Bosch KGE39MI40 - Reviews

9,0 Lees 197 reviews
Best Reviewed nov 2016 Bosch KGE39MI40
Best Reviewed november 2016
Specificaties
Energieklasse
A+++
Inhoud koelruimte (netto)
247 liter
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 197 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

TIm 29-11-2016 Product paar weken in bezit

Prachtig apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtig apparaat, mooi design, makkelijk te bedienen, zeer ruim. Mooie overzichtelijke indeling, met duidelijke verlichting. Groenten blijven zeker een aantal dagen langer vers ten opzichte van onze vorige koelkast. Daarnaast is de koelkast uiterst stil!

Pluspunten

  • Zeer ruim.
  • Groente blijft lang vers!
  • Mooi design

Minpunten

  • Tot op heden geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Pierre Verkerk 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer ruim en prima prestaties vvor een hele nette prijs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Unieke prijs kwaliteitsverhouding
De inhoud is groot en de ruimte is zeer slim ingedeeld en super overzichtelijk en mooi verlicht. Heel handig is de middelste extra grote vrieslade.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
A.S. Hagenbeek 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ruime stille koel- vries combinatie

Algemene score

9,0
Ruime stille koel- vries combinatie. Een mooie blikvanger in de keuken door het strakke design. De koelkast maakt nagenoeg geen geluid en door de ruimte zijn alle producten overzichtelijk op te slaan.

Pluspunten

  • stil
  • ruim
  • strak design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Inwoner Utrecht 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie ruime koelkast met wat achtergrondgeluiden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima koelkast met mooie verlichting. Hij maakt wel wat geluiden maar dit schijnt inherent te zijn aan de nieuwe koelmethode van de A+++ koelkasten. Het geluidsniveau is minimaal en over het algemeen niet hinderlijk.

Pluspunten

  • Mooie verlichting (LED)
  • Ruim
  • Slimme indeling

Minpunten

  • Koelgeluiden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Loena 22-11-2016 Product paar weken in bezit

koelvriescombinatie KGE39BI40

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De ruimte die ik nu heb, is niet normaal. Het lijkt steeds of het helemaal leeg is.
Het alarm is handig voor als de temperatuur te hoog wordt. De "super"-stand is prettig als moet ontdooien of snel weer op temperatuur moet brengen.

Pluspunten

  • ruim
  • alarm

Minpunten

  • alarm middenin de nacht
  • veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hans den Hertog 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Wat een prachtige kast! Kwaliteit in volume!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze kanjer net een dag in huis en we zijn al super enthousiast.
Het koelgedeelte heeft een ruime en overzichtelijke indeling en het vriesgedeelte heeft met zijn drie lades ook meer dan voldoende inhoud.
Hij is daarnaast ook nog eens zeer geruisloos. En dat voor een prima prijs!
Voor een 10 kennen we hem te kort maar vraag het ons over een paar maanden nog eens

Pluspunten

  • ruimte
  • uitstraling
  • zuinig
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • aanbeveling: zijkanten mogen ook RVS zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rob 13-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne, grote en stille Koelkast (KGE49BI40)

Algemene score

9,0
We hebben deze koelkast gekozen omdat deze groter en breder is dan standaard en toch zeer stil en de hoogste energieklasse.
Maakt de verwachtingen waar

Pluspunten

  • Grootte
  • Energiezuiing
  • zeer stil

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Geitekaas 12-11-2016 Product paar weken in bezit

Prima koelkast voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne kast. GROOT! 70 cm breed en erg diep. 2 meter hoog. Niet altijd duidelijk waarom hij piept maar ik heb geen zin in een handleiding voor een koelkast te lezen:-) Mooie vormgeving. Grote diepvriezer onderop met mooie laden (die je ook kunt weglaten). Ik heb de koelkast nu drie weken en ik kan al niet meer zonder.

Pluspunten

  • GROOT!
  • Uhm, Groot?
  • Stil praktische indeling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
YL Keepers-Delhaas 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi, ruim en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele mooie en functionele koelkast, heerlijk ruim, zowel de vriezer als het koelgedeelte en goede verlichting. De inhoud van onze aparte koelkast en aparte vriezer past er geheel in en ik heb zelfs nog wat ruimte over.

Ik had in andere recensies gelezen dat ie heerlijk stil was en dat is één van de redenen dat wij voor deze gekozen hebben omdat wij een open keuken hebben. Toen we hem net aangezet hadden kraakte ie nogal dus ik kneep hem eerst wel even, maar dat was alleen tijdens het "opstarten", nu is hij heerlijk stil.
Wij zijn heel blij met onze aankoop.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
MM Blom 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design Energie zuinig

Algemene score

8,0
Energie zuinig komt goed uit de testen, gebruiksvriendelijke in richting.
Goed schoon te houden, makkelijk te poetsen. Makkelijk te ontdooien.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Pimenroos 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

Heel mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fantastische koelkast, een kleine americaanse. Heel mooie indeling, overzichtelijk. Geruisloos. Echt een eyecatcher.
Én zuinig in het gebruik. Aanrader#:-)

Pluspunten

  • Indeling
  • Geruisloos
  • Zuinig ondanks de afmeting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Balm 03-11-2016 Product paar weken in bezit

Coole kast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nog nooit zo'n mooie koelkast gehad, super overzichtelijk, mega ruim en mooi design. Het mooie ruime groentevak is echt een uitvinding.

Pluspunten

  • Ruim
  • Overzichtelijk indeling
  • Extra groot groentevak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Eus Balm 03-11-2016 Product paar weken in bezit

inhoud lekker groot en low frost

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
dit is een superfijne koelkast met een overzichtelijke en slimme indeling, bijna helemaal stil en een super prijs !

Pluspunten

  • inhoud
  • aparte vriezer
  • indeling koelkast
  • stil

Minpunten

  • hij is groot en hoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
René 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie koelkast

Algemene score

8,0
Mooie strakke koelkast voor een leuke prijs.
Het koelgedeelte is lekker ruim en overzichtelijk.
De koelkast is stil in gebruik.

Pluspunten

  • Groot koelgedeelte
  • Strak uiterlijk

Minpunten

  • Vriesgedeelte is wat klein

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Sibel 02-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooi groot, strak uitstraling, nog steeds tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor zo een mooie koelkast een hele mooie prijs. Plus het actie 75 euro retour. En dan ook nog eens tevredenheid met het gebruik ervan. Zeer blij met mijn juiste keuze!

Pluspunten

  • Erg ruim
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Niks toe te voegen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Bas Komen 29-10-2016 Product paar maanden in bezit

Praktisch ingedeeld, mooi design, zeer stil en heel zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij zochten een tweede koel/vriescombinatie vanwege ruimte tekort. Deze mooi uitziende koel-vriescombinatie is extreem stil en zuinig, heel handig ingedeeld. Mooi vormgegeven ook trouwens.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Mooi design

Minpunten

  • Groot (bijna 2 m hoog)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Peter 29-10-2016 Product paar dagen in bezit

Ruime koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer ruime koelkast en goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de 75 euro retour van Bosch zorgde ervoor dat we deze hebben gekocht! Ziet er erg mooi uit.

Pluspunten

  • ruim
  • roestvrij staal
  • zuinig
  • gratis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Koelkast aan zee 29-10-2016 Product paar dagen in bezit

groot en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net 1 week in gebruik, maar we zijn er al aan gewend. De ruimte is geweldig. Nooit meer moeilijk stapelen of het er wel allemaal in past. Daarnaast is deze koelkast gewoon mooi om te zien met prachtige verlichting. We waren vooral op zoek naar een stille en energiezuinige koelkast. A+++ dus, je hoort hem wel als het echt helemaal stil is, maar dan moet je wel goed luisteren en dat is alleen als ie aanslaat om te koelen, maar de meeste tijd hoor je hem gewoon niet.

Pluspunten

  • inhoud
  • energiezuinig
  • verlichting

Minpunten

  • zijkanten zijn niet heel sterk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Isko 26-10-2016 Product paar dagen in bezit

Veel ruimte, zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi koelkast.Top design.Indeling is perfect.Veel ruimte.Energiezuinig.We zijn erg tevreden.Een aanrader!

Pluspunten

  • Design
  • Indeling
  • Ruimte
  • Zuinigheid
  • Prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
W. Bouwhuis 25-10-2016 Product paar weken in bezit

Top koelkast/vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 20 jaar een andere koelkast/vriezer gekocht, uit gekomen bij Bosch
Ten eerste om zijn enorme volume. Ten tweede deze kast is lekker breed 70 cm. Als je van de supermarkt komt en je pakt alles in dan heb je pas in de gaten wat voor ruimte deze kast heeft. Mooi om te zien, twee weken in gebruik dus geen negatieve dingen kunnen ontdekken.

Pluspunten

  • Groot volume
  • Mooi om te zien

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews