Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 35797 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Hier bij Cool Blue was mijn TCL tv het goedkoopst, de aanlevering was geweldig, elke tijd van aankomst werd aangekondigd en een kwartier voor levering nog even gebeld. De (grote) doos werd tot de derde etage gebracht. Zeer vriendelijk en competent. Ik zal voortaan ook meer bij Cool Blue bestellen.
Supergoed geholpen. Mijn tandenborstel vertoonde binnen 2 jaar al gebreken. Snel geregeld, netjes een nieuwe gekregen zonder gezeur. Was helaas niet op voorraad dus de volgende dag thuisbezorgd.
Als altijd, hoge service maar ook hoge verwachting(en) van coolblue. bestellen is niks op aan te merken, verloopt duidelijk en prima. Levering was ook goed en duidelijke communicatie over gehad. Mijn bestelling is zelfs over een 2e drempel geleverd ipv de 1e wat officieel niet had gehoeven. Heel fijn!
Makkelijk een product vinden dmv goede filters (met uitleg van alle opties). Prijzen zijn transparant en daarnaast ook de aanbieding van eventuele handige opties die je zelf (dus zonder vervelend te worden) kunt kiezen.
Ik heb goede ervaringen met Coolblue. Of het nu online of in de winkel is, ik ben altijd prima geholpen!
Alles tot in de puntjes afgewikkeld. Van website tot levering.
Video bel besteld. En een dag later was het 20 euro goedkoper. Hierover gechat.
Dezelfde dag tegoedbon van 20 euro gekregen.
Keurig op tijd bezorgd en vooraf goede uitleg bij installeren van laptop.
Goede ervaringen met Coolblue
Bestelde product zou volgende dag worden afgeleverd in de door mij opgegeven pakketautomaat bij mij in de straat, dat is 100m verderop. Volgende dag geen levering door PostNL, zonder melding. Ook geen melding vanuit Coolblue dat er vertraging is. De dag erna wordt product afgeleverd. In plaats van op het door mij opgegeven adres, wordt het pakket op een heel andere plek, in een winkel in het dorp afgeleverd, waar ik het kan gaan ophalen. Dit betekent dat ik a. Een eind moet gaan fietsen om het op te halen en b. Ik alleen tijdens openingstijden van die winkel terecht kan.
Dat het een dag later komt kan gebeuren (wel heel vaak bij PostNL), maar gewoon elders afleveren is slechte service, zeker als er verder geen opgaaf van de reden is.
makkelijk te bestellen item, veel keus, meer dan prima prijs ongeveer 35 eur goedkoper dan bij andere aanbieders, mijn eerste koop bij Cool Blue, maar zeker niet mijn laatste!
Heel betrokken en vriendelijk ge adviseert
Goede website, veel aanbod en makkelijk een vergelijking te maken. Duidelijke informatie over levering en tijdstip.
Uitstekend product en keurig afgeleverd
Snel! Betaalbaar! Bezorgd door twee toppers. Goede uitleg
Prima service
Ze hebben een ruim assortiment met daarbij goede uitleg val elk product. Goede service en snelle levering.
Alleen jammer dat het product 4 euro duurder was nadat ik mijn bestelling binnenkreeg. Ik wilde het product nogmaals hebben maar ben hierdoor naar een concurrent gegaan.
Ze doen wat ze beloven!
Correct geleverd. Op tijd een telefoontje van de chauffeur dat hij eraan kwam. Goede service!
Ruime keuze, goede prijzen en snelle levering (binnen de 24u). Tevreden klant!
Ruime keuze en supersnel in huis, heel blij mee.
alles makkelijk opzoeken met filters en vergelijk. snelle nette levering.
Snel besteld, goede prijzen en snel geleverd
Ons oog was op een Jura E4 expresso machine gevallen, een mooi en eenvoudig apparaat met als bijkomend weinig ingewikkeld onderhoud bij gebruik.
Bestelde was de volgende dag op voorraad in de winkel om op te halen.
We zijn heel blij met onze weloverwogen keuze en hopen er lang plezier van te hebben.
Heel goede communicatie en super snelle en correcte levering.