Liebherr CN3515-21 wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CN3515-21 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**r@g**l.com 23-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

10,0
Een hele fijne koelvriez comi de vorige 15 jaar met veel pleizier gehad super

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ppeters53 29-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer zeker aan te bevelen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

9,0
We hebben al eens eerder 'n product van Liebherr aangeschaft en zijn daar zo tevreden over, dat we nu wederom voor Liebherr hebben gekozen. De behandeling tijdens de aankoop, advies en bezorging zijn eerlijk gezegd perfect. Alle lof hiervoor.

Pluspunten

  • milieuvriendelijk
  • veel ruimte en makkelijk te plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n**s@l**e.nl 31-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super oplossing voor koude bijkeuken

Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

9,0
Aan de bouw kwaliteit en materialen zie dat dit een hele goed koelkast is. Koel en vriesgedeelte kunnen afhankelijk van elkaar uitgezet worden. Heel mooi digitaal bedieningsscherm boven in de deur stijl.
Ik heb deze gekocht voor in de bijkeuken waar het in het najaar onder de 10 graden kan worden. De vorige koelvries ging dan steeds aan en uit.
Deze koelkast blijft koelen tot ongeveer 0 graden, het vriesgedeelte houdt het nog langer vol. Gecheckt bij Liebherr voordat ik tot aanschaf overging.

Reageer

Annie 03-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi model koelkast met veel ruimte.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

9,0
Mooie stille ruime koelkast, rekjes in de deur zijn simpel te verplaatsen, alles met glas plaatjes. de temperatuur display
is goed duidelijk ook het instellen is makkelijk. handig is het lig rek voor de flessen, dat spaart veel ruimte.
de extra 5 jaar gratis garantie, die je krijgt na het registreren, geef aan dat Liebherr staat voor degelijkheid.

Pluspunten

  • Nooit meer zelf ontdooien
  • Stille koelkast

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geesienus 20-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koel vriescombinatie Liebherr CN 3515-21

Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

10,0
Bovenstaande koel vriescombinatie gekocht en nu vier maanden in gebruik.
Hij voldoet goed aan de verwachtingen en zeker een aanrader, onze vorige Libherr hebben we 20 jaar gehad.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.A. Grunwald 18-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een koelkast waar je U tegen zegt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

9,0
prima koelkast. Lekker groot. Handig dat er een ventilator in zit. Ik heb hem net, dus ik moet nog een beetje er aan wennen en uitzoeken hoe alles werkt. Het schijnt dat er geen ijsvorming plaatsvindt (anti frost). Dat weet ik over een half jaar of dat zo is.

Pluspunten

  • Degelijk gebouwd
  • goed in te stellen

Minpunten

  • deurhandles zijn groot en niet echt elegant

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

FJ 18-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijne koelvries combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

8,0
Geen ontdooien, goed verlicht, deur gaat door speciaal mechanisme super makkelijk open. Temperatuur van koel en vries eenvoudig in te stellen.
Open deur alarm, ideaal (onze kinderen deden vaak de deur niet goed dicht)
Ziet er degelijk uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Geesienus 30-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel vriescombinatie Liebherr CN 3515-21

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

10,0
Wij hadden een Liebherr koel vriescombinatie van 20 jaar oud (jong). Omdat wij een nieuwe koel vriescombinatie met No-Frost wilden, hebben wij weer een Liebherr gekocht. Ook om een verbeterde energie besparing op en nieuwe heeft hier ook aan bijgedragen. Prijs en kwaliteit 's verhouding is oké.
Zeer zeker een aanrader Liebherr CN 3515-21.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • Levensduur

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Ravensbergen 28-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Merkvast,nooit meer een ander!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

10,0
Onze oude Liebherr koeler en vriezer waren 13 jaar oud,en gebruikte meer energie dan de nieuwe.
Dus in het kader van energieverbruik tot aanschaf van een nieuwe koelvriescombinatie over te gaan en bevalt heel goed.
Eens een Liebherr, altijd een Liebherr.

Pluspunten

  • Goede verlichting en een fijne indeling,
  • Grote laden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 20-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote koel/vrieskombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

9,0
Zeer handige en grote koel/vrieskombinatie. Het koelgedeelte heeft een praktische indeling zodat je de hoogte van de glazen schappen naar eigen gebruik mooi kan indelen. Ook het flessenrek is zeer praktisch, geen zware flessen meer in de deur. Zeer heldere verlichting, goede handgrepen, zelf sluitende deur en alarm als de koelkast te lang open staat of niet goed dicht zit. De groentebakken zijn voorzien van een rolsysteem zodat er geen nare strepen onder in de koelkast komen. Ruime doorzichtige bakken in het vriesgedeelte waardoor je in één oogopslag kunt zien wat erin zit.

Pluspunten

  • alarm op deur
  • goede binnenverlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesje Veeneman 11-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een mooie en handige koel/vriesombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN3515-21 wit

Algemene score

10,0
Nooit meer de diepvries ontdooien! Daar kan ik me nu al op verheugen! Prachtig vormgegeven en praktisch ingedeelde koel/diepvriescombinatie. Ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • Nooit meer diepvries ontdooien

Minpunten

  • Niet de zuinigste qua verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer