Samsung RB37J501MSL - Reviews

Best Reviewed jan 2020 Samsung RB37J501MSL
Best Reviewed - januari 2020
Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
255 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB37J501MSL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton M 03-07-2019

Naar verwachting

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

8,0
Mooi groot, gaat een hoop meer in dan de vorige combinatie. Even wennen aan de 2de groente bak, in begin was de sla bevroren. Gebruiksaanwijzing gelezen en opgelost.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bram Boutkan 17-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
Ruime indeling met aparte koellades voor vlees en groenten. Een doordachte indeling zorgt voor voldoende en overzichtelijke ruimte.

Pluspunten

  • Ruime laden
  • Doordachte inrichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 24-02-2020

Koelvriescombinatie

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
Hebben deze koelvries combinatie gekocht om het totaalplaatje van dit model.
Technisch goed en vrij ruim
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

cartony 21-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Amerikaans gevoel deze vries/koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
2 meter hoog design en kwaliteit in koelen en vriezen , mega veel ruimte van binnen en alles keurig geordend. kortom een Samsung Topper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Klijnsma 15-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung Koel-vries combinatie RB37J501MSL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
Staat nog niet zo lang bij ons in de bijkeuken een mooi grote roestvrijstalen koelvriescombinatie van Samsung 201 hoog Met veel opbergruimte twee laden er in voor groente en fruit en in de vriezer 3 grote lades..
Veel opbergvakjes in de deur voor de boter en vla Ed.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Voldoende licht

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter1303 11-02-2020

Mooie koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
Sinds een maandje hebben wij nu deze koelkast. Deze is iets hoger dan onze vorige, maar wat vooral op viel is dat er veel meer ruimte in zit dan de vorige. Het fijne is dat er 3 grote lades in de vriezer zijn. 4 broden naast elkaar en dan nog plek over om er 2 pizzadozen bovenop kwijt te kunnen. En dan heb je nog 2 lades over...
Daarnaast is het wel fijn dat er 2 lades in het koelgedeelte zitten. Niet naast elkaar, maar boven elkaar. Hierdoor heb je mooi een hoop ruimte voor je vlees en je groente. De onderste wordt kouder dan de bovenste, dus voor vlees/vis is het ideaal.

De rest van de indeling is ook goed. De deur heeft meerdere schappen, welke niet allemaal even groot zijn. Hierdoor kan je wat meer spelen met de ruimte die je nodig hebt voor alle potjes/flesjes/etc.

Kortom, wij zijn er heel blij mee en hopen er dan ook lang plezier van te hebben.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Super ruime en zuinige koel-vries 10-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk grote koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
Heerlijk groot, lekker zuinig en ook stil. Super dus. Erg blij mee. Aanrader voor gezin met twee pubers. Twee lades onder voor groente en vlees erg handig, flessenrek ook.

Pluspunten

  • Flessenrek
  • 2 grote lades voor groente en vlees

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NadineApeldoorn 09-02-2020

Super ruim, zuinig en handige indeling

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
Heerlijk grote koel-vriescombinatie. Ideale lades voor groente en vlees: echt heel ruim. Ook het flessenrek is erg handig. Staat los in onze keuken, maar hoort 'm amper.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Leen 31-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie RB37J501MSL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
Schitterende combinatie,veel ruimte,stille werking,mooie afwerking.
Een aanwinst voor de keuken zowel optisch als praktisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 29-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
Mooie ruime energie zuinige koelkast goede indeling ten aanzien van de laden gewoonweg in 1 woord mooi product van samsung

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Evren 28-01-2020

Geweldig

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
Ideaal voor gezin. Veel ruimte, overzichtelijk. Vind het fijn dat grote flessen ook in zij deur vakjes passen. Geluidsloos. Veel opties met koel - freeze. Ook heb je instellinggen als je op vakantie gaat. Ben zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

HansT1 18-01-2020

Groter dan gedacht en super stil

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
Vandaag binnen en hij zier er werkeijk top uit. En nog 75,- cashback maakt dit echt een super aankoop. Hij is erg stil en we waren verrast over de ruime indeling en inhoud. Ook de verlichting is mooi helder. Makkelijke digitale keuze menu over de temperatuur instelling.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

jin51 18-01-2020

Prachtige strakke koelvriescombi

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
Afgaande op diverse reviews en het advies in de winkel moest de keuze wel op deze mooie Samsung koelkast vallen. Daarnaast waren de energiezuinigheid en de royale inhoud doorslaggevend. Dus weg met die oude (20 jaar!) witte koelkast. Nu staat er strakke RVS kast te pronken in onze keuken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jan987 18-01-2020

Veel Koelkast voor weinig geld

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
De koelkast met vriescombinatie heeft een mooi design en is mooi afgewerkt. De koelkast heeft een mooie verdeling om alle producten kwijt te kunnen. Bij het uitpakken van de koelkast heb ik een deuk opgemerkt. Ik heb een email gestuurd naar het verkooppunt. Het gaat mij benieuwen hoe dit probleem wordt opgelost.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ype 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime mooie koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
Deze koelkast gekocht vanwege de goede reviews en prijs kwaliteit verhouding. Zeker met de cashback actie zul je geen goedkopere A+++ koelkast vinden met deze afmetingen. Hoe de NoFrost werkt weten we nog niet, maar klink natuurlijk goed. Hopelijk doet dat wat het belooft

Pluspunten

  • Ruimte
  • Uiterllijk
  • Flexibele indeleing
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Knol 12-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne grote koelkast, energiezuinig en antifrost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een energiezuinige koelkast. Het is een fijne koelkast met vriesvakken. Overzichtelijk ingedeeld met fijne lades en een flessenrek. Antifrost, dus niet meer zelf ontdooien. Genoeg ruimte voor de wekelijkse boodschappen, deur sluit zichzelf weer en mooi meegenomen, mooi design, produceert weinig geluid.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • antifrost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits43 12-01-2020

Strak,past in elk intereur

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

8,0
Mooie koelkast, strakke uitstraling handig in gebruik, geruisloos.
Duidelijke temperatuur instellingen
Mooie prijs kwaliteit verhouding
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

gvermeer 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime zuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
sinds paar dagen deze fijne ruime koel/vriescombinatie. Is ruim en ook zuinig in gebruik. Nu al tevreden met de aankoop

Pluspunten

  • ruim
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vivian123 10-01-2020

Past lekker veel in!

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

8,0
Ik heb deze koelkast ( Samsung RB37J501MSL gekocht en ben er zo blij mee.Energiezuinig, stil , mooi design en er past heel veel in.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nans 10-01-2020

Mooie afwerking

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
Zocht een strakke koelvriescombinatie met voldoende ruimte omdat onze oude het begaf.
Zowel qua uiterlijk als qua ruimte voldoet deze koelkast voldoende aan onze wensen.
Druk gezind bestaan dus heb altijd een volle koelkast nodig door de week. Het feit dat de schappen zowel in de deur als de rekken zelf in te delen zijn zijn echt een pluspunt.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews