Samsung RB37J501MSL - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
255 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB37J501MSL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kidan 10-11-2019

Mooie design,overzichtelijk, geluidsloos

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
enorm blij met onze koel-vriescombinatie. Blij dat wij deze keuze hebben gemaakt. Mooi design, overzichtelijke indeling en mooie verlichting.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Familie Talhout 08-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote ruime koel- vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
Enorm ruime, praktisch ingedeelde koelruimte. Daarbij drie ruime vriesladen. Met een inhoud van 255L koel en 98L vries een aanrader voor een ieder die voldoende ruimte zoekt voor etenswaren en drinken voor het hele gezin. Met zijn A+++ label ook nog eens zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Zuinigheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
koelkast gekocht samsung heb meer spullen van samsung heb niet veel problemen met samsung spullen de sevice is goed

Pluspunten

  • mooie koelkast
  • werkt goed

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 07-11-2019

mooie koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

8,0
heb veel spullen van samsung en heb er nooit problemen mee,als dat wel zo is krijg ik altijd goede service
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Hans 05-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

veel ruimte, mooi design, handige indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
gekozen vanwege goede ervaringen met samsung producten, en mt een cash back van 100 een uitstekende prijs/kwaliteitverhhouding

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • design

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Geer 04-11-2019

Fantastische koelkast.

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
Wat een geweldige koelkast. Zelf de temperatuur instellen voor zowel het koel- als het vriesgedeelte. De indeling van het koelgedeelte is ruim aanwezig.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Kor95 25-10-2019

Mooi strak design

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
De koelkast is ruim en overzichtelijk. De verlichting in de koelkast is perfect. Erg zuinig in verbruik. Koelkast verdient zich in 4 jaar terug tov oude koelkast.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Hette 17-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime koel vries combi.

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
Mooie ruime koelkast met een zeer effectieve indeling. Deur sluit automatisch. Goede led verlichting en vrijwel geruisloos en energie zuinig !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton M 03-07-2019

Naar verwachting

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

8,0
Mooi groot, gaat een hoop meer in dan de vorige combinatie. Even wennen aan de 2de groente bak, in begin was de sla bevroren. Gebruiksaanwijzing gelezen en opgelost.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nellyc 02-07-2019

Geweldig

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
Heb dit product nu een paar dagen.
Is heel fijn dat je koel en vries gedeelte apart kan instellen.
Heel veel ruimte en goed in te delen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nelly 02-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

AFWACHTEN

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit. Afwachten hoe het verder gaat. Kunnen er nog niet zoveel over zeggen omdat pas enkele uren in bezit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Drielenaar 23-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

IJs-topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

8,0
Deze koel-vries combinatie gekocht, omdat de oude na veel trouwe jaren van dienst het heeft begeven. Na enkele dagen dagen is het al net zo of deze combinatie er al jaren staat. Er is veel opslagruimte, past met zijn mooie RVS-look perfect bij het interieur en is geruisloos. De koeling vanuit meerdere openingen komt de kwaliteit van de producten nu al ten goede en is een echte meerwaarde. Kortom een tevreden bezitter.

Pluspunten

  • prima formaat, veel ruimte
  • geruisloos
  • rvs-look

Minpunten

  • te laat gekocht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Flevopolder 21-06-2019

Prima zeer ruime koel/vrieskast

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
Mooie ruime koelkast, pluspunt is de vakverdeling in de deur, deze is zeer functioneel in te delen.
Voor de vrieser zou ik liever 4 lades hebben gehad, de middelste is heel groot, wat niet altijd even practisch is.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ruud 07-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot koel gedeelte, handig indelen, prima koeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
Groot koel gedeelte dat flexibel is in te delen, no frost, het product doet wat we ervan verwachtten met deze techniek van koelen, laag energie verbruik

Pluspunten

  • Flexibele indeling
  • Deur indeling
  • Lades makkelijk in / uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 20-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige grote ijskast van alle gemakken voorzien.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
Zie titel.
Mooi uitziende ijskast van RVS. Nooit meer de diepvries ontdooien en nooit meer te weinig plek.
In 1 woord, top ijskast.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit.
  • Groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeepster 17-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige Koel-vries comobinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

8,0
Deze combinatie is mooi om te zien van binnen en buiten en doet stil en goed zijn werk. Is een sieraad in onze keuken.

Pluspunten

  • geluid
  • ruimte
  • uiterlijk

Minpunten

  • geen tot nu toe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sebastiaan 13-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design en tot nu toe erg stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
mooi design ruim ingedeeld en tot nu toe erg stil, en voor die prijs een no frost en energie zuinig.

Pluspunten

  • design
  • stil
  • erergie zuinig
  • no frost

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tonny 20-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
al mijn apparatuur zowel tv als audio is van Samsung dus waarom ook geen koelkast dus naar het bezwijken van onze 15 jaar oude koelkast hebben we toch besloten om ook onze nieuwe koelkast toch ook maar een Samsung te kopen

Pluspunten

  • stilte
  • ruime koelvriescombinatie
  • mooie prijs
  • perfect enegerielabel

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mara78 06-03-2019

Super koel/vries combi, veel ruimte

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
We hebben deze koelvries combinatie maar net aangeschaft en deze bevalt uitermate goed, mooi afgewerkt, mooie indeling, ruim...prima! Nu hopelijk ook een lange levensduur!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Pigeon23 27-02-2019

Uitstekende koelkast.

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
Mooie royale koelkast. met slimme indeling. fluisterzacht, je hoort hem niet. Zeer nauwkeurige temperatuur.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews