Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Twist HD7872/10

8,2 Lees 34 reviews

Vergelijkbare producten

Philips Senseo Viva Café HD7829

Aantal kopjes per keer
2
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe crema
Philips Senseo Viva Café HD7829 Best Reviewed jul 2016
8,7 (176)

Philips Viva Café HD7836/65

Soort apparaat
servings/koffiepads
Aantal kopjes per keer
2
Type
koffiepadsysteem
Philips Viva Café HD7836/65

Philips Senseo Viva Café HD7829

Aantal kopjes per keer
2
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe crema, koffie
Philips Senseo Viva Café HD7829 Best Reviewed jul 2016
8,7 (176)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 34 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A.Junte 19-02-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
het reguliere apparaat was makkelijker schoon te maken.Het koffiemaken gaat sneller en het waterreservoir is niet groter:6 kopjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
jan19662015 25-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Makkelijk en leuk apparaat om te zien en te bedienen.
Sinds een maand in ons bezit, tot op heden nog niet te hoeven ontkalken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Istar 07-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

7,5
Mijn koffiezetapparaat staat vlak bij een raam (nu winter) wat kou afgeeft. De koffie is dan wel warm maar je moet het gelijk opdrinken. Het is gauw lauw.

De hoeveelheid koffie in een beker is iets te weinig. Nu moet ik zelf mijn maat gaan afstellen met 't sterretje en dat lijkt me ingewikkeld. Bij mijn vorige Senseo was dat perfect.

De watertank is wat klein, moet vaak gevuld worden.

De gratis melkopschuimer maakt de melk voor de cappuccino niet helemaal stijf. Ik had wel speciale cappuccino melk gekocht en bewaard in de koelkast.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
stien089 14-10-2014 Product maand in bezit

Algemene score

6,5
Smaak blijft goed.
Mogelijkheden kan ik nog niet uit proberen !
Gebruiksgemak is prima.
Vormgeving Uistekend.
Duurzaamheid pas een maand .

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Uitstekend
samanta1986 30-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Dit koffie maschine is makleilijk.Koffei maakt zelf en koffie is lekker.Maschine is makelik voor schoon.Ik kan veel sorten koffie drinken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
caroline68 23-09-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,6
gewoon een super machine makkelijk schoon te houden en te gebruiken en wat erg fijn is dat je twee verschilende koffie sterkten er in heb zitten

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
lida van de pol 13-09-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
het maakt wel lawaai ..die ander was stiller ..,aar deze is verder geweldig voor al met de melk opschuimer die ik van d eweek binnen kwam z ewillen nu senceo met melk opschuim ahahhahahaha

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
peterhoes 12-09-2014 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb er ook de melkopschuimer bij en zowel de Senseo alleen als de combinatie is GRANDIOOS.
Heerlijk als voor je gaat ontbijten op je gemak een cappucino kunt drinken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M J D 08-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
De senseo twist is mooi, heel makkelijk in gebruik.
De koffie is goed, vooral om de hele dag even een koffie te drinken. S'morgens neem ik af en toe weer een filter koffie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Sandeman4 07-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Vind t een super en stevig apparaat. Lekkere koffie, fijn dat je ook sterke en minder sterke koffie kunt zetten. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
omekoos 05-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
in het begin moeilijk te begrijpen ,je moet opletten welke knop je indrukt en zorgen dat de beker onder de uitstroom staat,verder perfect,ben er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
lida van de pol 05-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
is een geweldige senseo.. alleen hij maakt veel lawaai
als die door loopt zeg maar maa verder geweldig
gr lida van de pol

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
sjaakconny 05-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
vind het een mooi en goed apparaat,alleen als je de startknop aan zet vind ik het lang duren voor die blijft branden,en ook als de koffie klaar is duurt het lang voor het lampje niet meer knippert,haal de mok er dan ook eerder onder vandaan als de koffie klaar is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Teijgie 05-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Wij zijn gelukkig met aankoop.
Koffie is lekker heet.
Bediening en sterkte perfect,

Wachten nu nog op de melkschuimer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
jan nemethy 05-09-2014 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Heerlijk bakkie koffie.
Makkelijk schoon te maken
Echt een aanwinst voor de keuken.
De vormgeving is prachtig en vooral dat nieuwe waterreservoir is geweldig.
kortom een plaatje!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
charmie 05-09-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,4
ben blij met dit apperaat makkelijk te bedienen fijne touch voor aan zetten ook hoeveel heid voor kopje

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Izoto80 29-07-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,6
Makkelijk in gebruik maar heb al 2 keer calc zien staan dus vaak schoonmaak. Kan ook aan dit water liggen maar weet het niet zeker. Verder veel plezier voor de prijs

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
schuifpuzzel 21-07-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,6
Heerlijke koffie. Fraai vormgeving.
Echt een aanrader.
Fijn dat je tijdens het opwarmen al de start toets kunt activeren, zodat je nog eerder van je voortreflijke koffie kunt genieten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
j.valentijn4 19-07-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,4
je zet hem aan en drukt op het kopje van 1 of 2 kopjes en als die warm is gaat de koffie doorlopen en de 2 balletjes in het lekbakje tegen het spatten, perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
ricknich38 18-07-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

3,8
Na vele jaren te genieten van het oude senseoapparaat was deze een openbaring in de negatieve zin ! :ongemakelijke deksel waterereservaat, ongemakkelijk te vullen, om goed te bedienen eist veel ruimte, moeilijk in te stellen, kortom, voor ons een complete miskoop!!! geef mij het oude vertrouwde apparaat kwa bedieningsgemak en betrouwbaarheid, Sorry !! terug naar de tekentafel

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht
Toon meer reviews