Bosch Serie 6 KGN49AI40 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
koel/vries cominatie
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
330 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Seeger 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil met zee aan ruimte in koel- én vriesgedeelte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang zoeken durfden wij tot onze grote tevredenheid deze Extra energiezuinige koelvriescombinatie te kopen. De ruime indeling in het koelgedeelte maakt het voor ons grote gezin (5 personen) ruimschoots mogelijk voortaan éens per week boodschappen te doen en praktisch op te slaan. De vier ruimtes in de deur vinden wij daarbij erg prettig. Onderin de deur kunnen ook de open anderhalve literflessen gewoon staan zonder dat we met het verschuiven van schapjes hoeven te klungelen. Ook door het flessenrek kunnen wij makkelijk onze flessen en daarboven of eronder vla etc kwijt. De enorme lade voor vers fruit en groente houdt onze producten naar onze beleving inderdaad langer vers. Wij twijfelden daar aan, maar het blijkt géen verkooppraatje. We houden bovendien genoeg ruimte over voor alle potjes en sausjes, en onze grote hoeveelheid (vegetarische) vleesverpakkingen. Wat een helder goed spreidend licht geeft die Ledverlichting ook!
In het vriesgedeelte kunnen wij in 1 lade bijvoorbeeld al vier (!) grote broden kwijt. Dan nog twee grote lades over voor de rest. Wij zijn erg tevreden, zeker ook omdat in onze open keuken nauwelijks geluid van deze koelkast te horen is. Voor korte mensen is deze koelkast misschien wel erg hoog. Wij vinden het juist erg prettig.

Pluspunten

  • Grote vershoudlades
  • Enorme ruimte
  • Stil
  • Ruime diepvriesmogelijkheid
  • Ledverlichting

Minpunten

  • Paste bij ons niet door voordeur ivm hoogte/draai
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

David 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige grote koelkast. Vervanging van onze oude Bosch RVS koelkast uit 2001. Hopen dat deze ook zo lang meegaat.

Vriezer onder is erg fijn.

Alleen jammer dat de RVS koelkasten tegenwoordig niet meer met een RVS zijkant komen. Dat had onze oude RVS koelkast wel. Deze was ook relatief duurder in vergelijking met onze nieuwe koelkast.

Pluspunten

  • vriezer onder
  • lades rollen erg goed

Minpunten

  • 1 flessenrek
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

M.H. Been 17-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende kwaliteit en service

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Bosch koel/ vriescombinatie hebben wij kort geleden gekocht en ziet er heel goed uit. De combinatie is van hoge kwaliteit, functioneel en met een praktische indeling met veel koel en ruim voldoende vries capaciteit.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.den Boer van Bavel 19-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

"The Bosch"

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze koelvriescombinatie gekozen omdat hij aan alle eisen voldoet.
Ruim, zuinig en stil, gewoon degelijk zoals we van Bosch gewend zijn.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Veel ruimte in de vriezer
  • Fijne indeling
  • Grote groentela

Minpunten

  • Maar 1 rij flessen in de deur
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke den Boer vzn Bavel 31-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijke grote koelvriescombinatie .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Allereerst is Bosch 'the bosch' onder het witgoed.
Ik ben weer heel blij met mijn nieuwe aanwinst.
Indeling altijd weer even wennen maar dat wend snel
Prima👍

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Fijne groenten en vlees lade's

Minpunten

  • 1 rij flessen in de deur
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Galerie Stijl 30-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

A+++ Koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Daar wij al een afwasmachine en een koelkast hebben van Bosch en wij daar zeer tevreden over zijn, was voor ons de aankoop van een koel/vriescombinatie niet zo moeilijk. Het kijken was welk model van Bosch past in de mogelijkheden bij ons om te plaatsen. Wij denken de goede combinatie/model te hebben gevonden. De koel/vriescombinatie staat erg goed in onze pantry, we zijn blij ! Dank !

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Goede indeling
  • Erg zuinig
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 20-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veel ruimte en mooi ingedeeld.

Algemene score

9,0
Mooie grote koelvriescombi met een uitstekende verhouding tussen het koelgedeelte en het vriesgedeelte. Fijn dat temperatuur ook in koelkast voor de diverse compartimenten ingesteld kan worden. Zeer tevreden!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

king 01-08-2017
  • Product paar weken in bezit

grote vulcapiciteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
weer een bosch koelkast, dit is de 3e en ook de ruimste. Weer perfecte afwerking en werkt perfect. Hiernaast ook bosch wasautomaat en vaatwasser deze werken nog steeds, maar het zal weer bosch worden.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter S 31-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie grote, en zuinige koel/vries combinatie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Was van plan een inbouw combinatie te kopen maar ben blij dat ik deze combinatie bij wehkamp tegen kwam . Mooi, ruim, stil, en zuinig. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • stil
  • ruim

Minpunten

  • nog niet gezien
  • nog niet gezien
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vlet 14-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Grote koeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koelkast is heerlijk groot ,breed en diep. Bij aflevering zaten de stelwieltjes niet onder de koelkast , deze worden nog nageleverd door de fabrikant. Het is een enorme kast moeilijk uit verpakking te halen, de volgende keer laat ik het instaleren

Pluspunten

  • Ruimte
  • Vries laden lekker breed
  • Makkelijk in te stellen

Minpunten

  • Geen stelwieltjes
  • Moeilijk uit verpakking.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 08-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige koelkast. Heerlijk veel ruimte en niet te duur. Nu kunnen we alles er in kwijt. Niet meer passen en meten meer. Ook het vriesgedeelte is heerlijk ruim. Goed handvat voor mensen met reuma.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN49AI40

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer