriendelijke bezorger!
Rybo26-01-2026
Kon niet verder op de website om te bestellen. Toen Coolblue gebeld en alles eas binnen 5 min. geregeld. Prima oplossing.
Brig26-01-2026
Goede prijs, duidelijke uitleg van het product en de specificaties, handig door het aankoop menu heen en snel geleverd.
Rik 26-01-2026
Duidelijke keuzehulp. Product (printer) de volgende dag al geleverd.