Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens EX777LEC1E

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Kookplaten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EX777LEC1E op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

FrankieB 11-09-2018

Top apparaat

Geschreven voor: Siemens EX777LEC1E

Algemene score

10,0
Effe wennen om met inductie te koken maar als je er eenmaal aan gewend bent is het top met deze kookplaat. Wij vinden ook dat de plaat makkelijk schoon te houden is.
Veel opties waarvan wij er nog een aantal van moeten ontdekken. Is de uitgave meer dan waard.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J. Rethans 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie layout

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EX777LEC1E

Algemene score

8,0
Wilde geen gas meer en inductie lijkt me goed en veilig alternatief . Daarnaast is het apparaat energiezuinig en tevens zeer gebruikersvriendelijk

Pluspunten

  • Veilig
  • Energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

van wijngen 23-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne indeling en overzichtelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EX777LEC1E

Algemene score

10,0
Tezamen met vier andere Siemens producten in een keer aangeschaft in nieuwe keuken. Gekozen voor goede en innovatieve producent.
Correcte informatie en documentatie door leverancier van keuken.
Prima tevreden.

Pluspunten

  • mooie uitvoering
  • prima bedieningsgemak

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hester 03-08-2017

super

Geschreven voor: Siemens EX777LEC1E

Algemene score

8,0
Na even wennen, werkt super
praktisch kunnen er nog wat kleine wijzigingen
gebruiksaanwijzing niet helemaal eenvoudig
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jos 31-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Wat een genot

Geschreven voor: Siemens EX777LEC1E

Algemene score

9,0
Koken vergt even wat gewenning, maar ik wil nu niet meer terug naar gas. De kookplaat heeft een hoop opties. Zo kun je bijv. timers instellen en kun je gerechten warmhouden. De flexzone is handig, omdat je er 1 grote of 2 kleine pannen op kunt zetten. Schoonmaken is ook erg fijn, aangezien het een glasplaat is.

In tegenstelling tot veel andere inductie kookplaten heeft deze geen fase 2 aansluiting heeft. Hierdoor hoef je dus geen extra groep aan te brengen.

Over de duurzaamheid kan ik niets zeggen, aangezien ik de kookplaat nog geen maand in gebruik heb.

Pluspunten

  • Flexzone
  • Warmhoudfunctie
  • Timers
  • Geen 2 fasen aansluiting nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Omar 10-07-2017

mooie inductie kookplaat

Geschreven voor: Siemens EX777LEC1E

Algemene score

10,0
In juni 2017 wederom een nieuwe Siemens kookplaat aangeschaft. De oude is 15 jaar meegegaan. Deze kookplaat heeft veel mogelijkheden. De booster is fantastisch. Snel koken is waanzinnig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Euft 06-06-2017

Super...

Geschreven voor: Siemens EX777LEC1E

Algemene score

10,0
Ik heb deze inductie kookplaat vorige maand gekocht en ben er erg gelukkig mee. Vooral de flex- en de braadzone.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mara5 16-09-2016

geweldige uitstraling, strak modern disign.

Geschreven voor: Siemens EX777LEC1E

Algemene score

10,0
Wij hebben nu sinds 2 weken de inductieplaat van Siemens, voorheen hadden we een keramische kookplaat, ik ben zeer tevreden over het gebruiksgemak en heb meteen ook de bijpassende grilplaat en Teppanyaki gekocht, wat een nieuwe kookervaring met vele mogelijkheden biedt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Cedejojo 13-09-2016

1e kennismaking met koken op inductie

Geschreven voor: Siemens EX777LEC1E

Algemene score

10,0
Onze eerste kennismaking met koken op inductie: gebruiksvriendelijk, korte kooktijd en heel gemakkelijk schoon te houden. Zeer tevreden!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Stephanie87 19-07-2016

Een geweldige verbetering!

Geschreven voor: Siemens EX777LEC1E

Algemene score

8,0
Vorige maand is onze nieuwe keuken geïnstalleerd en het is een feest om te koken met de Siemens apparaten. De kookplaat is eenvoudig te gebruiken. Een verbetering t.o.v. het koken met gas, gerechten kunnen op een lage stand rustig garen. Het gebruiksgemak is vriendelijk en de kookplaat is gemakkelijk schoon te maken, echt een tijdsbesparing!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Stroobach 10-07-2016

Een prachtige kookplaat met vele slimme functies

Geschreven voor: Siemens EX777LEC1E

Algemene score

10,0
Kookplaat is 70cm breed en eenvoudig in te bouwen in een 56cm opening als vervanging van een halogeen kookplaat van 60cm. Plaatsing is in een kookeiland boven twee ladenblokken gaat zonder problemen. Bij de keuze van de kookplaat werd helaas vermeld dat er uitsluitend een tweefase aansluiting nodig was. Kookplaat is normaal op drie fasen aan te sluiten en kan ook op twee. Functies werken goed al moet de braadsensor nog worden ervaren. De levering van de Siemens pannen met sensor duurt echter vrij lang. Het studio-line design is prachtig en een aanwinst in de keuken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Leonardus 01-12-2015

Simpel te bedienen

Geschreven voor: Siemens EX777LEC1E

Algemene score

10,0
We hebben de Inductiekookplaat nu twee dagen in gebruik en vinden het een geweldige en simpel te bedienen kookplaat. Hiervoor hebben we 23 jaar genoten van een gewone keramische kookplaat van Siemens. wij zijn nu al zeer tevreden met deze nieuwe inductie kookplaat en is echt een aanbeveling.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer