Bosch Serie 4 KGE39VW4A - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
249 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 KGE39VW4A op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Postema 19-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast. Ziet er verzorgt uit en goede indeling

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VW4A

Algemene score

10,0
Ben wel een beetje “ Bosch favoriet”
Kan dit product aanbevelen
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Energielabel 3sterren
Bij aankoop 75 euro cashbackkorting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G 17-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VW4A

Algemene score

8,0
Super blij dat we voor deze ruime koelvriescombinaties zijn gegaan. Veel lades en vakken om alles georganiseerd op te bergen. De groente blijft langer vers. Ook de led-verlichting is een verademing. Moet wel wennen aan het geluid. Nadat de koelkast open is geweest maakt hij geluid. Waarschijnlijk om bij te koelen?

Pluspunten

  • Ruim
  • Overzichtelijk
  • Groente blijft langer vers
  • Goede verlichting

Minpunten

  • Geluid na openen van koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nian 01-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VW4A

Algemene score

10,0
Een luxe koelcombinatie. Voor vlees/vis en groente/fruit is er een aparte lade zodat deze producten hun versheid behouden. Het vriesgedeelte is voorzien van een extra grote lade zoals voor taart. Heeft mooie ledverlichting en is laag in zijn energie verbruik. Ik vindt het een echte aanrader.

Pluspunten

  • Indeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne indeling heel flexibel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VW4A

Algemene score

9,0
Ten eerste om de voor ons fijne indeling van zowel koel als vries gedeelte , ten tweede het lage geluid niveau en als derde het zuinige verbruik.

Pluspunten

  • zuinig
  • indeling
  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janwillem Busschers 23-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens Koelvriescombinatie KG39NXB35

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VW4A

Algemene score

8,0
Fenomenale outlook vooral ook binnenwerk , verdeling etages !
Ben er heel blij mee ! Sterk en goed afgewerkt materiaal !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Prijs/Kwaliteit uitstekend! 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, overzichtelijk en ruim van binnen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VW4A

Algemene score

9,0
Wederom een betrouwbare, superzuinige en stille Bosch Koelvriescombinatie gekocht. Coolblue zorgde voor een vlotte levering. In de loop van de middag besteld en de volgende ochtend vroeg bezorgd.
De strakke vormgeving zowel van buiten als van binnen spreekt mij aan. De indeling is overzichtelijk en de inhoud van de mega grote groentela is van bovenaf goed te bekijken. Ook de inhoud van de vershoudlade daarboven is overzichtelijk. In totaal meer dan voldoende bergruimte. Ook het vriesgedeelte heeft voldoende bergruimte. De LED verlichting zorgt voor een goede heldere verlichting. De temperatuur wordt voor zowel het vriesgedeelte als ook het koelgedeelte apart en correct weergegeven. Alarm voor de deur te lang open en te grote temperatuurwisseling is een plus.
Minpuntje is dat het horizontale flessenrek voor 1,5 L. flessen net een paar millimeter te kort is om de deur probleemloos te sluiten. Doe je dat wel, dan wordt het rek iets naar achteren geduwd en duwt het vak in de deur tegen de fles. Het kan dus wel, maar niet ideaal. Ik zet de flessen liever verticaal in de deur.
De Cashback actie en de aankoopprijs van Coolblue zorgt er voor dat deze koelvriescombinatie voordelig geprijsd is.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Stil
  • Zuinig
  • Overzichtelijk
  • Voordelig

Minpunten

  • Horizontaal rek iets te kort voor 1,5L. flessen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TjaDa 16-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, ruim en zuinig (A+++)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VW4A

Algemene score

8,0
Na 22 jaar de oude koelkast vervangen door deze nieuwe Bosch A+++. Een wereld van verschil vergeleken met de oude, qua geluid, ruimte en gebruik. Enige minpunt is de wat beperkte keuzes wat betreft de indeling van het koelgedeelte. We zijn nog steeds (na twee weken gebruik) aan het zoeken naar de meest handige manier op dingen op te bergen.

Pluspunten

  • stil
  • ruim
  • zuinig

Minpunten

  • indelingsmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ytje 08-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast Bosch: 4KGE39VW4ACool Blue

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VW4A

Algemene score

9,0
3sterren; No frost;€637,00; en je krijgt nu ook nog van Bosch 75,00 terug tot eind juni. Nu Doen!!!!

Pluspunten

  • Veel inhoud
  • zuinig in gebruik
  • €75,00 nu terug

Minpunten

  • Meer ruimte voor flessen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Houtriet 05-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote koelvriescombinatie!

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VW4A

Algemene score

9,0
Mooie grote koelkast met vriescombinatie! Ruim mooi en makkelijk extra grote vriesvak onder !
Mooie strakke koelkast met veel ruimte...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch Serie 4 KGE39VW4A 02-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel zuinig en stil!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VW4A

Algemene score

9,0
Gisteren deze koelkast gekocht omdat ik de voorganger al had. Ik moet zeggen dat deze koelkast veel stiller en zuiniger is dan de vorige. Koelt heel snel en heeft geen ijsvorming. Wat betreft de prijs moet ik zeggen dat het elke cent waard is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 23-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top Koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VW4A

Algemene score

10,0
mooie grote koel vries combinatie met veel ruimte en makkelijke indeling, legplanken en flessen rekken zijn naar eigen inzicht in te delen. ook de 0 graden zones zijn praktisch. ook de A+++ spreekt mij zeer aan.

Pluspunten

  • A+++
  • makkelijk in te stellen/plaatsen
  • deur alarm bij te lang open
  • vrije indeling legplanken,flessenrekken
  • 0 graden zones

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken/pas een dag in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Harm 08-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VW4A

Algemene score

8,0
Heel mooie koelkast die perfect past bij onze keuken. Hij is precies even hoog als de keukenkastjes en vormt daardoor een mooi geheel. Hij heeft een fijne indeling en is heel stil. Voor ons dus een geweldige aanwinst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cor Westendorp 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie Bosch Serie 4KGE39VW4A

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VW4A

Algemene score

10,0
Wij zijn heel tevreden over deze combinatie.
Zeer stil. Mooie kast.
Mooie ledverlichting in de koeling.
En 75 euro terug van Bosch.
Heel tevreden.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooie ledverlichting.

Minpunten

  • Niets
  • Niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 23-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

hele mooie koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VW4A

Algemene score

9,0
een bosch met heel veel ruimte, vele instelmogelijkheden.
mooie kwaliteit ,ziet er goed uit.
geruisloze combinatie.
witte combinatie
prijs kwaliteit verhouding erg goed

Pluspunten

  • geluid
  • veel ruimte
  • kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer