Samsung RB31FERNCSA - Reviews

8,8 Lees 154 reviews
Specificaties
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
206 liter
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 154 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim 01-08-2016 Product maand in bezit

Samsung RB31FERNCSA

Algemene score

9,0
Prima apparaat voor een zeer redelijke prijs. Moderne uitstraling, praktische indeling, veel ruimte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
anas 29-07-2016 Product paar dagen in bezit

Smart Space

Algemene score

8,8
Smart Space

met een onder vriezer
goedkoper
NoFrost
LED-verlichting bovenin verlicht beter dan een conventionele lamp

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Rene 21-07-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie, gebruiksvriendelijke koelkast

Algemene score

8,8
Redenen van aankoop; No Frost - Geen handgrepen die afbreken maar mooi in de deur verwerkt/steviger - laag geluid niveau.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Schaapje 19-07-2016 Product paar dagen in bezit

Goede keus

Algemene score

8,0
Tevreden over de service van Expert. De koelkast is gebruiksvriendelijk en hoeft niet ontdooid te worden. Bovendien is hij zeer zuinig in gebruik. Goede prijs/kwailiteitsverhouding. Ik zou deze koelkast zeker aanraden aan vrienden en bekenden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
karin 16-07-2016 Product half jaar in bezit

niet kopen!!!

Algemene score

5,0
in het begin was ik helemaal weg van deze koelkast, maar nu, slechts 10 maanden later is hij al kapot! Gisteren kwam ik erachter dat al mijn vlees en vis ontdooid was (daar gebruik ik mijn vriezer vooral voor, dus tel maar uit) en vandaag koelt hij ook niet meer. Mijn vorige was een Miele en die werkte na 20 jaar nog perfect...

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Onvoldoende
theamo 13-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Geweldige ijskast. Mooie en handige indeling. Extra ruimte voor de flessen. Vooral de extra lade (cool zone) voor het vlees en vis is ideaal. Ook de diepvries is door de hoge laden veel ruimer dan ik dacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Johnny 03-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Koelt erg goed. Mooi van binnen en buiten! Zeker geen spijt van deze aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
arnold 19-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooie koelkast mooie vormgeving en ruim van binnen en makkelijk Toegankelijk en geluid bijna niet te horen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Vage 11-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
koel- vriestemperatuur gemakkelijk in te stellen en te veranderen. A++ is duurzaam en je hoort hem niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Ron156 20-05-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,5
Dit is echt een aanrader! Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Alles klopt. Hij lijkt RVS maar je ziet er geen vingervlekken op. Van binnen prachtig afgewerkt.
Hij staat bij ons in de bijkeuken en is echt een blikvanger. Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Massri 10-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Wat een mooie koelkast voor een leuk prijsje! Erg fraai van buiten en binnen. Het mooie witte energiezuinige licht dat aangaat als je de deur open doet, oogt erg luxe. Verder maakt de koelkast weinig geluid. Eten en drinken in de koelkast is kouder dan wij gewend waren. Deze was dus in het begin normaal afgesteld. Wijzelf hebben de temperatuurregeling wat minder afgesteld. Dit kan makkelijk aan de buitenkant van de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
els212 09-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
ben gaan kijken of hij wel aan stond want er was bijna niets te horen. Ook ben ik erg blij met de extra lade die apart in te stellen is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Spruit73 06-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Vind het een ruime koelkast met een prachtige design.
De vriezer is ook lekker ruim. Heel blij met deze koelkast:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Henk Boeree 25-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Mooie vormgeving en geluidloos . Prachtige kleur en zeer functioneel. Mooie indeling van binnen. Sieraad voor de keuekn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Tevreden Samsung-klant 19-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Deze koelkast bewijst voor ons gezin weer een keer dat Samsung goed begrijpt wat value for money inhoud.
De koelkast is degelijk uitgevoerd en vooral lekker stil. De vormgeving is verzorgd en "af". Ik heb nog geen ervaring met het nooit meer ontdooien, maar als dat zo is als word beweerd, dan gaan we daar ook blij van worden.

Met vriendelijke groet,

Een tevreden Samsung-klant,
Remco van Maurik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
enricovert 17-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De ijskast ziet er niet alleen goed uit maar heeft ook een mooie indeling. Display op de deur vind ik erg handig. Maakt wel wat geluid maar minder dan m'n vorige. Duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Bolle 8 12-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Prima koelkast met voldoende ruimte en handige lades voor groente en vlees. Zeer mooie kast om te zien.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
SHARONJEFFREY 12-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Prima koelkast. Ziet er netjes en chique uit. Deur gaat makkelijk open en sluit ook goed. Laden openen goed. Veel opbergruimte. Is snel op temparatuur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
de rover1969 08-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
het is een super geluidloze koelvries combinatie en erg gemakkelijk in het gebruik.
alles op de goede hoogte en de extra fresh zone la is echt ideaal!! en ook het zelfontdooi programma helemaal een top koelkast!!1

een echte aanrader dus!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
bigmick 04-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
super koelkast.handig koelt heel erg goed en de vakken zijn ideaal,zo moeten er meer gemaakt worden.volgens mij is alles van samsung gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews