Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
De levering ging snel. De volgende dag al binnen. Goede relevante informatie wat er na je bestelling gaat gebeuren. Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling en hoe de voortgang is verlopen. Bedankt.
Goed en betrouwbaar
Keurig snel geleverd volgens afspraak.
Ik werd snel geholpen door een medewerker, netjes ook. Televisies bekeken en een keuze gemaakt. Daarna naar een andere medewerker om te kijken of ik energie af kon nemen maar bij mijn huidige energieverstrekker nog een jaar contract. Ik wilde contant betalen, ik had genoeg geld bij me maar de geldautomaat gaf aan dat ik te weinig geld erin gestopt had. Ik weet absoluut zeker dat ik genoeg geld bij me had maar tegen een apparaat is niks in te brengen helaas. Ik heb gehuild in de winkel. Ik heb mijn fiets verkocht om een tv te kunnen kopen. Als ik geen installatie zou nemen kon de tv zaterdag bezorgd worden. Uiteindelijk werd het dinsdag erna en moest ik het alsnog zelf doen. Er wordt niet beloofd wat men zegt maarja...
Product (usb stick van Sandisk) zou ik ophalen in de winkel, maar werd thuisbezorgd: dat was uitdrukkelijk niet de bedoeling. Usb stick voldoet bovendien niet aan de verwachting.
Snel en geleverd met een glimlach top
Mooi, zoals beloofd, geleverd.
Erg blij met Coolblue, ze hadden alles wat ik nodig had en ik kon het laten bezorgen op een dag die mij goed uit kwam. Alles prima geleverd
Zeer snel ontvangen
Shop is geweldig. Mooi product en goed !! Min puntje is dat ik had aangegeven de volgende avond te leveren , daar moet je dan ook iets extra s voor betalen ... dus niet !! Pas de volgende avond wat heel
Lastig was omdat we andere avonden niet thuis waren .. ik wordt daar niet blij van .. nu een dure aankoop in de tuin laten zetten!
Dankzij Koningsdag in Amsterdam in contact gekomen met de Nano display oplader van Anker. Prima oplader voor een prima prijs
Ik bestelde donderdag dit product en kon vrij, zat en zondag laten bezorgen. Ik ging voor zondag want mijn man was die dag jarig. Nagebrld of zondag echt zou lukken en dat werd bevestigd aan de telefoon.
Voor 30 gasten boodschappen ingekocht en jullie raden het al, zondagochtend bericht, dat zending vertraagd was, ook de hoes bleek onvindbaar. De bbq werd niet bezorgd op zondag. Puur dat iedereen het weet dat alles voor de glimlach mooi klinkt, maar niet altijd klopt.
Vervolgens een waardebon aangeboden gekregen van 20 euro (belediging) en vervolgens is 40 euro aan mijn account toegevoegd, wat ik ook belediging vond.
Alsof je zoiets kunt afkopen net 40 euro. Ik zou een stuk creatiever geweest zijn/had meer creativiteit verwacht van een cool blue, de 40 euro mag naar goed doel, ik ga er niets voor bestellen.
Meer heb ik er niet over te zeggen. Punt!
De iPad ziet er heel mooi uit. Hoge kwaliteit zeker. En alles ging prima met CoolBlue, hele snelle levering, makkelijk te kopen. Top!
Ik ben nog nooit zo vriendelijk en goed geholpen als in de winkel in Utrecht (shoutout XXX). Service als Unique Selling Point! Ook kan ik waarderen dat jullie pakketjes op de fiets komen brengen.
super goed geholpen en erg vriendelijk personeel
Snel besteld, duidelijk gecommuniceerd, vriendelijk en deskundig petsoneel, lekkere koffie. Ik ben fan!
Het pakket kwam mooi op tijd.
Je werd bijgehouden met track en trace.
Het was stevig verpakt
Afgelopen zondag een koelbox besteld, nu donderdag en nog geen koelbox
Makkelijke website. Suggestie voor 2de Kans was top, aangeschaft en zie zelf geen 'beschadiging'.
Goede klantenservice. DHL pakket niet kunnen leveren ivm vertraging en geen uitzicht op een leveringsdatum. Klantenservice order geannuleerd en nieuwe order aangemaakt. Volgende dag binnen 👍
Superfijn dat mijn bestelling al de volgende dag werd bezorgd!
Zoals altijd ...prima verzorgd.
Bestelling prima verlopen
Positieve ervaring, duidelijke website. Levering DHL is minder snel dan via de Cool Blue Fiets. Paar uur later is het belangrijkste.
Goed product, snelle levering! Blij mee!
Snel en overzichtelijk. Gemakkelijk bereikbaar. Goede service