Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 95 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF670ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam. Liefting 21-05-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een tevreden klant!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
Deze nieuwe ETNA kookplaat voldoet helemaal aan onze verwachtingen en ziet er mooi en strak uit.
Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Strak en mooie uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
ATAG-Benelux 22-05-2024

Beste heer / mevrouw Liefting,

Bedankt voor deze leuke review met topscore!
Fijn dat jij zo tevreden bent met de kookplaat en dat deze aan jouw verwachtingen voldoet.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h******@z******* 11-05-2024
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
Dit is mijn 1e ervaring met inductie. Het werkt erg makkelijk en snel. Ik moet nog wel even zoeken naar de juiste standen, maar dat komt vast snel goed. Kwestie van uitproberen.
ATAG-Benelux 17-05-2024

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat je overgestapt bent naar het koken op inductie en dit je zo goed bevalt!
Het kan inderdaad even wennen zijn, mocht je hier vragen over hebben dan ben je natuurlijk altijd welkom om contact met onze service op te nemen of door een e-mail te sturen naar webcare@atagbenelux.com

We wensen je heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

c**************@g******** 09-05-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
Top product, Na uitleg goed werkend. Je moet wel de juiste pannen hebben.
Inductie is altijd even wennen.
ATAG-Benelux 17-05-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor jouw mooie beoordeling!

Inductie creëert warmte door de aantrekkingskracht van magneten en kan inderdaad alleen werken wanneer jouw pan een magnetische en vlakke bodem heeft! Hierdoor is het een hele veilige manier van koken. De zone kan ten slotte niet zomaar aan gaan wanneer er niets op staat.

We wensen je heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

w************@g******** 03-05-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
Deze mooie induktie plaat gekocht omdat het makkelijk te bedienen is en is heel snel geleverd alle functies werken naar behoren, en aangemeld bij ETNA voor een extra garantie van 3 jaar boven op de 2jaar die je gewoon krijgt al met al is het een mooi produkt
ATAG-Benelux 17-05-2024

Beste heer / mevrouw,

Wat fijn om te lezen dat de bediening en functies van jouw inductiekookplaat je zo goed bevallen!
Goed om te lezen dat je direct de kosteloze aanmelding voor de extra garantie hebt gedaan! Uiteraard hopen we niet dat je deze ooit nodig gaat hebben 😊

Bedankt voor jouw mooie beoordeling en heel veel kookplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

J3roen 28-04-2024
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
Vanwege de hoge gasprijzen en het milieu zijn we op zoek gegaan naar een inductie kookplaat welke ons oude gastoestel moest vervangen.
We waren op zoek naar een grote plaat, omdat er met een gezin van 4 personen, nogal wat pannen gebruikt worden.
Via Google een selectie gemaakt, waarbij de ETNA KIF670ZT op ons wensenlijstje kwam te staan.
Doorslaggevend waren uiteindelijk de vele positieve reviews en de prijs.
De online bestelling verliep vlekkeloos en het apparaat zou binnen 2 dagen in huis zijn. Helaas volgde al snel een email van de leverancier met de vermelding dat, omdat de kookplaat niet op voorraad was, het 2 weken ging duren. Jammer, maar gelukkig hadden we ons gastoestel nog.
Toen de kookplaat uiteindelijk binnenkwam, heb ik middels de duidelijke inbouw beschrijving, de uitsparing van het keukenblad op maat gemaakt. Het installeren van de kookplaat bleek gelukkig een makkie. Ook het aansluiten van de stekker was een fluitje van een cent.
Vervolgens heb ik de beschrijving even doorgenomen over hoe de bediening werkte. Ook dit bleek gelukkig geen hogere wiskunde en al snel had ik de bediening onder de knie; dit werkte vrij intuïtief.
Even aan de kok (mijn vrouw) een en ander uitgelegd en al snel stonden de eerste potjes en pannen te pruttelen.
Al met al een fijne kookplaat met een handig gebruiksgemak en een nette prijs.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • makkelijk schoon te maken
  • groot oppervlak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
ATAG-Benelux 17-05-2024

Beste Jeroen,

Wat leuk om te lezen dat jullie, na uitgebreid zoeken, op deze inductiekookplaat van ETNA zijn uitgekomen.
Nog veel leuker is het natuurlijk dat de kookplaat dan ook nog zo goed bevalt!

De installatie verliep gemakkelijk en de overstap van gas naar inductie is jullie gelukkig goed bevallen! We wensen jullie heel veel kookplezier toe en willen jullie bedanken voor deze mooie beoordeling!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Lennard 18-04-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooie inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

8,0
Mooie betaalbare inductieplaat met logische bediening. Makkelijk schoon te maken en daarmee dus gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Bediening

Minpunten

  • Piepje bij aan-/uitzetten is wat luid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
ATAG-Benelux 17-05-2024

Beste Lennard,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de prijs- / kwaliteitsverhouding. Fijn ook dat hij makkelijk in onderhoud is en makkelijk in bediening.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Björn 13-04-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goede plaat voor de prijs, grootste kookveld wat te klein

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

7,0
Deze inductieplaat vervangt mijn oude exemplaar van Bauknecht, dat 12 jaar prima werkte en nu door een vallende fles beschadigd raakte.
De nieuwe plaat is groter en bedient wat makkelijker (één bedienveld per kookveld ipv eerst plaat selecteren en daarna niveau instellen). Alles werkt naar behoren. Het grootste kookveld is helaas wat klein voor mijn grote gietijzeren pan, waardoor deze aan de randen minder heet wordt.
Storend vind ik dat het meegeleverde afdichtband te dik is. De randen van de kookplaat zweven nu 1mm boven het aanrecht, wat niet mooi is en ook vuil aantrekt. Moet nog een beter alternatief zoeken.

Pluspunten

  • mooi en groot
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • grootste kookveld wat te klein
  • afdichtband is te dik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
webcare-7 15-04-2024

Beste Björn,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruik van deze kookplaat en dat alles ook naar behoren werkt.
Jammer dat de grootste zone net te klein is voor de wok. We wensen je desondanks veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Suzanne 03-04-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel blij mee!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
Mooi design en werkt heel prettig. Vooral de ingebouwde timer per kookzone vind ik ideaal. En doordat de plaat vrij groot is, kun je er meerdere grote pannen tegelijk op kwijt. Heel blij mee!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 03-04-2024

Beste Suzanne,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review!
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over de kookplaat. Het gebruiksgemak en de ruimte bevallen jou gelukkig goed.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

H.Bredewold 25-03-2024
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
Deze inductiekookplaat is eenvoudig te bedienen en heeft een "power" toets en je kunt de linker twee koppelen tot één plaat, en dat allemaal voor een zeer gunstige prijs.

Pluspunten

  • Makkelijk bediening
  • Koppelbaar

Minpunten

  • Geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 26-03-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je de kookplaat eenvoudig te bedienen vind en dat de functies je verder ook goed bevallen.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Herman 24-03-2024
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende Inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
Etna is een gerenommeerd merk en ik koos voor dit product omdat het alle fases ondersteund. Daarnaast is de prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Ook de service van Etna is uitmuntend.
Op fase 1 mist de inductieplaat wat power en gaat wokken moeizaam. Op fase 2 is dat al geen probleem meer.
Mijn advies is laat het aansluiten op perilex en je hebt een hoogwaardige inductieplaat in huis. Ik raad dit product zeker aan!

Pluspunten

  • Eenvoudig te reinigen
  • kan ook op 1 fase werken

Minpunten

  • mist power op 1 fase

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
webcare-7 26-03-2024

Beste Herman,

Goed om te lezen dat je tevreden bent met de prijs-/ kwaliteitsverhouding. Ook fijn om te lezen dat je de service van ETNA ook uitstekend vind, dat is waar wij het voor doen.
We willen je bedanken voor het schrijven van deze mooie review en wensen je nog vele jaren kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

a**********@l****** 21-03-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
- Touchscreen reageert goed
- Direct lager te zetten, bij bijv. overkoken, zonder eerst de juiste 'pit' aan te hoeven klikken
- Handig dat er een timer op zit
- Bakt goed regelmatig
webcare-7 26-03-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Goed om te lezen dat de tiptoetsen goed reageren en fijn dat je tevreden bent met de andere functies.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Dirk 21-03-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte inductiekookplaat naar mijn wensen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

8,0
De KIF670ZT heb ik gekocht na verschillende reviews gelezen te hebben. Het meest ideale aan deze inductiekookplaat is dat deze 60cm breed is en zowel op fase1 als op fase3 kan. Ik de mijne op fase1 geïnstalleerd en ik merk geen tekortkomingen op. De bridgefunctie is perfect wanneer ik de grillplaat wil gebruiken. Kortom… na een maand gebruik, perfecte kookplaat naar mijn wensen.

Pluspunten

  • Fase1 en fase3 mogelijk
  • 60cm breed, genoeg ruimte voor vier pannen
  • Met powerboost kook je water in no-time
  • Mooi design
  • Snel schoon te maken

Minpunten

  • Gevoelig voor aanbrand van olie/vet onder de pan
  • Vingerafdrukgevoelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 26-03-2024

Beste Dirk,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat na uitvoerig onderzoek je bent uitgekomen bij ETNA. Goed om te lezen dat de kookplaat naar behoren werkt en dat de bridgefunctie ook goed bevalt!
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

h**************@g******** 19-03-2024
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima Inductieplaat, Bevalt goed en is zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
Prima product, fijn dat het met meerdere fases kan werken. De service van Etna is reuze! Nadeel van dit product is dat je heel snel je pan in de buurt van het controlepaneel zet waardoor de beveiliging van het apparaat deze uitzet.
Verder alleen maar positieve ervaringen. Op 1 fase gaat wokken best moeilijk!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
webcare-7 19-03-2024

Beste heer / mevrouw,

Leuk om te lezen dat je niet alleen zo enthousiast bent over de kookplaat maar ook over onze service. Hartelijk dank voor de mooie review. Jouw feedback betreft de pan positie ten opzichte van de bediening zullen wij meenemen in de verdere ontwikkeling.

Wij wensen jo veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

w******@t************ 13-03-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Nieuw kookelan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
Na trouwe dienst van onze Atag inductie kookplaat hebben we gekozen voor een Etna. Wij zijn tachtig dus levensduur is minder belangrijk. De monteurs hebben in recordtijd de oude plaat verwijderd en de nieuwe geïnstalleerd. We zijn er blij mee.

Pluspunten

  • Twee kookzones samenvoegen tot 1 grote.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 13-03-2024

Beste heer / mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te schrijven. Hartelijk dank voor de mooie feedback en reviewscore.

Wij wensen u vele jaren van kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

a*********@h********** 12-03-2024
  • Product gekocht

Topaankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
door advies van de leverancier hebben we besloten een Etna inductie kookplaat aan te schaffen.
We hadden jaren op gas gekookt.
Maar het gebruik van de inductie kookplaat is een verademing .
Het bedieningsgemak is na het lezen van de handleiding prima .
Het voordeel is snellere kooktijd het instellen en schoonhouden ,bovendien staat het heel mooi in de keuken.
ik denk dat we heel lang plezier gaan hebben van de kookplaat.
Mijn vrouw was bepaald niet enthousiast met de overgang ,maar is nu zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
webcare-7 13-03-2024

Beste heer / mevrouw,

Een top aankoop, dat is fijn om te lezen! Fijn dat niet alleen de kookplaat maar ook het koken op inductie zo goed bevalt. Hartelijk dank voor de leuke review.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Carlos 28-02-2024
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Binnen 4 jaar 2 x zelfde defect

Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

2,0
In 2020 gekocht, in 2021 2 kookzones defect.
Indicatie knipperend AF.
Was nog garantie, nieuw printboard geplaatst, weer werkend.
begin 2024 zelfde klacht echter nu buiten garantie.
Voor mij geen ETNA meer.

Pluspunten

  • bedieningsgemak

Minpunten

  • Betrouwbaarheid
  • Dure aankoop korte gebruiksduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht
webcare-7 28-02-2024

Beste Carlos,

Bedankt voor de review. Vervelend om te lezen dat je zoveel pech hebt gehad met de kookplaat en je hierdoor teleurgesteld bent in onze apparatuur en service. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om jou dit gevoel te geven. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest, ook met de bedoeling dat de klant lang plezier mag beleven van onze apparatuur. Graag kijken wij of wij hierin nog iets voor jou kunnen betekenen. Zou je hiervoor adres- contactgegevens en een kopie van de geplaatste review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

h***********@h********** 22-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Het is even wennen.

Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

7,0
We hebben dit product gekozen om zijn breedte 70 cm en passend in bestaande nis maat.
Na 50 jaar koken op gas was het wennen met de kookplaat en de nieuwe pannen en welke standen we moeten gebruiken.
Wij vinden dat de gebruikte plaat te lang te warm blijft.
Het zou mooi zijn wanneer er cirkels ter grootte van de pan op zouden staan is makkelijker om de pan op de juiste plaats te zetten.

Pluspunten

  • Afmeting
  • Mooi apparaat eenvoudig netjes afgewerkt.

Minpunten

  • Plaat blijft te lang te warm.
  • Cirkels van de inductie spoel ontbreken.
  • Kabel en stekker ontbreken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
webcare-7 23-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze beoordeling.

Inductie heeft als eigenschap dat het een veilige manier is van koken, de plaat kan immers uit zichzelf niet verwarmen maar heeft de pan hiervoor nodig. De glasplaat die hiertussen zit zal daarmee ook warm worden en even blijven, ondanks dat de zone niet meer verwarmd.

Als het heel lang warm blijft is het goed om te bekijken of de kookplaat voldoende be- en ontluchting heeft, dit zorgt voor een snellere afkoeling. Hoe dit moet zijn kun je vinden in het voorschrift dat meegeleverd is bij de kookplaat of via onze website.

Bij de meeste inductiekookplaten wordt geen stekker meegeleverd. Dit is voor de veiligheid. Het installeren dient door een erkend elektricien te gebeuren.

We zullen je feedback over de ronde zones meenemen in de verdere productontwikkeling en wensen jullie veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

z**********@h********** 20-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooie inductie plaat

Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

8,0
Ik ben er erg blij mee ziet er mooi uit heb nog niet alles uitgevonden maar werkt naar behoren en niet heel ingewikkeld
Kan alleen moeilijk zien waar de pan moet staan

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen duidelijk vak voor pan
  • Hij begint op hoog

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
webcare-7 20-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Fijn dat je zo blij bent met het design en gebruiksvriendelijkheid van de kookplaat. Jouw feedback betreft de pan aanduiding zullen wij meenemen in de verder productontwikkeling. Bedankt voor de mooie feedback.

Wij wensen jou veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Femke
Webcare ETNA

Reageer

b********@z************ 18-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima

Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

8,0
Prima inductie kookplaat, lekker breed. Eén maar is dat de bediening gewenning nodig heeft. Bij onze eerdere etna inductieplaat werkte de bediening erg goed bij deze moet je nogal eens extra drukken of wrijven.

Pluspunten

  • Grotere plaat (70cm) zelfde inbouwmaat
  • Boost functie werk prima

Minpunten

  • Bediening (wennen)
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
webcare-7 19-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de inductiekookplaat.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Nee 14-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Het is nog wennen.

Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

7,0
We hebben dit product gekocht na verschillende modellen te hebben bekeken . In de praktijk kom je er achter wat de kwaliteit/ gebruiksvriendelijkheid is. Wij moeten er aan wennen na 50 jaar op gas te hebben gekookt aan de temperatuur die vrijkomt bij welke stand van de info blokken om goed te kunnen koken. Het valt ons op dat na gebruik de letter H lang blijft branden na gebruik en dit is terecht omdat de plaat lang (te) warm blijft. We hadden het achteraf fijner gevonden dat er cirkels op de plaat stonden ter grootte van de kookplaat.
We proberen de techniek voor het gebruik te leren.

Pluspunten

  • Mooi apparaat in de keuken

Minpunten

  • Gebruikte plaat blijft (te) lang warm.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
webcare-7 15-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor jullie beoordeling.

Inductie is een veilige manier van koken, doordat de plaat niet kan verwarmen zonder dat er een pan op staat.
Ondanks dat het na het uitzetten geen warmte meer kan produceren zal er toch wat restwarmte in het glas achterblijven. De 'H' geeft dit inderdaad weer.

Mocht je twijfelen over hoe lang de plaat nog warm blijft na gebruik dan mag je natuurlijk contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 088 88 21 821 (werkdagen 09:30-17:30u en zaterdag 09:30-13:30u) of door een mail te sturen naar webcare@atagbenelux.com met daarin je contact- en adresgegevens, samen met een kopie van deze review.

We hopen natuurlijk dat jullie snel gewend zijn aan het koken op inductie en hiervan gaan genieten!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

b**********@q********** 11-02-2024
  • Product gekocht

Inductieplaat

Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

8,0
Een heel mooi en prettige inductie kookplaat. Simpel te installeren en simpel in het gebruik. We hadden dit veel eerder moeten aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 12-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Het doet ons goed dat de installatie en het gebruik geen moeite kosten.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

f***********@g******** 26-01-2024
  • Product gekocht

Prima prijs kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
We wilden al lang van het gas af (koken) een kennis gaf aan dat deze inductie plaat een prima prijs kwaliteit was.
En dat is het inderdaad een geweldige ervaring met inductie koken versus gas.
Veel sneller en wat een prettig bedieningspaneel het was natuurlijk even wennen maar ik zou het iedereen aanraden.

Pluspunten

  • supersnel koken/bakken/wokken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
webcare-7 29-01-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wat leuk dat jullie keuze is gevallen op ETNA bij de overgang van Gas naar Inductie. Fijn dat om te lezen dat jullie snel gewend waren en de bediening en het koken zelf op inductie.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

v******@z******* 25-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
De keuze om over te gaan van gas naar elektra is door Etna voor ons eenvoudig gemaakt. Betaalbare inductie kookplaat zonder voor onnodige toeters en bellen, makkelijk te installeren met de keuze op 230 volt of 380 volt. Mooie indeling met een combi kookgedeelte en booster mogelijkheid. Na enkele weken gebruik zeer tevreden met deze Etna, waarbij we ook nog eens 3 jaar extra garantie kregen na registratie van ons product. Dat steunt ons vertrouwen in de kwaliteit van de producten van Etna.

Pluspunten

  • bedienings gemak
  • keuze 230 of 380 volt
  • geen voor ons onnodige extra functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 25-01-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review met dit fantastische cijfer! Leuk dat je voor de overgang van gas naar inductie hebt gekozen voor ETNA. Fijn ook dat de installatie makkelijk verliep.
We wensen je veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Tiny 07-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kookgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

8,0
De inductiekookplaat bevalt prima. Wij hebben gekozen voor de mogelijkheid de plaat op 1 fase (met gewone stekker) aan te sluiten, wat prima werkt ( Met 2 fase wat ook kan, zal het koken waarschijnlijk nog sneller gaan) De plaat is gemakkelijk te bedienen dmv tiptoetsen.

Pluspunten

  • Makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
webcare-7 09-01-2024

Beste Tiny,

Leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de kookplaat. Bedankt voor de mooi beoordeling.

Wij wensen jullie veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

j*******@g******** 02-01-2024
  • Product gekocht

bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

7,0
Prettige breedte makkelijke bediening ,rustig aanzicht.
Product werkt zoals het hoort.
Ik denk dat de prijs wel oke is.

Pluspunten

  • geen extra rand rondom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
webcare-7 03-01-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent over de kookplaat. Het gebruiksgemak, mooie design en mooie prijs bevallen gelukkig goed.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews