Bosch KGV332WEA wit - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGV332WEA wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

p**s@g**l.com 02-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

10,0
Bosch KGV332WEA koel vries combinatie is een zeer mooi en ruimte koelkast/vriezer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

f**s@h**e.nl 01-08-2021
  • Product gekocht

Goede keuze 'n Bosch product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

9,0
Als gebruiker van eern Bosch diepvries kast is mij de kwa;liyteit van het merk al bekend geworden.
Ja het is waar het merk Liepherr is op het gebied van hoelen en vriezen een wereld topmerk, maasr dast herken je ook aan de prijs.
Je moet af en toe ook aan de centjes denken, toch !!

Reageer

m**s@l**t.nl 31-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

10,0
Kwaliteit/prijsverhouding is prima, vooral door actie cashback, geld retour.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Grootte

Minpunten

  • Niets
  • Niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A. v.d. Brand 30-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

STRAK EN GOED

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

8,0
STRAKKE VORMGEVING , MOOIE INDELING EN EEN MOOI HELDER LICHT, GROTE DIEPVRIES LADE,S EN HIJ IS SUPER STIL EEN ECHTE AANRADER

Pluspunten

  • MOOIE VERLICHTING
  • HANDIGE SCHUIF SYSTEEM
  • GROTE DIEPVRIES LADE,S
  • handige indeling

Minpunten

  • VOOR GEVORMDE HANDVATTEN AAN BEIDE ZIJDE,S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr Hendriks 28-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast Bosch KGV332WEA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

9,0
Uitstekende verlichting , deur gaat makkelijk open, mooie indeling. vries afdeling heeft ruime laden

Pluspunten

  • verlichting
  • stil
  • mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Magis 26-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelt snel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

9,0
De ruime diepvries lade is erg fijn! Er past meer dan voldoende in de vriezer maar ook in de koelkast. Koelt snel en een goede ledverlichting.

Pluspunten

  • Voldoende ruimte
  • Grote diepvrieslade
  • Goede verlichting
  • Koelt snel!

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jhon 10-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Review

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

9,0
Goedkoop voor veel kwaliteit .Mocht er meer van zulke producten zijn zullen wij zeker gebruik van maken

Pluspunten

  • 250

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koop 26-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede ruime indeling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV332WEA wit

Algemene score

9,0
De indeling is prima en ruim en alle materialen zijn zeer degelijk. Makkelijk in de bediening en koelt prima. Kortom prima koelvriescombinatie voor een prima prijs. En ziet er nog mooi uit ook.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijk te bedienen
  • Indeling is goed
  • Degelijke materialen gebruikt
  • Maakt weinig geluid

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer