Liebherr K 4330 Comfort wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr K 4330 Comfort wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ria Lenaerts 25-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330 Comfort wit

Algemene score

9,0
In de winkel trok dit apparaat direct onze aandacht, een mooie grote RUIME koelkast die zeker niet zal misstaan in onze keuken.
We kennen het merk Liebherr goed, bedrijfszeker en een lang koel leven.
Deze koelkast is zuinig met energie en 2 ruime groentelades, een hoge deur waarin de flessen en pakken kunnen.
Voor ons is het een goede aankoop !

Pluspunten

  • Ruim
  • Met een koelventilatoren de kast
  • Ruime groenten lades
  • Zuinig met energie
  • Een pronkstuk in je keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top witgoed 04-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topproducten in uw keuken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330 Comfort wit

Algemene score

10,0
Wij hadden al tig jaar lang een oud vriezertje en een oude koelkast in huis staan, het gekke is dat je weet dat dit stroomvreters zijn, dat de vriezer regelmatig volgroeide met ijs, en dat je er niks aan doet.
Tot vorige week, we besloten om dit jaar niet op vakantie te gaan maar ons vakantiegeld te brengen naar EP:De Treffer in Winschoten en daar een Liebherr koelkast én een Liebherr Vriezer, de GNP3013, te kopen.
Nu zeg ik hadden we dit maar eerder gedaan, wát een genot en ruimte geven deze 2 Liebherrs.
De koelkast is geluidloos en heeft lekker veel schappen en deurbakken, de vriezer heeft ook veel laden, is zacht hoorbaar, beide zijn super!
Dus denkt u na over het vervangen van uw oude witgoed?
Stap over op Liebherr witgoed, mooi, stil, energiezuinig, ruim, een sieraad voor uw (bij)keuken waar u, net als ik, járenlang plezier van zult beleven.
Groet Wim Fruijt.

Pluspunten

  • Energiezuinig, geluidloos, véél opbergruimte.
  • De vriezer heeft 8 ruime lade's waar álles in kan.

Minpunten

  • Géén
  • Géén

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**m@g**l.com 19-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast. Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330 Comfort wit

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving. Ziet er prima en degelijk uit. Koelkast met veel ruimte. Makkelijk te verzetten schappen en verstelbare deurindeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**a@l**e.nl 19-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt er goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330 Comfort wit

Algemene score

9,0
Mooie ruime koeler. Werkt heel goed, en is fijn instelbaar. We hebben ook de bijpassende vriezer, dit ziet er heel mooi uit samen. Ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

d**8@h**l.com 21-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330 Comfort wit

Algemene score

10,0
Wij zochten een koelkast met veel inhoud en degelijkheid. Onze leverancier wees ons op dit type. We zijn heel blij met onze aanschaf, het voelt super degelijk aan. De dubbele groentelades lopen op rails, geweldig. Ook de inrichting is super en makkelijk te wijzigen.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Degelijkheid
  • Makkelijk te bedienen
  • Inrichting goed doordacht
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 23-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader. Zuinig en veel plaats in de koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330 Comfort wit

Algemene score

9,0
Wij zijn heel blij met deze koelkast.
Groot, 2 groentelades en veel bergruimte in de koelkast.
Vooral fijn ook voor gekoelde dranken met deze warme zomers.
Hadden we veel eerder moeten hebben.

Pluspunten

  • veel ruimte in de koelkast
  • zuinig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RIENIE 09-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi en compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330 Comfort wit

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen voor Liebherr omdat ze de enige leverancier zijn van koel en vrieskasten die producten maken, leveren en garanderen die in de garage kunnen staan. Aangezien in de garage in de temperaruur kan zakken tot de 4 a 5 graden 's winters lag de keuze voor de hand. Buiten dat zijn het hele mooie en goed doordachte producten.

Pluspunten: Mooi; Kunnen tegen lage omgevingstemperatuur; Ruim
Minpunten: Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

w**g@k**e.nl 02-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330 Comfort wit

Algemene score

8,0
Fantastische koeling en zuinig in gebruik. Hele goede verdeling van glasplaten en veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden voor verdeling binnenzijde
  • Goede zuinige koeling

Minpunten

  • Vrij prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

b**w@o**k.com 02-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330 Comfort wit

Algemene score

10,0
Zoals altijd krijg je bij Liebherr een kwaliteitsproduct. Makkelijk te plaatsen, deur omzetten ook een makkie, en bediening is gemakkelijk. Ook de indeling is erg praktisch.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • bediening
  • indeling
  • functies

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 03-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330 Comfort wit

Algemene score

9,0
Heerlijke ruime en goed ingedeelde koelkast met zelfs 2 groentelades, de indeling is vanzelfsprekend zelf in te delen en bied veel mogelijkheden. Er is ook een soort turbo functie voor het koelen van veel producten ineens, handig met verjaardagen of feestjes.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Indeling
  • Vormgeving
  • Koelcapiciteit
  • Deuropening aanpassen

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een fam. Uit Haps 24-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast liebherr K4330-21

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330 Comfort wit

Algemene score

9,0
Liebherr heeft de beste koeltechniek wat betreft koelen en vriezen. Fijne grote koelkast alles overzichtelijk grote groente en fruitlades

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 23-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktische koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330 Comfort wit

Algemene score

8,0
Fijne koelkast met veel functies. Zeer gebruiksvriendelijke koelkast en lekker groot.
Na wat problemen met de vorige koelkast van liebherr is dit goed opgelost door de vertegenwoordiger

Pluspunten

  • Grote opslag
  • 2 bakken onderin

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Udo v.d. Born 02-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastische koelkast, zeer stil en ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330 Comfort wit

Algemene score

10,0
Mijn oude koelkast ging kapot en dus moest ik een nieuwe hebben. Ik wist al dat ik geen koelvries combi wilde hebben omdat ik inmiddels ook al een grote vriezer van Liebherr had gekocht. Na het lezen van de reviews voor deze koelkast van Liebherr gekozen en inmiddels staat ie 2 maanden. Ik kan niet anders zeggen als een super aankoop. Hij is superstil, zeg maar geluidloos! Enorm ruim en de bouwkwaliteit straalt ervan af. Ik ben er zeer blij mee!

Pluspunten

  • ZEEEER stil
  • ruim
  • bouwkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ElsVZ 19-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330 Comfort wit

Algemene score

9,0
Gezocht energiezuinige koelkast met heel veel ruimte.Deze koelkast heeft twee groenteladen en veel ruimte voor flessen. Mooi overzichtelijk en heel stil.

Pluspunten

  • mooie vorm
  • handige indeling
  • enrgiezuinig
  • heel veel ruimte

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Msln 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330 Comfort wit

Algemene score

10,0
Ik heb het nu twee dagen en ben al helemaal blij met mijn aankoop. Heerlijk ruime koelkast, mooie model en makkelijk in gebruik. Fijn dat het geen geluid maakt.

Pluspunten

  • Ruim
  • Geen geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330 Comfort wit

Algemene score

9,0
Liebherr is de Rolls Royce onder de huishoudelijke apparaten.
Geweldige kwaliteit voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siebelske 15-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330 Comfort wit

Algemene score

10,0
Geweldige koelkast , lekker groot . Goede indeling , stevig , gewoon een kwalitatief goede koelkast zonder vriesvak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 28-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Frisse, ruime en zuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330 Comfort wit

Algemene score

9,0
Fijne koelkast die meer dan voldoende ruimte biedt voor de wekelijkse boodschappen (naast een afzonderlijke diepkast). Gebruiksvriendelijk, fris uiterlijk, degelijke materialen, heldere verlichting en doet prima zijn werk bij een -volgens opgave- zeer zuinig stroomverbruik.

Pluspunten

  • stroomverbruik
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • deur mist softe sluiting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Thurry Neve 27-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast met flexibele indeling

Geschreven voor: Liebherr K 4330 Comfort wit

Algemene score

10,0
De koelkast kan volledig naar eigen gemak worden ingedeeld en is eenvoudig te bedienen met een touch-beeldscherm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Metsemakers 28-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote koeler met veel plek!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 4330 Comfort wit

Algemene score

9,0
Dit product heb ik gekozen omdat de koelkast veel bergruimte heeft en zeer goed en degelijk stevig is afgewerkt. Deze koelkast kan dus tegen een stootje in een gezin met opgroeiende pubers. Zuinig in verbruik is ook een enorm pluspunt.

Pluspunten

  • groot en zuinig
  • afwerking

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer