Philips Viva Café HD7825 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
servings/koffiepads
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
koffie

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 620 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Manny 14-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Slappe bak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Heb al jaren een senseo. Maar deze vind ik minder goed. Als ik twee kopjes koffie maak geeft hij soms een slappe bak.dan ben ik 4 koffiepad kwijt dat is te duur.
Geschreven voor: Philips Viva Café HD7825

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nancy Dooijes 18-04-2016
  • Product paar weken in bezit

Verbeterde mogelijkheden

Algemene score

8,2
Ik heb de Senseo nu zo'n 6 weken in gebruik. Ten opzichte van mijn vorige Senseo's is er een aantal dingen verbeterd. Je kunt het 'aanknopje' al indrukken en zodra het apparaat op temperatuur is, gaat hij vanzelf lopen. Ook blijft de pad niet steeds plakken bij het opendoen van het dekseltje. Koffiesmaak prima voor de alledaagse koffie, heb ernaast ook nog espressoapparaat voor de bijzondere koffie.
Geschreven voor: Philips Viva Café HD7825

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Huishoudstertje 17-02-2016
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb al eerder Senseo apparaten gehad. Altijd goed gedaan. Als ze oud, en dan bedoel ik echt oud, worden dan wil de hoeveelheid koffie nog wel eens verschillen. Ook het lekken aan de onderkant was een beetje irritant. Misschien is dat nu over met de nieuwe. Het ontkalken heb ik met meerdere middelen gedaan maar het lampje blijft branden.
Geschreven voor: Philips Viva Café HD7825

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jody 09-02-2016
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,5
Maakt erg veel herrie tijdens koffie zetten, vooral het rooster, ligt te los op lekbak. Geen keuze in hoe sterk je de koffie wilt, moet je nu zelf inschatten.
Geschreven voor: Philips Viva Café HD7825

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

ingc9472 01-02-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

6,4
dit is m'n derde Senseo. De kwaliteit is met iedere generatie minder geworden. Hij rammelt aan alle kanten en de onderdelen zijn van een lichte kwaliteit. Dit is dan ook mijn laatste Senseo.
Geschreven voor: Philips Viva Café HD7825

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

dennisos 14-06-2017

ALLEEN VOOR DE 1E TWEE JAREN BETROUWBAAR.

Algemene score

4,0
Werkt goed binnen de garantie termijn . DRIE achter elkaar hield op met goed werken direkt naar de 2 jaren garantie termijn.
Geschreven voor: Philips Viva Café HD7825
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Marion 27-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijn Senseo-apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ins ons vakantiehuisje hadden we het gebruik van het Viva Café HD 7825 Senseo-apparaat. Het was zoveel prettiger in gebruik dan de klassieke Senseo die we thuis hadden. Daarom hebben we meteen deze aangeschaft en we zijn er erg tevreden over! Lekkere koffie, geen lekken meer en een verschuifbare tuit, waardoor het ook makkelijk is om een grote mok eronder te zetten.

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Lekt niet, de koffiepads passen goed in de filter
Geschreven voor: Philips Viva Café HD7825

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bittersweet 08-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Ideaal voor een snel, lekker kopje koffie voor een of twee personen. Mooie vormgeving en makkelijk in gebruik.
Geschreven voor: Philips Viva Café HD7825

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frank 17-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Het enigste de koffie is niet warm genoeg , een gemakkelijk apparaat en een mooie vormgeving omdat ik de enigste ben die bij ons koffie drinkt is de senseo een geweldige oplossing
Geschreven voor: Philips Viva Café HD7825

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie 06-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slechts product

Algemene score

1,0
Is nog geen jaar oud het wát bakje sluit niet goed aan blijf het lampje snel knipperen komt het water niet op temperatuur

Minpunten

  • Werkt gewoon niet perfect het
  • Water bakje sluit niet goed aan
Geschreven voor: Philips Viva Café HD7825

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

rob 15-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi

Algemene score

8,0
handig dat je meteen koffie krijgt als je hem aan zet.en de keuze tussen veel of weinig koffie. mooie kleur en mooie vorm geving.
Geschreven voor: Philips Viva Café HD7825

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemiek 11-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Echt mooi vormgegeven

Algemene score

8,0
Mijn oude Senseo haperde steeds vaker. Had ik ook al lang en werd veel gebruikt. Nu deze versie gekocht. Ik vind hem echt heel erg mooi en de koffie smaakt heerlijk. Helemaal in mijn nopjes. Er zijn ook echt verbeteringen aangebracht tov het 'oude' model bijvoorbeeld de lekbak. Ik gebruik extra dark pads en krijg dan vaak te horen lekkere koffie.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Kleur
  • Lekbak

Minpunten

  • niet geschikt voor groepen
Geschreven voor: Philips Viva Café HD7825

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roberto 04-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Lekker bakkie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na een aantal senseo apparaten versleten heb ik een senseo café aan geschaft ...heerlijke koffie...mooi schuimlaagje

Pluspunten

  • Mooie schuimlaag
Geschreven voor: Philips Viva Café HD7825

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Cees 02-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

een goede en snelle kop koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik ben zeer blij met de Senseo. hij zorgt super snel voor een goede en hete kop koffie. et ontklk systeem wat netjes tijdig aangeeft om te ontkalken zal zeker de levensduur verbeteren.
Geschreven voor: Philips Viva Café HD7825

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob Banse 02-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede temperatuur

Algemene score

9,0
Het apparaat is makkelijk te bedienen en heeft een goed uiterlijk. Het product levert goede smaak eigenschappen.
Geschreven voor: Philips Viva Café HD7825

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

CM van Voorst 01-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed , vernieuwde senseo.Koffie smaakt en is nog beter!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vernieuwde Senseo , werkt , smaakt nog beter dan de vorige.Prijs en kwaliteit goed in verhouding.
Geschreven voor: Philips Viva Café HD7825

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nora 27-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi koffiepadapparaat om te zien en lekker om koffie van te drinken. Veel beter dan de oude apparaten.

Pluspunten

  • Meer gaatjes in padhouder
  • Kalk indicator
  • Klep gaat makkelijker dicht en veert

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Philips Viva Café HD7825

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben Smit 25-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne senseo koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk en snel een kopje koffie.
Makkelijk te bedienen.
En zeker een aanrader voor iedereen
Heerlijk

Pluspunten

  • Snel
  • Lekker
  • Makkelijk

Minpunten

  • Wijnig voorraad water
Geschreven voor: Philips Viva Café HD7825

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 24-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekkere koffie en een mooi apparaat. En staat mooi op mijn aanrecht en kies de kleur die het beste bij je pas. Met een melkopschuimer erbij heb je ook zo een lekker bakje cappuccino

Pluspunten

  • Mooi design
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Philips Viva Café HD7825

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilbert 23-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Klein reservoir, geen indicatie waterniveau

Algemene score

6,0
Mijn oude Senseo had voor mijn gevoel een groter reservoir. Ook was er een indicatie of er nog voldoende water was voor 1 of 2 kopjes. Bij de nieuwe zit dat er niet op. Niet elke vernieuwing is een verbetering.

Pluspunten

  • Zet goede koffie

Minpunten

  • Inhoud reservoir
  • Indicatie waterniveau ontbreekt
Geschreven voor: Philips Viva Café HD7825

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews