Liebherr K2630-21 wit

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Koelkasten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr K2630-21 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

boisa@ziggo.nl 04-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topkwaliteit koeler, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

10,0
Super mooie en topkwaliteit Koelkast die je van Liebherr mag verwachten. Is een formaat, met handvat waar ik naar op zoek was.

Pluspunten

  • bouwkwaliteit
  • Formaat
  • Zuinig met energie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I**n@h**l.com 18-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

10,0
Koelkast werkt super. Aangezet en heel snel was alles gekoeld.
Koelkast maakt ook heel weinig geluid.

Pluspunten

  • Snelle koeling
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koelkast 17-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

9,0
Goede koelkast, alleen lastig om de deur om te zetten zodat die naar de andere kant draait.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

h**4@u**l.nl 29-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Is een aanrader Liebherr is heel goed merk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

9,0
Heel goede koeler werkt perfect en heel gebruiksvriendelijk bediening. De indeling is heel goed naar eigen wens in te delen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**i@g**l.com 14-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

9,0
Ik vind het een heel goed merk en ik hoop dat het lang mee zal gaan. Ik heb tot nu toe ook alleen positieve reacties van kennissen gehoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

p**e@p**n.nl 17-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

10,0
Na onderzoek gekozen voor de Lieberman koelkast. Kwalitatief de beste. De indeling, glasplateaus, zijn op een slimme manier te verstellen zonder dat je de koelkast geheel leeg moet maken. Ook in de deur is de indeling ruim en verstelbaar. Ook fijn zijn de 2 grote groenten lades.
Het instellen van de temperatuur is aan de buitenzijde van de koelkast regelbaar en afleesbaar.
Hij is iets duurder maar het geld zeker waard.

Pluspunten

  • Super indeling
  • Temperatuur aan buitenzijde instelbaar
  • Temperatuur aan buitenzijde afleesbaar
  • Fijne deurgreep

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 16-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

AANRADER!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

9,0
We zijn zeer tevreden over de vriezer die we al 6 jaar hebben van Liebherr, vandaar dat de keuze voor deze koelkast snel gemaakt was. Heel goede prijs-kwaliteit verhouding en 7 jaar garantie. Veel ruimte en ruim voldoende (glazen) planken om spullen koel te houden. De temperatuur is aan de buitenzijde te regelen, zodat het per ongeluk verdraaien van de temperatuur tijdens het poetsen van de binnenzijde onmogelijk is. Het is een prettige bijkomstigheid dat de koelkast stil is en versneld kan koelen. Het enige jammere is dat Liebherr geen koelkast niet in dezelfde hoogte maakt als onze Liebherr-vriezer die ernaast staat, maar dat is niet heel erg.

Pluspunten

  • Groot volume
  • Veel legplanken
  • Stil
  • Snel koelen mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

derkbeekman@hotmail.com 22-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanradertje zeker weten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

10,0
Ik heb een goede keuze gemaakt. Veel ruimte en mooie indelingen. En ben er zeer tevreden met. Een aanradertje super

Pluspunten

  • Gewoon super
  • Een aanradertje
  • Cijfer 9

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m**7@g**l.com 03-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

k2630-21 wit een goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

10,0
We hebben weer een liebherr gekocht omdat we vinden dat dit de mercedes onder de koelkasten is.
Heeft een mooie afwerking is stil en snel op temperatuur.

Pluspunten

  • mooie afwerking
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

z**j@h**l.com 05-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

10,0
Mooie degelijke koelkast waar je jarenlang plezier van hebt, met een uitstekende garantie.

Pluspunten

  • stil apparaat
  • werkt uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**n@l**e.nl 01-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Praktisch apparaat en goede prijs met goede service ook tijdens koop goed geadviseerd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

T**l@h**t.nl 11-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

10,0
Wij hebben 10 jaar geleden een Liebherr vriezer gekocht. Dit tot onzer volle tevredenheid.
Geen reparatie - geen klachten, prima. Werkt nog steeds perfect.
Dan is de keuze voor een Liebherr koelkast niet is zo moeilijk, eigenlijk voor de handliggend.
Vandaar onze keuze voor Liebherr.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • goede afmetingen
  • niet te zwaar
  • mooie en handzame indeling van de koeler

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodewijk-jan 23-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koeler 2630

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

9,0
Een Liebherr koeler, 2630-21, gekocht. Snel geleverd en een nette degelijke koeler, een aanrader.

Pluspunten

  • degelijk
  • mooie afwerking

Minpunten

  • energieverbruik maar dat geldt voor de meesten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**r@c**o.nl 29-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

9,0
Prima koelkast, simpele bediening, waar voor je geld.
Keurige bezorging en plaatsing.

Pluspunten

  • bediening
  • grootte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrie 28-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast. Juiste keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

10,0
Prima koelkast. Je kunt zelf de koeltemp digitaal instellen en is bijna geruisloos.
Goede keus gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**k@h**l.com 29-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Eens een Liebherr, altijd een Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

8,0
Na 12 jaar en zonder storing weer gekozen voor Liebherr. Goed product en mooie afwerking.
Fijne producten en goede kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jo71 10-10-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Liebherr K2630-21

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

6,0
Binnen vijf jaar kapot, helaas was er toen 2 jaar garantie i.p.v 7 jaar
Wel een mooie koelkast, maar om de laden te openen moet je de deur wel volledig openen, anders gaan de laden kapot.
Voor hetzelfde type moest je nogal wat bijbetalen, en bijna 3 weken moeten wachten voordat levering kon plaatsvinden.
Had dit allemaal niet verwacht, en dat van Liebherr!
Ook zeer slecht dat we geen koelkast in bruikleen konden krijgen bij;
Handel bij van Andel !
Nu hebben we na aanmelding (altijd doen!) 7 jaar garantie

Pluspunten

  • Flessenrek
  • Supercool
  • ventilator

Minpunten

  • Laden openen
  • Vrij duur

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

f**r@h**l.com 30-09-2021
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Fijne koelkast met voldoende inhoud en de juiste hoogte om er een combi- magnetron op te plaatsen.

Reageer

v**i@o**k.com 12-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

9,0
Je merkt direct dat je een kwalitatief goede koelkast hebt, alleen al bij het openen van de deur. Deze gaat zeer licht doordat de handvat meteen een “hevel” is.
Binnenin is de koelkast ruim en praktisch, oa door het flessenrek en de deelbare plank. Er zit voldoende planken en schappen in om de koelkast goed te kunnen indelen naar eigen gemak.
En natuurlijk het belangrijkste hij doet wat die moet doen en dat is goed koelen. De temperatuur is per graad in te stellen.
Kortom een echte aanrader!!

Pluspunten

  • Flessenrek
  • Deelbare plank
  • Per graad instelbare temperatuur
  • Lichte opening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**n@h**e.nl 02-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

10,0
Door een goede uitleg en wat de voordelen zijn ten opzichte van andere koelkasten hebben wij besloten voor deze koelkast tevens hebben wij ook maar ook een nieuwe ijskast gekocht van Liebherr

Pluspunten

  • Gemakkelijk
  • Duidelijk
  • Energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews