Bosch PIE611BB1E - Reviews

Specificaties
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
inbouw
Pandragers
glas

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch PIE611BB1E op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martine 28-06-2016
  • Product kwartaal in bezit

inductie kookplaat

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
het water kookt snel dankzij de boost functie. het apparaat reageert snel. als je hem lager zet dan kookt die gelijk minder hard zodat het niet over kookt. ideaal om schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitchen princess 18-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Erg snel warm, ideaal in gebruik

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

8,0
Wij hebben bewust de keus gemaakt om voor Bosch te keizen, daar 1 de kwaliteit erg belangrijk is en 2 de looks van de apparaten en ook deze inductieplaat stelt niet teleur! Onze keuken wordt intensief gebruikt en wij blijven ons verbazen over de efficientie van de kookplaat. Enige nadeel dat wij toch hebben ondervonden is het feit dat er toch vlekken op het oppervlakte kunnen komen die moelijk weg te krijgen zijn. Voor de rest zeer tevreden.

Pluspunten

  • mooi
  • snel
  • uitstraling
  • ruimte
  • kwaliteit

Minpunten

  • toch snel vlekken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arnold 06-07-2016
  • Product paar weken in bezit

mooi strak en makkelijk te onderhouden

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,2
behalve functioneel en qua design, is de kookplaat gemakkelijk te onderhouden ook al er wat over gekookt is. gewoon doekje met afwas sopje erover en klaar is Kees.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bobo 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bij Budgetplan in de aanbieding voor 399 euro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

8,0
Elders goedkoper bij budgetplan in de aanbieding , heden gekocht !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reageer

Jacqueline 03-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer fijne kookplaat

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

8,5
Eenvoudig in gebruik, reageert snel, verhitting is beter dan de gaskookplaat die ik gewend was. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ans H 31-10-2018

Prima inductiekookplaat!

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
Prima inductiekookplaat, zeer gemakkelijk in gebruik voor een 84-jarige die nog nooit anders gekoot heeft als op gas.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Arjan 21-10-2018

Prima Kookplaat!

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

8,0
Na overstap van gas voor dit model gekozen. Bevalt prima. Eenvoudige en duidelijke bediening. Werkt zonder problemen. Handig dat je met deze plaat je oude pannen kan testen of ze geschikt zijn.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bobo 06-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,0
Nu 3 maanden met plezier gebruikt en voor de prijs de juiste plaat voor ons.
De boost funk tie is een welkome aanvulling op de toch al ruime mogelijkheden die deze kookplaat.Bovendien gemakkelijk schoon te houden en een sieraad in de keuken.

Pluspunten

  • Preis
  • Gebruik
  • Vormgeving

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

bospiet 09-02-2018

Goede kwaliteit, simpele bediening

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
Zoals gewend van Bosch een solide no nonsense apparaat waar qua bediening duidelijk over nagedacht is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Leo Barten 28-10-2017

Mooi strak ontwerp, eenvoudig te bedienen.

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
Deze inductie-kookplaat vervangt onze 22 jaar oude keramische kookplaat, eveneens van Bosch. De keramische glasplaat sneuvelde helaas door een "aanvaring" met een tosti-apparaat. Tot dan werkte de kookplaat prima. Vandaar voor de vervanger opnieuw de keuze voor een Bosch. De nieuwe inductie kookplaat past nauwkeurig in de uitsparing in het werkblad die voor de oude kookplaat was gemaakt. Werkt perfect, mooi ontwerp, eenvoudige bediening. Ik hoop en verwacht dat deze nieuweling het net zo goed gaat doen en net zo lang volzal houden als zijn voorganger.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sandra22 02-10-2017

Strak design en mooie uitstraling

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
Was helemaal niet bekend met koken op inductie. Maar had het zo door en wat een verademing..
Ben er superblij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wil R 14-09-2017

TOP Inductiekookplaat ! Mooie uitstraling !

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
Zeer mooie en minimaal design kwaliteit, top product ! Makkelijke instelling van kook zones en goed temperatuurinstelling, zelf vlees sudderen is mogelijk !
Zeer makkelijk te reinigen en onderhouden door vlakke glasplaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Arnoud 06-09-2017

Werkt perfect!

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
Lekker recht toe recht aan, met nog een paar leuke extra functies. De pieptoon kun je ook uitzetten, dat heb ik wel vrij snel gedaan. Installatie was een eitje!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Vin 09-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

8,0
Mooie strakke plaat. Prachtig design en doet goed wat hij moet doen. En een schappelijke prijs. Prima.

Pluspunten

  • strak
  • goed schoon te houden

Minpunten

  • behoeft 2 groepen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruubs 25-09-2016

Ideaal!

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
Product is ideaal pannen zijn snel op temperatuur om te koken en wanneer je klaar ben is het makkelijk om schoon te maken!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Pieter 18-04-2016

Een plaats om fijn te koken!!!!

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
Met scepsis t.a.v. inductie koken zijn we begonnen. Maar wat een gemak! We zijn helemaal om. Zeker een aanrader
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

kokkinnetje 14-04-2016

Uitmuntend gebruiksgemak

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
Om het heel kort te houden:
uitstekende kwaliteit
heel snel maaltijden te bereiden
ingebouwde kookwekker is ideaal
en het schoonmaken is ook heel gemakkelijk.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer