Liebherr CN3515-21 wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CN3515-21 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Theo 42 07-09-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Verouderd exemplaar

Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

5,0
Dit product is gekocht als vervanging van de oude werkende Liebherr koel-vries comb. van ca. 30 jaar oud,
dus aan de te verwachten levensduur van het nieuwe exemplaar zal het zeker niet liggen.
Technisch gezien geen hoogstandje i.v.m. onder meer geluid en energieverbruik. Deze dure combinatie is door ons gekocht voor de maatvoering en is tevens geschikt voor inbouw tussen de bestaande keukenkasten.

Pluspunten

  • voor inbouw geschikt
  • verwachte levensduur
  • degelijk

Minpunten

  • energieverbruik is te hoog
  • meer geluid dan zijn concurrenten
  • prijs is te hoog
  • geen moderne facaliteiten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Jac. 05-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

9,0
Prima koelkast ! De handgrepen zorgen ervoor dat de deuren heel weinig kracht nodig hebben om te openen en sluiten , ik was er eerst sceptisch over omdat ze nogal groot zijn ,maar bij gebruik is het ideaal en geeft het geen kans de rubbers te beschadigen ..

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Groentelade op wieltjes zeer handig
  • Koelt prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A.Groenen 27-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topproduct

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

8,0
Deze koel/vriescombinatie is zuinig en stil en zeer praktisch.
Top product!

Pluspunten

  • Stil
  • Comfort: Handgrepen, No-Frost
  • Opendeur signaal
  • maximale houdbaarheid door Super cool/ Frost
  • Makkelijk verstelbare indeling

Minpunten

  • Deurrekje en vershoudlade zitten elkaar in de weg

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

h**e@g**l.com 23-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duutse kwaliteit waar je niet omheen kunt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

10,0
Na een lange zoektocht in witgoedland is onze keuze op een Koel-vriescombinatie Liebherr CN 3515-21 gevallen. De verhouding prijs-kwaliteit was ontegenzeggelijk doorslaggevend bij onze aankoop. De praktische vormgeving en de degelijkheid en gebruiksvriendelijkheid is naar onze mening tot in de puntjes geperfectioneerd. Kortom Liebherr krijgt van ons de grote Q van Quality.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**1@g**l.com 23-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanradertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

8,0
Onze vorige koelkast liep na 16jr. op zijn laatste benen.
Daar wij nog maar met 2 personen zijn,werden wij bij Electro World Vogel
Op deze koelkast gewezen.Mooie witte koelkast met fijne handgrepen.
En verder precies de juiste maat in breedte en hoogte.
Een koelkast zonder rompslomp.Mooi digitaal display,zeer makkelijk
in te stellen.Koel gedeelte kan onhafhankelijk zowel in als uit geschakeld
worden.Makkelijk tijdens een vakantie.Ventilatortje in/uitschakelen voor een betere
lucht ciculatie. Een week of 3 in gebruik en zeer tevreden.

Pluspunten

  • Niet te groot
  • Eenvoudige display bediening
  • Fijne binnenverlichting

Minpunten

  • geeft alleen de ingestelde temperatuur aan.
  • smart devicebox prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

John G. 20-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topprodukt!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

10,0
Gekozen vanwege vele positieve reviews en alom geprezen Liebherr kwaliteit.
Dit type met uiterst licht bedienbare deurgrepen. Efficiënte en flexibele indeling en no-frost.
Geluidsniveau 38dB is ook prima indien een open keuken!

Pluspunten

  • ruimte
  • gebruiksgemak
  • vormgeving interieur
  • laag geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**n@k**l.nl 13-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

8,0
Fijne koeldiepvries combinatie betrouwbaar met veel ruimte, na aanmelden 7 jaar garantie.

Reageer

w**g@g**l.com 21-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

8,0
Nette ruime koelkast met vriescombinatie. Stil. Groente lade op rollen is fijn, niet zo een gerommel met bak. Ook power cooling geeft fijne verdeling van temperatuur in koelkast.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Indeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter en Ellie 28-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kwaliteit en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

10,0
Wij hebben gekozen voor Liebherr omdat dit een topmerk is en de apparatuur lang meegaat. Kwaliteit , techniek en betrouwbaar.

Pluspunten

  • mooi design
  • lange standtijd

Minpunten

  • prijzig
  • lange levertijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M&M 25-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een geweldige LIEBHERR Koel- Vries Combinatie

Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

9,0
Zeer goede prijs - kwaliteit - verhouding. Gemakkelijke bediening. Mooie gestileerde handgrepen. Alarmsignaal, na enkele seconden, als de deur niet geheel wordt gesloten.

Netjes afgewerkte, ruime en goed ingedeelde koelkast. Uiteraard zijn de planchettes op diverse hoogtes instelbaar.

Het meest in het oog springend: 2 ruime naast elkaar geplaatste groentelades. Deze groentelades "lopen" op (in de bodem) gemonteerde wieltjes, die gemakkelijk uitneembaar en schoon te maken zijn.

De vriezer is, met 3 lades, ruim bemeten. Normaliter is de werktemperatuur minus 18 graden Celcius, maar als daartoe de noodzaak aanwezig is, haalt de vriezer met gemak minus 30 graden Celsius, hetgeen geweldig is als men een grotere hoeveelheid snel in wil vriezen.

Pluspunten

  • Mooi Gestileerde Handgrepen.
  • Gemakkelijke Bediening
  • 2 (naast elkaar geplaatste) Groentelades
  • Groentelades lopen op wieltjes
  • Kan tot minus 30 Graden vriezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henmar 15-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

9,0
Goede indeling en No Frost daar waren we na op zoek en deze voldoet aan onze eisen

Pluspunten

  • Hoogte
  • Indeling
  • No Frost
  • Extra garantie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

f**r@z**t.nl 07-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

8,0
Mooi apparaat met hele handige handgrepen, makkelijk te openen zeker voor oudere mensen met minder kracht in de handen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

d**n@h**t.nl 05-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

10,0
Deze koelvrieskast CN3515-21 gekocht omdat het een vrijstaand model betreft welke naar de achterzijde mooi afgewerkt is zodat je niet van zijkant de koelradiator ziet .
Eveneens natuurlijk omdat Liebherr tot het top sigment behoort.
Indeling makkelijk aan te passen.
Opening deur simpel en met weinig kracht.
Goede verlichting.
Wij zijn er zeer tevreden over.
Mvgr ...

Pluspunten

  • Afwerking solide
  • Opening deuren licht
  • Indeling met veel mogelijkheden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

w**g@g**l.com 30-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebher koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

8,0
Grote koelkast en energie zuinig
goede indeling mogelijkheden
Makkelijk te openen
apart koel vries gedeelte
mooi afgewerkt

Pluspunten

  • energie
  • snelle koeling

Minpunten

  • iets breder

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

h**n@h**t.nl 28-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

liebherr CN3515

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

9,0
Net geleverd, mooie koelkast, veel ruimte ,maakt weinig geluid, instellen is eenvoudig,7 jaar garantie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ritchie59 14-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed maar net niet.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

7,0
We hebben onze oude liebherr weg gedaan omdat hij na ruim 15 jaar wat kleine gebreken kreeg.
Alleen jammer dat er zo slecht gecommuniceerd wordt dat je nog 99euro voor een communicatie stick moet betalen.
Als je hem met Internet of things wilt koppelen. En dat in deze tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

m**a@h**l.com 21-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nooit meer anders

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

10,0
Goede aankoop. Deze Liebherr koelvriescombinatie is zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • functioneel
  • stevig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeKeet 03-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr CN 3515-21

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

8,0
Gekocht omdat onze vorige Liebherr koelkast na 18 jaar wel heel vreemde geluiden ging maken, maar niet afgewacht tot ie echt kapot ging en we de inhoud moesten weggooien, nu hebben we de boel eerst leeg gegeten.

Heb 'm afgelopen vrijdag ontvangen, zaterdag aangezet. Schrok even van de harde brom (50db met android app) tijdens het initieel op temperatuur komen. Maar sinds hij op temperatuur is is hij stil. Tja wat moet je er verder nog van zeggen. Materiaal ziet er goed en betrouwbaar uit. Ik heb de platte dunne lade die je op een vriesvaklade kan leggen uit de vorige Liebherr bewaard, deze zat er nu niet bij. Handig voor de ijsblokjeshouder en andere kleine dingen.

De indeling is een kwestie van smaak, volume voor ons twee prima, dus daarover heb ik verder niets te melden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

h**r@g**l.com 23-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

10,0
Een hele fijne koelvriez comi de vorige 15 jaar met veel pleizier gehad super

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ppeters53 29-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer zeker aan te bevelen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

9,0
We hebben al eens eerder 'n product van Liebherr aangeschaft en zijn daar zo tevreden over, dat we nu wederom voor Liebherr hebben gekozen. De behandeling tijdens de aankoop, advies en bezorging zijn eerlijk gezegd perfect. Alle lof hiervoor.

Pluspunten

  • milieuvriendelijk
  • veel ruimte en makkelijk te plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews