Liebherr CBNef 4835 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CBNef 4835 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

b**o@g**l.com 31-07-2021
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Dit is onze tweede koelvriescombinatie van Liebherr en we zijn wederom heel tevreden over dit apparaat. Mooi en strak om te zien en ook bijzonder geluidsarm. Slechts een lichte brom als de Superfrost aanstaat.
Het Biofresh gedeelte doet wat er beloofd wordt: de levensmiddelen blijven langer vers.
En met die twee ruime lades is er voldoende ruimte om alle overige producten overzichtelijk te plaatsen.

Reageer

Stella 06-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top produkt

Geschreven voor: Liebherr CBNef 4835

Algemene score

9,0
Stille, mooie vormgegeven koelvriescombinatie. Ook de 0-graden lades voldoen uitstekend. Een aanwinst!

Pluspunten

  • 0 graden kades
  • Vormgeving RVS

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 01-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CBNef 4835

Algemene score

9,0
Mooie grote Koel/vries combinatie. deze combinatie is zuinig en erg stil de coating op de deur is erg mooi. bediening van het menu is duidelijk. en de groenteladen zijn fantastisch. een meer dan prima koel/vries combinatie.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 11-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Koelvries kast cbef483521

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CBNef 4835

Algemene score

10,0
Dit is mn 3é ik heb er 3 nu in verschillende woningen staan. Is een verijking en klasse produkt met de groote incl. de 0 grade lade. Echt een toppertje. Zal de laatste niet zijn. Komen er meer bij.

Pluspunten

  • Blij mee mooi afwerking en werkt goed
  • RVS look
  • Groot
  • Gebruiks vriendelijk.
  • Super compleet. Ook met montage.

Minpunten

  • Aan de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 11-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Biofresh is echt een uitkomst!

Geschreven voor: Liebherr CBNef 4835

Algemene score

10,0
Na 22jaar is mijn "oude" Liebherr naar de schuur verhuist en vonden we het tijd voor een fris model in de keuken. Door de Biofresh laden in deze koelkast zijn onze vers producten ook echt langer vers waardoor we bijna niets verspillen! Daarnaast heeft deze koelkast een afwerking die je van een Liebherr gewend bent. Strak, degenlijk en zeer functioneel.

Pluspunten

  • BioFresh laden
  • LEDverlichting

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 07-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CBNef 4835

Algemene score

10,0
De koelkast is niet alleen heel mooi maar ook erg functioneel. De hevelgreep doet uitstekend zijn werk. Ook heeft de combinatie wat extra snufjes maar ook niet te veel wat hem erg makkelijk in gebruik maakt. Zou hem altijd weer kopen.

Pluspunten

  • Hevelgreep
  • Stil
  • Functioneel
  • Producten zijn goed gekoelt

Minpunten

  • Lijkt in een klein keuken erg groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nel 03-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat lekker groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CBNef 4835

Algemene score

9,0
Deze koel-vriescombinatie ziet er mooi uit. Heeft ook bio fresh laden die op wieltjes lopen voor je groente en je vlees
Heeft in de vriezer geen roosters meer maar glasplaatjes waar de laden op rusten
als je iets groots heb bv een taart kun je de laden eruit halen en deze zo even bewaren

Pluspunten

  • grote koel inhoud
  • genoeg vriesruimte
  • ziet er mooi en robuust uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 28-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Nooit meer eten weggooien!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CBNef 4835

Algemene score

10,0
Deze koelkast heb ik kennis mee gemaakt in een huurhuis. Mijn spullen bleven ineens veel langer goed dan op de verpakking stond, onvoorstelbaar!
Voor mijn nieuwe huis ging ik naar de winkel waar me werd uitgelegd waarom alles zo lang goed blijft. Wat een geweldig apparaat: nooit meer eten weggooien en nooit meer een andere koelkast!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marius 29-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fraaie koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CBNef 4835

Algemene score

9,0
Prachtige koelkast, RVS ombouw, twee lades voor groenten en vlees/kaas/vleeswaren technologie waardoor deze langer vers blijven. CBNef/4835-21 typenummer Voldoet inderdaad helemaal aan de verwachting!

Pluspunten

  • Mooie koelkast
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Niet geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Henk Besselink 23-07-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CBNef 4835

Algemene score

10,0
Door onze jarenlange ervaring met Liebherr, was voor ons de keus niet moeilijk. Wij hebben gekozen voor de CBNef 4835-21 met bioFresh. Een geweldige combinatie waarmee je langer van de producten kan genieten, echt een aanrader.

Pluspunten

  • Bijzonderlaag energieverbruik
  • Superstil

Minpunten

  • Voor ons zijn er geen minpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 10-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tegenvaller

Geschreven voor: Liebherr CBNef 4835

Algemene score

5,0
Onze Liebherr koelvriescombinatie met Biofresh, type CBNPES 3956-20 kochten wij in 2011 voor € 2.269. 8 jaar later geeft ie de geest en zijn we aan vervanging toe. De oude koelkast heeft ons 8 jaar lang € 1,07 per dag (!) gekost. We kopen een nieuwe Liebherr, nu de 4835-21. We hebben hem een dag in huis, dus over de prestaties is nog niets te zeggen. We nemen aan dat die goed zijn. Wat ontzettend tegenvalt is de diepte. Die is 68 cm, 8 cm groter dan de standaard keukenmaat van 60 cm. De kast steekt dus lelijk en onpraktisch uit. Ook de indeling en smallere maat zijn (in vergelijking met onze oude kast) veel minder bruikbaar, een normale fles wijn past niet in de deur, de deurvakken zijn in veel te grote onderlinge afstanden te stellen. En als vormgevers storen we ons aan de lompe handgrepen. Genoeg voor deze eerste (teleurstellende) beoordeling. We betaalden voor dit apparaat € 1.449, en als we de door Liebherr geboden 7 jaar "garantie" aanhouden zal deze 4835-20 ons dagelijks minder kosten, maar ook minder oog- en gebruiksplezier geven.
Jammer Heer Liebherr!

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Officiële reactie van Liebherr 13-07-2020

Beste Wil,

Wij betreuren dat de nieuwe Liebherr niet geheel aan uw verwachtingen voldoet.

Veel moderne koel-/vriescombinaties zijn inderdaad iets dieper dan uw vorige apparaat. Uw vorige Liebherr had een diepte van 63 cm. De CBNef 4835 heeft, zoals in de specificaties vermeld, een diepte van 66,5 cm. Dit is inclusief de minimale wandafstand. Bij gebruik van de wandafstandhouders neemt de diepte 1,5 cm toe, maar voor een juist functioneren is deze extra afstand niet per se nodig.

Wij herkennen uw klacht over de beperkte indeling in de deurvakken niet. De indeling is vergelijkbaar aan uw vorige Liebherr. Bij de nieuwe is het dankzij de grotere diepte bovendien mogelijk om grote flessen liggend te bewaren zonder dat het deurvak moet worden verplaatst.

Hopelijk kan het apparaat u nog overtuigen van zijn kwaliteit en gebruiksgemak.

Met vriendelijke groet,

Buram Electro B.V.
Importeur van Liebherr

Reageer