ETNA KI2160ZT

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 53 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI2160ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique L. 22-07-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk te bedienen kookplaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Fijne kookplaat met een gemakkelijke bediening. Iets wat voor mijn moeder, die al op leeftijd is, heel erg prettig is.
Ze is/was nog gewend om op gas te koken maar kan door de makkelijke bediening nu ook makkelijk de overstap maken naar koken op inductie. Verder is de kookplaat ook gemakkelijk schoon te houden en dat is altijd een pluspunt.

Pluspunten

  • gemakkelijk te bedienen
  • gemakkelijk schoon te maken
  • mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ATAG-Benelux 23-07-2024

Beste Monique,

Bedankt voor de mooie beoordeling. Erg leuk om te lezen dat jouw moeder het koken op inductie en de kookplaat zelf zo prettig vindt.

Wij wensen jouw moeder vee jaren van kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Femke
Webcare ETNA

Reageer

N*************@g******** 20-07-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

8,0
Van gas nu overgegaan op inductie. Had ik eerder moeten doen. Goede kookplaat, eenvoudige bediening. Eerst keer gebruik wel even wennen, maar wil nu niet anders meer.
ATAG-Benelux 23-07-2024

Beste heer / mevrouw,

Fijn dat de overstap van gas naar inductie zo goed bevalt en de kookplaat hieraan bij heeft kunnen dragen.
Bedankt voor de mooie review.

Wij wensen jou veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

a*********@t********* 12-07-2024
  • Product gekregen

Een Top inductie kookplaat van ETNA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Via de woningstichting gekregen wegens nieuwe keuken. We hadden een andere inductie kookplaat. Dit was een fase 1. De kookplaat van ETNA is stukken beter. Alles kookt en bakt beter. En veel sneller. Makkelijk in het gebruik en makkelijk schoon te maken.

Echt een aanrader en een top inductie kookplaat!

Pluspunten

  • Kook en bakt sneller
  • Makkelijk schoon te maken en te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ATAG-Benelux 12-07-2024

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat de kookplaat goed z'n werk doet en hij makkelijk in onderhoud is.
We wensen jullie veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

b*******@h********** 11-07-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

8,0
Nu al enkele weken in gebruik. Prima plaat, boven mijn verwachting. Makkelijk te bedienen. als minpuntje zou ik het geluid vermelden, maar ook dat is te doen.
Ik zou hem aanbevelen
ATAG-Benelux 12-07-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met deze kookplaat.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

f************@k********* 05-07-2024
  • Product gekocht

Een Top kookplaat..

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Heb mijn kookplaat 4 weken in gebruik en zou niets anders meer willen ben er zeer tevreden.
mee en was betaalbaar !!

Pluspunten

  • Duidelijk
  • En makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
ATAG-Benelux 08-07-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je in zo'n korte tijd al zo tevreden bent. Dat is waar wij het voor doen.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

a*********@t********* 04-07-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Een fijn en makkelijk kookplaat. Werkt goed. Wij hadden hiervoor een andere maar deze werkt veel beter en alle pitten werken en alles kookt en bakt goed. Snel klaar met koken en makkelijk te bedienen! Echt top!
ATAG-Benelux 05-07-2024

Beste heer / mevrouw,

Een 10😊 Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met gebruik en bedieningsgemak van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

v*********@y******** 04-07-2024
  • Product gekregen
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Prima kookplaat. Goede handleiding aanwezig. Eenvoudig te gebruiken. Voldoet aan de verwachting.
ATAG-Benelux 05-07-2024

Beste heer / mevrouw,

Dank je voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met het gebruik van de inductiekookplaat.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a*******@h********** 02-07-2024
  • Product gekocht

Mooie plaat een aanwinst voor je keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Ik vind hem mooi om te zien,eenvoudig in gebruik en prijs/kwaliteit is erg goed
De keuken ziet er netjes en strak mee uit
ATAG-Benelux 03-07-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review met dit fantastische cijfer! Wat fijn dat je blij bent met het design en de prijs- / kwaliteitsverhouding.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

ronaldrobert1952 28-06-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Tegenvaller qua koelruimte

Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

6,0
Deze koelkast is ingebouwd in mijn nieuwe keuken. Helaas is het koelgedeelte qua volume een stuk minder dan mijn vorige koelkast: een te kleine groentenlade, geen aparte ruimte voor vis en vlees, in de deur past een wijnfles niet.

Pluspunten

  • geruisloos

Minpunten

  • te kleine koelruimte voor 2 personen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
ATAG-Benelux 01-07-2024

Beste ronald,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Jammer dat de koelkast niet helemaal voldoet aan jouw wensen. Wij nemen jouw feedback mee in de ontwikkeling van onze producten.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Valerie Van Den Hende 18-06-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Basic inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

8,0
Eenvoudige inductieplaat, basic, geen toeters of bellen.
Doet wat hij moet doen.
Eenvoudige bediening. Geen idee waarvoor de B knop dient. Het klokje is handig.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Grootste kookzone achteraan

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
ATAG-Benelux 20-06-2024

Beste Valerie,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de basics van deze kookplaat. Fijn ook dat hij doet wat hij moet doen en eenvoudig in de bediening is.
De B is de boosttoets, deze kun je gebruiken om maximaal 5 min op de hoogste stand te koken. Op pagina 10 van de handleiding vind je hier meer informatie over.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Eenvoudige bediening 18-06-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

8,0
De inductiekookplaat is ook voor een complete leek op inductiegebied zeer goed te bedienen.

Pluspunten

  • Tiptoetsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
ATAG-Benelux 20-06-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat de kookplaat makkelijk in de bediening.
We wensen je veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Flowerpower 29-05-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekregen

Mooie inductieplaat, werkt fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Prachtige inductieplaat. Simpel te bedienen d.m.v. touchscreen. We zijn er blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
ATAG-Benelux 29-05-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je zo blij met het design van deze kookplaat. Fijn ook dat hij makkelijk in de bediening is.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

a*********@g******** 20-05-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Wij hebben zowel voor de inductie kookplaat als voor de elctrische oven gekozen voor het merk Etna,
Ziet er erg mooi uit en werkt perfect. Prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
ATAG-Benelux 22-05-2024

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jullie hebben gekozen voor ETNA en zulke tevreden gebruikers zijn!
Het mooie design en gebruiksgemak bevalt goed, daar worden wij blij van.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a*********@g******** 20-05-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Wij hebben zowel voor de inductie kookplaat als voor de electrische oven gekozen voor het merk Etna,
Ziet er erg mooi uit en werkt perfect. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
ATAG-Benelux 22-05-2024

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jullie hebben gekozen voor ETNA en zulke tevreden gebruikers zijn!
Het mooie design en gebruiksgemak bevalt goed, daar worden wij blij van.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j***************@k********* 14-05-2024
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Nooit meer een andere!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

8,0
Het betreft een inductiekookplaat. Eindelijk besloten om minder met gas te gaan doen. Dus een inductie kookplaat gekocht. We hebben er altijd tegenop gezien om inductie te gaan koken. Gas was toch veel handiger. Wel, het tegendeel is waar. Deze kookplaat is zo handig en alles wijst zich vanzelf. Vanaf het begin ging het heel goed. De kwaliteit van het apparaat is net zo goed als alle andere merken, maar deze was goedkoper. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Ziet er mooi en schoon uit
  • Handige bediening
  • Duidelijk aangegeven waar de pannen komen.
  • Past precies op de plaats van het oude gastoestel.

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ATAG-Benelux 17-05-2024

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat u voor de overgang van Gas naar inductie heeft gekozen voor ETNA. Goed om te lezen dat u tot nu toe zo tevreden bent over het koken op inductie, dat is waar wij het voor doen! Fijn ook dat de prijs- / kwaliteitsverhouding ook goed is.
We willen je bedanken voor het schrijven van deze review en wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

r********@h********** 11-05-2024
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Heel ons leven op gas gekookt. Op inductie moet je opnieuw leren koken. Als 70 plussers leek dat een hele uitdaging.
Door het bedieningsgemak van deze Etna plaat is het probleemloos gegaan. Voor de zekerheid zijn we wel in de buurt van de pitten gebleven, omdat het koken veel sneller gaat. Kortom een aanrader.
ATAG-Benelux 17-05-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat het leren koken op inductie soepel is verlopen! Fijn ook dat het sneller gaat, al is dat natuurlijk even wennen.
We wensen jullie nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Peter 19-04-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Heel erg tevreden over kookplaat van Etna. De eerste keer wisten wij niet wat er gebeurde, want alles ging veel sneller dan de oude kookplaat. Eenvoudige bediening en makkelijk schoon te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
ATAG-Benelux 17-05-2024

Beste Peter,

Goed om te lezen dat jij zo tevreden bent over de kookplaat, dat is waar wij het voor doen! Fijn dat alles lekker snel gaat en dat de bediening eenvoudig in gebruik is.
We willen jullie bedanken voor het schrijven van deze review en wensen jullie nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Tevreden 04-04-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Ik heb een kookplaat gekocht en ik ben heel tevreden. Het is heel handig machine precies wat ik nodig had.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
webcare-7 05-04-2024

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling, een 10! 😀

Het doet ons goed te lezen dat je tevreden bent over het koken op jouw nieuwe inductiekookplaat.
We wensen je heel veel plezier toe van het toestel!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

M.Schreuders 04-04-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Aankoop van deze ETNA KI2160ZT was de laatste actie om van het gas af te gaan en de beste keus om het aan te schaffen. Plaatsing en aansluiting voortreffelijk gegaan, daarna ook met een eenvoudige bediening en gebruik, TOP product.

Pluspunten

  • Montage
  • Bediening
  • Gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
webcare-7 05-04-2024

Beste heer / mevrouw Schreuders,

Wat goed dat je de overstap hebt gemaakt om van het gas af te gaan! Hoewel dit best een grote verandering is bevalt het koken op inductie jou gelukkig goed.
Ook de levering is soepel gegaan.

We willen je bedanken voor jouw mooie beoordeling en wensen je heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

a***********@z******* 04-04-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

een geweldige kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
ik vind de inductie kookplaat geweldig,het lijkt wel dat het eten eerdder gaar is dan met gas en
het hij is gemakkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
webcare-7 05-04-2024

Beste heer / mevrouw,

Wow een 10 🤩 Hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling!
Leuk om te lezen dat de overstap van gas naar inductie je zo gemakkelijk af gaat met deze kookplaat.

We wensen je heel veel kookplezier en lekkere gerechten toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

j**************@q********** 02-04-2024
  • Product gekocht

Een blije huisvrouw met de ETNA inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Na jarenlang op gas gekookt te hebben kochten wij een inductie kookplaat van ETNA.
Dit mede door mijn beginnende Alzheimer en ik vaak het gas aan laat staan.
Ik stond er eerst niet achter want dacht dat het moeilijk was .
Dit bleek een onterechte gedachten te zijn.
Na 2 dg was ik zelfs gewend aan de inductie plaat.
Geweldige beslissing want het koken gaat sneller en beter te doseren .
Wat ook heeel fijn is dat het schoonmaken zoveel makkelijker is en dus fijn om te doen.
Voor mij is deze manier van koken ook veel veiliger er kan eigenlijk niets gebeuren.
Al met al een goede en top beslissing.

Pluspunten

  • Mooi
  • Voordelig
  • Prima mee te werken en schoonmaken

Minpunten

  • Snap soms de H aanduiding niet
  • Dat we het niet eerder hebben gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 03-04-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn om te lezen dat de overstap van gas naar inductie zo goed bevalt. De overstap is natuurlijk even spannend maar het doet ons goed dat u zo tevreden bent. Een veilige keuze en makkelijk in het onderhoud. Wanneer de H in beeld komt na het koken is de kookplaat nog heet. Wanneer de H verdwijnt is de hitte weg en kan je de kookplaat veilig schoonmaken.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m***********@f********* 26-03-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

8,0
Bij het aanschaffen van onze nieuwe keuken hebben wij voor de ETNA apparatuur gekozen.
Het apparaat is degelijk en werkt goed.
We hebben al diverse machines afwas gedraaid .
De bediening is eenvoudig en daardoor overzichtelijk.
De handleiding is duidelijk.

Pluspunten

  • Robuust
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
webcare-7 27-03-2024

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jullie, bij de aanschaf van een nieuwe keuken, voor apparatuur van ETNA hebben gekozen. Nog veel leuker is het natuurlijk dat de toestellen zo goed bevallen! 😀

Bedankt voor jullie mooie beoordeling, we wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

s****@f**************** 18-03-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Wij hebben onze nieuwe inductie kookplaat nu een tijdje in gebruik. Wat een fijne kookplaat! De platen worden snel warm, de booster is perfect vooral om water snel warm te maken. Ik gebruik voor gewoon koken eigenlijk altijd maximaal stand 5, anders gaat het al best hard. Makkelijk schoon te houden en simpele bediening.
webcare-7 18-03-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review met dit fantastische cijfer, een 10! Goed om te lezen dat je tevreden bent over het gebruik van de kookplaat. Fijn ook dat hij makkelijk in onderhoud is!
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

p**********@h****** 31-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product tegen redelijke prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Goed product voor redelijke prijs. Gemakkelijk in gebruik, eenvoudig in onderhoud.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
webcare-7 03-01-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak, eenvoudige onderhoud en de goede prijs.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Melissa 28-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kookplaat met goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, geen hele dure kookplaat maar wel hoge kwaliteit, zo ziet de kookplaat er ook uit. Het is een goede elektrische kookplaat met veel kracht - mede door de 'boost' functie kan je sneller je maaltijden klaarmaken. Daarnaast prettig dat er een beveiliging op zit dat wanneer je je pan van de kookplaat af haalt, de 'pit' uiteindelijk automatisch uitgaat. Verder is de kookplaat makkelijk en intuïtief te bedienen en makkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • Veel kracht, mede door boost functie
  • Prijs/kwaliteit verhouding goed
  • Beveiliging bij omhoog tillen pan, automatisch uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
webcare-7 28-12-2023

Beste Melissa,

Bedankt voor het schrijven van deze review met dit fantastische cijfer! Goed om te lezen dat de boostfunctie goed werkt. Het is inderdaad fijn dat er een beveiliging op zit mocht er geen pan op staan.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews