ETNA T110VZTA - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA T110VZTA op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

s**e@g**l.com 05-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerlijk, simpel, degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
Heel fijn, de emaille onderplaat, want gemakkelijk schoon te houden. De gietijzeren pannendragers zijn solide. Goed spul voor aardige prijs!

Pluspunten

  • emaille plaat makkelijk te poetsen
  • op gietijzeren pannendragers staan pannen stabiel

Minpunten

  • gietijzeren pannendragers zwaar
  • pannendragers lastiger schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 06-07-2021

Beste heer/mevrouw,

Wat een mooie review en waardering! Bedankt, hier zijn wij erg blij mee. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de gaskookplaat.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

fam.vd Meer 04-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig non-nonsense kookplaatje, voor mooie prijs

Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

8,0
Als vervanging van een kapotte gaskookplaat van een ander merk, dit gaskookplaatje gekocht. Het product is eenvoudig, functioneel, maar ziet er netjes uit. Vooral de pandragers maken indruk. Robuust en kwalitatief. Dus wat mij betreft krijg je zeker wat je verwacht.

Pluspunten

  • Mooie robuuste Pandragers
  • Functioneel ontwerp, makkelijk te bedienen
  • Goede ruimte om pannen neer te zetten

Minpunten

  • Verpakking was kapot bij levering (Transporteur?)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-06-2021

Beste fam vd Meer,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat u voor ETNA hebt gekozen en u tevreden bent over het functionele ontwerp, de robuuste pandragers en de ruimte om uw pannen te plaatsen. Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Postma 25-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie en goede kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
We gebruiken nu inmiddels al een paar maanden deze kookplaat en zijn zeer tevreden. De branders hebben een mooie verdeling en de instelling werkt tot op heden vlekkeloos. De kookplaat is gemakkelijk schoon te houden en omdat er wat ruimte zit tussen de knoppen en kookplaat kun je er gemakkelijk onder schoonmaken . Heb geen enkel moment spijt gehad van de aankoop.

Pluspunten

  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Goede branders met mooie flamverdeling
  • Vlekkeloos werkende ontsteking

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 26-05-2021

Beste heer/mevrouw Postma,
Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de gaskookplaat en deze ook aan iedereen aanbeveelt.
Heel veel kookplezier gewenst!
Met vriendelijke groet,
Chantal webcareteam ETNA

Reageer

willi 21-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

willi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

8,0
mijn ervaring is branders wel wat groot, (groter dan vorige ETNA turbo vario syteem gasfornuis wel 32 jaar oud geworden) moet sudder brander telkens gebruiken. anders gaat alles spatten, en elk spatje zie je op zwart. pannen dragers hartstikke fijn en stevig, maar de plaatjes op de branders hadden GEEMAILLEERD mogen zijn worden niet mooi schoon en ik weet niet hoe ik de vlekken er af kan krijgen. (Hebben jullie hier een oplossing voor.) Verder kwaliteit en prijs prima voor dit gastoestel. heb er wel een losse oven ETNA OM270ZT bijgekocht. en ben daar ook goed over tevreden. alles weer compleet.

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • stevig materiaal

Minpunten

  • vlekken op branders
  • alle spatjes zie je op zwart
  • dus veel poetsen
  • dan blijft het schoon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 26-05-2021

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het uiterlijk van deze gaskookplaat. Vervelend dat de grote branders te hard gaan op de laagstand. Wij adviseren een servicebezoek om een monteur de branders te beoordelen. Graag ontvangen wij dan uw volledige adres- en contactgegevens en de datum van aankoop via webcare@atagbenelux.com.
Via de volgende link vindt u informatie betreffende het reinigen van uw gaskookplaat, https://support.etna.nl/support/solutions/articles/77000420839-hoe-maak-ik-mijn-gaskookplaat-schoon-etna- Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal webcareteam ETNA

Reageer

martien 18-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijk en mooi afgewerkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

10,0
een mooie uit straling ziet en degelijk uit krachtige vlam zo dat het vlug kookt en bakt makkelijk schoon te maken zoals gewend van ETNA
we hebben deze gekocht na het lezen van goede recencies

Pluspunten

  • degelijk
  • krachtige vlam
  • makkelijk schoon te maken
  • via etna 5 jaar garantie
  • goede pannen dragers schuiven niet weg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-02-2021

Beste Martien,

Leuk om te lezen dat je op basis van reviews gekozen hebt voor de T110VZTA en dat deze ook aan al je verwachtingen voldoet. Bedankt voor je feedback en mooie reviewscore.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

M.Postma 04-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en fijne branders

Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
geleverd en direct geïnstalleerd. gemakkelijke installatie. Branders branden mooi en gelijkmatig, De pannen glijden niet weg op de roosters. Mooi design en gemakkelijk schoon te maken. de elektrische vonk werkt zoals het hoort. Gekocht vanwege de goede reviews en gunstige prijs. de kookplaat voelt degelijk aan. de upgrade van 2 naar 5 jaar is mooi meegenomen maar verwacht er geen gebruik van hoeven te maken. Mn eerste apparaat van Etna maar na deze ervaring zeker niet de laatste.

Pluspunten

  • Goede/mooie branders
  • pannen staan stevig op het rooster
  • Mooi design.
  • gemakkelijk schoon te maken.
  • goede prijs kwaliteit.

Minpunten

  • geen/nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-02-2021

Beste heer/mevrouw Postma,

Leuk om te lezen dat je op basis van de goede reviews hebt gekozen voor de T110VZTA en dat deze ook aan al je verwachtingen voldoet. Bedankt voor je feedback en mooie reviewscore.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

ina 01-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

top

Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
ik heb dit product gekozen op aanraden van de winkel hij is makkelijk in gebruik en ziet er erg mooi uit past zelfs goed
bij een oude keuken heel modern en toch weer niet samen met mijn nieuwe oven en super combi en alle bij zwart en niet
duur.

Pluspunten

  • gewoon simpel, niet duur
  • mooie robuste uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-02-2021

Beste Ina,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel het gebruiksgemak als het design van de gaskookplaat. Bedankt voor deze mooie review.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

E. Bos. 29-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gaskooplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
Solide product welke er mooi uitziet, zeer snel bij aansteken.
Uitstekende prijs kwaliteits verhouding met duidelijk omschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 01-02-2021

Geachte heer/mevrouw Bos,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Goed te lezen dat deze gaskookplaat zo naar wens is.

Veel kookplezier gewenst.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Richard 11-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie kookplaat

Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
Mooi strakke kookplaat, zwaar gietijzeren roosters om de pannen op te zetten.
Zou wel handig zijn dat er een sok 1/2 duim naar M24 (gasslang) in de verpakking zou zitten.

Pluspunten

  • Strak en degelijk uiterlijk
  • Simpel te monteren

Minpunten

  • Sok 1/2 duim naar M24 mist in de verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-12-2020

Beste Richard,

Bedankt voor het plaatsen van je review. Goed te lezen dat de kookplaat zo naar wens is.

Veel kookplezier gewenst.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

R.Bouman 22-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

T110VZTA1E

Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

10,0
Ik vindt de prijs/kwaliteitverhouding Goed en het Product werkt zoals het hoort .
Eenvoudig in bediening , en eenvoudig aan te sluiten .
Ga er met dit merk vanuit dat ik er jaren mee doe !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-11-2020

Beste heer/mevrouw Bouman,

Vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling en wij wensen u uiteraard nog vele jaren plezier met deze aankoop.

Met vriendelijk groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

sj van stuijvenberg 21-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving

Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
Mooie tijdloze vormgeving die in iedere keuken past, zowel modern als wel rustiek.
Gemakkelijk te bedienen
Prijs kwaliteit is zeker een plus punt.

Pluspunten

  • zwaar uitgevoerde pannen dragers
  • bediening aan de zijkant van de plaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-11-2020

Beste heer/mevrouw van Stuijvenberg,

Wat fijn om te lezen dat deze kookplaat qua vormgeving en kwaliteit zo goed bevalt. Bedankt voor uw mooie beoordeling en wij wensen u nog veel plezier met deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

ETNA GASKOOKPLAAT 18-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige uitvoering Kleur zwart

Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
Mooi kook toestel werkt prima en goede vonk ontsteking.
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Mooi ingebouwd.

Pluspunten

  • zeker aan te bevelen
  • Niet verder zoeken.
  • voor deze prijs kan je er niet omheen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-09-2020

Beste heer of mevrouw,

Wat leuk dat u de moeite neemt om deze review te plaatsen.
Wij wensen u veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,

Alice Webcareteam ETNA

Officiele reactie van Atag 21-09-2020

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat u de moeite neemt om deze review te plaatsen.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Alice Webcareteam, ETNA

Reageer

Dries 20-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke constructie, mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

10,0
Mooie vormgeving met zware degelijke roosters. Vlam ontsteking systeem werkt simpel. Bij uitwaaien van gasvlam of bij gastoevoer onderbreking wordt de gastoevoer automatisch afgesloten. Zelf installeren is erg eenvoudig met de bijgeleverde informatie.

Pluspunten

  • Eenvoudig te monteren

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-09-2019

Hallo Dries,
Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te plaatsen. Veel kook plezier!
Groet, Alice webcareteam ETNA

Reageer