Philips Viva Café HD6561 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
servings/koffiepads
Aantal kopjes per keer
2
Type
koffiepadsysteem
Bekijk 1 andere uitvoering

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Viva Café HD6561 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fredje C. 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Prachtig toestel !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Algemene score

9,0
Mooi toestel, doet waarvoor hij dient, namelijk lekkere koffie zetten. De anti-calc-functie is een meerwaarde, want vanaf nu weet je ook wanneer je je Senseo moet ontkalken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Essie18 21-11-2018

Super koffieapparaat

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Algemene score

10,0
Het design van de Senseo Viva Café is verbeterd ten opzichte van de vorige modellen. De smaak van de koffie is heerlijk. Je hebt snel een goede warme kop koffie. Een fijne toevoeging is het indicatorlampje voor ontkalking. Het apparaat is heel goed schoon te maken doordat het allemaal losse onderdelen zijn. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Luukieluuk 11-11-2018

Zeer gebruiksvriendelijk product

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Algemene score

10,0
De Philips Senseo Viva Café is een zeer gebruiksvriendelijk product. Je steekt de stekker in het stopcontact, drukt op de aanknop, water warmt op, plaatst er een koffiepad in en drukt op de startknop en de koffie wordt bereid.

Het gedeelte waar de koffie uitkomt is in hoogte verstelbaar waardoor je zowel kleine kopjes als grote mokken (voor bijv. cappuchino) onder kunt zetten.

De hoeveelheid water per keer is genoeg voor een goed gevulde kop koffie die op goede temperatuur is. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

RonaldS 09-11-2018

Geweldig koffieapparaat. Lekkere koffie in een mum van tijd

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Algemene score

10,0
Ik heb mijn oude betrouwbare Senseo na jaren trouwe dienst weg gedaan en ben opzoek gegaan naar een nieuwe
Daarbij kwam deze naar voren en wat een topper
Dat had ik eerder moeten doen.
De koffie boost maakt de koffie nog lekkerder.
Mooi aparaat op het keukenblad en heerlijke koffie
Aanrader! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Sharr29 09-11-2018

Super fijn en gemakkelijk apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Algemene score

8,0
Bij openen van het pakket was ik blij verrast door de vormgeving en de kleur van de Senseo Viva Cafe!
Erg mooi apparaat.

Aansluiten is een eitje, het apparaat zit al helemaal in elkaar en is na even doorspoelen meteen klaar voor gebruik! De handleiding die er bij zit is ook in het Nederlands en in tekst en tekening. Wat ik erg makkelijk vind aangezien ik meestal zo'n handleiding oversla, maar de tekeningen spreken voor zich!

Eerst even doorspoelen, dit doe je door de 1 kops en 2 kops knop tegelijk in te drukken. Wel even een grotere beker of kommetje er onder zetten!

Mijn eerste bakje koffie was zo klaar en smaakte heerlijk!

Ik heb m nu een tijdje in gebruik en ook meerdere senseo smaken geprobeerd, ze smaken allemaal erg goed in de Senseo Viva cafe! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Hawkje 09-11-2018

Dit product is gewoon goed, maar met een klein minpuntje

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Algemene score

8,0
De Senseo viva cafe is gewoon goede machine,en vooral koffieboosttechnologie is top!

Klein nadeel vergeleken met mijn oude Senseo is dat het kopje wat onder mijn oude Senseo wel pasten , niet onder mijn nieuwe viva cafe kon.. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

An45 08-11-2018

Een mooi vormgegeven compact apparaat voor snelle koffie

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Algemene score

8,0
een prima apparaat ,mooie strakke vormgeving
in een mum van tijd een lekkere kop koffie met een heerlijke zachte smaak dankzij de koffieboosttechnologie
gemakkelijk in gebruik en zowel met 1 als met 2 pads te gebruiken voor 2 koppen koffie door de bijgeleverde padhouders
steeds een kop verse koffie op elk gewenst moment van de dag [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Lucia64 08-11-2018

Fijn koffie apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Algemene score

8,0
Deze Senseo heeft een antikalk indicator wat heel prettig is. Ook de “schenktuit” is verstelbaar. Handig voor grote en kleine mok. Veel losse onderdelen zodat schoonmaken heel gemakkelijk gaat. Mijn apparaat was grijs. Leuke kleur. Openen en sluiten gaat ook heel soepel. Lekkere koffie. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

friezin01 08-11-2018

heerlijke koffie

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Algemene score

8,0
Het is genieten van een heerlijk en vol van smaak kopje koffie. En dat in een handomdraai. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

snoepiejudge 08-11-2018

Mooi model, Heerlijke koffie

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Algemene score

10,0
De Senseo viva cafe is echt een vooruitgang van de gewone Senseo.
Het apparaat is mooi om te zien en erg gemakkelijk in gebruik.
Hij is gemakkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken. Het ontkalkingslampje is ook een goede toevoeging zodat hij op tijd ontkalkt kan worden.
De smaak van de koffie is vele malen beter en je kopje is sneller gezet doordat hij erg snel klaar is met druppelen.
Al met al een goed apparaat en zeker de moeite waard [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Dees12345 11-06-2018

Lekkere koffie

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Algemene score

8,0
Ik maak al jarenlang gebruik van Senseo, net als de rest van mijn familie. Het is gemakkelijke en lekkere koffie. Het werd een wat ouder apparaat, dus was helemaal blij om dit apparaat te testen en te proeven :)
De koffie van dit apparaat smaakt beter, en het uiterlijk is mooi modern. Ik ben tevreden!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Poppie1969 10-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Algemene score

7,0
De koffie is heerlijk mooi design alleen jammer dat het waterreservoir zo klein is en ik vind de koffie niet echt warm

Pluspunten

  • Mooi
  • Lekkere koffie met schuimlaagje
  • Zet automatisch koffie als hij opgewarmd is

Minpunten

  • Klein waterreservoir
  • Niet echt warm

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Miet 06-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi design en lekkere, hete koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Algemene score

10,0
Het water verwarmt heel goed en zo krijg je een lekkere hete koffie! Het heerlijke crèmelaagje dat verschijnt is zalig!! Gemakkelijk in gebruik, waterreservoir groot genoeg, ontkalkingslampje is zeer handig! Mooi design!

Pluspunten

  • design
  • ontkalkingslampje
  • water verwarmt zeer goed
  • verstelbare tuit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Babs06 05-06-2018

Super mooi en fijn, en lekkere koffie

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Algemene score

10,0
Het is super en lekkere koffie. Ik heb er een Senseo melkopsuimer bij gekocht en nu heb ik heerlijke cappuccino. Makkelijk in gebruik, mijn dochter van 12 wil nu elke keer mijn koffie maken
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Willem18 05-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

lekker en handig

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Algemene score

9,0
Dit Senseo koffieapparaat is echt handig in gebruik. Met één druk op de knop heb je zo 2 lekkere kopjes koffie. De koffie warmt supersnel op en niet veel later moet je alleen nog maar genieten. Het apparaat is bovendien ook snel en makkelijk te reinigen. Het is trouwens ook een heel mooi apparaat. Mijn keuken heeft er een eerste klas artikel bij!

Pluspunten

  • smaak
  • eenvoudig proper te maken
  • warmt snel op
  • mooi design apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pluisje184 04-06-2018

niet onze keus

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Algemene score

6,0
Ik was blij deze te mogen testen aangezien mijn switch kapot was gegaan. Helaas vind ik de koffie (ten opzichte van de switch) te waterig. Wel is deze goed warm en handig in gebruik maar smaken verschillen natuurlijk
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Inge82 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfect voor ons gezin!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Algemene score

9,0
Heerlijk om zo snel een lekker tasje koffie te kunnen maken! In de dagelijkse rush met een kleutertje van 3 is dit het perfecte toestel voor ons gezin.
Filterkoffie wordt bij ons niet meer gebruikt, omdat de Viva Café zo praktisch is. Ook naar onderhoud zeer efficiënt: de losse onderdelen kunnen gewoon in de vaatwas. Enkel het waterreservoir is iets moeilijker te reinigen omwille van de vorm.

Pluspunten

  • Perfect voor een snelle koffie
  • Lekker
  • Lampje geeft aan wanneer er moet ontkalkt worden

Minpunten

  • Waterreservoir relatief klein

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mamatas 01-06-2018

Mooi en handzaam apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Algemene score

8,0
Pluspunten:

+ maakt niet te veel herrie 

+ soepele deksel 

+ padhouder valt goed in het apparaat

+ schenktuit is in hoogte verstelbaar


Minpunten:

- vulopening van het waterreservoir is erg smal

- het waterreservoir is te klein. Je moet hem te snel vullen.


Verder een fijn apparaat om toe te voegen aan ons camping inventaris
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Leen78 01-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snel apparaat, handig in onderhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Algemene score

8,0
Op een mum van tijd zit je met je kopje in de hand, smaakt daarbij ook nog eens lekker, hing in onderhoud en een heel gamma van smaken in bijna elke winkel te verkrijgen.

Pluspunten

  • Handig
  • Lekker
  • Zeer goede kwaliteit
  • Een smaken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

crys 01-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

redelijke koffie in een handomdraai

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Algemene score

7,0
als je van een gemiddeld kopje koffie al heel blij wordt dan is dit een heel fijn apparaat. klik en je koffie pruttelt gezellig in het kopje. ikzelf ben een beetje verpest door mijn espressomachine maar vaak kan het bezoek die intense smaak niet waarderen dus ben blij dat ik mijn bezoek nu een heerlijk bakkie kan presenteren en de koffie is supersnel klaar dus dat is heel erg fijn.

Pluspunten

  • snelheid van koffiezetten
  • gemakkelijk te onderhouden

Minpunten

  • voor mij is de smaak te slap

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews