ParTEA

Wat heb je nodig bij bijna alles wat je in de keuken doet? Je denkt misschien aan zout of een snijmes. Maar wij denken aan iets anders: kokend water. De basis van warme dranken en de meeste gerechten voor bij het diner. Start met kokend water en je kunt meteen door met het maken van wat lekkers te eten of te drinken. Met een heetwaterkraan kun je alle kanten op. Lees meer over de vele toepassingen van instant kokend water in de keuken en ga zelf aan de slag!


Staycation musthaves

Nieuwe waterkoker?

Bekijk het aanbod op Kieskeurig.nlSnel klaar in de keuken met kokend water

Je denkt niet meteen aan kokend water als het gaat om recepten. Maar bij veel gerechten heb je het wel nodig. Met een heetwaterkraan heb je direct kokend water bij de hand, waardoor je sneller aan de slag kunt. En dat is fijn, want Nederlanders staan niet graag lang in de keuken, maar willen wel lekker en gezond eten. 

Lees meer

Meteen aan de slag met kokend water

Met een heetwaterkraan in de keuken kun je alle kanten op. Het meest in het oog springende voordeel: direct kokend water uit de kraan. Maar wat heb je er eigenlijk verder aan? En zitten er ook nadelen aan?


Lees meer

Is een kokend water kraan voor mij de beste keuze?

Een kokend water kraan misstaat in geen enkele keuken. Geen gedoe meer met pannetjes of waterkokers: binnen enkele seconden heb je een kop thee of een pan kokend water. Is een kokend water kraan voor jou ook de beste optie? Dat lees je hier.


Lees meer

Kokend water kraan kopen: Tips voor de beste heetwaterkraan

Water koken is één van de basisprincipes die we toepassen in de keuken. Stel je voor dat je niet langer hoeft te wachten totdat je kokend water tot je beschikking hebt. Dat zou toch heerlijk zijn? Het kan met een kokend water kraan!

Lees meer


Bekijk het aanbod op Kieskeurig.nl