Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 121 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF670ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tonnelier 12-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

70 cm kookplezier met de ETNA KIF670ZT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
Sinds een paar weken koken we niet meer op gas maar via inductie. Ik heb doelbewust voor de ETNA KIF670ZT gekozen omdat deze de inbouw nis nodig heeft van een 60 cm brede plaat maar zelf 70 cm breed is.
Het was dus niet nodig ook nog het hardstenen keukenblad aan te passen voor meer kookruimte!
Ool het kunnen koppelen van twee zones was een vereiste.
Natuurlijk waren de specificaties/looks en reviews ook belangrijk.
Het is een fantastische plaat, mooi en op 2 fasen super snel, je moet er op de hoogste stand echt even bijblijven want alles kookt in no time.
Al met al tot nu toe zeer tevreden!

Pluspunten

  • 70 cm breed
  • koppelbare kookzones
  • mooi modern uiterlijk
  • zeer snel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 15-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor deze mooie en uitgebreide review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt, bij jouw overstap van gas naar inductie koken en we dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden. Het doet ons goed dat je tevreden bent met jouw keuze voor deze mooie inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

c**e@q**t.nl 03-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede review op kieskeurig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
Vandaag onze nieuwe inductie plaat Kif670zt aangesloten door een monteur.
Zijn op 2 fase overgegaan.
StekkerDraad aangesloten en gelijk uitgeprobeerd.
Alles werkt naar tevredenheid.
Deze keuze is gebaseerd op de goede review bij kieskeurig.
Wij zijn er tevreden over.

Pluspunten

  • Mooi vormgegeven
  • Prijs kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA hebt gekozen en de inductiekookplaat naar tevredenheid werkt.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

w**m@z**o.nl 27-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
Het is even anders, na gekookt te hebben op gas, over te gaan op koken op een inductiekookplaat, hetgeen snel went.
Het is een mooie zwartglanzende vrij brede kookplaat van glas.
Probleemloos kunnen diverse grote pannen tegelijkertijd op staan. Voor iedere kookzone is er een aparte bedieningstoets.
Voordeel deze zijn uitgeschakeld niet zichtbaar, waardoor een mooie rustige uitstraling.
Wanneer ik de plaat aan wil zetten moet ik mijn bril wel even opzetten.
De pauzeknop is ideaal als je het kookproces (plotseling) tijdelijk wilt onderbreken. Evenals dat de kookplaat aangeeft wanneer een pan niet geschikt is (voor gekozen kookzone).
Inmiddels hebben we diverse keren voordeel gehad van de Bridge kookzone, makkelijk in te stellen voor de grotere grillplaat of vispan.

Uiteindelijk zijn we blij met deze aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een leuke, positieve review, bedankt!
Fijn om te lezen dat de overstap van gas naar inductie zo goed bevallen is.
Het is inderdaad natuurlijk even wennen, gelukkig is jou dit snel gelukt.
Leuk dat jij zo tevreden bent over het bedieningsgemak, mooie design en de mogelijkheden van de kookplaat.

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Maureen 21-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
Een mooi strak breed design, maar wel kookoptie van normaal formaat.
Buitenste randen worden dus niet heet, maar je hebt wel de breder kookplaat,aangezicht is top!

Pluspunten

  • Strak design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-07-2022

Beste Maureen,

wat een leuke review, bedankt dat jij de moeite nam om deze achter te laten.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie design van de kookplaat.
Een pareltje in jouw keuken!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Nederlander 20-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima inductie kookplaat, 5 jaar garantie door Etna!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

8,0
Mooie platte inductieplaat, werkt naar behoren. Wij komen van gas af en de overgang viel ons reuze mee. Het is zelfs gemakkelijker koken dan op gas. Wel even goed de pannen plaatsen mbt de warmte afgifte, vooral bij vlees bakken. Display is goed afleesbaar en heeft voor ons voldoende mogelijkheden.

Pluspunten

  • 5 jaar garantie via de website van Etna
  • werkt snel, water is heel snel aan de kook
  • koken went snel, gemakkelijker dan gas
  • maakt bij ons geen storend inductiegeluid

Minpunten

  • het plaatsen van de pan is soms lastig
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wat leuk om te lezen dat je bij de overgang van gas naar inductie hebt gekozen voor ETNA. Fijn dat de kookplaat tot nu toe goed bevalt en dat je er voldoende mogelijkheden mee hebt.
Wij wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

j**k@h**l.com 19-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
Top apparaat. Eerst even wennen van het gas af. Zeer makkelijke bediening. En maakt de keuken een stuk mooier.

Pluspunten

  • Bediening
  • Uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een superscore, een 10! Bedankt hiervoor.
Wij zijn blij dat jij bij de overstap van gas naar inductie gekozen hebt voor ETNA.
Leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent over het bedieningsgemak.
En inderdaad dit is een pareltje in de keuken!

Wij wensen jou heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

A 13-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
Fijn dat hij in het gat past van onze oude gaskookplaat. Eenvoudige montage. Bediening is eenvoudig. Het water is heel erg snel aan de kook. Veel gemak een heel fijn dat er geen gas meer nodig is!
Officiele reactie van Atag 14-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor dit mooie cijfer en deze review. Fijn om te lezen dat installatie goed verliep en dat de bediening en gebruik bevalt!
Wij wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

h**k@h**l.com 13-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
Na allerlei testen gelezen te hebben kwam deze Etna inductie kookplaat als beste voor mij uit de bus, goede mogelijkheden, prima prijs/kwaliteit verhouding en een mooi uiterlijk. Ik ben blij deze gekozen te hebben een super fijne kookplaat en maakte de overstap van gas naar inductie erg makkelijk. Een aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk dat je voor ETNA hebt gekozen bij de overgang van Gas naar Inductie en fijn dat je tevreden bent met de prijs/kwaliteit en design.
Wij wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

PW de Jong 05-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
Wat een mooie aanwinst in onze keuken.
Strak modern en je keuken is in een handomdraai weer opgeruimd en schoon.
Het koken word zo een plezier.
Qua prijs en kwaliteit is dit product het zeker waard.
Wij zijn zeer tevreden en blij zelfs bij het koken van een ei.

Pluspunten

  • zones koppelen
  • strak en moderne uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-07-2022

Beste heer/mevrouw De Jong,

Dank jullie wel voor deze mooie review. Wat leuk te lezen dat de inductiekookplaat een aanwinst is in jullie keuken en jullie zo tevreden zijn over de strakke en moderne uitstraling. Heel veel kookplezier gewenst!

Met vriendelijke groet, Chantal
Webcare ETNA

Reageer

L van Ham 03-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat met een gewone stekker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
Mooie Etna inductieplaat 70 cm breed die op een gewoon stopcontact kan worden aangesloten. Voor een scherpe prijs met 5 jaar garantie na registratie bij Etna.

Pluspunten

  • 70 cm Breed voor grote pannen
  • Kan op gewone 230 volt stekker
  • 5 jaar garantie na registratie.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je voor ETNA hebt gekozen en tevreden bent met de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke Webcare ETNA

Reageer

f**n@g**l.com 01-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

7,0
Ik zou deze inductie kookplaat zeker aanbevelen.
Het enige minpunt is de verlichting voor de kookplaat sterkte, want je moet de verlichting van de keuken echt aandoen om deze af te lezen en instellen.

10-03-2022
Ik heb deze maand een inductie kookplaat gekocht en moet zeggen, goede keus.
Hij voldoet ruim aan zijn verwachting.
Waar ze aan mogen voldoen, is de verlichting van de tiptoetsen wat beter zichtbaar mogen laten zien.
Mocht je op zoek zijn naar een inductie kookplaat dan beveel je echt de Etna.
Prijs-kwaliteitverhoding vind ik zeker positief te noemen.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je na enige tijd nog steeds tevreden bent over de inductiekookplaat. Jouw feedback betreffende de verlichting in de kookplaat, waarderen wij zo kunnen wij onze producten blijven verbeteren.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

w**e@l**e.nl 26-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk, en voor een goede prijs en kwaliteit en uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste heer mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Giezies 23-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen gebakken lucht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
Met deze kookplaat zit je gebakken!
Makkelijk in gebruik, mooi vlak en ook nog eens 3 jaar verlengde garantie.
Officiele reactie van Atag 24-06-2022

Beste Giezies,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review, een 10!
Wij zijn blij dat jij zo tevreden bent over de kookplaat.
Inderdaad, geen gebakken lucht!

Wij wensen jou heel veel kook- en natuurlijk bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

d**n@h**l.com 15-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
Overige apparatuur ook van ETNA, daarom mijn keuze om eenheid te bewaren.
Van gas naar inductie is even wennen.
Fijn apparaat, snel ingebruik!
Specificaties komen overeen met wat ik er van verwacht had.
Blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10, wow! Bedankt voor deze review. Wat leuk om te lezen dat je weer voor ETNA hebt gekozen bij de overgang van gas naar inductie. We zijn blij dat het zo goed bevalt.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

i**1@u**l.nl 13-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
De Etna KIF670ZT is een heel fijne kookplaat die gemakkelijk is te bedienen.
De grote van de plaat is ideaal door de onderlinge ruimte van de pannen.
De plaat oogt zeer rustig en chique door de kookzones als strepen weer te geven,
hierdoor hoeft de pan ook niet precies in het midden te staan op de zone.
Hopen er lang plezier van te hebben. Ook nog eens 5 jaar garantie na registratie.

Pluspunten

  • grootte van de plaat
  • fijne kookzones

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 14-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling.
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met het design en de afmetingen van de kookplaat.

Wij wensen jou heel lang en veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

w**n@c**a.nl 01-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETNA KIF670ZT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
Prima kooktoestel , wij zijn er super tevreden mee.
Ook de verlengde garantie termijn van 5 jaar is prima geregeld bij Etna (Atag)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden met de kookplaat.
Wensen u nog vele jaren kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

g**n@g**l.com 30-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
Mooi en strak en precies passend in mijn marmer aanrechtblad als vervanger van een gaskookplaat.
Bijna niet hoorbaar werkgeluid en doet het prima op twee phase pirilex. Heel blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-05-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt.

Wij wensen je veel kookplezier toe,

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

j**0@t**s.nl 26-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
Beste prijs kwaliteit verhouding. Mooie en goede recensies. Uitstraling en bedieningsgemak.

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Power

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 27-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het design en gebruiksgemak van de kookplaat.

Wij wensen jou heel veel kookplezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Rob 19-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
Heele mooie inductie kookplaat
Stekker zit er al aan past gewoon in een standaard stopcontact
Moest alleen een randje van mijn granieten aanrechtblad afsijpen hij was één centimeter te diep. Het slijpen ging goed met een haaksespijper.
Wel nieuwe pannen gekocht werkt prima ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Makkelijk schoonmaken
  • Staat erg mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-05-2022

Beste Rob,

Een 10, wow, bedankt!
Wat leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA.
Wij zijn blij dat je zo tevreden bent over de werking en mooie design.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

f**a@g**l.com 11-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne kookplaat, erg snel en makkelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
Een mooie inductiekookplaat! Ik vind het een voordeel dat de plaat breder is maar toch in een normale opening past. Pannen steken daardoor nooit over. De plaat kan op 1, 2 en 3 fasen worden aangesloten. Ik heb gekozen voor 2 fasen waardoor ik het vlees goed kan aanbraden en tegelijkertijd de aardappelen of pasta op vol vermogen kan koken. Voorzien van een pauzetoets die alle pitten in 1 keer stop zet als er iets dringends gebeurt, bv als er iemand aan de deur is. Mat dezelfde zet je alles in een keer weer aan op de vorige stand.

Tot nu toe, na 3 maanden, erg tevreden!

Pluspunten

  • Grootte oppervlak
  • 2 fasen

Minpunten

  • Nog niet geconstateerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Hartelijk bedankt voor deze mooie uitgebreide review.
Wat fijn dat je zo tevreden bent over de ruime KIF670ZT
Leuk om te lezen dat het gebruiksgemak en en de handige pauzefunctie zo goed bevallen.

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews