Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Samsung RB37J501MSL

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Koelkasten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB37J501MSL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bram Boutkan 17-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
Ruime indeling met aparte koellades voor vlees en groenten. Een doordachte indeling zorgt voor voldoende en overzichtelijke ruimte.

Pluspunten

  • Ruime laden
  • Doordachte inrichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

cartony 21-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Amerikaans gevoel deze vries/koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
2 meter hoog design en kwaliteit in koelen en vriezen , mega veel ruimte van binnen en alles keurig geordend. kortom een Samsung Topper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Klijnsma 15-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung Koel-vries combinatie RB37J501MSL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
Staat nog niet zo lang bij ons in de bijkeuken een mooi grote roestvrijstalen koelvriescombinatie van Samsung 201 hoog Met veel opbergruimte twee laden er in voor groente en fruit en in de vriezer 3 grote lades..
Veel opbergvakjes in de deur voor de boter en vla Ed.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Voldoende licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super ruime en zuinige koel-vries 10-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk grote koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
Heerlijk groot, lekker zuinig en ook stil. Super dus. Erg blij mee. Aanrader voor gezin met twee pubers. Twee lades onder voor groente en vlees erg handig, flessenrek ook.

Pluspunten

  • Flessenrek
  • 2 grote lades voor groente en vlees

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen 31-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie RB37J501MSL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
Schitterende combinatie,veel ruimte,stille werking,mooie afwerking.
Een aanwinst voor de keuken zowel optisch als praktisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 29-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
Mooie ruime energie zuinige koelkast goede indeling ten aanzien van de laden gewoonweg in 1 woord mooi product van samsung

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ype 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime mooie koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
Deze koelkast gekocht vanwege de goede reviews en prijs kwaliteit verhouding. Zeker met de cashback actie zul je geen goedkopere A+++ koelkast vinden met deze afmetingen. Hoe de NoFrost werkt weten we nog niet, maar klink natuurlijk goed. Hopelijk doet dat wat het belooft

Pluspunten

  • Ruimte
  • Uiterllijk
  • Flexibele indeleing
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Knol 12-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne grote koelkast, energiezuinig en antifrost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een energiezuinige koelkast. Het is een fijne koelkast met vriesvakken. Overzichtelijk ingedeeld met fijne lades en een flessenrek. Antifrost, dus niet meer zelf ontdooien. Genoeg ruimte voor de wekelijkse boodschappen, deur sluit zichzelf weer en mooi meegenomen, mooi design, produceert weinig geluid.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • antifrost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gvermeer 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime zuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
sinds paar dagen deze fijne ruime koel/vriescombinatie. Is ruim en ook zuinig in gebruik. Nu al tevreden met de aankoop

Pluspunten

  • ruim
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willy 08-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak model, veel ruimte, energiezuinig en erg stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
Energieklasse A+++ vinden we het meest belangrijk, daarnaast is de geboden ruimte riant en de kast erg stil, al met al geweldig!

Pluspunten

  • Energie efficientie
  • Beschikbare ruimte
  • Stil
  • Strak model in RVS-uitvoering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 31-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruimte koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
Grote ruime koelkast met een mooi RVS uiterlijk. De koelkast maakt weinig geluid en is energiezuinig, kortom een top aankoop.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Kleur
  • Weinig geluid
  • Energie zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 25-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

4,0
Veel ruimte en economisch ingedeeld met aparte ruimte voor groente en vleeswaren. Ook de vriezer bied voldoende ruimte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric 18-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote koelkast inhoud

Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

8,0
mooie ruime koelkast, overzichtelijk. vriesvak is okay. Handig flessenrek. ideaal als je veel kookt of feestjes hebt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

mooizo 16-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
mooie koelkast/vriescombinatie, werkt prima en lekker veel ruimte. doet zijn werk goed zonder dat jij hem in feite hoort brommen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lalieu Thorn 13-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Modern strak uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
Heb deze koel-/vriescombinatie gekocht na een vergelijking op diverse sites op het gebied van prijs - kwaliteit verhouding. Deze was goed. Daarbij de mooie strakke vormgeving in RVS look. Heb hem pas een paar dagen en over de duurzaamheid kan ik dus nog niets zeggen. Vanwege de cashback actie ook nog erg voordelig. Bij EP Tummers in Heythuysen gekocht omdat het personeel zeer behulpzaam is.

Pluspunten

  • vormgeving
  • inhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

ricoo 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strakke koelkast in metallic look

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
Vanwege het A*** label en de goede reputatie van Samsung. Formaat was geschikt voor onze bijkeuken end e koelkast ziet er strak uit met mat metallic look. Deur kon linksdraained geleverd worden.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • energielabel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Schuil 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
Het is een mooie koel-vriescombinatie
De indeling Is mooi op elkaar afgestemd.
De laden zijn functioneel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Talhout 08-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote ruime koel- vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
Enorm ruime, praktisch ingedeelde koelruimte. Daarbij drie ruime vriesladen. Met een inhoud van 255L koel en 98L vries een aanrader voor een ieder die voldoende ruimte zoekt voor etenswaren en drinken voor het hele gezin. Met zijn A+++ label ook nog eens zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Zuinigheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

10,0
koelkast gekocht samsung heb meer spullen van samsung heb niet veel problemen met samsung spullen de sevice is goed

Pluspunten

  • mooie koelkast
  • werkt goed

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 05-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

veel ruimte, mooi design, handige indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MSL

Algemene score

9,0
gekozen vanwege goede ervaringen met samsung producten, en mt een cash back van 100 een uitstekende prijs/kwaliteitverhhouding

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • design

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews