Siemens ET645HF17E - Reviews

Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
inbouw
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 25-04-2017 Product paar maanden in bezit

ceramische Kookplaat ET645HF17E

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bedieningsgemak m.n. de toetsen voor met geheugeninstelling 4. Krachtige snelbrander. Gunstig geprijsd. Hiervoor ook een Siemens gehad die hebben we vervangen omdat we een nieuwe keuken namen maar het apparaat werkte nog prima, vandaar deze keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hate 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede werking, functionele bediening. Signaleringssignalen (gedeeltelijk) uit te schakelen want de piepjes bij bediening zijn wel erg hard.
Dit is onze tweede Siemens kookplaat, de vorige ruim 16 jaar gebruikt en werkte nog goed, Deze hebben we niet goed genoeg onderhouden en vonden daarom dat we aan een mooiere toe waren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

knieles 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Dit is onze tweede Siemens kookplaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is onze tweede Siemens kookplaat, ook de vorige beviel heel goed. Gemakkelijk: hij paste direct in het aanrechtblad. De bediening is iets anders, maar ook heel eenvoudig. De piepjes zijn wel een stukje luider dan de vorige kookplaat.

Pluspunten

  • snel de juiste temperatuurgoed schoon te houden

Minpunten

  • toets piepje is aan de harde kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carla 21-12-2016 Product paar weken in bezit

inbouwkookplaat 4 kookzones keramisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Wel even wennen. Plaat met extra warmtezonering zit nu vooraan. Zat bij de vorige achteraan, was makkelijker vooral met braden van vlees. Als het nu spettert, spettert het op mijn kleren en op de grond.

Minpunten

  • zoals boven omschreven
  • grote platen voor mijn pannen te groot

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daan Verduijn 18-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Had een hele dure kookplaat in zes jaar tijd veel storingen en reparatie,s . Nu een Siemens kookplaat aangeschaft en naar alle tevredenheid . De prijs verhouding is super . Zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • Goed schoon te maken
  • Werkt naar alle tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht ter vervanging van mijn vorige kookplaat. Deze heeft een betere indeling, zodat pannen niet tegen elkaar aanstaan. Bediening is makkelijk, maar wel anders dan mijn vorige kookplaat, dus even wennen.
Ziet er mooi uit. Als ie niet zo lang mee gaat als de vorige dan is dat uitstekend.
Als er dan een minpuntje aan zit, dan is het het piepgeluid bij het bedienen. Dat is een lelijke piep.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima kookplaat voor een goeie prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wordt supersnel heet en is makkelijk te bedienen. Ook makkelijk schoon te maken. Heeft een mooi design. Wij zijn er heel blij mee. Onze vorige kookplaat was ook van Siemens tot volle tevredenheid.

Pluspunten

  • Makkelijk bedienen
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Het geluid van de knoppen kan veel minder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P. Versluis 09-11-2016 Product paar weken in bezit

Deze kookplaat is een sieraad voor mijn keuken.

Algemene score

9,0
Qua prijs/kwaliteit een uitblinker. Prettig in gebruik en bediening.
Maakt mijn eindelijk keuken af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 07-10-2016 Product paar dagen in bezit

Keramische kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De kookplaat ziet er mooi en strak uit. Makkelijke bediening en snel warm.
Prijs/ kwaliteitsverhouding is goed. Geluid bij bediening is wel hard

Pluspunten

  • Mooi
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Hard piepgeluid bij bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alfredo59 06-10-2016 Product paar dagen in bezit

Moderne look en verbeterde uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude Siemens kookplaat moest helaas vervangen worden door een zelf veroorzaakte glasbreuk na 8 jaar. Geen straf, want deze vernieuwde uitvoering is vertrouwd qua bedieningsgemak, maar wel met een strakker design, een verbeterde positionering van de bediening (meer centraal) EN de grootste zone is nu in 2 delen instelbaar - super handig. Weet zeker dat we hier veel plezier aan gaan beleven, meer dan 8 jaar - daar gaan we voor!!

Pluspunten

  • Strak design
  • bediening centraal
  • Grootste kookzone in 2 delen instelbaar

Minpunten

  • bedieningssignaal niet instelbaar qua volume

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 29-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Goede, degelijke en mooie kookplaat. Met geringe kennis toch gemakkelijk aan te sluiten op perilex stekker, welke helaas niet meegeleverd was.
Kookplaat wordt snel warm!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janne 03-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Deze keramische kookplaat is gebruiksvriendelijk.
Werkt makkelijk en wordt snel warm.
Ook restwarmte laat hij duidelijk zien.
Ben blij dat hier ook een kinderslot op zit.
Veiligheid boven alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vullings1 29-05-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,5
Het is een gebruiksvriendelijk apparaat. We hadden een kleine storing en het probleem werd snel en adequaat opgelost.
Mijn vrouw is er super blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

smulders1971 22-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
de beste kookplaat die ik tot nu toe heb gehad.
makkelijk schoon te houden, alarmpiep als je iets op kookplaat legt, een knop waarmee je de pan grootte kunt instellen, makkelijk tipsysteem !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer