Bosch Serie 6 KGN49AI40 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
330 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 KGN49AI40 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Seeger 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil met zee aan ruimte in koel- én vriesgedeelte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Algemene score

9,0
Na lang zoeken durfden wij tot onze grote tevredenheid deze Extra energiezuinige koelvriescombinatie te kopen. De ruime indeling in het koelgedeelte maakt het voor ons grote gezin (5 personen) ruimschoots mogelijk voortaan éens per week boodschappen te doen en praktisch op te slaan. De vier ruimtes in de deur vinden wij daarbij erg prettig. Onderin de deur kunnen ook de open anderhalve literflessen gewoon staan zonder dat we met het verschuiven van schapjes hoeven te klungelen. Ook door het flessenrek kunnen wij makkelijk onze flessen en daarboven of eronder vla etc kwijt. De enorme lade voor vers fruit en groente houdt onze producten naar onze beleving inderdaad langer vers. Wij twijfelden daar aan, maar het blijkt géen verkooppraatje. We houden bovendien genoeg ruimte over voor alle potjes en sausjes, en onze grote hoeveelheid (vegetarische) vleesverpakkingen. Wat een helder goed spreidend licht geeft die Ledverlichting ook!
In het vriesgedeelte kunnen wij in 1 lade bijvoorbeeld al vier (!) grote broden kwijt. Dan nog twee grote lades over voor de rest. Wij zijn erg tevreden, zeker ook omdat in onze open keuken nauwelijks geluid van deze koelkast te horen is. Voor korte mensen is deze koelkast misschien wel erg hoog. Wij vinden het juist erg prettig.

Pluspunten

  • Grote vershoudlades
  • Enorme ruimte
  • Stil
  • Ruime diepvriesmogelijkheid
  • Ledverlichting

Minpunten

  • Paste bij ons niet door voordeur ivm hoogte/draai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico 08-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Algemene score

10,0
Wat een geweldige koelkast. Heerlijk veel ruimte en niet te duur. Nu kunnen we alles er in kwijt. Niet meer passen en meten meer. Ook het vriesgedeelte is heerlijk ruim. Goed handvat voor mensen met reuma.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Danielle 30-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie, handige en zuinige koel vriescombinatie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Algemene score

8,0
Een hele mooi koelkast, ideaal voor een gezin met 5 personen! Handige indeling, zeker met de vitafresh lades! Kortom wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • Indeling
  • Uiterlijk
  • Ledlicht
  • Vitafresh laden

Minpunten

  • Maak af en toe een brommend geluid
  • Rand schappen deur te laag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frank 10-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zee van ruimte en zeer overzichtelijk

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Algemene score

9,0
Wat een verademing t.o.v. onze vorige koelkast. Overzichtelijk en wat een ruimte. De LED verlichting maakt het helemaal af. Niet meer ontdooien dankzij NO FROST en de meegeleverde accessoires maken het helemaal af.

Pluspunten

  • No Frost
  • Zeer ruim en handig in te delen.
  • Mooie LED verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

W.Grummer 08-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede grote smakelijk open

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Algemene score

8,0
Heb een Bosch diepvries gekocht.
Heel veel ruimte
Geruisloos heel mooi apparaat
Wij zijn dik tevreden
Goeie beslissing gedaan

Pluspunten

  • Echt aan te bevelen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Stockmann 08-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere ruime koelvries combinatie extra breed en extra hoog

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Algemene score

9,0
Wij wilde geen inbouw koelvries combinatie meer en zochten ruimte en met name hoogte zodat je niet bovenop je koelkast kijkt. Deze koelkast is maarliefst 203 hoog en voorraad van frisdranken kun je hier prima op kwijt. Ook zochten we een alternatief voor de 'Amerikaanse-retrolook' koelkasten omdat deze groot zijn maar relatief minder ruimte bieden. Deze Bosch biedt een zee aan ruimte en is heel stil en volgens het energielabel ook nog eens heel zuinig (dit laatste moeten wij nog gaan ervaren ;-) ). Alleen jammer dat de rvs koelkasten in dit segment bijna allemaal een kunststof zijkant hebben. Een optie om dit ook in rvs te laten uitvoeren zou het helemaal af maken.

Pluspunten

  • lekker hoog
  • veel ruimte

Minpunten

  • geen rvs zijkanten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lonneke 11-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima koel-vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Algemene score

10,0
Hele fijne koelkast, optische afwerking vanbinnen heel prettig, met mooie led-verlichting. Ook het geluidsniveau is erg prettig. Zeer tevreden over deze aankoop

Pluspunten

  • geluidsniveau
  • vormgeving
  • interieur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

David 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Algemene score

9,0
Prachtige grote koelkast. Vervanging van onze oude Bosch RVS koelkast uit 2001. Hopen dat deze ook zo lang meegaat.

Vriezer onder is erg fijn.

Alleen jammer dat de RVS koelkasten tegenwoordig niet meer met een RVS zijkant komen. Dat had onze oude RVS koelkast wel. Deze was ook relatief duurder in vergelijking met onze nieuwe koelkast.

Pluspunten

  • vriezer onder
  • lades rollen erg goed

Minpunten

  • 1 flessenrek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

M.H. Been 17-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende kwaliteit en service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Algemene score

9,0
Deze Bosch koel/ vriescombinatie hebben wij kort geleden gekocht en ziet er heel goed uit. De combinatie is van hoge kwaliteit, functioneel en met een praktische indeling met veel koel en ruim voldoende vries capaciteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.den Boer van Bavel 19-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

"The Bosch"

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Algemene score

9,0
Ik heb deze koelvriescombinatie gekozen omdat hij aan alle eisen voldoet.
Ruim, zuinig en stil, gewoon degelijk zoals we van Bosch gewend zijn.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Veel ruimte in de vriezer
  • Fijne indeling
  • Grote groentela

Minpunten

  • Maar 1 rij flessen in de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke den Boer vzn Bavel 31-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijke grote koelvriescombinatie .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Algemene score

8,0
Allereerst is Bosch 'the bosch' onder het witgoed.
Ik ben weer heel blij met mijn nieuwe aanwinst.
Indeling altijd weer even wennen maar dat wend snel
Prima👍

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Fijne groenten en vlees lade's

Minpunten

  • 1 rij flessen in de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Galerie Stijl 30-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

A+++ Koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Algemene score

9,0
Daar wij al een afwasmachine en een koelkast hebben van Bosch en wij daar zeer tevreden over zijn, was voor ons de aankoop van een koel/vriescombinatie niet zo moeilijk. Het kijken was welk model van Bosch past in de mogelijkheden bij ons om te plaatsen. Wij denken de goede combinatie/model te hebben gevonden. De koel/vriescombinatie staat erg goed in onze pantry, we zijn blij ! Dank !

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Goede indeling
  • Erg zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 20-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veel ruimte en mooi ingedeeld.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Algemene score

9,0
Mooie grote koelvriescombi met een uitstekende verhouding tussen het koelgedeelte en het vriesgedeelte. Fijn dat temperatuur ook in koelkast voor de diverse compartimenten ingesteld kan worden. Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

king 01-08-2017
  • Product paar weken in bezit

grote vulcapiciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Algemene score

8,0
weer een bosch koelkast, dit is de 3e en ook de ruimste. Weer perfecte afwerking en werkt perfect. Hiernaast ook bosch wasautomaat en vaatwasser deze werken nog steeds, maar het zal weer bosch worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter S 31-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie grote, en zuinige koel/vries combinatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Algemene score

9,0
Was van plan een inbouw combinatie te kopen maar ben blij dat ik deze combinatie bij wehkamp tegen kwam . Mooi, ruim, stil, en zuinig. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • stil
  • ruim

Minpunten

  • nog niet gezien
  • nog niet gezien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vlet 14-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Grote koeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Algemene score

8,0
De koelkast is heerlijk groot ,breed en diep. Bij aflevering zaten de stelwieltjes niet onder de koelkast , deze worden nog nageleverd door de fabrikant. Het is een enorme kast moeilijk uit verpakking te halen, de volgende keer laat ik het instaleren

Pluspunten

  • Ruimte
  • Vries laden lekker breed
  • Makkelijk in te stellen

Minpunten

  • Geen stelwieltjes
  • Moeilijk uit verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer