Liebherr K 4330-21 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr K 4330-21 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maaike 23-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktische koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330-21

Algemene score

8,0
Fijne koelkast met veel functies. Zeer gebruiksvriendelijke koelkast en lekker groot.
Na wat problemen met de vorige koelkast van liebherr is dit goed opgelost door de vertegenwoordiger

Pluspunten

  • Grote opslag
  • 2 bakken onderin

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Udo v.d. Born 02-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastische koelkast, zeer stil en ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330-21

Algemene score

10,0
Mijn oude koelkast ging kapot en dus moest ik een nieuwe hebben. Ik wist al dat ik geen koelvries combi wilde hebben omdat ik inmiddels ook al een grote vriezer van Liebherr had gekocht. Na het lezen van de reviews voor deze koelkast van Liebherr gekozen en inmiddels staat ie 2 maanden. Ik kan niet anders zeggen als een super aankoop. Hij is superstil, zeg maar geluidloos! Enorm ruim en de bouwkwaliteit straalt ervan af. Ik ben er zeer blij mee!

Pluspunten

  • ZEEEER stil
  • ruim
  • bouwkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ElsVZ 19-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330-21

Algemene score

9,0
Gezocht energiezuinige koelkast met heel veel ruimte.Deze koelkast heeft twee groenteladen en veel ruimte voor flessen. Mooi overzichtelijk en heel stil.

Pluspunten

  • mooie vorm
  • handige indeling
  • enrgiezuinig
  • heel veel ruimte

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Msln 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330-21

Algemene score

10,0
Ik heb het nu twee dagen en ben al helemaal blij met mijn aankoop. Heerlijk ruime koelkast, mooie model en makkelijk in gebruik. Fijn dat het geen geluid maakt.

Pluspunten

  • Ruim
  • Geen geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330-21

Algemene score

9,0
Liebherr is de Rolls Royce onder de huishoudelijke apparaten.
Geweldige kwaliteit voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siebelske 15-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330-21

Algemene score

10,0
Geweldige koelkast , lekker groot . Goede indeling , stevig , gewoon een kwalitatief goede koelkast zonder vriesvak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 28-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Frisse, ruime en zuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330-21

Algemene score

9,0
Fijne koelkast die meer dan voldoende ruimte biedt voor de wekelijkse boodschappen (naast een afzonderlijke diepkast). Gebruiksvriendelijk, fris uiterlijk, degelijke materialen, heldere verlichting en doet prima zijn werk bij een -volgens opgave- zeer zuinig stroomverbruik.

Pluspunten

  • stroomverbruik
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • deur mist softe sluiting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Thurry Neve 27-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast met flexibele indeling

Geschreven voor: Liebherr K 4330-21

Algemene score

10,0
De koelkast kan volledig naar eigen gemak worden ingedeeld en is eenvoudig te bedienen met een touch-beeldscherm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Metsemakers 28-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote koeler met veel plek!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330-21

Algemene score

9,0
Dit product heb ik gekozen omdat de koelkast veel bergruimte heeft en zeer goed en degelijk stevig is afgewerkt. Deze koelkast kan dus tegen een stootje in een gezin met opgroeiende pubers. Zuinig in verbruik is ook een enorm pluspunt.

Pluspunten

  • groot en zuinig
  • afwerking

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer