Liebherr CNef 3515 Comfort staalgrijs

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Koelkasten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNef 3515 Comfort staalgrijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robert 26-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt er goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstraling van de koelkast is mooi en werkt goed. Gekocht bij Ton van Alten in Schoonhoven. Goede advies over de gekochte koelkast en gratis bezorgd en geplaatst.

Pluspunten

  • Koel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

d**s@h**l.com 28-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Liebherr CNef 3515 Comfort gekocht bij Expert.
Zeer tevreden over de kwaliteit en service.
Erg mooie kast moet alleen nog wennen aan het kleine beetje geluid wat hij maakt maar dat schijnt normaal te zijn voor z'n grote kast.
Voor de rest helemaal top!

Pluspunten

  • uiterlijk
  • comfort

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

C. London 28-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe Liebherr CNef, geschikt voor een kleine ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Al eerder een liebherr gehad en 15 jaar plezier van gehad. Nu weer een nieuwe aangeschaft met groot plezier, comfort en een mooie luxe uitstraling.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling en past in een kleine keuken
  • Nooit meer ontdooien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r. van esch 29-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne duurzame koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Liebherr 3515-21 heeft een prachtige voorkant die als losstaande koelkast in de keuken een aanwinst is. Hij is erg gemakkelijk in gebruik. Vooral ook door de handgrepen aan de buitenkant. De deuren gaan daardoor soepel open en hij biedt ruim voldoende mogelijkheden voor de (verse en ingevroren) boodschappen. Veel comfort dus.

Pluspunten

  • Aanblik
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

w**n@p**t.nl 29-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Enige maanden geleden hebben wij een Liebherr CNef 3515 Comfort staalgrijs koel-vrieskast aangeschaft.
Daar hadden wij drie redenen voor.
1. betrouwbaarheid van het merk Liebherr;
2. de mooie uitstraling van het apparaat;
3. de defrost werking.
We zijn tot op heden zeer tevreden over het apparaat. Het werkt boven verwachting.
Vooral de defrost optie werkt perfect. Nooit meer ontdooien.
Wil je een keer de koel-vries combinatie van binnen schoonmaken dan hoef je niet het hele apparaat uit te schakelen omdat de koel-vries combinatie met twee motoren werkt.

Pluspunten

  • Prachtige uitstraling
  • Apparaat werkt perfect
  • Defrost functie ideaal

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**k@h**l.com 20-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top Koel/vriescombinatie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Koel/vriescombinatie is ruim. Is gemaakt met prima materialen. En niet onbelangrijk is zeker energiezuinig.
Het is geen goedkope koel/vriescombinatie maar je haalt wel kwaliteit in huis.
Wij zijn er heel blij mee!

Pluspunten

  • Degelijk
  • Ruim
  • Gebruik gemaakt van mooie en sterke materialen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**a@g**l.com 18-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime en stille koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie ruime koelkast, met een zacht geluid. Genoeg variatie mogelijk voor indeling.
handig is de ruimte in de deur. Twee lagen om flessen en pakken in te zetten!
Voor onze keuken is het handig dat hij niet te hoog is

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jeanne Bertens 08-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Pareltje onder de koel/vries kasten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben zo blij met mijn koel/vries kast. Was aan vernieuwing toe en heb onderzoek gedaan in het “ bos “ van aanbod.
Ik heb hieruit d HOOFDPRIJS. Uit gehaald.
Een super mooi maar vooral handig ding. Mooi door zijn design maar vooral in het gebruik en onderhoud.
Beste mensen zoek niet verder….dit is een pareltje.

Pluspunten

  • Gebruik gemak.
  • Design

Minpunten

  • Niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g**r@h**l.com 30-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige koel-vries combinatie, makkelijk te bedienen
Mooi design,erg veel opbergruimte
Erg blij mee.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Eddy B 27-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

liever een Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na lang zoeken hebben wij de juiste koelkast gevonden, de CNEF 3515. Wij wonen klein en voor ons was de diepte van belang. waardoor wij uit kwamen bij dit type. Nu is het ook dat wij voor kwaliteit wilde gaan, omdat je hoopt dat je er lang plezier van wilt hebben, vandaar waren wij al gecharmeerd van Liebherr. Ik ben langs geweest bij de showroom in Uithoorn om advies te krijgen i.v.m. de beperkte ruimte die wij hebben. Daar ben ik zo goed geholpen dat de keuze die wij gemaakt hadden de juiste was. Wij hebben de koelkast nu een week staan en het is qua uitlijk en functionaliteit een aanwinst in de keuken. Hij maakt nauwelijks geluid en ook wanneer je de deuren zachtjes willen openen om iets stiekem uit de koelkast te halen :-).

Pluspunten

  • minimale diepte
  • uitstraling
  • gebruikersvriendelijk

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**3@k**l.nl 16-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede prijs/kwaliteit verhouding mooie kast goed ingedeeld ben er blij mee .

Pluspunten

  • goed ingedeeld
  • werkt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

a**s@h**l.com 17-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super product.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een geweldig mooi product. Mooi van vormgeving maar vooral van kwaliteit.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Dit is belangrijk..wat een kwaliteit.!

Minpunten

  • Nog niet ontdekt. Nu 4 weken in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**d@z**o.nl 04-08-2021
  • Product gekocht

Topmodel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De koelkast is energiezuinig, het model is mooi van uiterlijk en van binnen is de koelkast praktisch ingedeeld met glasplaten en een fijn chromen flessenrek. De 3 vriesladen bieden volop ruimte en zijn degelijk. De handgrepen zijn mooi uitgevoerd en voelen prettig aan. Om de koelkast van de kant te halen is deze voorzien van wieltjes wat het schoonmaken achter en onder de koelkast gemakkelijker maakt.

Reageer

Peter 19-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr CNEF 3515 koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De koelvries combinatie heeft een mooie uitstraling door de roestvrijstralen deuren. Het open van de deuren gaat bijzonder ligt door de fantastische handgrepen. De koelkast heeft een enorme binnen ruimte. Het flessen rek is ideaal en de twee groenten bakken die over wieltje lopen zeer praktisch. Ben zeer blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Flessenrek
  • Handvaten
  • Twee groente laden
  • Apart instellen temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coban-Koek 28-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een ideale koelkast voor elk ieder!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele goede koelkast! Als je de koelkastdeur lang open houd dan geeft het een signaal af zodat je weet dat de deur niet dicht is of te lang open staat. Tevens is de handvat erg ideaal! Je hoeft de deur niet met geweld open te trekken zoals je gewend bij andere koelkasten. Deze sluit makkelijk en opent net zo makkelijk door de zuigfunctie. Daarmee klik je hem ook weer zo open. De inhoud van de koelkast is prima, indeling is goed en je kan makkelijk zelf de koelkast veranderen van binnen. Voor de rest een moderne fijne koelkast echt een aanrader!

Pluspunten

  • goede deursluiting
  • zelf bepalende indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy de Haan 19-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top koelvriescombinatie een Aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit product om de prijs/kwaliteit. 7 jaar garantie. Kleur en vormgeving modern. Deursluiting erg goed. Deur open dan piept het apparaat. Je kunt zelf de indeling indelen. Groente la op rolletjes. Kortom top product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer