Philips Viva Café HD6561 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
servings/koffiepads
Aantal kopjes per keer
2
Type
koffiepadsysteem

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fredje C. 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Prachtig toestel !!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi toestel, doet waarvoor hij dient, namelijk lekkere koffie zetten. De anti-calc-functie is een meerwaarde, want vanaf nu weet je ook wanneer je je Senseo moet ontkalken.
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dees12345 11-06-2018

Lekkere koffie

Algemene score

8,0
Ik maak al jarenlang gebruik van Senseo, net als de rest van mijn familie. Het is gemakkelijke en lekkere koffie. Het werd een wat ouder apparaat, dus was helemaal blij om dit apparaat te testen en te proeven :)
De koffie van dit apparaat smaakt beter, en het uiterlijk is mooi modern. Ik ben tevreden!
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Poppie1969 10-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik

Algemene score

7,0
De koffie is heerlijk mooi design alleen jammer dat het waterreservoir zo klein is en ik vind de koffie niet echt warm

Pluspunten

  • Mooi
  • Lekkere koffie met schuimlaagje
  • Zet automatisch koffie als hij opgewarmd is

Minpunten

  • Klein waterreservoir
  • Niet echt warm
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Miet 06-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi design en lekkere, hete koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het water verwarmt heel goed en zo krijg je een lekkere hete koffie! Het heerlijke crèmelaagje dat verschijnt is zalig!! Gemakkelijk in gebruik, waterreservoir groot genoeg, ontkalkingslampje is zeer handig! Mooi design!

Pluspunten

  • design
  • ontkalkingslampje
  • water verwarmt zeer goed
  • verstelbare tuit
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Babs06 05-06-2018

Super mooi en fijn, en lekkere koffie

Algemene score

10,0
Het is super en lekkere koffie. Ik heb er een Senseo melkopsuimer bij gekocht en nu heb ik heerlijke cappuccino. Makkelijk in gebruik, mijn dochter van 12 wil nu elke keer mijn koffie maken
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Willem18 05-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

lekker en handig

Algemene score

9,0
Dit Senseo koffieapparaat is echt handig in gebruik. Met één druk op de knop heb je zo 2 lekkere kopjes koffie. De koffie warmt supersnel op en niet veel later moet je alleen nog maar genieten. Het apparaat is bovendien ook snel en makkelijk te reinigen. Het is trouwens ook een heel mooi apparaat. Mijn keuken heeft er een eerste klas artikel bij!

Pluspunten

  • smaak
  • eenvoudig proper te maken
  • warmt snel op
  • mooi design apparaat
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pluisje184 04-06-2018

niet onze keus

Algemene score

6,0
Ik was blij deze te mogen testen aangezien mijn switch kapot was gegaan. Helaas vind ik de koffie (ten opzichte van de switch) te waterig. Wel is deze goed warm en handig in gebruik maar smaken verschillen natuurlijk
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Inge82 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfect voor ons gezin!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk om zo snel een lekker tasje koffie te kunnen maken! In de dagelijkse rush met een kleutertje van 3 is dit het perfecte toestel voor ons gezin.
Filterkoffie wordt bij ons niet meer gebruikt, omdat de Viva Café zo praktisch is. Ook naar onderhoud zeer efficiënt: de losse onderdelen kunnen gewoon in de vaatwas. Enkel het waterreservoir is iets moeilijker te reinigen omwille van de vorm.

Pluspunten

  • Perfect voor een snelle koffie
  • Lekker
  • Lampje geeft aan wanneer er moet ontkalkt worden

Minpunten

  • Waterreservoir relatief klein
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mamatas 01-06-2018

Mooi en handzaam apparaat

Algemene score

8,0
Pluspunten:

+ maakt niet te veel herrie 

+ soepele deksel 

+ padhouder valt goed in het apparaat

+ schenktuit is in hoogte verstelbaar


Minpunten:

- vulopening van het waterreservoir is erg smal

- het waterreservoir is te klein. Je moet hem te snel vullen.


Verder een fijn apparaat om toe te voegen aan ons camping inventaris
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Leen78 01-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snel apparaat, handig in onderhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op een mum van tijd zit je met je kopje in de hand, smaakt daarbij ook nog eens lekker, hing in onderhoud en een heel gamma van smaken in bijna elke winkel te verkrijgen.

Pluspunten

  • Handig
  • Lekker
  • Zeer goede kwaliteit
  • Een smaken

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

crys 01-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

redelijke koffie in een handomdraai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
als je van een gemiddeld kopje koffie al heel blij wordt dan is dit een heel fijn apparaat. klik en je koffie pruttelt gezellig in het kopje. ikzelf ben een beetje verpest door mijn espressomachine maar vaak kan het bezoek die intense smaak niet waarderen dus ben blij dat ik mijn bezoek nu een heerlijk bakkie kan presenteren en de koffie is supersnel klaar dus dat is heel erg fijn.

Pluspunten

  • snelheid van koffiezetten
  • gemakkelijk te onderhouden

Minpunten

  • voor mij is de smaak te slap
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sabbertje 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Koffie in "no Time"

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Leuk toestel met strak uitzicht … schenkteut kan aangepast worden voor een grote mok of een kleine tas (of 2) In vergelijking met oudere toestellen maakt dit heel wat minder lawaai . Zeer gebruiksvriendelijk .. je zet hem op verwarmen en kan meteen de aan knop indrukken, van zodra het toestel klaar is .. maakt hij het tasje koffie klaar en terwijl kan jij lekker verder doen

Pluspunten

  • minder lawaai
  • beweegbare schenkteut
  • strak design

Minpunten

  • 5 tasjes in reservoir
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Caroline 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top product

Algemene score

10,0
Dit koffiemachine is ideaal voor s morgens, wanneer er niet veel tijd is. Mijn vorige Senseo is 7 jaar mee gegaan.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Mooi van model

Minpunten

  • Voor een grote groep gaat het traag
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wimv 30-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

fan van dit toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is een gebruiksvriendelijk toestel, neemt niet veel plaats in en het is gemakkelijk schoon te maken. het fijne er aan is dat we nu echt tesamen een kopje koffie kunnen drinken en niet meer op elkaar moeten wachten. de koffie is ook snel klaar.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • makkelijk schoon te maken
  • compact

Minpunten

  • durft na te lekken
  • niet echt heel veel variatie in smaken
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Madolyn 29-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Vernieuwend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat.
Crème laag is heerlijk
Ik had een oud ding en deze is vrij stil
Mooie kleur en schakelt automatisch uit na 30 min

Pluspunten

  • Schakelt automatische uit na 30min
  • Heerlijke crème laag
  • Stil
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CharlieLannie 29-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de machine nu 2 weken. Ik vind hem super goed! Ik kan makkelijk en snel koffie zetten. Het is een aanrader!

Pluspunten

  • snel
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • niet zo compact
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chantalle 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Fijn apparaat!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Senseo is makkelijk in gebruik. Koffie is goed van temperatuur en de smaak is prima. Apparaat is gemakkelijk schoon te maken. Prima kwaliteit voor deze prijs. Vernieuwde kleur is modern.

Pluspunten

  • makkelijk in bediening
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • waterreservoir
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

karina 27-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Senseo viva cafe

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Practisch senseo apparaat dat zichzelf uitschakelt.
,de kalkindicatie herrinnerd je tijdig om te ontkalken,de verstelbare tuit is zeer handig wanneer je grote of kleine tasjes gebruikt.
Het toestel voorziet je kopje koffie van een heerlijke schuimlaag

Pluspunten

  • Toestel warmt snel op
  • Verstelbare tuit
  • Ontkalkings indicatie lampje
  • Schakelt automatisch uit
  • Onderhoudsvriendlijk

Minpunten

  • Koffie niet heet genoeg
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davinavr 25-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Heerlijke koffie in 20 seconden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik kreeg deze senseo thuis nadat ik reeds jaren de originele versie gebruikte. Ik ben hier heel tevreden van, zeker omdat je niet bij het toestel hoeft te blijven tot hij opgewarmd is, met twee drukken op de knopjes zet hij de heerlijke koffie vanzelf! Mijn opkikkertje die ik elke ochtend nodig heb. Het is de start van mijn dagelijks ritueel!

Pluspunten

  • Snel warm
  • Zet automatisch koffie
  • Mooi design
  • Heel gebruiksvriendelijk
  • Knop die ontkalking aangeeft
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dorolio 25-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima toestel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze nieuwe Senseo is snel, stil en compact. Een vers kopje koffie met een lekker laagje schuim, meer moet dat niet zijn! Fijn dat het toestel ook aangeeft wanneer er ontkalkt moet worden, dat zou ik anders gegarandeerd vergeten...

Pluspunten

  • indicator ontkalken
  • verschuifbare klep voor grotere koppen
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews