Siemens iQ300 KG49NXX4A - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
330 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 KG49NXX4A op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marga 20-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie antraciet kleurige koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG49NXX4A

Algemene score

9,0
Een mooie antraciet kleurige koel-vries combinatie met veel koelruimte waardoor je overzichtelijk je producten kan zien. Vries gedeelte met lades en No-Frost. Door de brede koelkast van 70 cm enorm veel koelruimte.
Energiekosten van ongeveer €49,- per jaar.
Mijn dochter heeft dezelfde koelkast nu een half jaar en zeer tevreden. Ik ben ook voor deze mooie en kwaliteits koelkast gegaan 😊

Pluspunten

  • Grote koelruimte
  • Strak vormgegeven
  • Donker antraciet kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cadevries 26-02-2018

De ultieme koel-vries combinatie

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG49NXX4A

Algemene score

10,0
Afgelopen maand gekocht en voldoet boven verwachting, door het specifieke koelsyteem blijven groenten en vleeswaren echt 2 keer zo lang goed, geweldig apparaat! Niet alleen dat, ziet er ook nog eens schitterend uit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Meilink 31-10-2019

Zeer tevreden met dit top product

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG49NXX4A

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met dit top product Het is alles wat ik van een koelkast verwacht ,hij is zeer ruim zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik ,ga zo door Siemens! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

thijs 23-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG49NXX4A

Algemene score

9,0
mooi gestylde en zeer degelijke koel/vries combi. ruim, doordacht ingedeeld en technisch vooruitstrevend met no frost en extra koude zones

Pluspunten

  • groot
  • goede kwaliteit
  • zeer zuinig

Minpunten

  • vakken in deur niet verstelbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP 15-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

praktische koelvriescombinatie met mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG49NXX4A

Algemene score

10,0
Goed betaalbare A+++ koel-vriescombinatie met mooie uitstraling(kleur antraciet) bijna geruisloos en fijne praktische indeling. We hebben voor deze koelkast gekozen omdat hij 70 cm breed is.

Pluspunten

  • ruim
  • mooie kleur
  • A+++
  • betaalbaar
  • 70 euro refund voor aug. 2019

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. W. Kooy 11-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime stille koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG49NXX4A

Algemene score

10,0
Wij wilden graag een ruime, stille en fraaie koelvriescombinatie. Daar zijn wij met dit product in geslaagd.

Pluspunten

  • stil
  • ruim
  • mooi uiterlijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mvdesign 25-06-2019

Top koel/vries combi

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG49NXX4A

Algemene score

10,0
Zoals de titel al zegt een top koel/vries combi.
Mooi van uiterlijk in de black inox kleur en lekker ruim door zijn breedte en hoogte. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

hifikabels 18-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens KG49NXX4A koel/vries combi black inox

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG49NXX4A

Algemene score

9,0
Zeer mooie en ruime (70cm breed ruim 2m hoog) koelkast in de speciale black inox kleur.
Had hem al een tijd op het oog maar vond hem te prijzig tot ik hem bij toeval bij mediamarkt outlet tegen kwam.
Was uit verpakking maar verder in perfecte staat tegen een leuke prijs.
Staat inmiddels bij me in de keuken en tot op heden absoluut geen spijt van.
Betrouwbaarheid zal zich nog moeten bewijzen maar over het algemeen zit dat wel goed bij Siemens producten.

Pluspunten

  • groot en ruim
  • black inox, mooie kleur
  • Ziet haast geen vingerafdrukken op black inox
  • no frost systeem
  • Zuinig A+++

Minpunten

  • Stevige aanschafprijs (normale retailprijs)
  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leo 09-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG49NXX4A

Algemene score

9,0
Echt een super koelkast, zeer mooi en heel groot.
Voldoet aan alle wensen van ons.
Een koelkast die je moegt hebben, met heel veel goede koel mogelijkheden.

Pluspunten

  • zeer goed en geruisloze koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 23-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige kast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG49NXX4A

Algemene score

10,0
Ruim, ruimer, ruimst. Twee koelkasten en een vrieskastje hebben plaatsgemaakt voor deze mooie aanvulling in onze keuken.
Praktisch diepe lades en nooit meer ontdooien!
Perfecte aankoop!

Pluspunten

  • Enorme ruimte
  • Heel mooi
  • No frost
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Smink 18-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelkast met vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG49NXX4A

Algemene score

9,0
Prima apparaat. lekker ruim en koelt heel goed. Hoogte is precies goed,had niet hoger moeten zijn. Vriezer is handig ingedeeld met 3 lades.

Pluspunten

  • Goed licht
  • lekker ruim

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

onbekend 27-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top koelvriescombinatie

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG49NXX4A

Algemene score

10,0
De donkere kleur is ideaal in een woonruimte als er niet genoeg plaats is in het keukendeel.
Geweldig grote koelruimte met vershoudafdeling en vriesafdeling. Heerlijk in gebruik.

Pluspunten

  • mooi om te zien
  • zeer praktische indeling
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • kwetsbare laden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Np 21-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vriesruimte.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG49NXX4A

Algemene score

10,0
Veel ruimte, weinig geluid, heel mooie design. Gekozen vanwege grote vriesgedeelte. Woude geen dubbeldeurs koelkast. Deze model is breder dan gewone koelkasten maar het past heel goed in onze keuken.

Pluspunten

  • Grote vriesvak
  • Weinig geluid
  • Nooit design
  • Geïntegreerde handgreep door hele lengte deuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Heidi 02-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelvriescombinatie van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG49NXX4A

Algemene score

9,0
Zeer mooie koelkast en een mooie kleur ,veel ruimte en heel fijn zijn de gescheiden groentelades en ruime vriesgedeelte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yakup 01-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle en zeer goede koelkast

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG49NXX4A

Algemene score

10,0
Altijd al een Siemens gehad kan me geen andere merk voor mijn keuken en witgoed apparaten bedenken.
Siemens is absoluut niet te vergelijken met soortgelijke koelkasten die van B merken zijn.

Pluspunten

  • Stijlvol
  • Super stil
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChristiaandeV 29-10-2017

Prachtige vorgeving/ look

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG49NXX4A

Algemene score

10,0
Deze week gekocht, en ben zeer tevreden over de ruimte en kwaliteit van het gebruikte materiaal. Alles voelt degelijk en duurzaam aan.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer