Bosch KGE36EI43 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
koel/vries cominatie
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
214 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 38 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tessa 09-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch koelkast

Algemene score

9,8
Het is heerlijk ruime koelkast met een efficiënte indeling. Is erg zuinig en maakt weinig geluid. Top!
Geschreven voor: Bosch KGE36EI43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 30-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

!!!! WauW !!!!

Algemene score

10,0
Wat ben ik blij en enthousiast over mijn nieuwe aanwinst - wat een overzichtelijke en praktisch ingedeelde koelkast. De ruimte in de vriezer is precies goed voor het bewaren van mijn brood en andere levensmiddelen.
Prachtige strakke RVS-uitvoering waarop geen (vette) vingers te zien zijn.
!!! I LOVE IT !!!
Geschreven voor: Bosch KGE36EI43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een mooi apparaat om te zien, tevens geruisloos.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is mijn eerste Bosch koel kast combinatie , Wij hebben gelijk gekozen voor kwaliteit. Bij het zien van deze koelkast stond onze keuze vast. en gekocht
Geschreven voor: Bosch KGE36EI43

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

S. Dijkstra 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koel/vries kast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ten eerste ,wat een verbetering kwa koelen heerlijk!
Wij hebben gekozen voor deze koel/vries kast omdat wij energie bewust bezig zijn en met dit apparaat gaat dat zeker
Lukken zeer tevreden !
Geschreven voor: Bosch KGE36EI43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

w. muller 12-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stijlvol en vernuftig

Algemene score

10,0
de stijlvolle indeling van de koeling, met name ook het 0 graden vak. Waar goed aan gedacht is is het energieverbruik. Een tripel A. Verder is het apparaat nog eens muisstil ook.
Zonder meer een aanrader.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • medicijnenvakje
  • 0 graden vak
  • mooi stil
  • energie zuinig
Geschreven voor: Bosch KGE36EI43

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

toon kleyberg 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zowel links als rechtsom deur te openen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
efficiente inrichting en belichting van de koel vries combinatie
koelt zeer duidelijk zichtbare dikte van isolatie daardoor energie besparend

Pluspunten

  • led verlichting
  • 0 grade la werkt perfecht
Geschreven voor: Bosch KGE36EI43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marga 22-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi design, grote prestaties

Algemene score

9,0
Mooie design met geweldige prestaties! Alles blijft superlang vers. Handige indeling. Kortom meer dan tevreden.

Pluspunten

  • design
  • functionaliteit
Geschreven voor: Bosch KGE36EI43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 19-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

goed merk goede kwaliteit

Algemene score

8,0
het merk en de kwaliteit van het product en de doede service van de firma bosh en de winkel met hun goede service
Geschreven voor: Bosch KGE36EI43

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

zonnekracht 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

luxueuse ruime stille koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooi afgewerkt apparaat! Luxueuse uitvoering. Heerlijk stil met veel ruimte. Goed verlicht. Extra uitklapbaar plateau is heel handig. Grote groente la.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • luxueus uiterlijk
  • heerlijk stil

Minpunten

  • zijkant niet magnetisch
Geschreven voor: Bosch KGE36EI43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ger 18-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Praktische indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze ijskast voldoet aan alle verwachtingen. De parktische indeling bevalt ons goed. We kochten deze ijskast bij Eggen Witgoed in Hoensbroek (Heerlen). De ijskast had dezelfde prijs als op verschillende websites. Voor dat geld werd de ijkast geleverd, geplaatst en kregen we ook nog uitleg. Dat is pas Witgoed Service.

Pluspunten

  • praktische indeling
  • verschilende temperaturen
  • energieverbruik
Geschreven voor: Bosch KGE36EI43

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben 15-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prettih licht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prettig licht om te kijken en prettig licht om te bedienen.
fijne werkhoogte van de koeler en makkelijk in te delen.
de vriezer laat zich ook makkelijk indelen
en lekker zuinig natuurlijk
Geschreven voor: Bosch KGE36EI43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 15-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi ingedeelde koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooi, goed ingedeelde, ruime koelkast. Door de 75 euro retour actie was de koelkast ook niet deur. En doordat hij energiezuinig is, hij ook nog goed voor het milieu
Geschreven voor: Bosch KGE36EI43

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j.b kreft 13-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch Koel vries combinatie KGE36EL43

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Diverse koelkasten bekeken en hebben voor deze gekozen. Mooi design ruim van binnen en zuinig in gebruik.
Je kan ook de temperatuur apart regelen voor voor koel en vries en diverse mogelijkheden.
En led verlichting.

Pluspunten

  • vakantie stand
  • 0 graden lade
Geschreven voor: Bosch KGE36EI43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant 10-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie koelkast, met vele instelmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De instelmogelijkheden zijn door een ieder makkelijk in te stellen. En de kleur staat goed in ieder keuken.

Pluspunten

  • Inhoud
  • Instellingen

Minpunten

  • licht krasgevoeligheid
Geschreven voor: Bosch KGE36EI43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HappyFamily 20-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Perfecte Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze nieuwe BoschKoelkast overtreft al onze verwachtingen: mega groente-lade (heel welkom met een jong gezin), mooie overzichtelijke indeling, energiezuinig (vooral in vergelijking met onze voorgaande koelkast!) en qua looks ook een aanwinst voor onze keuken (er zijn zelfs nog geen kindertekeningen op geplakt!). wat betreft de vriezer: hoera nooit meer ijs-bikken om bij de ijsjes te komen!

Pluspunten

  • energiezuinig
  • Prettig in onderhoud
  • veel opbergruimte
  • vakantie-programma mogelijk voor energieverbruik
  • strak uiterlijk
Geschreven voor: Bosch KGE36EI43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

? 26-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Overzichtelijke ruime koelkast met vriesvakken

Algemene score

8,0
Een 8 omdat de koelkast goed bevalt. De vakverdeling is ruim en overzichtelijk en er kan veel meer in dan je op het eerste gezicht zou verwachten, omdat de vakken, waarin de koelkast verdeeld is, zo ruim zijn.
Ook de vriesvakken, zijn ruim en overzichtelijk. En goed schoon te houden, je hoeft alleen een doek over de platen te doen en de lades schoon te houden.
Tot slot: Een mooie kleur en natuurlijk zeer goed koelend!

Pluspunten

  • ruimte
  • vakverdeling
  • In 2 kleuren verkrijgbaar.
  • er gaat een alarm af als je de deur open laat .
Geschreven voor: Bosch KGE36EI43

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marie 25-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

De koop van het jaar

Algemene score

9,0
De koelkast is binnenin voorzien van mooie ledverlichting, de indeling is zeer overzichtelijk en natuurlijk met zijn 3 sterren zeer zuinig. Ben er blij mee.

Pluspunten

  • verlichting
  • overzichtelijk
  • afwerking
Geschreven voor: Bosch KGE36EI43

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Eelke 28-10-2016

Geweldig wat een koel vriescombinatie

Algemene score

10,0
Design geweldig.
Enorme ruimte.
Led verlichting
Heel goedkoop met stroom
De inrichting heel goed ruimtelijk afgewerkt.
Een super apparaat waar je de komende 10 jaar veel plezier aan gaat beleven gezien de degelijkheid
Geschreven voor: Bosch KGE36EI43
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Piet 15-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Al met al een goede keus

Algemene score

8,0
Eenmaal op temperatuur biedt het waar het voor aangeboden wordt. De koelkast temperatuur wordt maar moeizaam bereikt en is niet controleerbaar met eigen meting(van de koelkast zelf)
Geschreven voor: Bosch KGE36EI43

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Carootje 10-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super stille koelkast/diepvries.

Algemene score

10,0
Wij hebben de koelkast sinds een paar dagen in ons bezit, maar zijn er super blij mee. Hij is mooi qua vormgeving en heel stil. Ik hoor de koelkast/diepvries helemaal niet.
Top koelkast!
Geschreven voor: Bosch KGE36EI43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews