Liebherr UWTgb 1682-21 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 49 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr UWTgb 1682-21 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

javaneyk 22-05-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goede wijnkoelkast met twee temperatuur zones

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

7,0
Liebherr UWTgb 1682-21 wijnkoelkast met automatische deuropener (push to open) is een aanwinst in de keuken. Je kan de koelkast in twee zones qua temperatuur regelen. De deur is mooi zwart wat perfect staat in onze keuken waarbij deze Liebherr wijnkoelkast is gecombineerd met andere keuken apparatuur van een andere fabrikant. De wijnkoelkast is voorzien van handige lades, deze lades zijn vast en niet in hoogte verstelbaar. de doorsnee wijnflessen passen goed in de kast maar een afwijkende maat zou wel eens moeilijk kunnen passen. Bij het vullen of pakken van de fles moet je de lade opentrekken.
Ik had het zelf handiger gevonden als er iets meer ruimte in de koelkast aanwezig zou zijn.

Pluspunten

  • twee temp zones
  • mooi design
  • push to open

Minpunten

  • weinig ruimte tussen lades
  • Lade moet altijd open om fles te poakken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem Geerts 06-03-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sfeerbeleving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

8,0
Geweldige sfeer beleving. De keuken wordt een leef keuken en beleven we hierdoor veel gezelligheid!

Pluspunten

  • 2 niveaus van temperatuur
  • gezellig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**********@g******** 19-02-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

9,0
Wat een eyecatcher ! De wijnklimaatkast van Liebherr staat prachtig in onze keuken. Het apparaat maakt bijna geen geluid. De wijnklimaatkast heeft geen handgreep en hierdoor past het apparaat mooi in een keuken zonder handgrepen. Met een drukje op de deur gaat de wijnklimaatkast open en ook weer dicht. De wijnklimaatkast is gemaakt voor 34 flessen. Echt een aanrader !

Reageer

Suzanne 31-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ik zou hem zo weer kopen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

9,0
Bij aanschaf van de nieuwe kregen we de koelkast, vriezer en wijnklimaatkast van Liebherr geadviseerd. Gelukkig maar want we zijn er erg blij mee. De apparaten zien er mooi uit, degelijk en ook de verlichting is heel prettig.
Met een bescheiden piepje als de deur te lang open staat, niet zo'n sirene als de vorige koelkast gelukkig.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Verlichting
  • Vormgeving
  • Verlichting

Minpunten

  • Piept erg snel als de deur te lang open staat
  • Piept erg snel als de deur te lang open staat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winston 01-09-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

8,0
Goed. Gekocht voor de leuk en als blikvanger. Lekker ruime kast en 2 zones voor witte en rode wijn.

Pluspunten

  • 2 zones
  • mooi apparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rianne 24-08-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie wijnklimaatkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

9,0
Hele mooie wijnklimaat kast met twee zones. Hij past mooi als inbouw in onze bestaande keuken. Ook het greeploze systeem werkt goed. Daarnaast ziet het er heel chique uit! Wij zijn blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • Greeploos
  • Goed in te bouwen in bestaande keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Van Dijk 08-08-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

9,0
Enorm tevreden over de wijnklimaatkast. Greeploos, luxe druksysteem (zelf sluitend), chique verlichting, veel ruimte en erg prettig bedieningspaneel. Tip; wanneer je kiest voor een 'zwevende' keuken is deze qua design ook nog eens geweldig!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Luxe design
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • afwijkende flessen passen niet altijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Stefan 06-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

8,0
Top wijnklimaatkast. Binnen No time geïnstalleerd en werkende gekregen.
De twee verschillende zones zijn top.

Pluspunten

  • Twee zones
  • Installatiegemak

Minpunten

  • Deur wat zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m*****************@h********** 18-07-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

10,0
Prachtig design, simpele bediening en goede service. Het touchsysteem werkt erg prettig.

Pluspunten

  • Design
  • Kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijkheid

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

r***************@l****** 01-06-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wijn klimaatkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

10,0
Super mooie en fijne wijnklimaatkast! Daarbij de 2 delen ideaal zijn voor wit en rood

Pluspunten

  • 2 delen
  • Uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v*************@g******** 18-05-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

9,0
In onze nieuwe keuken hebben we gekozen voor deze liebherr wijnkoelkast omdat deze een mooie, chique uitstraling heeft. Hij is heel stil. De binnenverlichting is erg mooi. Door de gescheiden zone's kunnen er zowel witte als rode wijn gekoeld worden. De softtouch deur is een fijne toevoeging. Al met al een goede aankoop. Wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • Stil
  • Softtouch
  • 2 koelzones

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 10-05-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie onderbouw wijnkoeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

7,0
Onze leverancier koos dit model voor ons omdat het goed bij de stijl van de rest van de meubels paste en hij goede ervaringen heeft met Liebherr. Inderdaad is deze wijnkoelkast zeer solide en mooi uitgevoerd. Wat ons wel stevig tegenviel is dat er eigenlijk met goed fatsoen alleen “bordeaux” flessen in passen. Bij plaatsen van andere maten flessen, zoals de net iets dikkere “bourgogne” fles, moet er echt gebogen en geduwd worden om het pas te maken, en passen er uiteindelijk veel minder flessen in de koelkast.

Pluspunten

  • Greeploze deur
  • Design

Minpunten

  • Lichtbediening zit binnenin
  • Heel lastig voor niet-“bordeaux” flessen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiële reactie van Liebherr 11-05-2023

Goedemorgen, de meetnorm van het aantal flessen van een wijnklimaatkast is in een bepaald bordeaux formaat. Deze norm is vastgelegd en het is daarom verplicht op deze wijze te meten. Bij compactere modellen is het altijd een uitdaging om een zo groot mogelijke capaciteit te creëren. Het kan daarom zijn dat het interieur van de wijnkast iets anders ingedeeld moet worden om bijvoorbeeld dikkere wijnflessen of champagne flessen op te slaan. Daarom zijn de houten uittrekbare plateaus ook uitneembaar zodat u een grotere ruimte kunt creëren voor de opslag van deze flessen.

Reageer

b*********@g******** 26-04-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lades te smal voor wijnflessen

Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

4,0
Bovenste deel van de wijn kast schuifplank moeten verwijderen voor bewaren dikkere bv Prosecco flessen. Onderste gedeelte passen net normale wijnflessen in, schuifplank moet dan wel goed doorgeduwd worden, deze klemt dan met bovenste plank. Lijkt wel of kast bedoeld is voor de dunne riessling flessen.

Minpunten

  • Passen geen prosecco flessen in
  • Normale wijnflessen ook net niet

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Goed
Officiële reactie van Liebherr 28-04-2023

Goedemorgen, vervelend dat u problemen heeft met verschillende wijnflessen. De meetnorm bij wijnklimaat- of wijnbewaarkasten is de bordeauxfles. Aan de hand van deze norm wordt ook het aantal wijnflessen dat opgeslagen kan worden bepaald. Het kan voorkomen dat door afwijkende maten van flessen, met name witte wijnflessen of champagneflessen er een minder aantal opgeslagen kan worden. Ook kan het voorkomen dat de indeling van het apparaat aangepast moet worden om de flessen op te slaan. Bij dikkere flessen kan het voorkomen dat een van de plateaus uitgenomen moet worden en dat de flessen wat meer gestapeld moeten worden op het onderliggende plateau.

Reageer

r***********@h********** 30-03-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

9,0
Zeer goed en mooi. Kwalitatief hoogstaand product met top afwerking, design zeer mooi

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Chris 26-03-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koeler!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

9,0
Prachtige wijnkoeler/-klimaatkast! Ik hoor hem niet, bijna geluidsloos. Mooi in te pakken, heb er nu 34 flessen in - dan zit-ie ook vol... Koelen gaat snel. Klein minpuntje is dat de verlichting gedimd kan worden, maar de minimale stand is nog steeds iets te licht, maar goed... daar wennen we aan!

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Mooie afwerking
  • Snelle koeling
  • 2 zones, afzonderlijk van elkaar in te stellen

Minpunten

  • Gedimd licht is nog best fel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bianca 19-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

10,0
Deze wijnkoeler is echt de eyecatcher van de keuken. Iedereen die binnenkomt zegt gelijk wow wat een gaaf ding. Het is echt fantastisch in gebruik. Tikje tegen de deur en deze gaat open. Een gedeelte voor rode en een gedeelte voor witte wijn. Kortom, wij zijn echt ontzettend blij met deze wijnkoeler.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Groot
  • Gedeelte voor witte en voor rode wijn
  • Deur gaat gemakkelijk open

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 19-02-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Klimaatkast voor mensen met stijl

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

9,0
Onze wijnklimaatkast bevalt top! Hij maakt geen geluid, heeft een prachtig ontwerp en werkt perfect. Twee temperatuurzones, zodat we alle wijnen goed kunnen bewaren. En het systeem om open te maken, met een tiptoets vind ik dus echt geweldig, het geeft een hele strakke look aan onze keuken.

Pluspunten

  • geen geluid
  • tiptoets om te openen
  • mooi,strak design
  • twee temperatuurzones

Minpunten

  • eigenlijk niet,
  • Past alleen standaard formaat fles
  • (geen lange hals of brede buik)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jarno 17-02-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooie klimaatkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

8,0
Mooie klimaatkast met 2 zones en mooie verlichting. touch open deur. Zeer stil.

Pluspunten

  • stil
  • 2 zones

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

peter 07-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

9,0
Prachtig apparaat, een echte eyecatcher in de keuken. Hij biedt voldoende opslagruimte in twee verschillende temperatuurzones. Daarnaast is de wijnklimaatkast erg stil.

Pluspunten

  • design
  • stil

Minpunten

  • energielabel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

k****@d******** 13-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Esthetisch mooi, stil en koelt zoals het moet!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

9,0
De wijnklimaatkast is niet alleen een mooie toevoeging aan de kuiken, hij is tevens stil en koelt de wijnen perfect per zone.

Pluspunten

  • Dimbaar licht
  • Push to open
  • Estetisch mooi
  • stil

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 06-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk en stijlvol apparaat. Voor ons altijd een Liebherr en kan hem aan iedereen aanraden

Reageer

Smit 13-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan alle wensen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

9,0
Wij hebben deze wijnkoelkast in eerste instantie gekozen omdat hij perfect staat in onze maatkeuken.

Aanvullend heeft hij deze voordelen:
- Hij koelt erg nauwkeurig;
- de display is duidelijk te lezen terwijl de deur gesloten is;
- de rekjes voor de flessen zijn vrij ver uit te trekken waardoor vullen heel eenvoudig is;
- open met een druk op de deur gaat heel mooi, soepel en eenvoudig;
- de deur sluit zichzelf als je hem dicht doet, waardoor hij nooit op een kier kan blijven staan!

Pluspunten

  • Koelt nauwkeurig
  • Display goed leesbaar
  • Deur de laatste centimeters sluit vanzelf
  • Rekjes makkelijk te vullen

Minpunten

  • Prijzig apparaat maar de investering waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 04-05-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

De beste wijnkoeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

10,0
Na onderzoek te hebben gedaan naar meerdere wijnkoelers kwamen we uit bij Liebherr.
De vormgeving, techniek en design waren voor ons van belang evenals de geluidsarme motor. Van diverse mensen kregen wij ook positieve verhalen over de wijnkoeler evenals de 7 jaar garantie.
Om die reden hebben wij de UWTgb 1682-21 aangeschaft. Mooi apparaat voor in de nieuwe keuken.

Pluspunten

  • stille motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e*****@h******** 16-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

9,0
Als je van wijn houdt dan mag deze Liebherr niet ontbreken in je keuken. Glaasje rode wijn op de juiste temperatuur is hiermee geborgd. Bediening is erg eenvoudig en je hoort de koeling nauwelijks, erg stil ten opzichte van mijn vorige klimaatkast.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Mooie verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc 13-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima Wijnklimaatkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

9,0
Wij zijn heel tevreden met onze wijnklimaatkast en genieten zeer van de heerlijke wijnen die goed op temperatuur zijn. Het openen van de deur is erg luxe, door middel van tip toets.
De wijnklimaatkast past uitstekend in de keuken van ons nieuwbouwhuis, en ziet er sjiek uit.
Er kunnen voldoende wijnflessen in de koelkast.
Pluspunten
- Geluidsarm
- Uitstraling, maakt keuken perfect
- 2 verschillende temperatuurzones
- deur is Tip toets
Minpunt
- Iets grotere flessen kunnen we niet kwijt

Pluspunten

  • Stil in gebruik
  • mooie uitstraling
  • 2 klimaatzones
  • handige te openen deur

Minpunten

  • grote flessen passen niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews