Liebherr K2630-21 wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr K2630-21 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**e@m**n.com 25-07-2021
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
We hadden al een vrieskist van het zelfde merk en type.
En ook andere producten het merk bevallen ons goed, vandaar dat we voor deze koelkast zijn gegaan.
Tot nu toe bevalt hij ons heel goed

Reageer

Gérard Rutten 25-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een buitengewoon goeie keuze!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

10,0
Geachte mevrouw / mijnheer,

Wij zijn al bijna 50 jaar getrouwd en hebben gedurende vrijwel die gehele periode een koelkast gehad van het merk Liebherr.
Onze ervaring is dat “Liebherr” zich duidelijk onderscheid ten opzichte van andere merken op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarnaast vinden wij dat een koelkast van Liebherr, ondanks zijn degelijkheid, mooi van vormgeving is. De indeling is perfect!
De prijs is iets hoger dan bij de concurrenten, maar dan heb je ook wat!!

Met vriendelijke groet,
Gérard Rutten.

Pluspunten

  • duurzaamheid
  • Afwerking
  • Indeling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriëtte 02-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ideale ruime koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met deze ideale ruime lichte koelkast. Hij heeft een goede indeling. Is makkelijk te bedienen/instellen. Het handvat voor de openen van de deur is voor mij perfect, ivm met problemen met mijn handen, ik hoef bijna geen kracht te zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jo Bessems 24-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

10,0
De vorige was te klein, vandaar is de keuzen op deze gevallen op uiterlijk. In het verbruik is deze goedkoper, de voorraadbakken groter, een flessenrek, gemakkelijker verplaatsen van de glasplaten en geluidarm. Daarbij ook nog de aparte instellingen, zoals superCool en ventilator.

Pluspunten

  • mooie vorm
  • mooie indeling
  • voordeel flessenrek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Landmansleven 23-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie tijdloze energiezuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

10,0
Na 26 jaar trouwe dienst de oude Liebherr koelkast vervangen door deze prachtige, stille koelkast.
Liebherr is zeer betrouwbaar en het materiaal is kwalitatief goed. Het fijne van de K2630-21 is, dat de platen van glas zijn. Hierdoor zijn ze makkelijk te reinigen en ze verkleuren niet.
Ook de keuze om een ventilator in/uit te schakelen is handig. Bij gebruik van de ventilator is de temperatuur in de gehele kast hetzelfde. Ideaal vooral in de zomer.
Verder zit de temperatuurregeling en andere zaken buiten op de kast met een duidelijk display te bedienen
Gewoon een super koelkast die weer jarenlang koelplezier zal geven!

Pluspunten

  • Mooi
  • Glazen platen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Bartholomeus 09-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast, prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

8,0
Wij zitten met de maten vast aan een bepaalde afmeting koelkast. Liebherr bevalt ons zeer goed. Koelt uitstekend. weinig onderhoud; enkel regelmatig met een sopje erdoor.
Ruim van binnen.

Pluspunten

  • goede koeling
  • ruim van binnen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 22-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

9,0
Mooi en functioneel. Zeer stil en lange service periode heeft ons doen besluiten liebherr aan te schaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TW Gorzeman 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime solide koelkast met mooie strak uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

9,0
De koelkast en bijbehorend model vrieskast hebben veel koel/ vries ruimte zijn handig van hoogte en passen strak naast elkaar in mijn tamelijk kleine keuken. En zijn met A++ label een stuk zuiniger dan hun oude stapelbare voorgangers.

Pluspunten

  • Vrieskast heeft invries ruimte voor fruit
  • Koelkast Grote diepe groentelades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theun 12-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne koelkast goed overzicht. Beveel hem zeker aan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K2630-21 wit

Algemene score

9,0
Het is een mooie koelkast fijn overzicht en genoeg ruimte. Heb er een diepvries bij gekocht van het zelfde formaat dat staat zo mooi, de zelfde hoogte ëen geheel en toch 2 apparaten. Ben er heel blij mee.

Minpunten

  • de diepvries heeft geen licht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer