Bosch Serie 4 KGE39VL4A - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
249 liter inhoud
Kleur(en)
rvs

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 35 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joop van Vliet 07-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, ruim en mooi Duits design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De nieuwe Bosch moet na bezorging eerst even acclimatiseren alvorens hij aangezet mag worden, het schijnt namelijk dat de koelvloeistof eerst goed moet 'indalen'. Dat veroorzaakt na installatie bij ons voor een spannend voorspel. Extra spannend omdat je niets hoort, het ding is volgens onze waarneming geluidloos! Na het indalen en voor-koelen kunnen we beginnen aan het vullen van de Bosch met levensmiddelen. Wij dachten aanvankelijk dat wij al een aardige voorraad hadden ingekocht, maar die verdween helemaal in het niet in de ongelooflijk ruimte die de Bosch biedt. Wij dus meteen opnieuw naar de Jumbo voor nog meer groente, zuivel, vis en witte wijn. Na dat erbij geplaatst te hebben (hij is dan nog steeds niet echt vol) doen wij de degelijke deur met een zacht-dof klinkend duwtje dicht; wat een kwaliteit straalt dat uit! En wat is tie mooi met zijn beschaafde metallic glans! Onze moderne keuken krijgt met dat smaakvolle Duitse design echt iets extra's! En tot slot: hij koelt en vriest ook nog eens uit de kunst!
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VL4A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 04-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handige indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik gebruik deze Bosch koelvriescombinatie nu een aantal maanden en het is een fijn apparaat. Als je wat meer tegelijk moet invriezen, dat gaat hij vanzelf op Super frost over. Dat moet je wel zelf uitschakelen, nadat het is ingevroren.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VL4A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kles 16-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch KGE39VL4A Koelkast/Vriezer

Algemene score

8,0
Hoge mooie koelkast/vriezer van Bosch. Functioneert uitstekend. Jammer dat ik al 2x een verzoek krijg voor een review, terwijl we nog steeds zitten te wachten op de 75 euro die we van Bosch nog moeten terugkrijgen.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VL4A

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ritsje 31-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Design en veel ruimte in één apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze koel/vries combinatie van Bosch is een plaatje om te zien, heeft heel veel ruimte, twee lades (groente, vlees/vis) flessenrek en is bijna geruisloos. Het apparaat is vlot in gebruik te nemen na het plaatsen.

Pluspunten

  • Design
  • Ruimte
  • Gebruikgemak
  • Geruisloos
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VL4A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther 23-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Moooi design koelkast met veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs voor een mooie koelkast met veel inhoud. Uiteraard ben je je oude koelkast nog gewend dus het is even je weg vinden in de juiste indeling. Maar eenmaal gevonden doet ie het uitstekend. Weinig lawaai en helder (LED) licht als je hem open doet zodat je snel terug kan vinden waar wat zit.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Helder licht
  • Veel ruimte
  • Energiezuinig
  • Eenvoudig deuren omhangen

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VL4A

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vanny 21-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch koelkast

Algemene score

10,0
Ik vind het uiterlijk van de koelkast erg mooi strak. Heel veel ruimte en geluidloze koelkast past perfect in mijn keuken
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VL4A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sunflower 19-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie ruime koelkast. Mooi strakke lijnen en een hele mooie kleur. De verdeling in de koelkast is super.
Als je de diepvries te lang open hebt gaat het alarm af. Kunnen veel producten in.
Vriest en koelt goed.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VL4A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 12-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heerlijk makkelijk en efficient

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goed geprijsd, lekker zuinig, zeer efficiënt. Vrieskist beneden en koelkast boven is nieuw voor me en ik vind het super. Aan e hoogte 2,08m moest ik even aan wennen. Grote vakken zeer praktische indeling, fijne koelkast en staat erg goed in mijn keuken.

Pluspunten

  • Grote vakken
  • Koelkast boven
  • Deur alarm
  • Lekker zuinig

Minpunten

  • Erg hoog
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VL4A

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

MwKlemann 11-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving,prachtig materiaal,veel ruimte en overzicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi uiterlijk en er kan veel in opgeborgenworden,vooral lekker grote groente en fruitlade!Ook fijn dat er een flessenrek inzit

Pluspunten

  • Steunen achter flessen in deur
  • Grote groente lade
  • Veel ruimte voor spullen in deur
  • Maakt weinig geluid
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Zou nog wel 1diepvrieslade bij kunnen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VL4A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Prins 11-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig praktisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig praktisch en ruim , handige aparte koelruimtes met eigen termometer voor fruit en vlees de vriezer is ook ruim en handig in gebruik
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VL4A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikel89 08-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch KGE39VL4A

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een supper koelkast je hoort hem niet en genoeg ruimte om als op te bergen en gemakkelijk schoon te houden

Pluspunten

  • Stil
  • Genoeg ruimte
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VL4A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 05-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Koel vries kast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super mooi en goed apparaat. Stil, meer dan voldoende ruimte. Super mooie verlichting. Front in roestvrijstaat kleur ziet er fantastisch uit. Erg blij met het apparaat.

Pluspunten

  • Ruim
  • stil
  • Geweldig design
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VL4A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Diessika 28-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik woon nu voor de eerst opmezelf, ik was al een tijdje opzoeken naar een goeie koelkast die silver/grijs zoude zijn met een koel en vrieskast. Ik ging dus naar mediamarkt waar deze aanbieding was voor cashback€75,- , ik heb niet lang rond gekeken tot ik deze koelkast zag en hem meteen wou, hij is niet te kleine, fijn hoog en met veel opbergruimte, ook voor vlees en spullen die ingevroren moeten worden. Ik ben maar 22 maar ik hou van koken en voor mij was van belang dat ik een nieuwe koelkast had die ook Aesthetic pleasing zou zijn. Ik ben erg blij mee, echt een aanrader.

Pluspunten

  • Grote koelkast
  • Koel en vriezkast
  • Silver/ grijs
  • Verkleurd niet
  • Bespaart energie

Minpunten

  • Geen ijsblokjes vak
  • Moeilijk de deur van kant te verplaatsen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VL4A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yilmaz 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goeie kwaliteit, duurzame producten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De producten van Bosch heeft goeie kwaliteit. Ik gebruik ze met plezier. Alle apparaten in mijn huis zijn van Bosch. Ik beveel iedereen dit product aan.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VL4A

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Seising 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij met de aanschaf van deze koelkast !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super indeling , goede verlichting , mooi uiterlijk.
Blij met de aanschaf hadden we veel eerder moeten doen !

Pluspunten

  • zie beoordeling
  • is zuinig in gebruik

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VL4A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.P.M. 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een schitterende energiezuinige koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gezien de uitvoering en mogelijkheden, een prachtige en zeer zuinige(A+++) koel-vriescombinatie, de prijs/kwaliteit verhouding
is uitzonderlijk. A c t i e.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VL4A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 20-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel koelkast voor een schappelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Supermooie koelkast, maakt geen geluid en koelt perfect. Daarbij ziet het design er ook nog is top uit!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Ruime koelkast
  • Erg stil

Minpunten

  • Geen enkele
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VL4A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raka van Aalst 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het belangrijk dat deze diepvries/koel combinatie energie zuinig is. Daarvoor voor A+++ gekozen.
Erg handig dat het vries gedeelte in verschillende vries zones is ingedeeld. een zone voor diepvriesproducten die langere tijd moeten worden ingevroren en een diepvries zone voor producten die kortere tijd moeten worden ingevroren.

Door de hoge afmeting van dit model, neemt deze relatief weinig ruimte in beslag.

Een RVS buitenkant,die gemakkelijk schoon te houden is.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • verschillende diepvries zones
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VL4A

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M de Vroome 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Coole koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit produkt heb ik gekozen vanwege de prijs en inhoud, en het is een A+++ best belangrijk dat het een zuinig apparaat is. De koelkast is stil en omdat ik de deur nog wel eens open laat is de alarm een handig hulpje. Het is een mooie koelkast om te zien, zowel buitenkant en binnenkant.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Alarm
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VL4A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

André 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een zeer grote koelkast, veel opbergruimte, super zuinig en heerlijk stil. Ik ben heel blij met deze Bosch koelvries combinatie.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Mooie vormgeving
  • Stil
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE39VL4A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews