Bosch Serie 4 KGE36VW4A - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
214 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 39 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 KGE36VW4A op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tom Vrijkotte 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A

Algemene score

10,0
Super snel geleverd.
papier en plastic netjes weer mee genomen.
Zeer netjes tewerk gegaan.

Zeer aan tebevelen.

Pluspunten

  • Prijs
  • service
  • Netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dolfijn 12-08-2018

Mooi strak ontwerp

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A

Algemene score

8,0
Deze koelkast nu een maand in gebruik en hij bevalt prima, koelt en vriest goed.
De indeling is logisch en doordacht.
Echter valt mij het geluid van de kast een klein beetje tegen, het is niet storend maar ik had verwacht dat hij stiller zou zijn.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sabrina 22-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte voor boodschappen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A

Algemene score

8,0
De Bosch KGE36VW4A is heel fijn in gebruik. De koelkast heeft heel veel ruimte voor etenswaren. Je kunt de koelruimte indelen zoals jij wil. Het flessenrek is heel handig en groente en fruit blijft echt langer vers in de VitaFresh lade. De deurvakken kun je ook verstellen zodat je in het onderste deurvak ook hoge flessen kwijt kunt. De SuperKoelen/SuperVriezen functie bleef 1 keer langer aan staan waardoor de koelkast meer geluid maakte, maar normaal gesproken maakt de koelkast weinig geluid. Handig wanneer je een open keuken hebt. Het vriesgedeelte biedt ook genoeg ruimte voor diepvrieswaren. De BigBox lade is hier heel fijn voor grote diepvriesproducten.

Pluspunten

  • Flessenrek
  • Veel ruimte in koel- en vriesgedeelte
  • BigBox-lade
  • LED-verlichting

Minpunten

  • SuperVriezen/SuperKoelen functie maakt veel geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Edwin 25-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

geen geluidsarme koelkast zoals beloofd

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A

Algemene score

6,0
De indeling van de koelkast in prettig. De producten zijn echt langer houdbaar in de daarvoor bestemde lade's en werken dus goed. Ook de vriezer is prima, je moet hem wel idd zoals aangegeven 2 keer per jaar ontdooien. Echter dacht ik voor een geluidsarme koelkast te hebben gekozen, hier komt weinig van terecht. Hoe langer ik hem heb hoe harder hij begint te brommen. Ik zou hem dan ook zeker niet aanraden voor een open keuken.
Tevens heb ik geleerd dat "de beste koop" van de consumentenbond eigenlijk niks voorstelt. Zo staan koelkasten van bv LG zowel op plaats 1 als ergens halverwege terwijl er technisch geen enkel verschil zit tussen deze verschillende modellen. Alleen bv andere handvatten, of koelinhoud. Ik zou hier dan ook verder geen waarde aan hechten.

Pluspunten

  • handige koellade's

Minpunten

  • maakt teveel lawaai

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

hans balk 24-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A

Algemene score

4,0
maakt veel geluid, slaat bijna constant aan, en al 2x storingsmonteur bij geweest,
kortom een matig product, beslist geen aanrader, bosch onwaardig
========================

Review 4-05-2019

mooie grote groente lade met vita fresh ,grappige eierrekjes, handige verstelbare indeling,en laag geluids nivo, een fantastische koelkast, we zijn er erg blij mee

Minpunten

  • veel brommerig geluid
  • slaat veel aan
  • slechte service dienst

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Titia 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Royale, efficient ingedeelde koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A

Algemene score

9,0
Koelkast enkele maanden in gebruik, praktisch geluidloos, efficiente indeling , speciale laden voor
groente -fruit/vis-vlees. Deze laden werken perfect ! Erg blij met deze luxe koel-vries combinatie
Aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GTM Brouwers 21-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top koel-,vries combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A

Algemene score

9,0
Fijne indeling van lades in het vriesdeel.
Fijne indeling koel deel.
En goede instructie om deuren om te bouwen, met overmaat aan reserve onderdelen, mocht je er eentje beschadigen.
Gebruiksvriendelijke en functionele bediening.

Pluspunten

  • Fijne indeling van lades in het vriesdeel.
  • Fijne indeling koel deel.
  • Gebruiksvriendelijke en functionele bediening.

Minpunten

  • Mag nog stiller

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A.Erkamp 03-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

combie vriezer/koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A

Algemene score

10,0
Het is een A+++ dus zuinig in gebruik,en het werkt prima mooie vorm Top. Heb het nu een paar dagen ingebruik bevalt erg goed,dus raad het iedereen aan.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • heeft genoeg ruimte (volume)

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RickM110 02-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote ruime koel- vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A

Algemene score

9,0
De Bosch KGE36VW4A is een ruime koel vries combinatie met een snelle koel tijd door de super stand. Ook heeft de koelcombinatie een mooi strak design. Hij geeft heel veel licht door de LED verlichting. Prijs en kwaliteit staan in goede verhouding voor zo een super koelcombinatie. Ik geef deze koelcombinatie zelf ook een A+++

Pluspunten

  • Koelt en vriest erg snel
  • Mooie grote inhoud
  • Strak design
  • Goede heldere verlichting
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Tot nog toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MM 26-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strak uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A

Algemene score

10,0
Mooie, stille en strak vormgegeven koelkast. Heeft handig flessenrek en ruime lades. Ook het vriesgedeelte heeft ruime en zelfs extra grote lade. Erg energie zuinig!

Pluspunten

  • zeer energiezuinig
  • ruime lades
  • flessenrek

Minpunten

  • bierflesje niet rechtop bij standaard indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 22-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prettige indeling en aangenaam geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een energiezuinige koelkast, deze paste goed binnen mijn budget en werd aangeraden door de consumentenbond.
Ik ben heel blij met de koelkast. Ik vind de indeling heel prettig; een groot groentevak; door de vakken in de deur iets hoger te plaatsen is er meer ruimte voor de groenten.
Het grote vak in de vriezer is ideaal voor bijvoorbeeld taart. Zelf vind ik het handig om het bovenste kleine laatje van de vriezer vrij te laten voor zaken die snel moeten worden ingevroren. Die verhuis ik daarna naar de middenste of onderste lade.
De gebruiksaanwijzing goed door nemen loont de moeite. Er staan veel tips in over hoe de koelkast optimaal te benutten is.
Ik slaap en leef in de ruimte waar de koelkast staat dus het volume is belangrijk voor me. Ook hier ben ik heel tevreden over, het geluid is niet alleen zacht, maar klinkt zelfs gezellig.

Pluspunten

  • goede indeling
  • gezellig geluid
  • energiezuinig; verdient zich terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jj 19-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie ruime koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A

Algemene score

9,0
koelkast is ruim van binnen en heeft 3 mooie ruime lades ,,kan er veel in kwijt en is ook nog van buiten een mooi modern model

Pluspunten

  • energie zuinig
  • veel ruimte voor spullen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Faya 17-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

meer geluid dan ik had verwacht

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A

Algemene score

7,0
Prettig zijn vooral de grote groentelade en de hoge lade in de vriezer. ook het flessenrek is een prettig extra.
Het geluid van de motor valt erg tegen. Hij maakt meer geluid dan mijn vorige koelkast, die 18 jaar oud was.

Pluspunten

  • groentelade
  • flessenrek

Minpunten

  • geluid
  • relatief kleine vriesruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

EM65Ams 16-06-2019

Uitstekende koelkast

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A

Algemene score

10,0
Mooie indeling, veel opbergruimte en prima dat er alarm afgaat als je per ongeluk de deur te lang laat openstaan ! Nog geen seconde spijt gehad van mijn keuze !
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sonja 16-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een vriezer en een koelkast in één die zuinig was, stil en waarbij een aparte vlees en groente/fruit lade was met Vita Fresh technologie.

Pluspunten

  • Groenten/fruit la met verstelbare temperatuur
  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • Mis extra verstelbare hoogte van de la in de deur

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

uitstekende koelkast 13-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer aangenaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A

Algemene score

8,0
Mooi model. Redelijke prijs. Multi functionele koelkast; is geruisloos en energie besparen. Ik beveel een ieder aan dit te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EdO 10-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast/vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A

Algemene score

7,0
We wilden graag een extra koelkast/vriezer voor extra ruimte, deze was zuinig en goedkoop. Maar is misschien nog wel mooier dan de koelkast en de vriezer in de keuken.

Pluspunten

  • Mooi ruim opgezet
  • hele grote groentelade

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

PRACHTIGE INDELING

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A

Algemene score

10,0
Geweldige prijs / kwaliteitsverhouding. Goede indeling met voldoende ruimte. Fijn dat hij ook zo zuinig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Truus 04-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede en praktische indeling. !!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A

Algemene score

9,0
Praktische indeling. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker in de combinatie koel/vries is niet zo heel veel keus die dan ook nog betaalbaar is.

Pluspunten

  • Indeling
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ideale indeling met flessenrek

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A

Algemene score

9,0
Ruime koelvriescombinatie met handige indeling en hangende flessenruimte. 0-gradenlade aanwezig. doorzichte lades, waardoor de inhoud bij openen van de deur al waar te nemen valt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews