Bosch KGN39AIEQ aluminium - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGN39AIEQ aluminium op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mijo 01-09-2021

Fantastisch

Geschreven voor: Bosch KGN39AIEQ aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Pas deze koelkast aan geschaft en zeer tevreden, stil ,goede indeling en een mooie uitstraling .Veel instellingsmogelijkheden .
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hans en Paul 19-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch koelkast, warm aanbevolen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN39AIEQ aluminium

Algemene score

10,0
Zeer fijne, ruime koelkast. Voorzien van moderne koeltechnieken voor groenten, vlees en vis. Ook nooit meer hoeven te ontdooien is erg fijn! Veel waar voor je geld. Onze vorige was ook een Bosch, bijna 16 jaar oud. Rubbers en ophanging deur waren slecht, maar koelen deed ie nog perfect! Ook nog eens € 100,- retour gehad van Bosch. Een sierraad in de keuken!

Pluspunten

  • ruim
  • degelijke materialen
  • nooit meer ontdooien
  • zeer goede verlichting

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MorningDove 05-08-2021

fANTASTISCH !!

Geschreven voor: Bosch KGN39AIEQ aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geweldige koel/vriescombinatie met een zee aan ruimte en degelijk en robuust uiterlijk. Ontzettend blij met deze nieuwe aanwinst !!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ben Muis (58) Arnhem 04-08-2021

Perfecte koel/vriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGN39AIEQ aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hij koelt en vriest goed zonder ijs-afzetting, zeer veel ruimte in het koelgedeelte en goede led-verlichting: zowel boven als zijwaarts. Overzichtelijke display, die na het openen nog zo'n 15 seconden blijft branden. Goed alarm systeem, zowel optisch als akoestisch. Ik had eerst een foutmelding, dan kun je via de display een zelftest doen. klinkt er drie piepjes dan is alles oké. De zijwanden worden iets warm om te voorkomen dat er condensvorming binnen in het apparaat ontstaat. Hij is erg stil en ziet er mooi uit. Een aanrader!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Dawn 27-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi, tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN39AIEQ aluminium

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen voor dit model omdat het net wat groter/hoger was, waardoor er meer ruimte is in de ijskast gedeelte. Omdat het strak zit tussen een hoge kast en muur, maakte ik me zorgen over de lades, maar dat gaat helemaal prima. Wij gebruiken de eco mode, en dat gaat goed. Kwa geluid is het heel stil. Ik ben tevreden!

Pluspunten

  • strak, mooi
  • stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert 31-07-2020

Top

Geschreven voor: Bosch KGN39AIEQ aluminium

Algemene score

10,0
Na 17 jaar trouwe dienst van mijn oude combinatie deze BOSCH combi aangeschaft. De buitenkant is al mooi, maar binnen in : wat een ruimte. Ik woon alleen maar heb altijd overal een voorraad van en ik kan het perfect kwijt. Na het inschakelen bereikte het apparaat in no time de door mij ingestelde temperatuur. Handig zijn de diverse koel zones en uiteraard no frost. Liggend flessenrek is ideaal. Diverse instellingen voor super koelen en vriezen heel gemakkelijk in te stellen. De prijzen van Bosch liggen wat hoger dan de concurrerende merken maar voor top kwaliteit betaal je wat meer.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

A. de Vries 28-07-2020

Freezing cold

Geschreven voor: Bosch KGN39AIEQ aluminium

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Temperatuur is erg laag: diepvries -24 en koelkast 0 graden.....
In de ecostand (-16 en +8 volgens systeem) wordt het -20 en +3, dus nog steeds te koud.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

jolanda 21-07-2020

Het is een hele mooie koel/vries combinatie

Geschreven voor: Bosch KGN39AIEQ aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De deur heeft een grote opening, goede verlichting in de koelkast.
mooie grote groente en fruit lade
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

fam. Luijting 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN39AIEQ aluminium

Algemene score

9,0
Ik kan nu eindelijk alles kwijt in deze grote koelkast. Ons gezien bestaat uit 4 personen, waarvan 2 pubers. De koelkast en vriezer wordt dus veel gebruikt en vereist veel ruimte en dat is met deze koel/vriescombinatie prima te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer