Liebherr UWTgb 1682-21 staalgrijs - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 28 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr UWTgb 1682-21 staalgrijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Smit 13-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan alle wensen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze wijnkoelkast in eerste instantie gekozen omdat hij perfect staat in onze maatkeuken.

Aanvullend heeft hij deze voordelen:
- Hij koelt erg nauwkeurig;
- de display is duidelijk te lezen terwijl de deur gesloten is;
- de rekjes voor de flessen zijn vrij ver uit te trekken waardoor vullen heel eenvoudig is;
- open met een druk op de deur gaat heel mooi, soepel en eenvoudig;
- de deur sluit zichzelf als je hem dicht doet, waardoor hij nooit op een kier kan blijven staan!

Pluspunten

  • Koelt nauwkeurig
  • Display goed leesbaar
  • Deur de laatste centimeters sluit vanzelf
  • Rekjes makkelijk te vullen

Minpunten

  • Prijzig apparaat maar de investering waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 04-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De beste wijnkoeler

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na onderzoek te hebben gedaan naar meerdere wijnkoelers kwamen we uit bij Liebherr.
De vormgeving, techniek en design waren voor ons van belang evenals de geluidsarme motor. Van diverse mensen kregen wij ook positieve verhalen over de wijnkoeler evenals de 7 jaar garantie.
Om die reden hebben wij de UWTgb 1682-21 aangeschaft. Mooi apparaat voor in de nieuwe keuken.

Pluspunten

  • stille motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**s@h**t.nl 16-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als je van wijn houdt dan mag deze Liebherr niet ontbreken in je keuken. Glaasje rode wijn op de juiste temperatuur is hiermee geborgd. Bediening is erg eenvoudig en je hoort de koeling nauwelijks, erg stil ten opzichte van mijn vorige klimaatkast.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Mooie verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc 13-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima Wijnklimaatkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn heel tevreden met onze wijnklimaatkast en genieten zeer van de heerlijke wijnen die goed op temperatuur zijn. Het openen van de deur is erg luxe, door middel van tip toets.
De wijnklimaatkast past uitstekend in de keuken van ons nieuwbouwhuis, en ziet er sjiek uit.
Er kunnen voldoende wijnflessen in de koelkast.
Pluspunten
- Geluidsarm
- Uitstraling, maakt keuken perfect
- 2 verschillende temperatuurzones
- deur is Tip toets
Minpunt
- Iets grotere flessen kunnen we niet kwijt

Pluspunten

  • Stil in gebruik
  • mooie uitstraling
  • 2 klimaatzones
  • handige te openen deur

Minpunten

  • grote flessen passen niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 12-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goede wijnkoelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima wijnkoelkast, doet wat hij moet doen met 2 gescheiden zones. In het begin iets meer geluid dan onze oude maar dat is minder geworden.

Pluspunten

  • Verlichting aan en uit te zetten.
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v**g@g**l.com 01-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie wijnklimaatkast. mooie verlichting en houten rekken. Degelijk spul. Flessen met een hele grote diameter passen er niet in. Verder alles goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JW 31-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie en stille wijnkoeler

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Schitterend design, alle lichten kunnen uit, zwart met glas, temperatuur is zeer stabiel en 2 niveaus. Mooie houten inleg.

Pluspunten

  • Stil, motorloos
  • Strak design
  • Deur sluit zichzelf
  • Stabiele temperatuur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arjan-Utrecht 08-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echte eyecatcher en zeer geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na onderzoek op het net besloten om deze Liebherr wijnklimaatkast te kopen. Een belangrijke voorwaarde was een geluidsarm apparaat, omdat deze in de woonkamer en vlakbij de zitbank staat. De klimaatkast is een echte "eyecatcher" in de keuken/woonkamer. Mooi vorm gegeven (houten inleggers) en er kunnen voor ons voldoende wijnen in die gekoeld kunnen worden in 2 temp. zones. De klimaatkast is zeer stil (nauwelijks/niet hoorbaar). Het licht is dimbaar of uit te schakelen. Ik had verwacht dat de kleur van het licht ook instelbaar was (bijv. blauw) maar dit is niet het geval. De deur is te openen met "touch" bediening en sluit automatisch. Enkele weken plezier van en naar verwachting nog jaren te gaan. We zijn er heel blij mee.

