Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 6 KGE39BI40

8,8 Lees 62 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Koelkasten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 62 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam Laar 14-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi groot koelgedeelte, met led verlichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vervangen van de bestaande inbouwkoelkast lukte niet; daarom gekozen voor een vrijstaande
koel-vriescombinatie van Bosch.
Mooie grote koel-vriescombi door het RVS uiterlijk. Groot volume door de hoogte van 2 meter
en het koelgedeelte mooi op ooghoogte. Een sieraad in onze keuken.

Pluspunten

  • groot volume koelgedeelte
  • koelgedeelte op ooghoogte
  • mooi RVS uiterlijk

Minpunten

  • geluidsarm, maar toch hoorbaar
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGE39BI40

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Aydin 10-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben super tevreden met mijn nieuwe koelkast. Hij heeft heel erg veel ruimte en mijn groente fruit blijft heel lang nog goed! Er hangt ook geen rare geurtjes in de koelkast. Ik raad het zeker iedereen aan!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGE39BI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

FANTATISCH APPARAAT

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben de koel/diepvries combi besteld en zijn er onwijs tevreden mee. Het materiaal is sterk en soepel te te gebruiken. Hij koelt en vries goed, handig in gebruik. Voor het oog is dit ook zeker een mooi apparaat!

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteit
  • sterk en soepel materiaal
  • mooi design
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGE39BI40

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R Mol 07-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
IK heb zeker weer een bosch koelvriescombinatie gekocht om dat mijn oude koelvriescombinatie er na 15 jaar er was mee op gehouden.
Zo ook hebben wij een vaatwasmachine, een wasdroger en wasmachine van Bosch al deze producten zijn TOP

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • goed overzicht in de koelkast
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGE39BI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoving 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, veel ruimte. Mooie verlichting van binnen. Enig nadeel is dat hij tov eerdere koelkast meer lawaai maakt.

Pluspunten

  • Veel ruimte

Minpunten

  • Geluid
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGE39BI40

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Grace 29-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
prachtige koelkast veel ruimte boven en dat wilde ik graag hij is erg stil wat ook fijn is enigste nadeel vindt ik de grote handvaten

Pluspunten

  • lekker ruim en heel erg stil

Minpunten

  • grote handvaten op de deur
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGE39BI40

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enthousiaste bezitter 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische koel- vriescombi!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Veel betere indeling dan mijn vorige Amerikaanse koelkast,veel zuiniger qua energie A+++, aanzienlijk goedkoper in aanschaf, neemt minder ruimte in, en toch kun je er veel in kwijt. Ik zou hem iedereen willen aanbevelen!

Pluspunten

  • veel opbergruimte
  • mooie vormgeving, lang en slank ;)
  • geluidsarm, is prettig in de open keuken
  • temperatuur instellen voor koel en vriesgedeelte

Minpunten

  • geen!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGE39BI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanette 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk ruim, voor alles een eigen plek en koel zone..ruime vries vakken.
Kortom zeer tevreden.
Weinig geluid, en een mooie uitstraling.

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGE39BI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rick 14-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Enorm groot en toch fluisterstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer ruime, energiezuinige en stille koelvriescombinatie. De boodschappen voor 4 personen passen er met gemak in.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Energiezuinig
  • Heel stil

Minpunten

  • Indeling plankjes niet optimaal
  • Lowfrost, dus vriezer af en toe ontdooien
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGE39BI40

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nisha 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koelkast en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Een top koelkast van goede kwaliteit en betaalbaar. Ik zou ieder aanraden die op zoek is naar ewn rvs koelkast die energe zuinig is!!

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Mooi

Minpunten

  • Alarm blijft te lang piepen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGE39BI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Margreth 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg ruim en handige indeling koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben erg blij met mijn nieuwe koel vries combinatie. Door 1 groente la met aparte losse bak en een vis vlees, apart flessen rekje wat opgelapt kan worden is de koelkast erg praktisch ingedeeld. Genoeg ruimte en zeer overzichtelijk. Ook de vries kast is goede grote lades erin. Maakt echt geen geluid, horen hem niet. En temperatuur is in te stellen en met duidelijk schermpje te zien. Erg tevreden, zeker een aanrader

Pluspunten

  • Overzichtelijke indeling
  • Maakt geen geluid
  • Temperatuur goed te zien en in te stellen
  • Vrieskist, goede lades
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGE39BI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 28-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch koelkast, voldoet geheel aan verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze maand en Bosch koelkast gekocht ter vervanging van een Liebherr. De koelkast voldoet geheel aan de verwachtingen en bespaart ons ook nog eens veel energie omdat het een A+++ koelkast is! Ook de vitafresh laden bevallen geweldig. De levensmiddelen blijven veel langer vers!

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • VitaFresh houdt levensmiddelen langer goed

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGE39BI40

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Max Grotendorst 25-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keurige Koel/diepvries

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een heel nette en mooie koelvries combi, en voor ons nog met handvatten!!! Vormgeving heel mooi!!

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Handvatten
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGE39BI40

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gonia 25-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede mooie stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ben Heel blij.
Mooi perfecte koelkast. Super blij mee!!! ttooppp!
En met actie van bosch 75 € terug.
Dat kan niet mooier. koelkast Is ruim en Heel Fijn. extra la voor vlees of vis!

Pluspunten

  • Alles

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGE39BI40

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maurice 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidstil

Algemene score

9,0
Dit product is kwaliteit. Deze koelvries combinatie is geluidstil prima. De deur en de vakken lopen als gesmeerd top.
Dit product is zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • geluidstil
  • deuren en vakken lopen prima
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGE39BI40

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carlos Simon Cabrera 20-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooi ontwerp and A+++ energie

Algemene score

10,0
Zeer goede combi koelkast, groot genoeg en het is mogelijk om de temperatuur voor de koelkast en de vriezer apart in te stellen. het ontwerp is zeer aangenaam voor de ogen, speciaal in een open keuken

Pluspunten

  • Alles

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGE39BI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zied ouerfelli 12-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

bosch kge39bl40

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had een bos koelkast blijven met mij 12 jaar is goeie kwaliteit Zuinig met elektriciteit Ik advies voor iedereen Altijd Bosch

Pluspunten

  • Duurt lang
  • Duurt lang

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGE39BI40

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark 22-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

KOELVRIES COMBINATIE VAN BOSCH

Algemene score

1,0
Zeer ruime koelkast, erg zuinig, maar een onverwacht korte levensduur, helaas weinig goodwill van Bosch.

Pluspunten

  • erg ruim
  • zuinig

Minpunten

  • korte levensduur van nog geen 3 jaar
  • service van Bosch
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGE39BI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Sijmen 20-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Super koel-vriescombinatie voor een mooie prijs!

Algemene score

9,0
Mooie Koel-vriescombinatie die goed werkt. De koelkast is perfect ingedeeld en heeft handige opbergvakken. Verder ziet deze er mooi uit en het led-licht in de koelkast maakt hem af. Super koelkast voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Ziet er mooi uit
  • Goede kwaliteit/prijs verhouding
  • Handige opbergvakken

Minpunten

  • Soms hoor je hem een beetje
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGE39BI40

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Tim Assendelft 02-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch Koelvries conbinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Met grote koelruimte en voldoende vriesruimte is het echt een heerlijke koelkast.
Ook fijn dat je nauwelijks vieze vingers op de koelkast krijgt.

Pluspunten

  • Grote koelruimte met freshzone
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGE39BI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews