ETNA T110VZTA - Reviews

Specificaties
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
inbouw
Pandragers
geëmailleerd gietijzer
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA T110VZTA op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R.Bouman 22-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

T110VZTA1E

Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

10,0
Ik vindt de prijs/kwaliteitverhouding Goed en het Product werkt zoals het hoort .
Eenvoudig in bediening , en eenvoudig aan te sluiten .
Ga er met dit merk vanuit dat ik er jaren mee doe !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-11-2020

Beste heer/mevrouw Bouman,

Vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling en wij wensen u uiteraard nog vele jaren plezier met deze aankoop.

Met vriendelijk groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

sj van stuijvenberg 21-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving

Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
Mooie tijdloze vormgeving die in iedere keuken past, zowel modern als wel rustiek.
Gemakkelijk te bedienen
Prijs kwaliteit is zeker een plus punt.

Pluspunten

  • zwaar uitgevoerde pannen dragers
  • bediening aan de zijkant van de plaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-11-2020

Beste heer/mevrouw van Stuijvenberg,

Wat fijn om te lezen dat deze kookplaat qua vormgeving en kwaliteit zo goed bevalt. Bedankt voor uw mooie beoordeling en wij wensen u nog veel plezier met deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

ETNA GASKOOKPLAAT 18-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige uitvoering Kleur zwart

Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

9,0
Mooi kook toestel werkt prima en goede vonk ontsteking.
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Mooi ingebouwd.

Pluspunten

  • zeker aan te bevelen
  • Niet verder zoeken.
  • voor deze prijs kan je er niet omheen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-09-2020

Beste heer of mevrouw,

Wat leuk dat u de moeite neemt om deze review te plaatsen.
Wij wensen u veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,

Alice Webcareteam ETNA

Officiele reactie van Atag 21-09-2020

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat u de moeite neemt om deze review te plaatsen.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Alice Webcareteam, ETNA

Reageer

Dries 20-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke constructie, mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T110VZTA

Algemene score

10,0
Mooie vormgeving met zware degelijke roosters. Vlam ontsteking systeem werkt simpel. Bij uitwaaien van gasvlam of bij gastoevoer onderbreking wordt de gastoevoer automatisch afgesloten. Zelf installeren is erg eenvoudig met de bijgeleverde informatie.

Pluspunten

  • Eenvoudig te monteren

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-09-2019

Hallo Dries,
Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te plaatsen. Veel kook plezier!
Groet, Alice webcareteam ETNA

Reageer