Pluspunten

  • Mooi vorm gegeven
  • Zeer geluidsarm

Minpunten

  • Licht niet in kleur aan te passen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.B. 22-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastische wijnklimaatkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige wijnklimaatkast. Meer dan voldoende ruimte. Goede verdeling mogelijk en makkelijk in gebruik. Een aanwinst voor in de keuken.

Pluspunten

  • voldoende ruimte
  • makkelijk in gebruik
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy G 13-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanwinst voor je keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Strak en mooi design, echt een aanwinst voor onze keuken. Handige bediening om de temperatuur en verlichting in te stellen. Jammer genoeg is de verlichting beperkt om te dimmen. Een waarschuwingssignaal geeft aan wanneer de deur te lang openstaat. Electronische open en close touch deur werkt top. Zeer tevreden! Daarnaast zijn wij zeer te spreken over de service van Liebherr. Relatief hoge aanschafprijs met de mogelijkheid om 34 flessen te bewaren, vandaar de 9.

Pluspunten

  • strak design
  • stil
  • gebruiksgemak
  • softsystem deursluiting

Minpunten

  • hoge aanschafprijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

v**l@g**l.com 01-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig mooie wijn klimaatkast, zowel voor rode en witte wijn
Mooie houten liggers en top uitstraling

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Mooie houten liggers

Minpunten

  • Geen kleur optie verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van D 02-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer Goede service na probleem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na mijn aan aankoop van een mooie wijnklimaatkast bleek deze een zeer irritant geluid te maken, de ventilator was niet goed. Volgens policy is deze 2x gerepareerd maar zonder succes. Daarop heeft Liebehrr het besluit genomen een nieuwe te plaatsen. Top service en complimenten voor de afhandeling.

Pluspunten

  • Goede opvolging
  • Meedenken met klant
  • Niet moeilijk doen maar oplossen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

e**r@g**l.com 29-11-2021
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit.
Doet prima wat het moet doen en zonder geluid.
Enige punt is dat je soms moet passen en meten om een sommige flessen er goed in te kunnen krijgen.

Reageer

t**m@g**l.com 13-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima wijnklimaatkast, mooie uitstraling, vooral 's avonds. Lichtsterkte is alleen niet makkelijk in te stellen.

Pluspunten

  • mooie uitstraling

Minpunten

  • lichtsterkte niet makkelijk in te stellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**a@g**l.com 17-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie wijnklimaatkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design past perfect bij onze pas aangeschafte keuken.
Touch om de deur te openen en geeft een signaal als deze te lang openstaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruud 05-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is de derde koelkast en eerste wijnkast van Liebherr. Via keukenbedrijf deze apparaten aangeschaft door prima ervaringen met voorgaande apparaten: Prima kwaliteit geen reparaties gehad, energiezuinig, contact met Liebherr met vragen: snel, vriendelijk en behulpzaam!

Pluspunten

  • Prima kwaliteit
  • Goede indeling
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

b**n@g**l.com 20-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wijnklimaatkast zonder poespas

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne wijnklimaatkast met twee zones. Verder weinig poespas en werkt naar behoren. Wij krijgen er alleen niet het aantal flessen in dat er maximaal in zou kunnen, dit vanwege afwijkende vormen van de flessen.

Pluspunten

  • Twee zones
  • Mooi met de verlichting die aan staat

Minpunten

  • Aantal flessen is minder

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

z**i@w**r.com 28-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top stuk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top apparaat, strak design, stil en past mooi in het interieur. Echt een aanwinst voor de woonkeuken.

Pluspunten

  • Design
  • Stil
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Snel leeg :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m**l@h**l.com 18-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte toevoeging voor een mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn blij met onze wijnklimaatkast en genieten enorm van de heerlijke wijnen die goed op temperatuur zijn. Daarnaast geeft de wijnklimaatkast een luxe uitstraling aan de keuken in ons nieuwbouwhuis. Ook vanuit visite krijgen we deze opmerking vaak terug. Bediening om de deur te openen is erg fijn en er kunnen voldoende wijnflessen in.

Pluspunten

  • uitstraling, maakt keuken perfect
  • stil
  • 2 temperatuurzones
  • deur is touch to open

Minpunten

  • grote flessen passen helaas niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

hpopeye 19-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stijlvol en super kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wijnbewaarkast is van uitzonderlijke hoge kwaliteit en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Nagenoeg geruisloos.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • geruisloos
  • stijlvol

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews