Russell Hobbs Retro - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Russell Hobbs Retro
Best Reviewed maart 2018
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Type
filterzetter
Ingebouwd display
Nee

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

petra zeijlmans 16-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

SUPER WARME EN LEKKERE KOFFIE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super leuk koffiezetapparaat en de dispay op de voorkant is erg leuk en praktisch.
na 40 minuten gaat hij uit en laat van te voren zien hoe de koffie van kwaliteit is.
de koffie is super warm en echt n lekker bakkie.
ook het maatschapje zit leuk verborgen.
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francine 12-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig koffiezetapparaat met mooie retro look

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met dit apparaat zet je koffie met een heerlijk aroma. De koffie is warmer dan met de meeste andere toestellen. De retro look is mooi meegenomen. Een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.

Pluspunten

  • warme koffie met een heerlijk aroma
  • automatische instelling voor het warmhouden

Minpunten

  • filterhouder mag ietsje groter zijn
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kok3079 01-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
gekocht om dat ik het er leuk er uit zag zien
maar het maakt me een kabaal
koffie is wel goed warm
wel moeilijk schoon te maken

Pluspunten

  • mooi ding

Minpunten

  • veel geluid
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Willye 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt zoals verwacht, koffie blijft op goede temperatuur, en hij ziet er ook nog eens heel mooi uit!

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Kwaliteit
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk om te zien, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit.wij hebben de red ribbon besteld.
Koffie smaakt heerlijk.
Goede prijs/ kwaliteitsverhouding.
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voldoet volledig aan alle verwachtingen. Ziet er erg mooi uit in onze nieuwe keuken. Een echte aanrader!
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pawen 02-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie, prachtig design

Algemene score

9,0
Gekocht voor design, geweldige retro look...en werkt perfect. Ook de waterkoker gekocht inzelfde design, staat prachtig bij elkaar

Pluspunten

  • Design
  • Heerlijke koffie
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Corsius 26-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Koffiezetapparaat is oogstrelend en maakt heerlijke koffie die ook nog eens goed heet blijft op het warmhoudplaatje.
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lianne 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Retro Black koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben dit product gekozen omdat het geweldig combineert met onze nieuwe keuken en een mooie combinatie is met de Russell Hobbs retro black waterkoker. De kwaliteit/prijsverhouding is goed, kortom 2 prachtige producten waar we trots op zijn.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooie vormgeving
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keesverheijke 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Retro koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een goede prijs kwaliteit verhouding en werkt super snel voor een kop koffie in ouderwetse stijl. helemaal goed
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R.P.Marinus 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nog nooit had ik van dit merk gehoord. De verkoper benoemde het apparaat als "de Kenwood" onder de koffiezetapparaten. Het apparaat heeft een fantastisch mooi design en is een sieraad in de keuken. De koffie wordt snel gezet en is goed heet. Nieuw is het besproeien van de koffie i.p.v. het druppelen, wat de meeste merken hebben en dat proef je. Op het apparaat kun je het zetproces evenals de warmhoudtermijn volgen.

Pluspunten

  • design
  • kleur

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline 13-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super look!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een retro look maar met heerlijke koffie van deze tijd. Lekker warm en smaakvol.
Wij zijn dolgelukkig met dit koffiezet apparaat welke staat te pronken op ons aanrecht naast de retro waterkoker van Russell Hobbs.
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Conny 12-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk uitziend apparaat

Algemene score

8,0
Op zoek naar een nieuw koffiezetapparaat voor een redelijke prijs viel mijn oog op dit mooie apparaat. Het is leuk vormgegeven en niet al te groot op het aanrecht.

Pluspunten

  • apart uiterlijk
  • weinig lawaai

Minpunten

  • hoeveel kopjes moeilijk af te lezen, beslaat snel
  • koffie minder lekker als vorig apparaat
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anna 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi

Algemene score

8,0
fijn en degelijk ouderwets koffie-filterapparaat ,prima prijs-kwaliteit, mooi vormgegeven: ik ben er blij mee!

Pluspunten

  • vormgeving
  • prijs kwaliteit
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Alain Floré 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk uitzicht

Algemene score

8,0
Het apparaat houdt de koffie goed warm. Het is alleen een beetje wennen daar hij uitvalt na 40 min. Maar dit lijkt ruim voldoende. verder is de design zeer mooi.

Pluspunten

  • goede warme koffie
  • leuk design
  • De cashback van €10 was leuk meegenomen

Minpunten

  • nog geen ontdekt
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 31-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voor hetzelfde geld een design product op het aanrecht !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de Ribbon Red gekocht omdat ik iets anders wilde dan de traditionele saaie filter koffiezetters.
Eerste indruk is uitstekend. Koffie smaakt prima. Goed warm, niet te heet. Leuk gadget met de wijzer, maar ook praktisch, want na 40 min slaat het apparaat automatisch af (ik vergat dat nog wel eens voorheen). Er zit geen timer op om het apparaat automatisch aan te zetten. Automatisch afslaan vind ik persoonlijk handiger (de stekker op een tijdschakelaar is ook een idee).
Er zit een slimme waterverdeler ingebouwd boven het filterhouder, waardoor het water goed verdeeld door de koffie heen loopt en dus alle koffie wordt benut.

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Goed geprijsd
  • Zet heerlijke koffie (DE)
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Irma 27-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk hete koffie en mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Retro Classic noir is een mooi apparaat en niet te groot. De koffie is echt heet en goed van smaak. Dit komt ook door de sproeikop die het water over de gemalen koffie sproeit. Handig schepje aan de zijkant. Het metertje is leuk maar eigenlijk laat ik nooit de koffie 45 min. aan staan. Wel fijn dat hij zelf uit gaat na 45 min. als je hem per ongeluk aan hebt laten staan. Wij zijn blij met het apparaat!

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Mooie vormgeving
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 25-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een genot om filterkoffie te zetten.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eindelijk een koffiezetter om van te genieten. Ziet er erg leuk uit, laat zich gemakkelijk vullen met water, is duidelijk afleesbaar qua hoeveelheid water, goed systeem om de koffie te filteren, mooi compact formaat, blijft redelijk lang op temperatuur (resterende tijd is af te lezen), ennnnn, de koffie is lekker warm en smaakt heerlijk. Daar komt dan ook nog eens bij dat de kan goed uitschenkt. Kortom: super produkt.

Pluspunten

  • Waterreservoir duidelijk afleesbaar
  • Kan schenkt goed uit
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 22-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Algemene score

8,0
Mooi, niet te groot koffiezetapparaat; even zoeken weer naar de juiste verhouding water en koffie op de desbetreffende aanduidingen.

Pluspunten

  • mooie uitvoering
  • koffie is goed warm
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Astrid van Kuik-Dirkse 15-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze zgn. retro koffiezetmachine komt zeer goed tot zijn recht op het granito-aanrecht van onze nostalgische keuken.
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer