Samsung RB37J5009SA - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
267 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB37J5009SA op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Janneman 10-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

9,0
Koelkast koelt goed en is ontzettend overzichtelijk, Heel veel ruimte in de koeling en vriesladen, sierstuk in mijn keuken, zit alleen een heel klein ratel geluidje bij het koelen.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • veel ruimte
  • sierstuk

Minpunten

  • rateltje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

C. 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Geweldige koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een goede koelvriescombi met veel ruimte en dit model voldoet volkomen aan onze verwachtingen. Hij is mooi, veel ruimte, goede verlichting, maakt weinig herrie en we zijn tot nu toe heel tevreden over onze aankoop!

Pluspunten

  • mooi apparaat
  • overzichtelijk en veel ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Angie 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

9,0
werkt prima! mooie koelkast voor een mooie prijs. veel inhoud. vriezer is niet heel groot maar groot genoeg voor ons

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • handig in gebruik
  • veel ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lau 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

9,0
Goed, ruime koelkast, stil, mooi ontwerp. Past perfect binnen de vriezer is ruim opgezet en flessen kunnen makkelijk in de deur.

Pluspunten

  • Ruim
  • Groot
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes 25-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

10,0
Omdat de koelvriescombinatie niet ingebouwd kan worden in onze originele Bruynzeel keuken uit 1937, moest het een eigentijds strak model worden. We zijn erg blij met de roestvrijstalen Samsung koel vries combinatie, en niet alleen om zijn uiterlijk, ook de indeling is perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung koelkast 11-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

8,0
Ruime koelkast, handige vakken en prettig licht. Is gewoon echt een mooie koelkast.
Klein minpuntje misschien is een flessenrek. Dat had hem afgemaakt

Pluspunten

  • Hoog en ruim
  • Mooie kleur

Minpunten

  • Geen flessenrek

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jors 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruim, stil & strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar een koel/vriescombinatie om een afzonderlijke koelkast en een diepvries met enorm veel ijsvorming te vervangen. Na veel vergelijken is onze keuze op dit model van Samsung gevallen. Voor zijn prijs krijg je veel feautures. Een gescheiden koelcircuit, no-frost, configureerbare bakjes en een A+++ rating. De koelkast maakt een beetje lawaai bij het opstarten maar wordt al snel heel stil. In de twee verslades konden wij gemakkelijk al ons fruit, onze groenten en ons vlees kwijt. Bier- en frisdrankflesjes kunnen bovenaan gemakkelijk recht staan. Ook in het vriesgedeelte kwamen we geen plaats te kort. Ook achteraan is de koelkast netjes afgewerkt (bij ons vorig model zag je vanalles bloot zitten). We kunnen deze koelkast dan ook aanraden aan iederen die op zoek is naar een goedkope koel/vriescombinatie.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Deur netjes valt dicht
  • Stil
  • Ruim & configureerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 20-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

10,0
Mooi ogende koel/vries combinatie. Stil en veel ruimte. Lades rijden op wielletjes. Glazen plaat in vriesvak is ook erg handig voor bijvoorbeeld een ijstaart.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

lea 10-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne grote koelkast met vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

4,0
veel ruimte in het koel gedeelte, zeer fijne indeling, behoorlijk stil, fijne vakantie instelling dat de koel gedeelte uit kan en de vriezer actief blijft en energie zuinig voor zo een grote koel vries combinatie. zeer tevreden momenteel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 04-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

9,0
Uitermate content met deze nieuwe aanwinst.
Heel goede indeling van zowel koel als vries gedeelte.
Super stil en binnen no-time op temperatuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer