Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA T110VZTA op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

t**p@q**t.nl 13-05-2022
  • Product gekocht

Koken met plezier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

8,0
Prima product
Ziet er mooi uit en werkt zoals het moet !
Kleur zwart heeft een mooie stoere uitstraling in de keuken

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Robuust

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking en uitstraling van de gaskookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe,

Met vriendelijke groet,

Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

k**y@q**t.nl 04-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en goede kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

8,0
Kookplaat ziet er erg mooi uit en werkt perfect. Installatie verliep soepeltjes. Pannendragers zien er sterk en goed uit. Al met al een prima kookplaat

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 05-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat fijn dat het gebruiksgemak en de vormgeving zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

s**p@k**t.nl 24-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

We zijn er zeer tevreden mee.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
Prima gaskookplaat en niet te duur. Volgens keurige afspraak gemonteerd.Zijn er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel voor deze review., Fijn te lezen dat je erg blij bent met de gaskookplaat en de montage naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen je veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

c**1@i**d.com 21-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

10,0
Helemaal blij met dit mooie gasstel. Automatisch aansteken, de mooie zwarte kleur alles werkt naar mijn zin en heeft een mooie uitstraling

Pluspunten

  • Automatisch aansteken
  • Kleur
  • Onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met werking en uitstraling van de gaskookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

p**t@g**l.com 10-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gasplaatje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
Wij hadden al een ETNA gas kookplaat. Lang gebruikt, ongeveer 18 jaar zonder problemen.
Dus maar weer een ETNA gekocht. Bevalt goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u opnieuw voor ETNA heeft gekozen . We hopen dat u opnieuw vele jaren plezier kunt hebben met deze gaskookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Pegasus 68 26-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi gasstel met ruime verdeling voor de pannen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
Wij hadden een Whirlpool inbouw gasstel waarvan wij het rack waar de pannen op staan hebben moeten aanpassen met extra staven op de hoeken om de pannen meer te ondersteunen, wij zijn we met dit in ons achterhoofd opzoek gegaan naar een nieuw gasstel, merk maakte in het begin niet uit.
Veel keukenwinkels/loodsen bezocht en daar pannen en koekenpannen bij elkaar geraapt en passen op de diverse merken en types gasstellen, nou als je gasstel serieus volstaat met 4 pannen etc.is de ruimte best beperkt en staat er vaak iets erg spannend op brandend gas, deze Etna T110VZTA met een degelijk sterk en goed over nagedacht rack staan de pannen goed op het vuur, makkelijk schoon te maken en het oogt ook nog best mooi, simpel aan te sluiten, jammer dat er geen zwarte glasplaat versie van is.

Wij zijn er happy mee.

Pluspunten

  • Stevig rack voor 2 koekenpannen en 2 pannen
  • Electr. onsteking, gas sluit aut. af zonder vlam
  • Makkelijk schoon te maken
  • Simpel te installeren
  • Zwarte design ziet er met robuuste rack stoer uit

Minpunten

  • Je moet nog steeds zelf koken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-02-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review. Leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft bij de keuze voor een nieuwe gaskookplaat en u tevreden bent met de ruimte mogelijkheid op de gaskookplaat. Jammer genoeg kunnen we geen kok bij de gaskookplaat leveren en zult u zelf moeten koken maar met deze mooie gaskookplaat is dat natuurlijk een feestje 😉
Wij wensen u veel kookplezier toe de komende jaren.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

j**2@u**l.nl 15-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

10,0
Prima apparaat goede prijs/ kwaliteit verhouding. Ook snelle en nette levering. Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Makkelijk te monteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 16-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u voor uw beoordeling. Wat fijn dat de gaskookplaat goed bevalt en u deze iedereen aanbeveelt.
Veel kookplezier gewenst!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

marco-rammstein@hotmail.com 01-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design fornuis van top kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
Een nette en zeker mooie gasfornuis, mooi afgewerkt zeer degelijk materiaal, makkelijk te bedienen en aan te sluiten,
Zeker aan rader !!

Het enigste jammer is dat er geen gasslang erbij zat !

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Design
  • Aansluiting
  • Formaat
  • Bediening

Minpunten

  • Geen gasslang erbij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-02-2022

Beste Marco,
Dank u voor deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over het design en de kwaliteit van de gaskookplaat en deze iedereen aanbeveelt. Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Jan 21-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima gaskookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

10,0
Mooie gaskookplaat werkt prima zeer blij mee zeker een aanrader voor wie er nog één nodig heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-01-2022

Beste Jan,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de gaskookplaat en het aanraad voor anderen.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

​Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Cees 14-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke gaskookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
Mooie, strakke gaskookplaat met een praktische plaatsing van kookpitten en bedieningsknoppen.
Goede vonkontsteking en een intuïtieve bediening.
Verder is het kooktoestel voorzien van een veilige gasafsluiting bij "geen gas".
Inbouw verdient de nodige aandacht, omdat de bijgeleverde bevestigingsbeugels de kookplaat aan de rechterzijde -kant van de bedieningsknoppen- niet genoeg aan kunnen trekken, waardoor de kookplaat de neiging heeft om daar niet goed aan te sluiten aan het werkblad.

Pluspunten

  • goede verdeling van de gaspitten
  • degelijke roosters
  • mooie en praktische vormgeving

Minpunten

  • te weinig meegeleverde beugels
  • verder geen minpunten kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-12-2021

Beste Cees,

Bedankt dat je voor ons merk hebt gekozen en de tijd hebt genomen om dit bericht te schrijven.
Jouw mening is enorm belangrijk voor ons. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.

We wensen je veel kookplezier.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

b**s@z**o.nl 29-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voor deze prijs een goede gaskookplaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
Een mooie en goed afgewerkte kookplaat.Met 2 degelijke pannendragers.Makkelijke bediening.Goede gasbranders.Ik kan het iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Makkelijk in te bouwen
  • Goed te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-11-2021

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor deze mooie reviewscore. Fijn om te lezen dat u deze gaskookplaat iedereen aanbeveelt.
Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

s**e@g**l.com 05-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerlijk, simpel, degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
Heel fijn, de emaille onderplaat, want gemakkelijk schoon te houden. De gietijzeren pannendragers zijn solide. Goed spul voor aardige prijs!

Pluspunten

  • emaille plaat makkelijk te poetsen
  • op gietijzeren pannendragers staan pannen stabiel

Minpunten

  • gietijzeren pannendragers zwaar
  • pannendragers lastiger schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 06-07-2021

Beste heer/mevrouw,

Wat een mooie review en waardering! Bedankt, hier zijn wij erg blij mee. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de gaskookplaat.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

fam.vd Meer 04-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig non-nonsense kookplaatje, voor mooie prijs

Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

8,0
Als vervanging van een kapotte gaskookplaat van een ander merk, dit gaskookplaatje gekocht. Het product is eenvoudig, functioneel, maar ziet er netjes uit. Vooral de pandragers maken indruk. Robuust en kwalitatief. Dus wat mij betreft krijg je zeker wat je verwacht.

Pluspunten

  • Mooie robuuste Pandragers
  • Functioneel ontwerp, makkelijk te bedienen
  • Goede ruimte om pannen neer te zetten

Minpunten

  • Verpakking was kapot bij levering (Transporteur?)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-06-2021

Beste fam vd Meer,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat u voor ETNA hebt gekozen en u tevreden bent over het functionele ontwerp, de robuuste pandragers en de ruimte om uw pannen te plaatsen. Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Postma 25-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie en goede kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
We gebruiken nu inmiddels al een paar maanden deze kookplaat en zijn zeer tevreden. De branders hebben een mooie verdeling en de instelling werkt tot op heden vlekkeloos. De kookplaat is gemakkelijk schoon te houden en omdat er wat ruimte zit tussen de knoppen en kookplaat kun je er gemakkelijk onder schoonmaken . Heb geen enkel moment spijt gehad van de aankoop.

Pluspunten

  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Goede branders met mooie flamverdeling
  • Vlekkeloos werkende ontsteking

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 26-05-2021

Beste heer/mevrouw Postma,
Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de gaskookplaat en deze ook aan iedereen aanbeveelt.
Heel veel kookplezier gewenst!
Met vriendelijke groet,
Chantal webcareteam ETNA

Reageer

willi 21-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

willi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

8,0
mijn ervaring is branders wel wat groot, (groter dan vorige ETNA turbo vario syteem gasfornuis wel 32 jaar oud geworden) moet sudder brander telkens gebruiken. anders gaat alles spatten, en elk spatje zie je op zwart. pannen dragers hartstikke fijn en stevig, maar de plaatjes op de branders hadden GEEMAILLEERD mogen zijn worden niet mooi schoon en ik weet niet hoe ik de vlekken er af kan krijgen. (Hebben jullie hier een oplossing voor.) Verder kwaliteit en prijs prima voor dit gastoestel. heb er wel een losse oven ETNA OM270ZT bijgekocht. en ben daar ook goed over tevreden. alles weer compleet.

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • stevig materiaal

Minpunten

  • vlekken op branders
  • alle spatjes zie je op zwart
  • dus veel poetsen
  • dan blijft het schoon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 26-05-2021

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het uiterlijk van deze gaskookplaat. Vervelend dat de grote branders te hard gaan op de laagstand. Wij adviseren een servicebezoek om een monteur de branders te beoordelen. Graag ontvangen wij dan uw volledige adres- en contactgegevens en de datum van aankoop via webcare@atagbenelux.com.
Via de volgende link vindt u informatie betreffende het reinigen van uw gaskookplaat, https://support.etna.nl/support/solutions/articles/77000420839-hoe-maak-ik-mijn-gaskookplaat-schoon-etna- Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal webcareteam ETNA

Reageer

martien 18-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijk en mooi afgewerkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

10,0
een mooie uit straling ziet en degelijk uit krachtige vlam zo dat het vlug kookt en bakt makkelijk schoon te maken zoals gewend van ETNA
we hebben deze gekocht na het lezen van goede recencies

Pluspunten

  • degelijk
  • krachtige vlam
  • makkelijk schoon te maken
  • via etna 5 jaar garantie
  • goede pannen dragers schuiven niet weg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-02-2021

Beste Martien,

Leuk om te lezen dat je op basis van reviews gekozen hebt voor de T110VZTA en dat deze ook aan al je verwachtingen voldoet. Bedankt voor je feedback en mooie reviewscore.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

M.Postma 04-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en fijne branders

Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
geleverd en direct geïnstalleerd. gemakkelijke installatie. Branders branden mooi en gelijkmatig, De pannen glijden niet weg op de roosters. Mooi design en gemakkelijk schoon te maken. de elektrische vonk werkt zoals het hoort. Gekocht vanwege de goede reviews en gunstige prijs. de kookplaat voelt degelijk aan. de upgrade van 2 naar 5 jaar is mooi meegenomen maar verwacht er geen gebruik van hoeven te maken. Mn eerste apparaat van Etna maar na deze ervaring zeker niet de laatste.

Pluspunten

  • Goede/mooie branders
  • pannen staan stevig op het rooster
  • Mooi design.
  • gemakkelijk schoon te maken.
  • goede prijs kwaliteit.

Minpunten

  • geen/nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-02-2021

Beste heer/mevrouw Postma,

Leuk om te lezen dat je op basis van de goede reviews hebt gekozen voor de T110VZTA en dat deze ook aan al je verwachtingen voldoet. Bedankt voor je feedback en mooie reviewscore.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

ina 01-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

top

Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
ik heb dit product gekozen op aanraden van de winkel hij is makkelijk in gebruik en ziet er erg mooi uit past zelfs goed
bij een oude keuken heel modern en toch weer niet samen met mijn nieuwe oven en super combi en alle bij zwart en niet
duur.

Pluspunten

  • gewoon simpel, niet duur
  • mooie robuste uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-02-2021

Beste Ina,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel het gebruiksgemak als het design van de gaskookplaat. Bedankt voor deze mooie review.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

E. Bos. 29-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gaskooplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
Solide product welke er mooi uitziet, zeer snel bij aansteken.
Uitstekende prijs kwaliteits verhouding met duidelijk omschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 01-02-2021

Geachte heer/mevrouw Bos,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Goed te lezen dat deze gaskookplaat zo naar wens is.

Veel kookplezier gewenst.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Richard 11-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie kookplaat

Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
Mooi strakke kookplaat, zwaar gietijzeren roosters om de pannen op te zetten.
Zou wel handig zijn dat er een sok 1/2 duim naar M24 (gasslang) in de verpakking zou zitten.

Pluspunten

  • Strak en degelijk uiterlijk
  • Simpel te monteren

Minpunten

  • Sok 1/2 duim naar M24 mist in de verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-12-2020

Beste Richard,

Bedankt voor het plaatsen van je review. Goed te lezen dat de kookplaat zo naar wens is.

Veel kookplezier gewenst.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews