Siemens iQ300 KG36EVW4A - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
214 liter inhoud
Kleur(en)
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sensimilia 10-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super Alarm!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mede dankzij het super alarm had mijn alerte buurvrouw mij gebeld vanwege "het geluid" uit de garage... ; P
Helemaal naar huis toe gereden en gelukkig maar... Het deurtje van de diepvries stond niet helemaal dicht, waardoor er ijsvorming ontstaan was. Als de alerte buurvrouw mij niet meteen gebeld had, vrees ik dat er meer ijsvorming was ontstaan... als ik later thuis gekomen was. Voordeel: Het was pas 1 dag later en de schade viel mee. Super strak model trouwens. Tip: Ik heb me wel nog 2 transparante bakken (Action) gekocht om het vlees/vis gescheiden van elkaar in de onderste lade van de koelkast te leggen.

Pluspunten

  • super zuinig (en praktisch om schoon te maken)
  • strak wit model (minder vlekken dan rvs)
  • mooie indeling en verlichting
  • grote groentebak koelkast en grote bak vriezer
  • koelkast boven op ooghoogte en vriezer beneden

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG36EVW4A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zhigang Zhang 07-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Energiebesparing, Waarde voor uw geld, Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Whether in China or the Netherlands, we have been using Siemens refrigerators. The quality is very good, energy saving and environmental protection, low noise, saving electricity costs.
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG36EVW4A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco 02-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelt perfect!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Er is zoveel keuze aan koelkasten dat het ondoenlijk is om een goede 100% keuze te maken. Maar deze koelkast is in deze prijsklasse een prima keuze. Positief aan deze koelkast is de inhoud. Grote diepe vrieslade. De 0 graden zone in de koelkast. Led verlichting in het koelgedeelte en het apart afstellen van koel/vriesgedeelte. Hij is qua diepte ( 65cm exterieur ) voor mij net iets aan de grote kant voor mijn smalle keuken, maar ja! over het hoofd gezien. 3 graden koel en -18 graden vriezen voor mij. Het 0 graden koellade is niet constant 0 graden. Deze schommelt tussen de -0.5 en 4 graden. Ook prettig: de koelkast is lekker stil.

Pluspunten

  • ruim
  • apart temperatuur koel/vries gedeelte
  • diepe vrieslade
  • stil
  • LED verlichting

Minpunten

  • 0 graden is niet altijd 0 graden
  • geen verlichting in de vriezer
  • alleen boven verlichting in het koelgedeelte
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG36EVW4A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sensimilia 30-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super Alarm!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mede dankzij het super alarm had mijn alerte buurvrouw mij gebeld vanwege "het geluid" uit de garage... ; P
Helemaal naar huis toe gereden en gelukkig maar... Het deurtje van de diepvries stond niet helemaal dicht, waardoor er ijsvorming ontstaan was. Als de alerte buurvrouw mij niet meteen gebeld had, vrees ik dat er meer ijsvorming was ontstaan... als ik later thuis gekomen was. Voordeel: Het was pas 1 dag later en de schade viel mee. Super strak model trouwens. Tip: Ik heb me wel nog 2 transparante bakken (Action) gekocht om het vlees/vis gescheiden van elkaar in de onderste lade van de koelkast te leggen.

Pluspunten

  • super zuinig (en praktisch om schoon te maken)
  • strak wit model (minder vlekken dan rvs)
  • mooie indeling en verlichting
  • grote groentebak koelkast en grote bak vriezer
  • koelkast boven op ooghoogte en vriezer beneden

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG36EVW4A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 14-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Luxe koel vriescombimatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze koelvries combinatie gebruikt maar een fractie van de energie van mijn oude machine.
Daarbij is hij in vergelijk met andere heel betaalbaar en luxe uitgevoerd.
Ik heb hem te kort om te oordelen of de low frost goed werkt maar de groente en de vlees/vis laden zijn perfect.
De hoge vrieslade is niet zo handig als dat hij lijkt had liever een 4e lade.

Pluspunten

  • Stil
  • Betaalbaar
  • Speciale koel laden
  • Mooie afwerking
  • Scharnier deuren is te wisselen

Minpunten

  • De grote vrieslade is wat hoog
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG36EVW4A

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 30-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelvries combi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze koelkast gekocht en gebruikt nu 1 maand. Het is echt goede koelkast en mooi van binnenkant. Groente en fruit lang houdbaar.
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG36EVW4A

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Adrie 12-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettige overzichtelijke koelkast vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goed verlichte en overzichtelijke koelkast wat de indeling ten goede komt
De hyper fresh lade`s zijn bij het openen van de koelkast direct zichtbaar helder en overzichtelijk
prettig dat je vleeswaren en fruit gescheiden in een lade legt waarbij je in een oogopslag ziet wat erin ligt

Pluspunten

  • geluidsniveau
  • verlichting
  • goed verlichte en overzichtelijke koelkast
  • hyper fresh lade`s
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG36EVW4A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 10-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij waren op zoek naar een gezinskoelkast die niet te groot was maar wel veel ruimte had. Het lage verbruik, de ruimte en het design alsook het aanwezige flessenrek maakte dit de ideale koelkast

Pluspunten

  • Stil
  • Mooie binnenkant
  • Veel laden
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG36EVW4A

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 08-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top kwaliteit/prijs verhouding met A+++!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima koelkast en A+++ voor een prima prijs. Veel features die normaal gesproken in een hogere prijsklasse vallen. Nu na twee weken blijkt de koelkast prettig in gebruik en van goede kwaliteit. Top aankoop!

Geluidsniveau is zeker laag maar toch een verschil met de inbouwkoelkast die ik eerder had, dit was echter niet onverwacht en zeker niet storend.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Veel features
  • A+++

Minpunten

  • Geen nofrost
  • Geluid vergeleken met inbouwkoelkast
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG36EVW4A

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

D. Amosi 30-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede hoogte, voldoende ruimte en de 2 groentevakken zijn erg handig. Geschikte aankoop en een goede prijs.

Pluspunten

  • Goede hoogte
  • Voldoende ruimte
  • Mooie prijs
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG36EVW4A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y. Geerdsen 26-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een fijne koelvriescombinatie ben er erg blij mee.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Er zit erg veel ruimte in is over na gedacht . Hij is zuinig in stroomverbruik . Een mooie koelvriescombinatie .
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG36EVW4A

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer