Bosch KGE49EICP aluminium - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE49EICP aluminium op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

g**t@l**e.nl 08-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49EICP aluminium

Algemene score

9,0
Mooi ruime koel vries combinatie! Goede indeling met veel ruimte. Ziet er ook nog eens gelikt uit!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**9@g**l.com 22-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49EICP aluminium

Algemene score

10,0
Erg blij met mijn nieuwe koel/diepvriesapparaat van Bosch. Fijn, de breedte van de koelkast, zodat ik meer ruimte heb voor etenswaar. Zo ook heel fijn dat de diepvries is voorzien van een BigBox. Kan hierdoor gemakkelijk grotere verpakkingen kwijt zoals o.a. pizzadozen. 😉. Wat mij het meest aansprak om deze koel/diepvries te kopen was het energielabel C. , dus erg zuinig in gebruik. Vooral in deze tijd van klimaatverandering vind ik dit erg belangrijk! Ben zeer tevreden met de aankoop van de koel/diepvrieskast! mvg Leny B.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.v.Leeuwen 21-07-2022

mooie brede koel/vries combi

Geschreven voor: Bosch KGE49EICP aluminium

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] veel ruimte aleen het geluid van deze combi is meer dan de twee machines van 15 jaar oud
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

r**n@h**l.com 17-07-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49EICP aluminium

Algemene score

9,0
Bosch en de breedte van 70cm is één stuk beter wat plaatsing maakt het niet veel uit maar wel veel meer praktische ruimte in de koelvriezers

Reageer

Ela Lentz 13-03-2022

Zo cool en zo veel ruimte

Geschreven voor: Bosch KGE49EICP aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We zijn zo blij met onze nieuwe koel-vriescombinatie!
Veel ruimte, goede indeling.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Theo 02-11-2021

Koel en koud in een kast

Geschreven voor: Bosch KGE49EICP aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prachtige koel/vriescombinatie met ruime indeling. Mooie groentla met vochtregeling en vlees/kaas lade. Perfekte aankoop
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

i**3@g**l.com 27-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het wachten waard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49EICP aluminium

Algemene score

9,0
Een heerlijk grote koel-vriescombinatie die door zijn breedte aan alle kanten nu eens voldoende ruimte biedt voor een volledige week aan boodschappen voor een gezin. de aparte groentelade is door zijn omvang groot genoeg voor zowel groente als fruit, dat extra lang goed blijft. Zelfs een flessenrek ontbreekt niet!
Ook het vriesgedeelte is ruim opgezet, zodat brood, vlees en snacks ruim voorradig kunnen zijn, evenals diepvriesgroente en desserts.
Kortom een goede aankoop waar we nog lang plezier van gaan hebben!

Pluspunten

  • binnenruimte
  • geluidsniveau

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trulli 08-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch KGE49EICP

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49EICP aluminium

Algemene score

10,0
Top apparaat, goede indeling, koelt en vriest geweldig. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • fijne indeling
  • grote koel en vriesmogelijkheden
  • koelt en vriest geweldig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Colling 04-09-2021

Heel goed product

Geschreven voor: Bosch KGE49EICP aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij zijn helemaal te vreden met deze koelkast.Ik kan het mee aanbeveling doen voor dit product...
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Felix 02-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed en een Handige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49EICP aluminium

Algemene score

10,0
Ik vindt het een mooie koelkast alle opties die ik wil hebben zitten er in en ben heel blij met de alarm functie want heb vaak bij vorige koelkast gehad dat in de avond koelkast niet dicht was en dat de volgende ochtend mijn keuken onder zat met water ben blij dat die functie toegevoegd ook dat ik de tempratuur van de diepvries kan bepalen ook helemaal top

Pluspunten

  • alarm
  • zelf temperatuur instellen
  • De energie bespaar functie

Minpunten

  • geenwater dispenser

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ivonne 27-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49EICP aluminium

Algemene score

9,0
Erg fijne koelkast. De koelkast voldoet aan de verwachtingen. Veel inhoud was belangrijk voor ons.
Grote groentenla. Deze is daardoor overzichtelijk.
De koelkast heeft een mooie vormgeving.
Prijs-kwaliteit verhouding is prima.

Pluspunten

  • Zeer ruime koelkast
  • 1 grote, overzichtelijke groentela
  • 0 graden zone om vlees en vis langer te bewaren
  • Goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 25-08-2021

Geweldig

Geschreven voor: Bosch KGE49EICP aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De koelkast is super.veel ruimte.mooie verlichting.de diepvries is ook heel ruim.handvaten zijn ook fijn.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

d**1@g**l.com 14-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne, zeer ruime eb fluisterstille koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49EICP aluminium

Algemene score

9,0
Onze oude koelkast moest vervangen worden, we zochten eigenlijk een zelfde type, maar deze Bosch bood veel meer dan onze oude: meer verschillende koelzone’s, een fijne grote groentenla, een apparte lade voor vis/vlees, een ruime vriezer met 3 lades waarvan 1 enorm groot, en in het gebruik energie zuiniger en fluisterstil. Even wennen aan de led-verichting (koel-wit), maar echt een fijne, stille en vooral heel erg ruime koelkast voor een gezin van 4.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 07-07-2021

Bosch koel-vriescombi

Geschreven voor: Bosch KGE49EICP aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi design koel-vriescombi met veel ruimte.
Goede themaratuur regeling.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

KGE49EICP 06-07-2021

Fijne ruime kast voldoet aan de verwachting

Geschreven voor: Bosch KGE49EICP aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima koel/vries combinatie, waar worden de bijgeleverde witte bakjes in de praktijk het meest voor gebruikt ??
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ihsan Sabuncu 30-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Echt goede koelkast. We gebruiken 10 jaar BOSCH.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49EICP aluminium

Algemene score

10,0
Echt mooie mark. We gebruiken 10 jaar. We denken beste mark is BOSCH. Als iemand zegt we welke mark kopen we zeggen BOSCH.

Pluspunten

  • 100

Minpunten

  • 100

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Schouten 26-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een ruimte en zo stil

Geschreven voor: Bosch KGE49EICP aluminium

Algemene score

9,0
Mijn oude koelkast werkte nog perfect maar was 25 jaar oud. Het was ook een bosch koelvriescombinatie. En nu een nieuwe na veel te hebben gelezen en gehoord te hebben deze extra brede en hoge gekocht. In 1 woord geweldig.

Pluspunten

  • Groot
  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willemjan 10-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koeldiepvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49EICP aluminium

Algemene score

10,0
Super mooi in onze keuken en werkt prima kortom een heel goed en prachtig apparaat!!!!! Heel veel apparaten bekeken maar deze was 70 cm breed en dat wilde we ook graag en de antraciet kleur is perfect!!

Pluspunten

  • Mooi en bevalt zeer goed !,,

Minpunten

  • Nee
  • Ook nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amersfoort 08-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote inhoud koel en vries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49EICP aluminium

Algemene score

9,0
Koel vries combinatie nu 2 dagen in huis. En wat een ruimte! Groot genoeg voor ons gezin van 5 personen!

Pluspunten

  • Ruim
  • Verhouding bakken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Janine 05-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote koel- vriescombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49EICP aluminium

Algemene score

8,0
Fijne koel- vriescombi voor grotere gezinnen. Koel oogt in eerste instantie wat lomp maar dat went binnen no-time als je hem gaat gebruiken. Wat een inhoudt heeft deze zeg, zo fijn!!

Pluspunten

  • Heel veel ruimte
  • Mooi degelijke Bosch afwerking
  • Stevige bakken

Minpunten

  • Nog geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews