Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 23 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI2160ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk van Pelt 11-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Heb deze Etna inductie kookplaat de KI2160ZT pas in gebruik en bevalt prima. Deze ook gekozen omdat hij eenvoudig te gebruiken is en een mooi design heeft. Heb altijd op gas gekookt en omdat we in de toekomst toch van het gas afgaan voor inductie gekozen. Vorig jaar zonnepanelen laten installeren dus dubbel voordeel. Maar ook omdat Etna een oerdegelijk Nederlands bedrijf is.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooi design
  • Prijstechnisch prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-08-2022

Beste Henk,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken en wij dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r**x@i**d.com 05-08-2022
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Prima prijs kwaliteit , makkelijk in gebruik doet aan alle voorwaarden die je wenst ! Zal het zeker aanbevelen 👍

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Voldoet aan alle eisen
  • Super kookplaat
  • Prima prijs/ kwaliteit
  • M Akkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review!
Fijn om te lezen dat het gebruiksgemak, het mooie design en de verschillende mogelijkheden voldoen aan al jouw wensen.
Leuk dat jij deze ETNA kookplaat zal aanbevelen!

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Collie 18-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle en mooie overstap van gas naar inductie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Daar we nog op gas kookte en zonnepanelen hebben laten plaatsen de overstap gemaakt naar inductie. Daar deze plaat geen verder aanpassingen nodig had voor het aansluiten, kan gewoon in een stopcontact, voor deze gekozen. Binnen enkele minuten was hij geïnstalleerd nadat we het gat in het aanrechtblad iets groter hadden gemaakt.
Meteen uitgeprobeerd, water koken was in een mum van tijd gepiept.
Mooi design in de keuken, strak en snel schoon te maken, heel blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Geen aanpassingen in de meterkast
  • Strak design
  • Snel op kookpunt
  • Snel en makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-07-2022

Beste Collie,

Het doet ons goed om te lezen dat je zo blij bent met de kookplaat. Fijn dat de KI2160ZT heeft kunnen bijdragen in de positieve ervaring van het overstappen. Bedankt voor de 10!

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

f**o@z**t.nl 13-07-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Het was even wennen maar het werkt prefect. Wij vonden de prijs ook heel er gunstig.
Officiele reactie van Atag 14-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review. Wat fijn dat je tevreden bent met de kookplaat en dat hij ook goed werkt!
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Greta 04-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Dit product doet wat het moet doen, en is makelijk in gebruik. Wij hebben deze samen gekocht met een nieuwe keuken en zijn er super blij mee.

Pluspunten

  • Prijs
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 05-07-2022

Beste Greta,

Een 10, daar zijn wij uiteraard erg blij mee. Bedankt voor de maximale reviewscore en de enthousiaste feedback. Fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

a**a@g**l.com 02-07-2022
  • Product gekocht

Mooie en makkelijk te bedienen kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Goede prijs / kwaliteit. Ik heb voor Etna gekozen omdat dit merk met de gasfornuizen en ovens al een eeuwigheid bestaat, volgens mij zijn hun toen der tijd uitgekomen met de eerste gasfornuizen met een oven eronder en daar waren nooit problemen mee. Ik vind dit een hele mooie en makkelijk te bedienen inductie kookplaat. Het is mijn derde en ik hoop hier nog lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • werkt supersnel
  • mooie look

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze beoordeling. Fijn om te lezen dat je voor ETNA hebt gekozen en je tevreden bent met jouw keuze.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

f**4@g**l.com 23-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koken met ETNA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
In onze nieuwe keuken hebben wij deze ETNA inductie kookplaat. Deze kookplaat bevalt ons beter dan onze vorige inductie kookplaat van Bosch. Bijvoorbeeld pannenkoeken bakken gaat op deze ETNA kookplaat veel beter en makkelijker. dus is onze conclusie een goede kookplaat die een 10 verdiend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling, een 10!
Wij zijn blij dat jij gekozen hebt voor ETNA, en vooral natuurlijk dat het zo goed bevalt.
Wat fijn dat ook het pannenkoeken bakken zo goed gaat op de kookplaat, heerlijk!

Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

g**n@h**e.nl 03-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Inductieplaat werkt perfect, goede prijs en kwaliteit.
Had veel eerder moeten kopen.
Snel warm en snel schoon te maken

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • Zijn geen minpunten
Officiele reactie van Atag 07-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze review met maximale score te plaatsten. Fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

J**s@l**e.nl 25-05-2022
  • Product gekocht

Kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

8,0
Eenvoudig, goed en handig in gebruik. Goed schoon te maken en past goed bij mijn aanrechtblad
Officiele reactie van Atag 27-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het design en gebruiksgemak van de kookplaat.
Natuurlijk ook erg fijn dat de plaat zo eenvoudig schoon te maken is.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**k@w**s.nl 13-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Doet wat t moet doen!! Prima bediening!! Mooie vormgeving. Van harte aanbevolen!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • In een verg schoon
  • Snel warm
  • Goed regelbaar

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking en uitstraling van de inductiekookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

t**n@l**e.nl 05-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top Service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Inductie koken i.v.m. geplaatste zonnepanelen, door zelf energie op te wekken, kosten besparen.

E.t.n.a ; een / twee/ naar Etna. !!!
Door je te registreren bij Etna, krijg je 5 jaar GARANTIE, TOP !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor deze review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw inductiekookplaat, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

j**l@h**l.com 13-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

oer degelijk merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Ik ben van het gas af. Wij zijn AOWers en laten soms het gas aanstaan. Dat merken we dan meestal later. Bij inductie haal je de pan van de plaat en gaat het toestel uit. je hoeft niet meer te kijken of alles uit is. Wordt de plaat te heet dan schakelt hij vanzelf uit. Veilig, schoon, geen omkijken, wat wil de AOWer nog meer?

groet: Jan

Minpunten

  • piepjes zijn erg hoorbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-04-2022

Beste Jan,

Wat een mooie 10 heb jij de inductieplaat gegeven, bedankt!
Wat een veilig gevoel geef jij ons met jouw review.
Fijn dat de kookplaat zo goed bevalt.
Wij wensen jou nog heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

f**t@g**l.com 08-04-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Hele fijne inductieplaat met eenvoudige en snelle bediening. Ook een boosterstand die goed werkt.
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel voor deze beoordeling. Wat leuk te lezen dat de bediening van de kookplaat eenvoudig en snel is en ook de boosterstand goed werkt. Wij wensen je veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

f**t@g**l.com 03-04-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Hele mooie inductieplaat die snel en eenvoudig te bedienen is. Heeft snelle boost-stand en hij blijft niet heel lang heet.
Officiele reactie van Atag 04-04-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor deze review. Wat goed te lezen dat de inductiekookplaat snel en eenvoudig te bedienen is.
Veel kookplezier gewenst!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

WAHiD 22-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Etna kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Etna is een bekend merk en volgens de informatie van google, scoort het merk hoog. De medewerkers van de klantenservice zijn vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 24-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review en het compliment voor onze klantenservice.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

n**n@g**l.com 09-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Eenvoudige inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

8,0
Super fijne kookplaat die enorm eenvoudig in gebruik is. De tiptoetsen reageren erg goed, functies en programma’s zijn erg overzichtelijk. Al met al een zeer goede kookplaat.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Reageert snel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Joanna 26-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super snel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Kookplat werkt sneller dan gas. Werkt uitstekend. Reageert direct bij verandering van temperatuur. Ben zeer tevreden. Toetsen bediening is zeer makkelijk.

Pluspunten

  • snel
  • mooi
  • makkelijk schoon te maken
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 28-09-2021

Beste Joanna,

Bedankt voor deze enthousiaste review met mooie score. Een 10, daar zijn wij uiteraard erg blij mee.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de KI260ZT.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Miranda 16-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

kookt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

8,0
wel erg wennen als je gas gewend was, maar de bediening is eenvoudig en went snel.
Tip: geef goede instructies mee hoe deze is schoon te maken want dacht dat mijne na 1 kookbeurt al beschadigd was terwijl dit met een speciaal doekje is schoon te maken.
Misschien is tevens het bijleveren van een beschermhoes/ laag een idee. Als je een dag niet kookt zit er al een enorme stoflaag op want het trekt wel echt stof aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-06-2021

Beste Miranda,

Bedankt voor je mooie beoordeling en je gegeven feedback gezien dit altijd erg welkom is. Via onze website kan je ook nog aanvullend schoonmaakadvies vinden. https://support.etna.nl/support/solutions/articles/77000416779-hoe-maak-ik-het-glas-van-mijn-kookplaat-schoon-etna- . Wij wensen je nog vele jaren plezier met deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

robert andreas 01-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

inductie plaat

Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

8,0
prima inductie kookplaat, werk perfect, bestel wel direct een perilex kabel er bij.
zie de gebruiksaanwijzing op YouTube, een kind kan de was doen.
en prima prijs.

Pluspunten

  • werksnel
  • mooi groteplaat
  • snelaangesloten
  • mooie prijs voor een goed apparaat.

Minpunten

  • geen glasschuiver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-06-2021

Beste Robert Andreas,

Wat leuk dat je de moeite neemt om deze enthousiaste review te schrijven, hartelijk dank hiervoor.
Fijn om te lezen dat de inductiekookplaat aan al je wensen voldoet.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Julia 12-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simpel en functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Een duidelijke kookplaat met simpele knoppen. Alles wat ik nodig had zit er op. Dat zijn niet veel eisen, maar voor mij waren dat de boost/power knop en de timerfunctie.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • powerfunctie
  • timerfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-04-2021

Beste Julia,

Bedankt voor deze mooie review met reviewscore. Een 10, daar zijn wij uiteraard erg blij mee. Fijn dat de KI2160ZT aan al je wensen voldoet.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews