Liebherr CT2531-21 wit - Reviews

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:
  • Alle reviews (0)
  • Consumenten reviews (0)
  • Overige reviews (0)
  • Expert reviews (0)

We hebben voor dit product nog geen reviews

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rik 03-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeker aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
Ruime koelkast met de mogelijkheid om planken op hoogte in te delen. Stil ook je hoort hem niet

Pluspunten

  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

a******@p******** 25-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Vertrouwd merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

8,0
Gekozen op advies van Van Oort (verkopende partij) nadat ik mijn wensen had geformuleerd op basis van de volgende gegevens: een huishouden van 2 gepensioneerde personen, een aparte vrieskast die niet meer nodig is en een zo laag mogelijk gewenst elektriciteitsverbruik.

Pluspunten

  • Overzichtelijke kast
  • Voldoende inhoud voor klein huishouden

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

c**s@h**l.com 17-10-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

8,0
Bij onze vertrouwde vd Weijer deze koel/vriescombinatie gekocht. Enkele dagen in gebruik. Weinig geluid en makkelijk in te delen.

Reageer

c**s@h**l.com 17-10-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
Een paar dagen in gebruik, maar merk het positieve verschil met andere koelkast. Weinig geluid en inhoud makkelijk/goed te verdelen.

Reageer

claudia 02-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

10,0
heel goede en fijne koelvriescombinatie. ziet er netjes uit. ook erg goed van inhoud. niet te groot en niet te klein. ook de hoogte is fijn. als een iets kleiner persoon kun je nog goed bij de vriezer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e******@z******* 19-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Vooralsnog een beetje tegenvallend

Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

7,0
Wij hebben meer dan 12 jaar plezier gehad van eenzelfde Liebherr ijskast, deed het nog prima, maar voor alle zekerheid vervangen. Het nieuwe type is aan de buitenkant the same, echter blijkbaar vanwege zuiniger en beter gebruik van dikker wanden voorzien. Resultaat helaas minder ruimte, 1 magere koellade waar er bij de vorige 2 diepere waren, vriesgedeelte ook minder ruimte, en fles en eierruimte helaas idem dito. Als de nokjes van de rekjes wat beter waren geplaatst zou bij de deurruimte nog een extra rekje passen, nu is er te veel loze ruimte. Maar goed even wennen en we kunnen in onze keuken nu eenmaal geen grotere ijskast kwijt.
Daarnaast zou het handig zijn dat op de factuur van EP Swaak direct het serienummer staat in plaats van nu zoeken waar. Een review heeft ook echt pas nut na 3 of 4 jaar van gebruik, dus met een beetje humor is deze review voorbarig ..

Pluspunten

  • Zelfde mooie model als 12 jaar geleden

Minpunten

  • Minder ruimte
  • oogt vanbinnen beetje cheapy

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

m****@i********* 12-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Super klasse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

8,0
Als je beperkte ruimte hebt voor een koelkast maar je wil wel het best mogelijke hebben dan ben met de Liebherr CT2531 uitstekend voorzien. Hij is still, zeer goed in te richten naar je eigen behoefte en heeft sterke glazen legplanken die het allemaal zeer overzichtelijk maken. Toch een beetje S-klasse in de keuken.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Planken goed variable te plaatsen
  • Fijne groentela
  • 7 jaar garantie mogelijk, alleen voorrijkosten

Minpunten

  • Niet de best geïsoleerde koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ine Krimpen aan den IJssel 04-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
Fijne koelvriescombinatie. Genoeg ruimte voor grote flessen en voldoende in vriescapaciteit voor huishouden met twee personen. Stiller dan onze vorige koelvriescombinatie. Pas in gebruik maar nu al zeer tevreden.

Pluspunten

  • Erg stil ten opzichte van vorige koelkast
  • Fijne indeling genoeg voor 2 pers.

Minpunten

  • Smalle groentelade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Freek 01-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

10,0
We waren opzoek naar een koelkast met specifieke wensen en kwamen bij liebherr terrecht, degelijkheid staat voor ons op nummer één

Pluspunten

  • Strak design
  • Degelijk
  • Formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V. M. 11-06-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast met vriesvak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

8,0
Koelkast heeft de perfecte afmeting als 2de koelkast. Veel ruimte voor het koelen van producten. Vriescapaciteit is een mooie bijkomstigheid. Geeft mogelijkheid om met warme zomers en feestdagen extra inkopen te doen. Installatie eenvoudig en gemakkelijk. Stil model, enkel zacht geluid aanwezig bij aanslaan verkoelen en afslaan. Gezellig niet hinderlijk.

Pluspunten

  • Goede hoogte
  • Veel koelcapaciteit
  • Ruim vriesvak
  • Stevige schappen en deurbakken

Minpunten

  • Inschakeling is goed hoorbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Zakelijkheid 30-05-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zakelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

7,0
De koelkast is relatief goedkoop en klein van formaat. Hierdoor is het voor onze kleine keuken een geschikt apparaat. Bovendien is Liebherr een mij goed aangeschreven merk. Het staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. De redelijk te behappen prijs was ook een doorslaggevende reden om deze koelkast te kopen.

Pluspunten

  • Lage prijs
  • Klein formaart

Minpunten

  • Vorige koelkast van Liebherr snel kapot
  • Klein vriesvak

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Anoniem 10-05-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zoals bedoeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze koelkast gekozen vanwege de afmetingen binnen de voor ons beschikbare ruimte.
Nadat onze vorige koelkast het na 22 jaar begaf, waar we zo aan waren gewend, was de nieuwe indeling wel even wennen. Wij hebben er gelijk een extra glasplaat bij besteld omdat we ook daar aan gewend waren. De tijd zal uitwijzen of we die ook blijven gebruiken of het toch beter zonder kunnen doen. De koelkast voldoet voor ons prima! Prijs- kwaliteit verhouding is goed.

Pluspunten

  • geen lawaai

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

w********@e************** 23-03-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit. Mooi compact model. Bovendien biedt Liebherr 7 jaar garantie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

De Boer 15-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, daarom een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
Onlangs een koelkast van Liebherr (CT 2631-21) aangeschaft. We zijn erg tevreden over de ruimte van het koel- en vriesgedeelte, als ook de mate van koelen en vriezen en de extra koelfunctie. Daarnaast biedt Liebherr een ruime garantieperiode aan, 7 jaar mits het apparaat geregistreerd wordt, waardoor de prijs-kwaliteitverhouding ook nog eens erg aantrekkelijk is naast het energielabel van dit apparaat.

Pluspunten

  • Verhouding koel- en vriesgedeelte
  • Mate van koelen en vriezen
  • Gemakkelijk in gebruik en onderhoud
  • Model past in kleinere ruimtes

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

m*******@o************* 11-01-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
goede prijs/kwaliteit snel leverbaar. et oude apparaat meteen retour genomen

Pluspunten

  • goede inhoud
  • vriesvak is groot genoeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim Mulder 11-11-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

De Liebherr story

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
2 Dingen qua motivatie.
We hadden een losse combi van Liebherr naar grote tevredenheid.
Nu hebben een koel/vries combinatie van Liebherr en dat is de CT2531-21.

Onze motivatie is blijf bij hetzelfde merk als het naar tevredenheid is

De omschrijving is: We hebben hem pas maar we weten dat dit weer een goede aankoop is geweest want twijfel over Liebherr kennen we niet.
1 Ding is zeker hij is zuiniger als de losse combinatie.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Goede service indien nodig.

Minpunten

  • We zijn aan het zoeken
  • Niks gevonden qua minpunten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j********@g******** 05-11-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
mooie koelkast met diepvries, perfecte afmeting zowel van binnen als van buiten, ook praktische indeling van binnen. wij zijn zeer tevreden ook dat je de deuren kan wijzigen zowel naar links als naar rechts

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 11-10-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Liebherr is onverwoestbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
Onze vorige Liebherr koelkast was plm. 15 jaar oud en aan vervanging toe. Omdat onze koelkast onverwoestbaar leek was onze keuze snel bepaald. Dus weer een nieuwe Liebherr. Min of meer dezelfde maatvoering. De vormgeving is mooi, het geluid is verwaarloosbaar. Het is wel een gemis dat er in het koelgedeelte van onze nieuwe koelkast een glasplaatje minder is 3 i.p.v. 4. Die gaan we dus extra bij bestellen.
En we hoeven nu ook niet meer zelf te zorgen voor het ontdooien van het vriesgedeelte.

Pluspunten

  • compact
  • mooie vormgeving
  • geen last van geluid

Minpunten

  • een glasplaat te weinig in koelgedeelte
  • geen vierde ophangbakje aan de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m*********@h******** 28-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een zuinige praktische koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
In het kader van de hoge energierekening n liebherr koelkast aangeschaft. Prachtig stijlvol model met n riante ruimte en praktische inrichting van binnen
Koelt en vriest gelijkmatig. Binnenverlichting is helder en knoppen gemakkelijk te bedienen. De platen en deurkrukken zijn van volwaardige kwaliteit. Kortom de naam doet eer aan: lieveheer wat ben ik blij met jou!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Kwaliteits materiaal

Reageer

m************@g******** 16-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

8,0
Ik vind het design van de koel/vriescombinatie erg mooi. De prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

AL 09-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

8,0
Zeer goede indeling van de koel/vrieskast.
Zocht een goede plaatsvervanger voor mijn oude koel/vrieskast.
De prijskwaliteit gaf de doorslag in deze moeilijke tijd.
Bedankt Liebherr

Pluspunten

  • groot genoeg
  • gruisloos

Minpunten

  • Geen magnetron boven op
  • Een magnetronbeugel gemonteerd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

m********@g******** 29-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Meer inhoud met een zelfde maat van een ander merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

10,0
Geweldig mooie Koel vriezer. Een maat die inhoud meer te bieden heeft dan soort gelijke maten ,omdat de want gemakt is van matriaal zodat hij toch even goed isoleert en toch dunner is dan de concurrentie .
Ik heb hem gekocht omdat het merk heel goed staat aangeschreven en dat blijkt ook wel als je 7 jaar garantie krijgt.
Mijn vorige ging 25 jaar mee. Dus ik wacht deze af :)

Pluspunten

  • 7 jaar garantie
  • veel inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w******@k********* 11-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over het merk Liebherr. Ik heb al een diepvriezer en nu de ijs koelkombinatie. Dus ga er van uit dat ik hier weer jaren plezier van heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

b********@g******** 03-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

10,0
Wij hebben al jaren Liebherr in huis, zijn er mee opgegroeid van af kind zijn bij de ouders, al jaren een top apparaat met goede service (als dat al nodig is)
Zeer tevreden, en veranderen nooit van merk.!

Absoluut een aanrader !!

A.c.Brouwer-Mulder.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Mooie modellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario Plugers 21-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr CT2531-21 Witte koel/vriescombinatie een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CT2531-21 wit

Algemene score

9,0
Mooie stijlvolle koelkast. Werkt prima en heeft voldoende inhoud.
Deze koelkast is qua prijs/kwaliteit een topper.
Een echte aanrader!

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • Strak design
  • koelt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews