Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal - Reviews

Bekijk 5 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bowler 72 18-11-2021

Geluid

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

6,0
Fijne machine, alleen jammer, als je de koffiezet modus gebruikt, (voor een pot koffie) dat het apparaat veel herrie maakt
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Good Luck 08-11-2021

Prima pad-en filterkoffiezetapperaat.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Al eerder in het bezit zijn geweest van een apparaat met pads,stond ik er toch van te kijken dat dit apparaat ook zoveel herrie maak met koffie zetten met pads of met een filter. Dit zal wel eigen zijn aan het op deze manier van koffie zetten. Voor de rest een prima apparaat, met lekkere koffie. Alleen jammer van de herrie.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lautje 30-10-2021

Valt tegen.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

6,0
Dit is een apparaat voor iemand die klein behuisd is en die maar even de koffie warm wil houden. Zoals voor mij die het een hele dag wilde gebruiken is de koffie veel te snel koud. Verder is het wel een geweldig apparaat maar ik ben toch weer terug gegaan naar aparte apparaten.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Didier60 25-10-2021

Topper

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Eenvoudige bediening en makkelijk in onderhoud! Ook makkelijk switchen tussen 1 kop , 2 koppen of 1 kan koffie!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hoeper 30-09-2021

Valt zwaar tegen

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

2,0
Had voorheen Senseo en gewoon koffiezetapparaat en dacht deze te combineren.
Valt zwaar tegen , met dezelfde pad (als vroeger in mijn Senseo) slappe lauwe koffie en met het gewoon filter koffie zetten ook slappe hap en ook lauw.
De pot lekt altijd bij het inschudden van je kopje en je moet hem ondersteboven houden om hem leeg te schenken. Niet handig en kost dus kostbare koffie...Miskoop dus !
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hygen 12-09-2021

Zet heerlijke koffie

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Ekkers koffie



Lekkere koffie ,maar dat lawaai vinden we echt iet leuk , ik hoop dat daar iets aan gedaan kan worden
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

LouisPol Boon 08-09-2021

koffiezet

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
de 7 kopje zijn wel minikopjes, echter het bedieningsgemak overklast in zekere zin dit euvel en het automatisch stopsysteem is een pluspunt, ook vermeldenswaardig is de keuze van sterke koffie of slappe koffie zetten.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Springbareel 02-09-2021

Het product is gemakkelijk en goed

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Als alleenstaande is het gemakkelijk een kopje koffie te maken en bij bezoek kan je ook 7 tassen maken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hendrik51 27-08-2021

Goede opvolger van onze vorige Senseo!

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Net als onze vorige heeft deze de mogelijkheid om twee sterktes te kiezen. En dit keer ook de mogelijkheid om een kan koffie te zetten!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Pika22 23-08-2021

Satisfaite

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
J adore le fait de pouvoir passer d un tasse à 7 avec la même machine ! Et le délais pour faire passer le café est correct ! De plus elle ne prend pas trop de place ! Vraiment pratique.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

schalulleke 21-08-2021

kiezen tussen 1-2 koppen of pot koffie voor mij ha

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
tot heden heb ik niets negatiefs te melden over het apparaat ben er super tevreden over!!! grt anita
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Josmfj 21-08-2021

Driedubbel goed.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Handig apparaat: zet snel gewenste hoeveelheid koffie, of het nu een enkele kop is of een duo, past bovendien de sterkte aan en is daarbij ook nog in staat een volledige pot koffie te zetten, die dan ook nog eens terecht komt in een geïsoleerde schenkkan´.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Bas 2 12-06-2021

Een goede Senseo

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Een goede Senseo, zet snel koffie, je hebt ook nog de mogelijkheid om een kan koffie te zetten. Het is duidelijk een padmachine met de mogelijkheid om filterkoffie te zetten. Wij zetten altijd een mok koffie. Grote kop eronder op de dubbele hoeveelheid drukken en je krijgt een goed gevulde mok.Wordt iedere dag wel een keer of 5/6 gebruikt. We hebben vandaag een nieuwe gekocht. De oude was van hetzelfde type destijds gekocht met koffiepunten van DE. Heeft het dik 4 1/2 jaar volgehouden eigenlijk vind ik dat wat weinig. Is zo'n wegwerp apparaat kapot koop je nieuw loont niet om het te laten repareren. Dat valt tegen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Paulua 07-06-2021

Eenvoudig, makkelijk en goed apparaat

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Apparaat is compact makkelijk ,eenvoudig en handig in gebruik
zet heerlijke koffie.
Zuinig in gebruik, warmt niet onnodig meer op, maar per gezette koffie
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

H.Wes 06-06-2021

Veelzijdige Senseo

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Je kan met dit apparaat eigenlijk alles zetten wat je maar wil. Veel bezoek dan zet je maar de koffie in de pot.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

CarlosRadtke 20-05-2021

Not a good experience.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

4,0
The machine make much more noise than others. Also, the brew option takes too much time. My old Philips brewer now looks an instant maker.

After 3 months doesn't work anymore. Now I'm dealing with repair and I hope to get it on warranty.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Cyriel1 04-05-2021

ideaal product voor mij

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Ben ik alleen gebruik ik pads, zijn we met meerderen, gebruik ik de filterkoffiemachine, dus 2 mogelijkheden in 1 machine, regelen van de koffiesterkte gaat makkelijk, handige bediening
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Da52 29-04-2021

Zeer handig!

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Wil je slechts één of twee tassen koffie, dan neem je de pads.. wil je meerdere tassen, dan is de thermos zeer handig. Het is trouwens een zeer gemakkelijke thermos in gebruik!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Gaver 12-04-2021

Gemakkelijk koffie zetten of pads gebruiken

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Het toestel is enorm verbeterd tegenover mijn 1e toestel.
Wanneer men twee pads zet zijn beide kopjes goed en gelijkmatig gevuld.
De koffie is vlug klaar wanneer men de koffiefilter gebruikt.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

J van de Werfhorst 24-03-2021

Fijn apparaat en erg handig.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Je kan er gewoon koffie mee zetten maar hem ook gebruiken voor coffeepads. De gezette koffie blijft een paar uur goed op temperatuur in de thermoskan. Erg handig apparaat en hij neemt niet veel meer ruimte in beslag dan een gewone Senseo.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews