Bosch KGE39BI40 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
249 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 25 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Verhuizer 26-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie grote koelkast met strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zwanger zijn tijdens de warme dagen en verhuizen en daarbij verbouwen, vraagt om verkoeling. Gelukkig moesten we nog een koelkast aanschaffen haha ;)
Erg blij met deze grote kast in de keuken, mooi formaat, strak qua design, stil, en werkt echt heel snel!
Na een warme klusdag konden we al snel genieten van het pak ijs dat de buurvrouw spontaan had gebracht! En hoefden we niet alles tegelijk op te eten, mr konden deze goed bewaren in onze nieuwe aanschaf!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen, en dus snel verkoeling
  • Goed stil
  • Mooie overzichtelijke ruimten
  • Erg zuinig
  • Strak design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Burak 23-07-2017 Product paar dagen in bezit

Stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat mijn Samsung koelkast defect is geraakt, zijn we overgestapt op dit model van Bosch. Zeer tevreden mee, muis stil, al zeer snel op zijn temperatuur, handige opberg bakjes. Mooiste van alles is dat er een Led lampje in zit wat alles helder oplicht. Apparaat is ook zeer zuinig, heel tevreden mee en ik kijk er naar uit om er veel gebruik plezier mee te hebben!

Minpunten

  • N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nandor 14-07-2017 Product paar weken in bezit

Groot inhoud, stil machine

Algemene score

9,0
Good size for a small family. The VitaFresh actually keeps the vegetables fresh for a long time.
Quiet, hadly any humming can be heard.

With a little imagination the huge cardboard cover makes an excellent castle for kids. :)

Pluspunten

  • Elegant
  • Stil
  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carin 11-07-2017 Product paar dagen in bezit

Koelkast KGE39BI40

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel tevreden over deze koelkast. Mooi ruim en goed verlicht. En het alarmsignaal wanneer de koelkast niet goed is dicht gedaan is super!

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • goede verlichting
  • signaal als de deur niet goed dicht is gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bibi 08-07-2017 Product paar dagen in bezit

super mooie en goede koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
wij hebben voor de bosch koelkast gekozen omdat wij het teneerste een heel goed merk vinden altijd betrouwbaar. ook al onze andere apparaten zijn van het merk bosch. de koelkast ziet er zeer goed uit en heeft een handige indeling wat heel fijn is aangezien wij altijd veel producten in de koelkast hebben.

Pluspunten

  • handige indeling
  • geluidsstil
  • makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 02-07-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtige koel-vriescombinatie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een heel stille en super zuinige koel-vriescombinatie. Mooi om te zien en met een handige indeling. Wat fijn dat de drie lades in het vriesgedeelte behoorlijk groot zijn. We hebben de deur omgezet en dat ging met behulp van de instructies prima.
Al met al een echte aanrader.

Pluspunten

  • stil
  • ruim
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bobic 01-07-2017 Product paar weken in bezit

Grote ruime koelkast voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ruim met extra versvakken, weinig geluid en staat mooi in elke keuken en hij moet flink gaan besparen tov mijn oude koelkast.

Pluspunten

  • mooi
  • ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

lekker grote koel capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze koel/vries combinatie heeft een mooi design, is heerlijk stil, en heeft lekker veel koelruimte in koel gedeelte.
Ook kan deze kast zonder problemen in een hoek worden geplaatst in tegenstelling tot een aantal andere merken.

Pluspunten

  • Stil
  • Lekker veel ruimte in het koel gedeelte
  • A+++
  • Low frost

Minpunten

  • tot op heden niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie grote ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie grote koelkast ziet er mooi uit en ruime lades mooie uitstraling goed licht in de koelkast en voldoende ruimte

Pluspunten

  • Goed licht
  • Veel ruimte
  • Goeie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ReviewGoirle 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

Prima koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat zoals je van een koelkast mag verwachten. Ruime vriezer is top. Koelkast op verschillende manieren in te delen. Weinig geluid. Prijs-kwaliteit verhouding erg goed!

Pluspunten

  • Ruime vriezer
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tyas 21-06-2017 Product paar dagen in bezit

Groot en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn oude Amerikaanse ijskast was opeens doet het niet meer, naar de mediamarkt gegaan en uiteindelijk na zoveel keuzes bekijken van verschillende merken toch weer Bosch gekozen.. omdat ik ben altijd tevreden met mijn Bosch apparaten. Ik ben verliefd op dit ijskast vanwege de simple-heid van de uitvoering en grote inhoud. Jammer da deze ijskast heeft geen NO-Frost system maar dat vind ik niet erg want die maakt ook niet zoveel ijs door de Low-frost system.
De Vita-fresh laden voor groenten en vis zijn TOP. Het geluid is stil.
En the last but not the least : dit is gewoon een TOP ijskast. Ik ben heel tevreden.
De prijs is ook okey vergelijken met andere merken.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Simple uitvoering
  • Vitafresh laden

Minpunten

  • Geen No-Frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikel & Chavelli 14-06-2017 Product paar dagen in bezit

Elegante ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super ruime koelkast. Goed voor meal preps en grote hoeveelheden boodschappen. Lekker zuinig en erg stil. Het design ziet er ook nog eens erg luxe uit voor de prijs. Het is een echte eyecatcher. Je krijgt meer dan waar voor je geld. Wij zijn erg tevreden.

Pluspunten

  • heel erg zuinig
  • veel ruimte
  • elegant design
  • super stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Schenk 12-06-2017 Product paar dagen in bezit

Ruime koelkast en nog zuinig ook

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling en heel handig met de extra lade in het koelgedeelte. Verder een hele zuinige koelkast A+++, ook belangrijk!

Pluspunten

  • extra lade voor vis/vlees
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evelien 09-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie, stille kast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koelvriescombi staat mooi. Na het aanzetten, is hij verbazend stil.
Deuren omzetten en poten stellen was kinderspel.
Ruime koelkast en handige vriezer.

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Stil
  • Ruim
  • Handige indicatoren om in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 02-06-2017 Product paar dagen in bezit

Goed en mooi product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi product maakt geen geluid en de indeling is naar onze wens en doet
wat hij moet doen en is temperatuur is makkelijk instelbaar.

Pluspunten

  • stil maat geen geluid
  • gebruiksvriendelijke indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolande 06-02-2017 Product paar maanden in bezit

mooie koelkast, teveel geluid bij koelen

Algemene score

5,0
Via deze site gekocht. Reviews waren veelbelovend. Inmiddels zijn we toe aan onze 2e koelkast. Eerste was de compressor defect en maakte ontzettend veel lawaai. Bij de huidige koelkast zijn wij helaas nog steeds niet tevreden. Bij koelen maakt hij teveel geluid (open keuken) en dit duurt heel lang. Verder ziet de koelkast er wel heel mooi uit en is erg ruim,,, maar ja over het algemeen zijn wij dus niet tevreden, helaas.

Pluspunten

  • uitstraling
  • ruimte

Minpunten

  • langdurig storend geluid bij koelen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Van der Zanden 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie koelkast met overzichtelijke indeling

Algemene score

9,0
Aanvankelijk wilden we een Italiaanse retrokoelkast kopen, maar we zijn toch gevallen voor dit product van Bosch (praktisch, ruim, mooie verlichting, goed overzicht, degelijke uitstraling).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

R0n4ld 20-12-2016

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Algemene score

10,0
De koelkast is muisstil en zeer degelijk afgewerkt. Koelt goed en kan er een hoop in kwijt. Kan prima in nauwe ruimtes geplaats worden.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Mayke 27-10-2016 Product paar weken in bezit

Ruim, overzichtelijk en degelijk materiaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koelkast voldoet aan mijn verwachtingen. Hij is ruim, overzichtelijk. De materialen zijn degelijk en de lades lopen soepel. De zilverkleurige/RvS buitenkant hoef je niet dagelijks schoon te maken omdat de deurgreep op een logische plek zit.

Pluspunten

  • Ruim
  • Degelijk materiaal

Minpunten

  • Bij het koelen hoor je dit redelijk goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bertus 18-10-2016 Product paar dagen in bezit

fantastische koelkast

Algemene score

9,0
energiezuinig, stil , mooi afgewerkt , indeling is heel goed en de ledverlichting is
practisch ,
echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews
>