Siemens EH611BFB1E - Reviews

Specificaties
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7400 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EH611BFB1E op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem 13-05-2020

Mooi om te zien en makkelijk in gebruik.

Geschreven voor: Siemens EH611BFB1E

Algemene score

10,0
De plaat werkt zeer snel en is na gebruik eenvoudig schoon te maken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Smith 29-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH611BFB1E

Algemene score

10,0
Zeer prettige inductie kookplaat, reageert erg snel en geeft ook goed aan of de plaat nog warm is. Tevens is het kinderslot erg prettig. Makkelijk schoon te houden. Genoeg ruimte voor een grote wokpan en extra pannen.

Pluspunten

  • Groot
  • Veilig
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Toutenhoofd 03-03-2020

Prima kookplaat

Geschreven voor: Siemens EH611BFB1E

Algemene score

10,0
Heel gebruiiksvriendelijke kookplaat met handige kookwekker die ook gelijk de kookzone uitschakeld [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lau 25-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat.

Geschreven voor: Siemens EH611BFB1E

Algemene score

7,0
Prima apparaat, boost functie is heel erg handig.
Jammer dat je niet 1 pit makkelijk uit kunt zetten: Alle pitten uit, of lang ingedrukt houden tot ie helemaal naar 0 is gedraaid. De links boven pit is nog een beetje een onduidelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Boost functie is heel handig

Minpunten

  • Kan niet 1 pit apart uitzetten met 1 knop.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Robin 24-10-2019

Prima product

Geschreven voor: Siemens EH611BFB1E

Algemene score

8,0
Prima product.
Alleen de piepjes mogen wel ietsjes zachter.
Verder tevreden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

N Steijn 19-03-2018

Geweldige kenmerken

Geschreven voor: Siemens EH611BFB1E

Algemene score

10,0
Ik heb hem nu een paar maanden en ben erg tevreden. Het is erg gebruiksvriendelijk, de booster is ook ideaal. Alleen de piepgeluidjes heb ik uitgezet.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

amieke 24-12-2017

supersnel verwarmende kookplaat

Geschreven voor: Siemens EH611BFB1E

Algemene score

6,0
De kookplaat werkt volop zodra hij aanstaat. Wennen om steeds de "temperatuurtrap" af op op te gaan i.p.v. het gas snel hoog of laag te zetten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Henk Steinvoort 08-07-2017

Prima kookplaat

Geschreven voor: Siemens EH611BFB1E

Algemene score

8,0
Ik heb deze kookplaat uitgekozen, omdat ik meerdere inbouw apparatuur van Siemens heb en daar zeer tevreden mee ben.
Kookplaat heeft een makkelijke bediening, geruisloos en op verschillende manieren aan te sluiten. Duidelijke handleiding.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mars35 14-06-2017

Mooie kookplaat

Geschreven voor: Siemens EH611BFB1E

Algemene score

8,0
Mooi design. 4 pits waarmee je alle kanten op kan. Heerlijk schoon te maken. Fijn dat je per pit een kookwekker kunt zetten waarna de pit vanzelf uitgaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

BiBi 28-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Veel extra's en handige braadfunctir

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH611BFB1E

Algemene score

9,0
Een mooie, strakke inductiekookplaat.
Handige extra's zoals QuickStart, wat 50% sneller is en ook 50% energie zuiniger.
Per kookzone makkelijk in te stellen.
Linksboven een braadworst dmv extra brede kookzone. Hierop kun je een braadslede zetten, mits geschikt voor inductie. Makkelijk in gebruik en genoeg functies.

Pluspunten

  • Quickstart
  • Nooit overkokende pannen
  • Braadfunctie
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastiaanbaaijens 28-08-2016

Prima inductie kookplaat

Geschreven voor: Siemens EH611BFB1E

Algemene score

8,0
Deze kookplaat doet wat hij moet doen. Snel opwarmen. Veel verwarmingsstanden zodat je altijd de juiste hitte hebt. De plaat is ook met 3 fases aan te sluiten waardoor je vol vermogen hebt. Schoonmaken is ook een fluitje van een cent. Wel mis ik in de installatie beschrijving wat de ventilatie eisen zijn. En de knoppen hebben geen hele snelle reactie tijd, of als je er een ander iets oplegt dat de knop al reageert ipv je eigen vingers. Verder heel blij ermee!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

H.J. van Haastregt 20-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Eenvoudige montage, goede gebruiksaanwijzing.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH611BFB1E

Algemene score

9,0
Fijn, eenvoudig, veilig en gebruiksvriendelijk kookapparaat. Behoorlijke kookzones. Makkelijk schoon te maken. Daar kwam bij dat de levering zeer snel en volgens afspraak is uitgevoerd. De binnendienst van BSH heeft via e-mail schakelschema voor ons opgesteld en stond paraat om eventueel telefonisch bij te springen. In een woord: topservice.

Pluspunten

  • booth
  • snel op temp.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sinsino 09-05-2016

Prachtige inductieplaat

Geschreven voor: Siemens EH611BFB1E

Algemene score

10,0
Sinds een week in gebruik, hiervoor een keramischeplaat, dit gaat toch even sneller, de piepjes bij het hoger of lager instellen van de stand vind ik wat irritant. Verder heel blij met de plaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer