Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch KGE39EW43

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Koelkasten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 43 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE39EW43 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thea 07-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Tevreden met mijn koelkast

Geschreven voor: Bosch KGE39EW43

Algemene score

10,0
Vorige maand deze koel/vriescombinatie gekocht.
In de eerste plaats vind ik de indeling van de koelkast heel fijn. Dat betreft vooral die diepe onderla (die uitsteekt) waardoor er veel groente in kan.
De indeling van de vriezer vind ik heel praktisch omdat hij een hoge la heeft waarin ik veel van de te vriezen inhoud kan stapelen.
Het geluidsniveau is verrassend goed, zeker in vergelijking met mijn vorige Bosch van 20 jaar geleden. Onhoorbaar doet hij zijn werk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Zondervan 24-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39EW43

Algemene score

10,0
Fijne koel-vriescombinatie. Geen ijsvorming meer, ideaal. Alles nu op hoogte zonder diep te bukken. Laden schuiven heerlijk licht. Veel bergruimte. En zeer zuinig met energie. Al met al, wij zijn er blij mee.

Pluspunten

  • geen ijsvorming meer
  • alles op hoogte zonder diep te bukken
  • laden schuiven licht
  • veel bergruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H van Oort 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede indeling en geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39EW43

Algemene score

9,0
Wij hebben bewust gekozen voor een bosch omdat wij het merk zeer betrouwbaar vinden,en dit model aan onze verwachting voldoet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

theo 19-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bosch koelkast geweldige aankoop had ik eerder moeten doen

Geschreven voor: Bosch KGE39EW43

Algemene score

9,0
geweldige koelkast veel ruimte en mooi verdeelt in verschillende koel compartimenten met nieuwe technieken een zuinige kast met een fraai afgewerkte binnen ruimte

Pluspunten

  • veel ruimte
  • verschillende temp mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Margo theisen 03-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een goede koelkast zeer overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39EW43

Algemene score

9,0
Goede koelkast ,met veel bewaar mogelijkheden ,een goede prijs en kwaliteit verhouding ,ben zeer tevreden ,beveel de koelkast graag aan

Pluspunten

  • Zeer overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 23-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stille koelkast met veel ruimte en mooi licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39EW43

Algemene score

9,0
Deze koelkast nu 2 maanden in bezit en zijn nog steeds erg enthousiast. Deze kast is erg stil en door de led verlichting hebben we overal goed en duidelijk licht. Ook aan de buitenkant is hij erg mooi om te zien. Wanneer je de deur opent voel je gewoon dat je een stukje degelijkheid in je handen hebt.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel licht
  • Mooi design
  • Veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geweldig 15-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Heel veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39EW43

Algemene score

9,0
Het is een geweldige koelkast met superveel opbergruimte en je hoort hem niet aanslaan.
Er zit een mooie grote groentelade in en een groot opbergvak voor vlees en vis.
De vriezer heeft drie lades waarvan 1 hele grote.
Ik ben er erg blij mee en kan hem iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.T.Timmer 20-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Koel/Vries/Combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39EW43

Algemene score

10,0
Een prachtige zeer ruime energiezuinige koel vries combinatie!! Een aanrader voor iedereen die van een "coole" voorraad
houdt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kimmy 24-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39EW43

Algemene score

9,0
ik heb deze koelkast nu bijna een week en ik kan niet meer zonder. hij is zo geluidloos. en praktisch ingedeeld. er zit zelfs een speciale taarten rek in superhandig. en als ik op vakantie ga kan ik hem op de holliday stand zetten. En dat is ook nog eens goed voor het milieu

Pluspunten

  • veel ruimte
  • geluidsloos
  • vakantie knop
  • taarten rek

Minpunten

  • hij is minder breed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Margo theisen 13-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39EW43

Algemene score

8,0
Goede koel/vries combinatie goede indeling en capaciteit, goede prijs kwaliteit verhouding,ben zeer tevreden met met de indeling van het koelgedeeldte, zeer ruim en overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Gerrit 05-07-2017
  • Product paar weken in bezit

milleu en zuinigheid voorop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39EW43

Algemene score

8,0
Naast zuinig met stroom heeft deze kast een zeer flexibele indeling en een fraaie led-verlichting voor het koelgedeelte.
Alle lades zijn degelijk uitgevoerd en het glas is veiligheid glas
Kwaliteit/prijs verhouding is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ali 17-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

It's very good

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39EW43

Algemene score

8,0
It's modern and economic and dynamic safety. Goed colors like it because it is good quality and I recommend it to my friends

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

van Dijk 05-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Grote koelkast/ vriezer.

Geschreven voor: Bosch KGE39EW43

Algemene score

9,3
Mooie geluidsarme koelkast/vriezer met veel ruimte. Eenvoudig schoon te maken. Prachtig vormgegeven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haan 29-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Degelijke koelkast

Geschreven voor: Bosch KGE39EW43

Algemene score

8,2
Ik vind de led verlichting een hele verbetering.
Iedere dag geniet ik van mijn mooie koelvriescombinatie. Zeker met de woorden: Eclusive erop. Dat komt mooi over.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hummie 14-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch KGE39EW43

Geschreven voor: Bosch KGE39EW43

Algemene score

9,2
De koelkast werkt uitstekend. De vormgeving (grootte, kleur, licht) is perfect. Er is veel ruimte in de koelkast. Ook in de diepvries past veel inhoud. De temperatuur instelling is super. De koelkast is daarom zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koelkast KGE39EW43 10-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

koelkastboschKGE39EW43

Geschreven voor: Bosch KGE39EW43

Algemene score

8,0
NAAR VELEN APARARUREN DIE WIJ VAN BOSCH HEBBEN AANGESCHAFT ZIJN WIJ GEWELDIG TEVREDEN zodat wij bij de volgende aankoop weer voor Bosch kiezen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rian 14-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

bruizend gekoeld

Geschreven voor: Bosch KGE39EW43

Algemene score

7,8
Wat een rust in je keuken. Voorgaande koelkast met anti frost klapte nog wel eens en kraakte. Nu hoor je alleen rustig gebruis en een lichte niet hinderlijke zoemtoon.
Inhoud gelijk aan vorige koelkast, maar de indeling is niet echt praktisch. Te weinig zijgleufjes om je platen naar eigen inzicht het handigst in te delen. Ook de vriesbakken zijn niet handig verdeeld. Daarnaast kun je niet een aantal broden (qua hoogte) in de bovenste lade plaatsen. Dit moet allemaal in je middelste bak. Nu nog de juiste indeling vinden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

famdronten 01-09-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Houdbaarheid van groenten is perfect. Goede styling en gebruikersgemak. Goede levering, stil en makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 29-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
De koelvriescombinatie is van goede kwaliteit, energiezuinig en heeft een mooie afwerking. Handige functies voor snelvriezen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Meris 26-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,7
fijne indeling grote bakken en flessenrek overzichtelijke temperatuurinstelling en alarm handige steun in deur mogelijkheid tot snel vriezen en vakantie stand laag energiegebruik en stil

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Toon meer reviews