Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 38 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch PIE611BB1E op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arjo 13-05-2022

Perfecte inductiekookplaat

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Veel mogelijkheden, werkt uitstekend, voldoet ruimschoots aan de gestelde/gewenste eisen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

H.Zettlinger 29-04-2022

Het Nieuwe koken

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] super voordelig en fantastisch toestel, gaat veel sneller dan met gas,we zijn er erg blij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

w**x@t**p.nl 28-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
Wij hebben deze inductiekookplaat gekocht ter vervanging van de gaskookplaat.
De Bosch inductie kookplaat werkt supersnel en is erg goed te regelen.
Wij zijn er super tevreden mee.
Alle keuken apparatuur bij ons is van Bosch.

Pluspunten

  • Pannen zijn snel op temperatuur
  • Prima te regelen tot het blijft koken.
  • Gemakkelijk schoon te maken.

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

embolie 26-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over dit product.
Het voldoet aan al mijn eisen.
Prijs- kwaliteit verhouding goed.

Pluspunten

  • heerlijk snel
  • gemakkelijk in onderhoud

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

k**a@h**e.nl 15-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,0
Doet echt wat ze beloven.
kunt er fijn op bakken wokken ,stoven.
en makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Geluk 19-01-2022

Goede kookplaat

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een eenvoudige en gebruiksvriendelijk kookplaat voor zeer redelijke prijs
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

P. Baks 18-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima eerste indruk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

8,0
Werkt snel en goed. Een prima eerste indruk. Nu kijken of dit ook op de lange termijn zo blijft.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Vermogen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nee 08-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed is zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,0
Na 16 jaar trouwe dienst ging onze Bosch inductiekookplaat stuk , op basis van de opgedane ervaring weer gekozen voor een Bosch . Goede en duidelijke bediending die gelijk weer vertrouwd is . genoeg opties en een makkelijke schoon te houden glasplaat die zeer krasvast is als men er mee omgaat zoals het hoort . Prijzen zijn wat milder als 16 jaar terug maar de kwaliteit hetzelfde misschien zelf beter.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rutger 06-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,0
Voor een zeer schappelijke prijs een zeer goede kookplaat. Eenvoudige montage en eenvoudige bediening.

Pluspunten

  • Prijs
  • Eenvoudige bediening
  • Kwalitatief zeer goed

Minpunten

  • de lage prijs suggereert een mindere kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 31-12-2021

Voor ons een topper

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het was even wennen naar inductie maar wat een verademing. Voor ons is het ruim voldoende. Werkt snel en accuraat. Leuk was de kortingsbon die supersnel werd geregeld achteraf. Mij lukt het zelfs om een eitje te bakken. Mijn meissie is er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

m**8@o**k.com 30-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,0
We hadden een nieuwe keuken nodig en kookte op gas.
Maar toen gekozen voor inductie. Hadden we 10 jaar eerder moeten doen.
Wat is dat fijn koken op inductie, we willen nooit iets anders meer.

Pluspunten

  • snel
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

K**8@c**o.nl 29-12-2021
  • Product gekocht

Algemene score

5,0
Heb deze kookplaat nu ongeveer 6 maanden.
Helaas werkt de temperatuur instelling érg traag.
Mijn vorige Bosch inductiekookplaat (23 jr) was een stuk prettiger en reageerde sneller.
Ook de verdeling van de kookzones is niet erg praktisch.

Reageer

b**n@y**o.com 27-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,0
Mooie, gemakkelijk te bedienen kookplaat. De kookplaat maakt wat geluid wanneer een kookzone aangaat, maar dit is niet hinderlijk.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Bediengemak

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger. 26-12-2021

Toestel doet wat het moet doen

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De kookplaat doet wat we er van verwacht hadden.
De inbouw was probleemloos en eenvoudig.
Het gebruik is simpel, wat wil een mens nog meer :-)
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Dzmitry 18-12-2021

Fair for this price

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Total capacity is 7.5kW, which is enough for regular basis.
The only thing that raises a lot of questions is control.
Pressing on + and - buttons takes a lot of time if you're in hurry (flowing out soup). As well as annoying turning off feature, when you need to do this only for one hotplate. But... Everything is fine when you compare the prices.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

s**r@z**o.nl 15-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed werkende kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

8,0
Mooie strakke kookplaat. Simpel in gebruik en doet wat het moet doen. We zijn van gas overgestapt naar inductie. Gaat compleet nieuwe wereld open. Mooi product van Bosch als je niet veel van die onnodige toeters en bellen wil hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marianne.nl 14-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
Ik gebruik al sinds 1995 een inductiekookplaat en heb al diverse malen een nieuwe kookplaat moeten aanschaffen.
Ik heb nu een Bosch inductiekookplaat gekocht bij Bemmel en Kroon en de kookplaat is perfect. Heel eenvoudig in gebruik en heel snel heet. De kookplaat ziet er prachtig uit en is gemakkelijk schoon te maken. Enige nadeel bij de aanschaf was dat er geen stekker aan de aansluitkabel zit. Heel jammer dat daarop is bezuinigd. Als er wel een kabel met stekker aan de plaat had gezeten dan had je de aansluitkosten van 100 euro kunnen besparen.

Pluspunten

  • Snel heet
  • Ziet er prachtig uit
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Geen stekker geleverd aan de aansluitkabel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mellema 09-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,0
Prima product voor een prima prijs. Doet wat ie moet doen. Maakt weinig geluid eten snel klaar. Wat mij betreft een aanrader! En cashback korting. Binnen dag geld op rekening. Top!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Eten snel klaar
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Onduidelijke installatie tekening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

g**s@l**e.nl 08-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit en doet wat hij moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,0
Geweldige inductie kookplaat, zeer snelle levering en makkelijk te monteren. Het product is met grote zorg ingepakt en voorzien van garantiebewijs en instructie boekje inclusief een aansluitschema. Het product doet wat hij moet doen en het fijne is dat 3 van de 4 kookzones verschillende diameters hebben. De bediening is eenvoudig, snel en veilig met diverse mogelijkheden. Ook de afwerking is mooi en maakt je keuken helemaal af. We zijn er erg blij mee zeker gezien de prijs kwaliteit verhouding en dan nog eens met een extra casback actie van Bosch. Wij bevelen dit apparaat ten zeerste aan.

Pluspunten

  • keurig afgewerkt
  • makkelijke bediening
  • eenvoudig aan te sluiten
  • duidelijke beschrijving
  • meerdere verschillende kookzones

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ranaamit83 07-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Big name poor performance

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

7,0
I have bought this product online to replace my old hob which was consuming lot of energy and not providing adequate heating for cooking. This product is very energy efficient and provide good heating for general cooking. Although this product do not have many cons. Only problem arises while frying after a particular temperature it switch off by itself as a result I found deep frying little difficult.

Pluspunten

  • Wonderful glass quality, easy to install.
  • No noice while cooking

Minpunten

  • Not suitable for frying
  • even not constant heating in a single plate.
  • Chambers are going on automatically low mode .
  • Not suitable for indian cooking.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Toon meer reviews