Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 47 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI577ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

n**r@h**l.com 25-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik. De plaat is goed schoon te maken en de timer is heel handig

Pluspunten

  • Gebruik
  • Onderhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak van de inductiekookplaat.
We wensen je vele jaren kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

kooklekker 19-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima,zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

9,0
goede prijs kwaliteitsverhouding,
en in mijn revieuw beginnen de opmerkingen met,
E_T_N_A zie mijn vorige inzending.

Met vriendelijke groet J.Mulder

Pluspunten

  • zone,s apart in te stellen
  • evenals de tijd

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 21-09-2022

Beste heer / mevrouw Mulder,

Bedankt dat jij de moeite nam deze leuke review te schrijven.
Wat leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA!
Wij zijn blij te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt, dat de zones en de tijd apart in te stellen zijn bevalt jou goed.
Het gebruiksgemak en de mogelijkheden beoordeel jij dan ook als uitstekend.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**r@h**e.nl 17-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Subliem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

9,0
Wij hebben een nieuwe keuken geïnstalleerd met een nieuwe Etna Inductie kookplaat de K1577ZT. Eigenlijk hebben wij hier vier woorden voor. De Etna K1577ZT inductie kookplaat is Energiezuinig, Toonaangevend, Naamsbekend, Aanrader

Pluspunten

  • Alle zones apart in te stellen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met jouw aankoop, dat is waar wij het allemaal voor doen. We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

M&M 14-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETNA afzuigunit Ki577ZT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

9,0
Met de aanschaf van onze nieuwe keuken, hadden wij meerdere keuzes voor inductie platen, maar hebben gekozen voor de gebruiksvriendelijkheid van een ETNA inductieplaat. Het model, de toepassingen zijn precies op hetgeen waar wij het voor gebruiken.
Dit in combinatie met de afzuigkap en oven uit dezelfde serie zijn wij er zeer contant mee.
Prijs, kwaliteit en design zit in de goede range.
Wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • Voldoet aan onze verwachting.
  • Modieus

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 15-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor he schrijven van deze review. Wat leuk dat u bij de aanschaf van een nieuwe inductiekookplaat heeft gekozen voor Etna. Fijn om te lezen dat het gebruik en het model naar behoren bevallen. Leuk dat jullie ook de afzuigkap en de oven uit dezelfde serie in jullie keuken hebben.
Wij wensen jullie nog vele jaren kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Ralph 11-09-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

8,0
Het product bevalt goed, simpel in bediening en makkelijk schoon te maken. De units voldoen, ik mis alleen een stand tussen 6 en 7. 6 is vaak te zacht en 7 te hard.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Touchpaneel

Minpunten

  • Maakt bij sommige units wat lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 12-09-2022

Beste Ralph,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

c**s@g**l.com 28-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

8,0
Prima produkt maar de service van Etna is echt super. Bij plaatsen van onze nieuwe keuken ontdekten we krassen op de inductieplaat en we krijgen gewoon een nieuwe!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening, snel heet

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Vervelend om te lezen dat de kookplaat bij installatie al beschadigd was, maar gelukkig wordt dit goed opgelost😊
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke goet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Desiree W. 23-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat Etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

10,0
Superfijne inductie. Heerlijk groot, erg gemakkelijk te bedienen en werkt fantastisch

Pluspunten

  • Werkt perfect
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Grote plaat
  • Keuken -/ kookwekker

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste Desiree,

Dank je wel voor deze mooie review en cijfer! Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en mogelijkheden van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a**l@g**l.com 07-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer inefficiënte ruimteverdeling

Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

4,0
na 3 dagen gebruikt te hebben dit product omgeruild voor een vergelijkbare Bosch (200 euro meer). Reden was de zeer inefficiënte panindeling van de Etna, waarop het zelfs erg lastig/onmogelijk was om 4 pannen op te zetten terwijl er veel ruimte ongebruikt bleef. Onbegrijpelijk dat voor deze indeling gekozen is, terwijl op de Bosch we 5 pannen kwijt kunnen!
Verder zal het best een degelijk apparaat zijn, en de aansluiting was eenvoudig met prima documentatie.

Pluspunten

  • ziet er fraai uit

Minpunten

  • pan indeling/plaatsing

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 08-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review.
Jammer dat jij niet tevreden was met de indeling van de kookplaat.
Leuk om te lezen dat je toch aangeeft dat de aansluiting zou eenvoudig was, en de documentatie duidelijk.
Ik begrijp dat jij inmiddels een kookplaat hebt waar je meer tevreden over bent.
Mochten wij toch nog iets voor jou kunnen betekenen staan wij natuurlijk voor jou klaar!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Francisca 22-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

9,0
Op advies van de keuken coach voor deze inductie kookplaat gekozen.
De kookplaat heeft mooie grote zones en makkelijk in gebruik ook handig is de timer en de booster functie

Pluspunten

  • Snelle bereiding
  • Makkelijk in gebruik
  • Grote zones

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-06-2022

Beste Francisca,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn dat het advies van de keukencoach goed is uitgevallen en dat je tevreden bent met het gebruiksgemak van deze kookplaat.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

E en T 16-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed ingedeelde pitten!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

9,0
Hele fijne kookplaat! Hij is goed ingedeeld, waardoor je ook echt 4 fatsoenlijke pannen kwijt kan. Wij gebruiken krachtstroom dus kunnen alles aanzetten op de stand die we willen.

We hebben ook een test gedaan met onze oude pannen (inductie geschikt, maar jarenlang op gas gebruikt) en met een pan die altijd alleen op infuctie heeft gewerkt. Beiden waren even snel met opwarmen! Dit hoeft uiteraard niet met alle pannen zo te zijn, maar wij hadden geluk!

Plaat is alleen wel glad, zoals met de meeste inductieplaten.

Pluspunten

  • Plaatsing van de pitten heel handig
  • Doet wat hij moet doen

Minpunten

  • Pannen schuiven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat.
Wij wensen je vele jaren kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Francisca 20-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

10,0
Sinds mei deze inductie kookplaat in gebruik en ben er zeer tevreden over.
Werkt prima en gemakkelijk in gebruik, met booster en kookwekker dus supersnel alles op tafel

Pluspunten

  • Snel
  • Handig met kookwekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-05-2022

Beste Francisca,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review, een 10!
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak en de snelheid van het verwarmen.
Ook de verschillende mogelijkheden heb jij zo te lezen al goed door, wat ontzettend leuk!

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

HPB 09-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Direct enthousiast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

9,0
Mooi van design en mooi ruim van opzet. Pannen staan elkaar niet in de weg. Veel sneller en directer reagerend dan mijn oude Ceram kookplaat. Ik had deze vervanging veel eerder moeten doen!
Eenvoudige installatie; mede door goede uitleg van Jacco op de Etna youtube tutorials. Alleen het snoer had iets langer mogen zijn en zouden de aders beter separaat gelabeld kunnen zijn met N1, N2 resp L1 en L2 ipv twee aan twee samengebundeld te labelen met L en N.

Pluspunten

  • snel en direct reagerend
  • mooi en ruim

Minpunten

  • vrij korte kabel
  • labels op de kabels

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-05-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat je niet alleen zo enthousiast bent over de KI577ZT maar ook over de YouTube tutorials van Jacco. Wij willen onze klanten zo breed mogelijk helpen met advies en service. Wij vinden het dan ook erg fijn om te lezen dat deze filmpjes een mooie aanvulling zijn. De feedback betreft het snoer zullen wij meenemen in de verdere product ontwikkeling.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

e**e@h**l.com 29-03-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Mooi makkelijk met de pannen nooit geen ruzie dat ze tegen elkaar botsen erg tevreden
Officiele reactie van Atag 30-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Wij wensen u nog veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
webcareteam ETNA

Reageer

j**8@m**n.com 13-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beslist een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

10,0
Voor mijn nieuwe keuken voor deze afzuigkap gekozen op aanraden van de keukenzaak, en ik ben er heel blij mee, heb altijd op gas gekookt, inductie koken gaat veel sneller, schoonhouden zo gepiept , gaskookplaat en vooral het rek erg lastig schoon te maken.
Heel praktisch is de bridge functie voor grote pannen, en boostfunctie om iets snel aan de kook te brengen.

Pluspunten

  • Bridge functie
  • Boostfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Wauw, een 10! Daar worden wij blij van. Wat fijn dat de bridge- en boostfunctie zo goed bevallen.
Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

t**k@g**l.com 13-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

9,0
Erg mooi en ziet er degelijk uit werkt prima veel beter dan mijn vorige gastoestel

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Werkt prima

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor deze review. Goed te lezen dat u de overstap heeft gemaakt van gas naar inductie en u er zo tevreden mee bent. Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Klaasjan 12-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne kookplaat voor een fijne prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

8,0
Ideale kookplaat als je geen dubbele stekker of krachtstroom tot je beschikking hebt.
In de beschrijving stond dat je niet 4 pannen tegelijkertijd op vol vermogen kunt zetten, maar blijkbaar lukt dat ook niet met 3 pannen. Verder een fijn product, goede bediening, duidelijke symbolen.

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Eenvoudige bediening
  • strak design
  • Duidelijke symbolen

Minpunten

  • geen 3 pannen op vol vermogen tegelijkertijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 14-01-2022

Beste Klaasjan,

Bedankt voor je review. Ik verwacht dat je de KIS577ZT in je bezit hebt ivm plug&cook functie.
Om de maximale aansluitwaarde niet te overschrijden, verdeelt de kookplaat het beschikbare vermogen automatisch over de ingeschakelde kookzones.
Fijn om te lezen dat je het een fijn product vindt.

Veel kookplezier.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

J.Mares 09-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leveringsservice.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

9,0
Apparaat voldoet aan de verwachting.
Zeer snelle levering.
Door de vervanging van een defecte plaat snel kunnen aansluiten.
Alleen de perilex-stekker verwisselen.
Fluitje van een cent.

Groeten JM.

Pluspunten

  • Nette afwerking
  • Goeie handbediening
  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-01-2022

Beste heer / mevrouw Mares,

Bedankt voor deze beoordeling en dit mooie cijfer. Wat fijn om te lezen dat de kookplaat voldoet aan uw verwachtingen. Dat u tevreden bent met uw aankoop, is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u nog veel plezier toe met uw inductiekookplaat.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

c**r@h**l.com 07-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

8,0
Omdat wij een ander merk inductiekookplaat hadden gekocht en met deze glasplaat van deze inductiekookplaat tot 2x toe problemen waren,konden we deze omruilen voor deze Etna inductiekookplaat.
Daar hebben wij op dit moment geen spijt van.
De montage was goed te doen.
Wij vonden het koken met deze plaat fijner als met de andere.
Dus hopen we,dat we hier lang plezier van mogen hebben en dat we geen spijt krijgen van het omruilen.

Pluspunten

  • Fijne bediening,reageert goed.
  • Montage goed te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent de werking van de kookplaat.
Wij wensen u nog veel jaren van kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

j**r@c**o.nl 03-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

10,0
Een mooi ruime kookplaat, makkelijke gebruiksgemak. Een groot voordeel van deze kookplaat is dat het 1-fase kookplaat is, stekker in stopcontact en de kookplaat is klaar voor gebruik. Top Kookplaat!

Pluspunten

  • ruim
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-01-2022

Beste heer/mevrouw,

Een score 10! Hier zijn we natuurlijk erg blij mee en het is fijn om te lezen dat deze inductiekookplaat van ETNA zo goed bevalt.
Wij wensen u nog veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

F**n@d**a.nl 02-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed zeker aantebevelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

9,0
Super kookplaat we zijn er heel blij mee hiervoor hadden we een whirlpool maar die is kapot gegaan toen zijn we gaan zoeken en kwamen we op deze terecht hij doet alles wat we willen dus heel blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-01-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat jullie na de Whirlpool nu voor de KI577ZT van ETNA hebben gekozen. Bedankt voor het vertrouwen en deze enthousiaste review. Erg fijn dat de kookplaat aan al jullie wensen voldoet.

Wij wensen jullie veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews