Bosch KGE36BL41 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
214 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 143 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jorien 10-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Ruime koelkast, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekozen om zijn mooie design, energiezuinigheid en ruimte. De diepvries heeft mooie diepe lades en één daarvan is ook mooi hoog voor het opbergen van broden.
Verder ben ik erg tevreden over de versheid van mijn groenten. Ze blijven echt langer vers.
Er valt mij maar één ding tegen en dat is dat ik geen hoge flessen, zoals colaflessen, rechtop kwijt kan in de koelkast, zonder in te hoeven leveren op andere bergruimte.

Pluspunten

  • Ruim en overzichtelijke indeling
  • Energiezuinig
  • Mooi design
  • Prettige verlichting

Minpunten

  • Geen staande opbergruimte hoge flessen
Geschreven voor: Bosch KGE36BL41

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron Wijn 04-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

prachtige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De koelkast is vandaag bezorgd en hij is werkelijk prachtig. Het gebruik van de laden en uitschuifbare planken gaat perfect. In de super vries en -koel stand maakt hij wel wat geluid, maar normaal is hij erg stil. Er is erg veel ruimte in het vriesgedeelte door de slimme indeling. Ik ben er nu al erg blij mee.

Pluspunten

  • erg ruime indeling
  • mooi verlicht van binnen
  • enorme lade onderin het koelgedeelte

Minpunten

  • maakt wat geluid in de superstand
Geschreven voor: Bosch KGE36BL41

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

geweldig 21-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch KGE36BL41

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
wat een geweldige koelkast en vriezer combinatie het is heel rustig en perfect ik zou aan iedereen adviseren zo mooi en zuinig ook ik ben heel blij ermee

Pluspunten

  • heel mooie koelkast en vriezer combinatie
  • heel zuinig wat betreft energie
  • en geluidloos en werkt perfect

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch KGE36BL41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 21-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosh quality

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Robust design and sturdy build. The storage areas are versatile. The vegetable drawer has an additional basket to keep small things and can easily be removed for cleaning.
Easy to carry, it has weals and handles on the back side.

Pluspunten

  • design
  • material quality
  • ease of use
  • perfect for icecream

Minpunten

  • can store too much icecream
Geschreven voor: Bosch KGE36BL41

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Verstappen 17-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijk koelkast, praktisch, stijlvol

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi produkt, degelijk en vlot geleverd en geplaatst. Staat prachtig in de keuken, mooie grote deuren en handige indeling. Vers-lades werken echt. Overzichtelijk. Kortom: topprodukt; ik zou hem weer kopen !

Pluspunten

  • Mooi
  • Degelijk
  • Overzichtelijk
  • Handig in gebruik
Geschreven voor: Bosch KGE36BL41

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille en zuinige koelvriescombi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Met een koelvriescombi heb je alles makkelijk bij de hand in de keuken. Deze combi is stil en heeft een overzichtelijke indeling.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • diepe lade diepvries
Geschreven voor: Bosch KGE36BL41

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koelkast!

Algemene score

9,0
Deze koelkast gekocht bij coolblue.nl i.c.m. de bosch cashback actie! Zeer ruimte & vooral goed uitziende koelkast van een top merk. De koelkast is erg stil en zeer zuinig (A+++).

De reden dat ik voor dit model heb gekozen is omdat hij zeer zuinig is, en de ruimte binnen zeer praktisch in te delen is. (Denk aan wegklapbare opberg vakken, en het easy-lift systeem).

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Ruim
  • 0-graden vak voor maximale houdbaarheid

Minpunten

  • Geen gevonden
Geschreven voor: Bosch KGE36BL41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Trudy 05-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

weinig geluid,energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een mooie koel-vriescombinatie. Prijs /kwaliteit is prima. Hij maakt heel weinig geluid. Is energie zuinig. Indeling is goed. Ik heb gekozen voor deze koel-vriescombinatie, omdat ik in het verleden goede ervaring had met een koelkast van Bosch

Pluspunten

  • weinig geluid
  • energiezuinig
Geschreven voor: Bosch KGE36BL41

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marijke 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vita frech 0 graden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ideaal is de vita fresch ook uitstraling van kast is voor mij belangrijk. Prettige knop bediening en geen fel licht van cijfers op voorkant deur. samengevat helemaal mijn top kast.

Pluspunten

  • Geen display op buiten kant deur
  • 0 graden lade
  • Handige indeling
  • Extrabak inzet in vita fresh.

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Bosch KGE36BL41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob C 30-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Awesome koelkast en nog zuinig ook!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ventilatie, A+++, groot maar toch zuinig, extra koeling voor vlees, led verlichting, vakantiestand! Ja, ik beveel dit product zeker aan. Deze is net niet TE groot, zelfs voor een middelgroot huis en omdat deze koelkast zo zuinig is kan het zijn dat deze zuiniger is dan je huidige kleinere koelkast! Absolute aanrader. M'n fruit is geweldig vers en vlees zo ingevroren door de turbo vries stand. Geen idee hoe lang deze mee gaat, hoop op minimaal 6 jaar, maar ben nu (al) dik tevreden. Top!

Pluspunten

  • Ventilatie
  • A+++
  • Vakantiestand (koelkast uit, vriezer aan)
  • Extra koeling voor vlees
  • Led verlichting

Minpunten

  • Nog geen gevonden
  • Ik dacht geluid, maar als dit 38dB is... whauw!
  • IJsfreaks pas op! Veel ruimte!
Geschreven voor: Bosch KGE36BL41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 29-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nette koelkast met gescheiden temperatuur instellingen voor zowel koel als vriesdeel. Beide voorzien van een turbo stand. Temperatuur instelling duidelijk digitaal af te lezen.
Ruime indeling van het koelgedeelte, Vriesgedeelte super handig met 3 lades. Lekker ruim. Mooie kast voor een goede prijs

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • Indeling
  • uitstraling / Afwerking
  • Lang netsnoer
  • Super stil

Minpunten

  • eier houders
Geschreven voor: Bosch KGE36BL41

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

joost 26-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriendelijke koele reus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Bosch koelkast KGE36BL41 staat sinds een paar dagen bij ons in huis. Groter dan zijn voorganger. Heldere verlichting, overzichtelijke indeling van de vakken, veel meer ruimte dan we gewend waren. Solide. Zacht geluid. Heel tevreden met de diepvries onder. Gekocht vanwege de twee thermostaten, de grote inhoud en het zeer zuinige energieverbruik. We gaan hier jaren van genieten. Een groter vriesvak, waardoor we minder vaak boodschappen zijn gaan doen.

Pluspunten

  • zuinig in energie verbruik.
  • Overzichtelijke indeling
  • stevige deur die goed sluit
  • twee thermostaten
Geschreven voor: Bosch KGE36BL41

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

N 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooie grote koelkast die smal genoeg is Moon de keuken te plaatsen. Handige indeel optie van koelkast. Ruime stevige bakken in vriesgedeelte.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Stevige bakken vriesvak
Geschreven voor: Bosch KGE36BL41

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolette van Eck 23-05-2018
  • Product gekocht

Prachtig design buiten en binnen koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Uitstraling is erg mooi. Goede hoogte en hele goede indeling. De looks de handigheid in gebruik en A+++ heeft mij besloten deze koelvries combinatie aan te schaffen.

Pluspunten

  • Mooi uitstraling binnen en buiten
  • Handige indeling
  • Uitschuif planken zeer handig
Geschreven voor: Bosch KGE36BL41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vonkeman 20-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, ruim en ziet er fantastisch uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelkast ziet er op het eerste gezicht luxe uit. Al helemaal voor deze prijsklasse. Wij hebben voor deze koelkast gekozen omdat hij erg stil zou moeten zijn. Het geluidsniveau stelt niet teleur! Hij staat in onze keuken, die bij de woonkamer in zit. Daardoor is de koelkast wel zachtjes hoorbaar, maar niet storend.

De indeling van de koelkast is ruim. Er bevind zich een diepe lade voor groenten en fruit, met daarboven nog een speciale lade waar vlees langer vers in blijft. Aan de bovenste plank zit een soort rekje dat je omlaag kan klappen, waardoor je extra ruimte kan creëren. De vriezer heeft ook een goede capaciteit met diepe lades, waarin alles snel wordt ingevroren. Ik raad deze koelkast aan!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Stil
  • Grote koelkapaciteit

Minpunten

  • Vingerafdrukken snel zichtbaar op deur
Geschreven voor: Bosch KGE36BL41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

inge 14-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne verlichting,perfecte groente lade+heel mooi uiterlijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne koelkast met heerlijk fris licht wat meteen extra overzicht geeft en een volwaardig vriesdeel.
Voor mij een groot pluspunt zijn de grote vers houd lades onderin aangezien ik erg veel groentes gebruik. Blijft echt langer fris ogen. Qua indeling en overzichtelijk opbergen van mijn spullen ben ik nog steeds niet helemaal optimaal tevreden: kan niet altijd mijn hogere artikelen of pan kwijt, zoals ik het nu heb ingedeeld. En mis toch nog een deur vak/bak voor potjes en dergelijke. Geluid is gelijk aan mijn oude koelkast, niets beter/slechter. Uiterlijk vind ik erg mooi!! Door de coating op de buitenkant is een vlekje er met een droge doek zo af gepoetst. En greep loze deuren is echt een pluspunt!

Pluspunten

  • fris en heldere verlichting
  • grote vers lades
  • fijne goed indeelbare vriesruimte
  • handgreep loze deur is ideaal
  • RVS look met coating: ideaal

Minpunten

  • mis toch wel 1 extra houder/bak in de deur
  • nog steeds testen voor de beste indeling plateaus
  • het uitklaprek in gebruik:was extra plateau beter?
Geschreven voor: Bosch KGE36BL41

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cees Schijff 14-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast Bosch KGE36BL41

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze koelkast doet het uitstekend en heeft een digitale aflees plaatje aan de binnenkant. De motor is vrij stil.

Pluspunten

  • Stil
  • Bewren van vleeswaren op 0 graden

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch KGE36BL41

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ad de Kruijf 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelvriescombinatie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie roestvrijstaalkleur en past mooi bij onze andere spullen
Eenvoudige bediening en zeer praktisch in gebruik.
Geschreven voor: Bosch KGE36BL41

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janita 11-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima koelkast plus vriezer. Handige indeling van zowel de koelkast als vries gedeelte. Is bijna geluidloos. Ik ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Mooie indeling
Geschreven voor: Bosch KGE36BL41

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rob hopman 10-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Volgens verwachting een uitstekende ruime koelkast met een voortreffelijk vriesdeel.Mooi uitgevoerd in alluminium.
Geschreven voor: Bosch KGE36BL41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews