Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens EH631BE18E

8,9 Lees 11 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Kookplaten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 18-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Makkelijk te bedienen. Aangeschaft voor mijn vader van 81 ( niet gewend met apparatuur om te gaan) hij had de bediening zo onder de knie. Ziet er mooi uit met aan voorzijde facet geslepen rand. Zeer eenvoudig te reinigen.
Geschreven voor: Siemens EH631BE18E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bernadette 28-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Perfecte manier van koken ipv met gas koken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk, snel koken, alleen zou het makkelijk zijn dat je bij meerdere kook plekken in gebruik, met een klik een van de kook plekken is uit ge schakelen. Nu moet ik mijn vinger op de - toets houden tot de 0 stand. Beetje onhandig en niet efficiënt.
Ik zou zeggen: 2 seconden op de betreffende plaat icoon houden =. uit.
Geschreven voor: Siemens EH631BE18E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hans 25-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

inductie kookplaat siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat. Makkelijk in gebruik . prima aflevering door Coolbleu . gratis pannenset . snelle verwarming van de pannen .Op 1 groep aan te sluiten

Pluspunten

  • snelle levering
  • groep aansluiting
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • geen tot op heden
Geschreven voor: Siemens EH631BE18E

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bernadette 10-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

super mooie plaat, perfect in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Strak vormgegeven inductieplaat, gemakkelijk aan te sluiten. Supersnel koken en met 1 knop zijn alle platen uit te schakelen.

Pluspunten

  • Gakkelijke bediening
  • Sneller koken
  • Mooie vormgeving
Geschreven voor: Siemens EH631BE18E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Enthousiaste gebruiker 17-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Met inductie kan men korter, dus sneller koken, vooral als je gebruik maakt van de cooker(heet water).Het schoonmaken van de inductiekookplaat is
veel gemakkelijker.
Geschreven voor: Siemens EH631BE18E

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertus 09-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
gemakkelijk bediening en schoon houden
beetje saai was vorige ook siemens toch mooier met chroom omlijsting duurzaam weet ik niet maar de voorganger wis met twaalf jaar op eerst al na drie jaar twee brander platen vernieuwt en nu de andere twee maar toch weer siemens omdat wij daar meerdere machines van hebben gemakkelijke bediening
Geschreven voor: Siemens EH631BE18E

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arthur 26-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De inductiekookplaat bevalt goed omdat het een energiezuinige manier van koken is en de plaat makkelijk schoon te maken is.
Geschreven voor: Siemens EH631BE18E

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ad 23-12-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
prachtig apperaat makkelijk in gebruik en stekker in
het 240 stopcontact en het werkt géén extra groep
nodig zoals een aantal jaren geleden dik tevreden
werkt perfect !!
Geschreven voor: Siemens EH631BE18E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Straetemans 16-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Een geweldige kookplaat, zeker met een groot druk gezin komt de powerboost zeker op zijn plaats.
Het aanzicht van de plaat geeft meer waarde aan onze verouderde keuken.
In 1992 alle elektra toestellen van Siemens aangeschaft, nu voor het eerst de afzuigkap en kookplaat vervangen. De oven, vaatwasser en magnetron moeten nog vervangen worden maar hiervoor moeten wij nog sparen. Wij zijn zeer tevreden over het merk Siemens en zullen dit zeker blijven aanschaffen, dit brengen wij ook over op onze kinderen.
met vriendelijke groet,

Rien Straetemans
Geschreven voor: Siemens EH631BE18E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Almeida 16-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Doet wat ie moet doen en doet dat goed!
Simpel te installeren en makkelijk in gebruik.
Eenvoudige bediening ook handig is het kinderslot.
Geschreven voor: Siemens EH631BE18E

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemensgebruiker82 26-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het gebruiksgemak, vormgeving en mogelijkheden zijn goed. We kookten eerder op gas. Het overstappen is even wennen, maar gezien het gemak van deze inductiekookplaat lukt dat goed
Geschreven voor: Siemens EH631BE18E

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer