ETNA KI2160ZT - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI2160ZT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Julia 12-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simpel en functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Een duidelijke kookplaat met simpele knoppen. Alles wat ik nodig had zit er op. Dat zijn niet veel eisen, maar voor mij waren dat de boost/power knop en de timerfunctie.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • powerfunctie
  • timerfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-04-2021

Beste Julia,

Bedankt voor deze mooie review met reviewscore. Een 10, daar zijn wij uiteraard erg blij mee. Fijn dat de KI2160ZT aan al je wensen voldoet.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Theo 08-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dat is lekker koken .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Veel inductie koopplaten bekeken , maar dit vonden wij de mooiste . Mooie strakke plaat , met een makkelijke bediening . De linkerkant is perfect om de ovale vis bakpan te gebruiken , zo maak je van 2 kookzones een hele grote . de geluidjes die je hoort zijn niet noemenswaardig . Na gebruik van gas en ceramisch is dit tot nu toe onze mooiste aankoop . Wij zijn er blij mee .

Pluspunten

  • tip toetsen mooi weggewerkt
  • simpele bediening
  • makkelijk schoon te houden
  • overkoken is er niet meer bij
  • aan de kook brengen gaat super snel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-03-2021

Beste Theo,

Wij stellen het zeer op prijs dat je de moeite neemt om deze enthousiaste review te schrijven. Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen jullie zo blij zijn met het design en het gebruiksgemak van de kookplaat.

Wij wensen jullie veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

rinze 24-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima kookplaat

Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
mooie strakke vormgeving, gemakkelijk te bedienen met tiptoetsen in de glasplaat, staat mooi op ons aanrechtblad. prima functies, voor als lekker wilt koken

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-12-2020

Beste Rinze,

Vriendelijk bedankt voor je mooie beoordeling en wij wensen je nog voor kookplezier met deze inductie.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Jaap Busman 17-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wat een verbetering

Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
na jarenlang op gas te hebben gekookt nu overgegaan ivm nieuwe keuken op inductie koken. Vele verhalen van anderen verder wat een genot om te gebruiken de eenvoud en mogelijkheden maken het koken met deze inductieplaat tot een feestje. Het koken gaat nu veel sneller

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-11-2020

Beste Jaap,

Bedankt voor het plaatsen van deze enthousiaste review. Fijn te lezen dat de overstap van gas naar inductie zo goed is bevallen. Wensen je nog heel veel kookplezier met deze inductiekookplaat.
Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer