Siemens TC86303 - Reviews

Specificaties
Type
filterzetter
Soorten koffie
koffie
Ingebouwd display
Nee

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Siemens TC86303 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

2,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Slecht
  • Slecht
  • Slecht
  • Goed
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GJPK 03-08-2017

Fantastisch apparaat

Geschreven voor: Siemens TC86303

Algemene score

10,0
Dit is ons tweede koffiezetapparaat van Siemens. Omdat het apparaat goed beviel - handig in gebruik en goed warme koffie - hebben we nogmaals dit apparaat aangeschaft.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

EMDF 14-08-2019

Koffie is niet warm genoeg

Geschreven voor: Siemens TC86303

Algemene score

4,0
Mooi koffiezetapparaat, alleen jammer dat de koffie niet echt warm is. Voor je bij de laatste koffie in je mok bent is het lauw.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ale01 23-02-2019

lekkere koffie dankzij siemens

Geschreven voor: Siemens TC86303

Algemene score

8,0
Goed apparaat met makkelijk apart te vullen waterreservoir. Koffie lekker en goed war. Wel jammer dat apparaat om te starten een timer heeft maar instelling van automatisch uitgaan na 40 minuten niet gewijzigd kan worden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Basenvrouw 22-12-2018

Precies wat ik zocht

Geschreven voor: Siemens TC86303

Algemene score

10,0
Vandaag net gekocht, ziet er goed uit en kan er een lekker bakje meer zetten. In de recensies las ik dat het apparaat na 40 minuten uitgaat, dit was tevens één van de reden dat ik het heb gekocht, want is de koffie klaar gaat het in de thermoskan. Koste geen energie en de smaak blijft bewaard dan wanneer het maar wat warm gehouden wordt. hoop dat de machine lang mee gaat want dit is mijn eerste Siemens koffiemachine en ben er zeer tevreden mee
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Johan 11 20-12-2017

Goed produckt

Geschreven voor: Siemens TC86303

Algemene score

8,0
Ik had verwacht dat de koffie warmer was.
En de 40 min uitschakeling is te kort.
Verder zet je er een lakker bakie mee.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

FamHeel 12-08-2017

Zet lekkere koffie!!

Geschreven voor: Siemens TC86303

Algemene score

8,0
Mooi design. Lekkere koffie.

2 puntjes,
-laatste beetje koffie komt niet echt lekker uit de kan
-we hebben gekozen voor de zilveren uitvoering, alleen blijkt dit in het echt niet geheel zilverkleurig te zijn.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jacq75 25-07-2017

Prachtig design apparaat

Geschreven voor: Siemens TC86303

Algemene score

10,0
Prachtig apparaat, sieraad in de keuken.
Zeer makkelijk in gebruik, komt ook door het afneembare waterreservoir.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Thijs76 15-01-2017

Oude Siemens Porsche disign 10x beter!

Geschreven voor: Siemens TC86303

Algemene score

4,0
Als ze mij de oude Siemens op kunnen sturen van Porsche Disign zou ik deze nieuwe zo omruilen! Deze lekt, geen fijne schenkkan, continue brand het lampje van kalkreiniging.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Seanvk3 02-03-2016

Lekkende kan verpest het plezier

Geschreven voor: Siemens TC86303

Algemene score

2,0
Het is een schitterend apparaat, met handige functies. Maar de kan lekt bijna altijd tijdens het inschenken, vanuit het tuitje. Gewoon verkeerd ontworpen lijkt het.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Seanvk 01-03-2016

Kan lekt 95% van de keren dat we koffie schenken

Geschreven voor: Siemens TC86303

Algemene score

2,0
Het apparaat is uitstekend qua functies. Het voorraadvat is wat onhandig vanwege een opening die een teveel aan water in de kan voorkomt. Maar bijna altijd lekt de kan tijdens het schenken. Alleen als de kan echt verticaal wordt gehouden is er een kans dat dit niet gebeurt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

basmachine 25-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

2,4
Let op: op de site van elke webshop en zelfs die van siemens zelf staat dat de automatische afschakeling na 2 uur is. Dit is echter niet zo. In de handleiding staat het wel goed, namelijk 40 minuten. En dit klopt. Voor mij is dit te snel en daarom het apparaat teruggestuurd. Heb daarna een andere mogen uitzoeken. Maar het heeft mij wel twee keer verzendkosten gekost. Slordig van siemens. Ik heb het apparaat eigenlijk nooit gebruikt en daarom alles behalve de vormgeving een 1 gegeven.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Goed
Slecht
moeskoetie 14-03-2018

waardeloze review

Reageer

hooked 20-02-2016

Lekkere koffie

Geschreven voor: Siemens TC86303

Algemene score

8,0
Een fijn apparaat. Dit is "helaas" al onze 2e. 5 Jaar geleden 1e aangeschaft en beviel goed. Tot voor kort, toen begon het apparaat water te lekken. Garantie periode natuurlijk voorbij. Hopelijk hebben we met dit apparaat meer geluk. Mocht dat niet het geval zijn dan is het wel de laatste. Wij geven het dus een herkansing.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

lymano 20 13-12-2015

Zeer goed en uitstekend.

Geschreven voor: Siemens TC86303

Algemene score

10,0
Bevalt heel goed had dit eerder willen hebben zet hele goede koffie en ik raad het een ieder aan,net als onze Siemens koelkast die bevalt ook heel goed.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Tekkel 02-12-2015

Prima koffiezetter,alleen jammer van warmhoudtijd.

Geschreven voor: Siemens TC86303

Algemene score

6,0
Twee dagen in gebruik, zet goede koffie maar warmhoudplaat gaat al na 40 minuten uit,dus koude koffie.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer