Liebherr CT2531-21 wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 25 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CT2531-21 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

De Boer 15-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, daarom een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
Onlangs een koelkast van Liebherr (CT 2631-21) aangeschaft. We zijn erg tevreden over de ruimte van het koel- en vriesgedeelte, als ook de mate van koelen en vriezen en de extra koelfunctie. Daarnaast biedt Liebherr een ruime garantieperiode aan, 7 jaar mits het apparaat geregistreerd wordt, waardoor de prijs-kwaliteitverhouding ook nog eens erg aantrekkelijk is naast het energielabel van dit apparaat.

Pluspunten

  • Verhouding koel- en vriesgedeelte
  • Mate van koelen en vriezen
  • Gemakkelijk in gebruik en onderhoud
  • Model past in kleinere ruimtes

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

m**e@o**e.nl 11-01-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
goede prijs/kwaliteit snel leverbaar. et oude apparaat meteen retour genomen

Pluspunten

  • goede inhoud
  • vriesvak is groot genoeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim Mulder 11-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De Liebherr story

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
2 Dingen qua motivatie.
We hadden een losse combi van Liebherr naar grote tevredenheid.
Nu hebben een koel/vries combinatie van Liebherr en dat is de CT2531-21.

Onze motivatie is blijf bij hetzelfde merk als het naar tevredenheid is

De omschrijving is: We hebben hem pas maar we weten dat dit weer een goede aankoop is geweest want twijfel over Liebherr kennen we niet.
1 Ding is zeker hij is zuiniger als de losse combinatie.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Goede service indien nodig.

Minpunten

  • We zijn aan het zoeken
  • Niks gevonden qua minpunten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j**3@g**l.com 05-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
mooie koelkast met diepvries, perfecte afmeting zowel van binnen als van buiten, ook praktische indeling van binnen. wij zijn zeer tevreden ook dat je de deuren kan wijzigen zowel naar links als naar rechts

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 11-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr is onverwoestbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
Onze vorige Liebherr koelkast was plm. 15 jaar oud en aan vervanging toe. Omdat onze koelkast onverwoestbaar leek was onze keuze snel bepaald. Dus weer een nieuwe Liebherr. Min of meer dezelfde maatvoering. De vormgeving is mooi, het geluid is verwaarloosbaar. Het is wel een gemis dat er in het koelgedeelte van onze nieuwe koelkast een glasplaatje minder is 3 i.p.v. 4. Die gaan we dus extra bij bestellen.
En we hoeven nu ook niet meer zelf te zorgen voor het ontdooien van het vriesgedeelte.

Pluspunten

  • compact
  • mooie vormgeving
  • geen last van geluid

Minpunten

  • een glasplaat te weinig in koelgedeelte
  • geen vierde ophangbakje aan de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m**r@h**t.nl 28-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een zuinige praktische koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
In het kader van de hoge energierekening n liebherr koelkast aangeschaft. Prachtig stijlvol model met n riante ruimte en praktische inrichting van binnen
Koelt en vriest gelijkmatig. Binnenverlichting is helder en knoppen gemakkelijk te bedienen. De platen en deurkrukken zijn van volwaardige kwaliteit. Kortom de naam doet eer aan: lieveheer wat ben ik blij met jou!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Kwaliteits materiaal

Reageer

m**0@g**l.com 16-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

8,0
Ik vind het design van de koel/vriescombinatie erg mooi. De prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

AL 09-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

8,0
Zeer goede indeling van de koel/vrieskast.
Zocht een goede plaatsvervanger voor mijn oude koel/vrieskast.
De prijskwaliteit gaf de doorslag in deze moeilijke tijd.
Bedankt Liebherr

Pluspunten

  • groot genoeg
  • gruisloos

Minpunten

  • Geen magnetron boven op
  • Een magnetronbeugel gemonteerd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

m**e@g**l.com 29-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Meer inhoud met een zelfde maat van een ander merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

10,0
Geweldig mooie Koel vriezer. Een maat die inhoud meer te bieden heeft dan soort gelijke maten ,omdat de want gemakt is van matriaal zodat hij toch even goed isoleert en toch dunner is dan de concurrentie .
Ik heb hem gekocht omdat het merk heel goed staat aangeschreven en dat blijkt ook wel als je 7 jaar garantie krijgt.
Mijn vorige ging 25 jaar mee. Dus ik wacht deze af :)

Pluspunten

  • 7 jaar garantie
  • veel inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**s@k**l.nl 11-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over het merk Liebherr. Ik heb al een diepvriezer en nu de ijs koelkombinatie. Dus ga er van uit dat ik hier weer jaren plezier van heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

b**g@g**l.com 03-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

10,0
Wij hebben al jaren Liebherr in huis, zijn er mee opgegroeid van af kind zijn bij de ouders, al jaren een top apparaat met goede service (als dat al nodig is)
Zeer tevreden, en veranderen nooit van merk.!

Absoluut een aanrader !!

A.c.Brouwer-Mulder.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Mooie modellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario Plugers 21-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr CT2531-21 Witte koel/vriescombinatie een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
Mooie stijlvolle koelkast. Werkt prima en heeft voldoende inhoud.
Deze koelkast is qua prijs/kwaliteit een topper.
Een echte aanrader!

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • Strak design
  • koelt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i**o@c**i.nl 02-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelvriescombinatie voor een betaalbare prijs

Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

10,0
Mooie prijs kwaliteits verhouding.
Super mooie en stevige koelkast.Alles goed afgewerkt.
Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Stevig materiaal gebruikt
  • Hoogte 143 cm een uitkomst
  • Extra wijnrek

Minpunten

  • Vooronder stelpoten hadden van metaal moen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**r@1**e.nl 12-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hij ziet er goed uit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

8,0
Wij hopen met deze koelvriescombinatie net zo veel plezier te hebben dan de vorige.

Pluspunten

  • Past goed in de keuken

Minpunten

  • Maakt veel lawaai.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

r**g@l**e.nl 22-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

8,0
De koelkast werkt goed alleen de groentelade is wat klein. Verder prima en niet te duur

Pluspunten

  • Weinig geluid

Minpunten

  • Kleine groentelade

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

c**s@h**l.com 17-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koel/vrieskast zeker aanbevelen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
De Liebherr koel/vrieskast CT 2531-21 is perfect !!
Ik ben er blij mee.

De motivatie heb ik in verband met veel minder geluid gekocht. In plaats van de Beko koelvriescombinatie!!

Minpunten

  • NVT
  • NVT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

ab 05-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voelt degelijk aan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

8,0
koel vries combinatie voelt degelijk aan.
indeling is makkelijk te verstellen.
goede led verlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

visser 02-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

je hoort de koelkast

Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

4,0
Nieuwe koelkast nodig , oude vervangen .
Is niet geschikt voor inbouw maakt te veel kabaal . Je hoort hem iedere keer aanslaan en koelen.

Pluspunten

  • goede afmeting
  • genoeg ruimte

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht
Officiële reactie van Liebherr 05-07-2021

Goedemorgen, vervelend om te lezen dat u teveel geluid ervaart. Het geluidsniveau wordt gemeten volgens een vastgelegde Europese norm. Het meten van het geluidsniveau zegt niet altijd iets over de geluidservaring van het apparaat. Het ervaren van een bepaald geluid is helaas niet meetbaar. De compressor van een apparaat heeft ook altijd even tijd nodig om in te lopen. Heeft u al eens contact gehad met de serviceafdeling hierover? Zij helpen u graag verder. Onze serviceafdeling is telefonisch bereikbaar op 0297 - 23 99 55.

Reageer

JCD 11-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

7,0
Na vele jaren een nieuwe koelkast gekocht. Lekker bij een lokale witgoed leverancier in de buurt. Goede service, geen klachten daar over.
Maar wat maakt deze nieuwe kk een lawaai! Veel meer dan de oude koelkast.
De leverancier gebeld, daarna door Liebherr gebeld. Afspraak met Liebherr deskundige. Die heeft geluisterd en gemeten.
Geluids-waarde zoals in specs vermeldt staat. Door het vernieuwde pomp/motor systeem maken de moderne kk meer lawaai. We moeten het er dus maar mee doen.
En dan te weten dat deze koelkast bij de stillere koelkasten in het aanbod hoort.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

JP 07-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koel/vries gedeelte. Geschikt voor tuinhuis/garage.

Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
Gekocht als extra koel/vries voor in het tuinhuis. Voor deze afmetingen biedt het in vergelijking met andere koel/vries kasten een grotere hoeveelheid. Daarnaast biedt deze koel/vries kast een optie om in te stellen voor ruimten kouder dan 15 graden. Juist van belang in het tuinhuis om in te kunnen stellen. Ook dat flessen vanaf de onderzijde van de deur geplaatst kunnen worden (bij het groente vak) vinden wij een voordeel. Wat wel heel erg amateuristisch is, is het feit dat het snoer wel heel erg kort is. Bij een stopcontact op de hoogte van de kast, haalt het snoer het niet ineens. Dat terwijl in de gebruikershandleiding staat dat verlengen via een stekkerdoos niet gewenst is. Doe er dan een fatsoenlijke lengte snoer bij.

Pluspunten

  • Ook voor in garage/tuinhuis
  • Goede ruimte voor flessen
  • Veel liters voor deze afmetingen

Minpunten

  • Snoer is wel heel erg kort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews